بی شرف که نه. بی آبرو باز نزدیکه اما فکر کنم رسواشده بیشتر بخوره بهش.
بی شرف که نه. بی آبرو باز نزدیکه اما فکر کنم رسواشده بیشتر بخوره بهش.
کمله DisHonored :
تلفظ ~> دیس آنرد
معنی ~> هتک حرمت شده
هرچی میرم جلو تر بیشتر با این بازی حال می کنم واقعا هیجانی و لذت بخشه. بیشترین چیزی که فاز میده مخفی کاریش و قابلیت هایی هست که به دست میاریم. کلا بازی فاز میده ولی بازی های جدید مثل اساسین و مدال و هیتمن بیان میره تو صف
اره
بازیش اولش زیاد جذاب نبود
و اروم اروم خوب شد
آره از همه ش بهتره.
مرحله اون لیدی گاگا هم تموم شد . فعلا که به نظرم چیزی رو تو بازی از دست ندادم . همه رو روی گوست رفتیم و همه ران ها و بون ها رو هم پیدا کردیم و همه رو nonlethal پدرشون رو دراوردیم .
فقط اینکه دارم همه رو nonlethal میکنم یه جوری شده . حس میکنم بازی واسم بی هدف شده . اگه قسمت شد دور دوم رو برم میزنم همه رو میکشم از بیخ تا شهر پر ویپر بشه . میخوام بازی رو تبدیل کنم به walking dead![]()
من هم Ghost بودم ، اما اگه یکی بود که باهاش حال نمیکردم ، به بدترین حالت میکشتمش. هم گوست بودی ، هم بشدت ارضا میشدم وقتی خشتکشونو میکشیدم سرشون. وقتی نان لیتال میرفتم یه کم حس ترسویی بهم دست میداد.
فک کنم رکورد کشتن ادما رو شکوندم و بدون ghost
high
63 نفر
همش هم لو رفت : ))
اره ولی میدونی اینکه طرف رو nonlethal بکنیش یه جورایی حس کنجکاویت رو هم میبره بالا که ببینی چه بلایی سر طرف میاد یا اخرش چی میشه . چون کشتن که در یک آن تموم میشه ولی nonlethal سرنوشتی بدتر از مرگ رو واسه طرف ورق میزنه .
خفه کردن از پشت هم جز کشتن حساب میشه ؟ یه مرحله رو بدون اینکه کسی رو بکشم رفتم و فقط از پشت خفه میکردم که آخر سر نوشت 12 نفر رو کشتی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)