تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 25 از 402 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من avast با ورژن 6 اش بین محصولات رایگان و حتی بین خیلی از سوییتهای گرون قیمت و معروف خودش رو یه سر و گردن کشید بالا . اصلا با وجود قدرت بالای موتور آنتی ویروس و اضافه کردن sandbox و scrip shield ، آپدیت کم حجم و سریال رایگان یک ساله چه لزومی داره آدم به جز برا امتحان بره سراغ چیزای دیگه ؟ فایروال هم که میتونیم کنارش بریزیم .

2. این کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام.
    دوستان میخواستم بپرسم ایا اویرا خوب هست یا نه.

ممنون میشم کمک کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mansour_hotboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

سلام.
    دوستان میخواستم بپرسم ایا اویرا خوب هست یا نه.

ممنون میشم کمک کنید.
    سلام دوست عزیز.بله.آویرا یکی از بهترین آنتی ویروسهاست.به سایت زیر مراجعه کن مقایسه خوبی بین آنتی ویروسها انجام شده که آویرا رتبه خوبی کسب کرده.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرماشان

پيش فرض

delete....
    Last edited by AMIR.KIK; 26-02-2011 at 20:37.

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوستان

به نظر شما میشه به آنتی ویروس مایکروسافت اطمینان کرد ؟

به نظر من از لحاظ کد نویسی (فقط کد نویسی) چون کسایی بودند که ویندوز رو کد نویسی کردند کد نویسی این برنامه هم باید خوب باشه و از لحاظ مشکل با هسته ویندوز یا استفاده از منابع بهتر از بقیه هستش و سازگار تر هستش

البته چون تخصص مایکروسافت تو آنتی ویروس نیست خیلی نمیشه اطمینان کرد

یه انتی ویروس 7 مگا بایتی خیلی عجیبه !!!!!!!

آیا تا الان جایزه ای کسب کرده ؟

من تا الان از ناد32 استفاده می کنم و راضیم به نظر شما بین این 2 تا کدوم بهتره ؟؟؟

من که ناد رو خیلی قبول دارم

خسته نباشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه mansour_hotboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

با سلام دوستان برای ویندوز 64بیتی چه آنتی ویروسی رو پیشنهاد میدید؟به نظر دوستان اگه نسخه 64بیتی شرکتهای ارائه کننده مثل eset یا bitdefender رو نصب کنم بهتر از نصب آنتی 32بیتی روی ویندوز 64بیتی جواب میده؟
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb_hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان من 10 صفحه ی آخر رو خوندم ولی هنوز قانع نشدم
    چند ساله که nod security استفاده میکنم،خیلی گیر نمیده ولی اطمینانش پایینه
    کاسپر سکیورتی 2011 رو نصب کردم،خیلی سنگینه برای سیستم من(موقع اسکن کردن سیستم میره تعطیلات و هنگه)
    با توجه به صحبت اساتید،کمودو رو مناسب دیدم
    نظر شما چیه
    درضمن،من صبح تا شب در حال وب نوردی هستم و داشتن یه فایروال مطمئن برام ضروری هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه MERLIN_BOZORG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    فعلا جسم فانی

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی راجع به آنتی ویروس شید چیزی میدونه؟؟؟
    آیا خوبه یا نه؟؟؟
    انتی ویروس ایرانیه که با تلفیق 2 تا انتی ویروس آویرا و نود به وجود اومده
    اینم اطلاعات سایتش :

قدرت آنتی ویروس ::::

قدرت ضد ویروس شید بعلت استفاده همزمان از دو موتور خارجی بسیار بالا است. در واقع با تلفیق دو موتور نقاط ضعف موتور ها پوشیده شده و نقاط قوت آنها به هم اضافه می‌شوند. همینطور از آنجایی که هر موتور از روش های خاصی برای یافتن ویروس های ناشناخته استفاده می‌کند، استفاده همزمان آنها باعث شناسایی بالاتر ویروس های ناشناخته نیز می‌شود. همچنین مدت زمان بین تولید ویروس و زمانی که ویروس شناسایی می شود نیز کوتاه تر می‌شود. در آخر ضد ویروس شید شامل سیستم محافظت از یواس‌بی می باشد که از آلودگی از طریق درایوهای فلش جلوگیری می‌کند.

هر کدام از این قسمت ها در زیر توضیح داده شده است:

- میزان شناسایی
    ضد ویروس شید با استفاده همزمان از موتورهای ضد ویروس قوی (نود32 و آویرا) قادر است درصد بالاتری در شناسایی ویروس‌های شناخته شده را فراهم آورد. در زیر آماری از توانایی شناسایی ویروس های شناخته شده که توسط معتبرترین شرکت تست آنتی ویروس (AV-Comparatives) جهان در کشور اتریش به دست آمده را مشاهده می‌کنید:

این تست‌ به درخواست شرکت شید افزار رایانه با ترکیب دو موتور NOD32 و Avira توسط شرکت (AV-Comparatives) در تاریخ 22 دسامبر 2009 انجام شده
    همچنین در شناسایی ویروس های ناشناخته، ترکیب این دو موتور درصد شناسایی ویروس های جدید را به مقدار قابل توجه‌ای افزایش داده است. در زیر نمودار شناسایی ویروس های ناشناخته که توسط شرکت (AV-Comparatives) تهیه شده است را می‌بینید:

این تست‌ به درخواست شرکت شید افزار رایانه با ترکیب دو موتور NOD32 و Avira توسط شرکت (AV-Comparatives) در تاریخ 22 دسامبر 2009 انجام شده

- زمان بین انتشار و شناسایی ویروس‌ها
    هنگامی که ویروسی در اینترنت آزاد می شود آن ویروس احتیاج به بررسی و اضافه شدن به لیست ویروس‌ها توسط آزمایشگاه هر آنتی ویروس دارد. بدین معنی که هر شرکت بطور جداگانه ویروس ها را از سطح اینترنت جمع آوری کرده و شناسایی می کند. در این بازه‌ی زمانی، کاربران آن آنتی ویروس در خطر آلودگی قرار دارند. از آنجایی که ویروس‌های بسیار زیادی در روز در اینترنت پخش می‌شوند، هریک از این شرکت ها تعدادی از آنها را جمع آوری کرده و به لیست شناسایی خود اضافه می کنند.
    ضد ویروس شید با استفاده از دو موتور این مدت را کوتاه تر می‌کند چرا که بطور روزانه آخرین ویروس های شناسایی شده از دو منبع مختلف را در اختیار کاربران قرار می‌دهد، بنابراین می توان گفت بطور میانگین زمان بین انتشار و شناسایی ویروس‌ها در ضد ویروس شید نصف خواهد بود و کاربران مدت کوتاه تری در معرض خطر آلودگی خواهند بود.
    مثال: یک سناریوی معمول
    ویروس A و B در اینترنت آزاد می شوند. ویروس A بعد از دو روز توسط آزمایشگاه نود32 و بعد از پنج روز توسط آزمایشگاه آویرا جمع آوری و شناسایی می شود. ویروس B بعد از چهار روز توسط آزمایشگاه نود 32 و بعد از یک روز توسط آزمایشگاه آویرا جمع آوری و شناسایی می شود.

بنابراین ویروس A و B به ترتیب پس از دو و یک روز توسط ضد ویروس شید شناسایی می شوند.

- محافظت ویژه از یواس‌بی
    این سیستم در واقع جایگزینی برای سیستم های محافظت از یواس‌بی (یواس‌بی سکیوریتی) است که با جلوگیری از آلودگی رایانه در مقابل ویروس‌های یواس‌بی عمل می‌کند. این سیستم با شناسایی اتوران ها و اسکن هوشمند فایل های فلش درایو ها از آلودگی رایانه از این طریق جلوگیری می‌کند. همچنین اگرچه قسمتی از این سیستم احتیاج به بروزرسانی ضد ویروس ندارد، اما برای استفاده از تمام توان این سیستم می‌بایست ضد ویروس بروز باشد.

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من 10 صفحه ی آخر رو خوندم ولی هنوز قانع نشدم
    چند ساله که nod security استفاده میکنم،خیلی گیر نمیده ولی اطمینانش پایینه
    کاسپر سکیورتی 2011 رو نصب کردم،خیلی سنگینه برای سیستم من(موقع اسکن کردن سیستم میره تعطیلات و هنگه)
    با توجه به صحبت اساتید،کمودو رو مناسب دیدم
    نظر شما چیه
    درضمن،من صبح تا شب در حال وب نوردی هستم و داشتن یه فایروال مطمئن برام ضروری هست
    فایروال کمودو رو نصب کن ولی آنتی ویروس آوست مجانی بریز . شما میگی وبگردی زیاد داری آوست خوراکته ، چون web shield و network shield و script shield توی ورژن 6 اش موجوده و هیج آنتی ویروس دیگه ای 3 تا سپر دفاعی مجزا برای مصارف اینترنتی نداره . در ضمن آپدیت کم حجم و real time scan نسبتا سبکی داره . auto sandbox رو هم به همه ی اینا اضافه کن .
    سلام
    دوستان کسی راجع به آنتی ویروس شید چیزی میدونه؟؟؟
    آیا خوبه یا نه؟؟؟
    انتی ویروس ایرانیه که با تلفیق 2 تا انتی ویروس آویرا و نود به وجود اومده
    اینم اطلاعات سایتش :

قدرت آنتی ویروس ::::

قدرت ضد ویروس شید بعلت استفاده همزمان از دو موتور خارجی بسیار بالا است. در واقع با تلفیق دو موتور نقاط ضعف موتور ها پوشیده شده و نقاط قوت آنها به هم اضافه می‌شوند. همینطور از آنجایی که هر موتور از روش های خاصی برای یافتن ویروس های ناشناخته استفاده می‌کند، استفاده همزمان آنها باعث شناسایی بالاتر ویروس های ناشناخته نیز می‌شود. همچنین مدت زمان بین تولید ویروس و زمانی که ویروس شناسایی می شود نیز کوتاه تر می‌شود. در آخر ضد ویروس شید شامل سیستم محافظت از یواس‌بی می باشد که از آلودگی از طریق درایوهای فلش جلوگیری می‌کند.

هر کدام از این قسمت ها در زیر توضیح داده شده است:

- میزان شناسایی
    ضد ویروس شید با استفاده همزمان از موتورهای ضد ویروس قوی (نود32 و آویرا) قادر است درصد بالاتری در شناسایی ویروس‌های شناخته شده را فراهم آورد. در زیر آماری از توانایی شناسایی ویروس های شناخته شده که توسط معتبرترین شرکت تست آنتی ویروس (AV-Comparatives) جهان در کشور اتریش به دست آمده را مشاهده می‌کنید:

همچین تست و همچین عکسی تو آرشیو خود سایت av-comparatives.org موجود نیست .
    اگر لینک از خود سایت av-comparatives.org داری بذار . عکسها به نظرم جعلی میرسن .
    Last edited by imanpod; 17-03-2011 at 10:18.

پروفشنال FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    shahsavar

پيش فرض

مدتهاست که دارم کار میکنم ولی هیچی واقعا پای کاسپر اسکی رو نمی گیره.تا 2 تا 3 سال پیش کاسپر خیلی رو سیستم اثر میگذاشت و رم زیادی از سیستم میگرفت ولی از اون به بعد دیگه حرف نداره.
    من هم نود 32 استفده کردم و هم مکافی و بیت دیفندر و ... ولی تجربه ویروسی شدن رو داشتم بخصوص با نود 32
    نظر من Kaspersky Anti-Virus 2011 Final و البته در کنارهمه آنتی ویروسها USB Disk Security

12. این کاربر از FX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •