بچه ها فلش مموری رو از تلویزیون همینجوری میشه جدا کرد؟یا راهی داره مثل کامپیوتر safe remove بشه؟
بچه ها فلش مموری رو از تلویزیون همینجوری میشه جدا کرد؟یا راهی داره مثل کامپیوتر safe remove بشه؟
بله راه داره,از روی کنترل گزینه QMenu را بزن برو تو قسمت یو اس بی گزینه خروج را بزن بعد یو اس بی را از تی وی خارج کن
سلام.من قبل از اینکه آپدیت تلویزیون کنم وقتی فرکانس دیجیتالو سرچ میکردم مثلا 8 شبکه به نام تلویزیون دیجیتال پیدا میکرد و 8 شبکه به اسم رادیو.ولی الان شبکه های رادیو هم به عنوان شبکه تلویزیون دیجیتال میشناسه و مینویسه 16 شبکه!تازه شبکه ها ی رادیویی نمیره تو لیست رادیو که با دکمه radio/tv برم توش!میاد تو لیست کانال های دیجیتال که واقعا آزار دهندس!!!آخرین ورژنو آپدیت کردم.کمکم کنید درضمن گمون نکنم به صداوسیما ربط داشته باشه محل سکونت سنندج
دوستان من وقتی یه زیرنویس فارسی رو کنار فیلم رو فلش مموری میریزم و هر دو رو همنام میکنم تلویزیون زیرنویس رو میشناسه و پخش میکنه.
اما وقتی همین فلش رو به بلوری ال جی BD660 وصل میکنم فونت فارسی رو نمیخونه و شکلک های عجیب پخش میکنه.چطور میتونم زیرنویس رو تو بلوری هم درست کنم؟
دلیلش اینه که یه فیلم سنگین دارم که تلویزیون از پس پخشش بر نمیاد(گیر میکنه و میره از اول پخش میشه) ولی تو بلوری پلیر راحت پخش میشه.
فیلم (Sherloc Holmz 2009 1080p) منظورمه.
کسی نبود کمکم کنه؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] این نقشها در حاشیه سمت چپ و راست و قسمت بالا و پایین تی وی من پیدا شده اند که تقریبا مطمئن هستم که رنگ نیست و حدسم گرد و خاک میباشد.از اساتید و دوستان لطفا منو راهنمایی کنید اگه گرد و خاک باشه چه جوری باید تمیزش کنم؟ آخه این نقشها روی سطح بیرونی نیستند.ممنون میشم کمکم کنید
کسی هست با اینترنت این تلویزیون کار کرده باشه؟
من چند وقتی وای مکس گرفتم و با دانگل به اینترنت وصل شدم ،
ولی نمیتونم به facebook وصل بشم.
کسی میدونه چیکار باید کرد؟
جایی واسه تنظیمات ------ نداره؟
چجوری با این تلویزیون میشه مثلا موسیقی دانلود کرد؟
براي facebook ًبايد اول تو اون سايتي كه خود تلوزيون نوشته ثبت نام كني
دوستان 67100 و 76100 از یو اس بی فرمت mkv نمیخونن نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)