تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 602 اولاول ... 152122232425262728293575125525 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه claud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلاممتوجه منظور از پد كوچيك داخل هدفون نشدم؟منظورتون توري رويه خروجي هدفون هست؟ اگه جواب مثبته بايد با كمي چسب قطرهاي بصورت اوليه چسبيده بشه در غير اينصورت تون صدا بشدت تغيير خواهد كرد حتي اگه كمي با تغيير نصب بشه.هدفونهاي a4tech بيشتر براي تكميل سبد محصولاتشون توليد ميشن و كيبوردها و ماوس اين شركت معروفتر و با كيفيت تر از محصولات صوتيشون هست.توصيه ميشه از محصولات audio technica c101 و akg k301 با قيمت مناسب تهيه كنين كه كيفيت خوب و صداي حرفه اي تري دارن.موفق باشين.
    بله ممنون سالار جان منظورم همون بود البته یه بار چسبوندم ولی ایندفعه گم شد ولی الان بدون توری کیفیت خیلی بالاتر رفته (-:
    قیمتای این دو مدل که فرمودی چنده ؟کجاس؟راستی tdk امتحان نکردی شما؟

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام به دوستان و اساتید.بنده یک دستگاه ریموت کنترل موزیک بلوتوس مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می خواستم بگیرم و ایرفونم که مدلش سونی mdr-ex300sl هست رو با استفاده از جک 3.5 که روی ریموت هست بهش میخوام وصل کنم و برای گوشی موبایلم( galaxy s3 ) ازش استفاده کنم.حالا سوالم از دوستان اینه : چون ارتباط گوشی با ریموت از طریق بلوتوس هست آیا افت کیفیت صدا رو باید انتظار داشته باشم یا اینکه فرقی نمی کنه و ربطی نداره؟ خیلی برام مهمه.ممنون می شم دوستانی که اطلاع دارن پاسخ بدن.
    سلامبله حتما تاثیر خواهد داشت.بستگی به کیفیت انتقال داده ها توسط فرستنده هم داره.البته شاید بعنوان کاربر اماتور افت کیفیت زیاد محسوس نباشه ولی بعنوان کاربر حرفه ای شدیدا افت کیفیت خواهید داشت.

3. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بله ممنون سالار جان منظورم همون بود البته یه بار چسبوندم ولی ایندفعه گم شد ولی الان بدون توری کیفیت خیلی بالاتر رفته (-:قیمتای این دو مدل که فرمودی چنده ؟کجاس؟راستی tdk امتحان نکردی شما؟
    سلام
    خواهش میکنم.
    البته کیفیت بالاتر نرفته اگه قرار بود بدون توری کیفیت بالاتر داشته باشه شرکت تولید کننده از اول توریها رو رو هدفون نصب نمیکرد.ممکنه بعضی از فرکانسها که توسط توری فیلتر میشد و حالا نمیشه باعث بشه فرکانسهای های و مید تغییر کنه و البته بیس, که این تغییرات باعث میشه صدا بلند تر و یا تیز تر بشه.هدفونهای معرفی شده قیمتی حدود 30 هزار تومان دارن.از هدفونهای tdk مدل mc830 و mcr300 رو تست کردم که کیفیت خوبی بنسبت قیمت داشتن ولی هدفونهای بهتر از اینها هم هستن مثل akg .audio technica .creative.panasonic. که توصیه میشه از بین این برندها انتخاب کنین که مورد تایید تر هستن نسبت به tdk
    موفق باشین
    Last edited by salar_221; 26-06-2012 at 15:59.

5. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

سلام. ببخشید من جواب می دهم.
    از نظر من سری HD سنهایزر آن ویژگی هایی را که آقا رضا ذکر کرده بود دارد که هیچ کدام In-Ear نیستند. از مدلهای سری CX سنهایزر من فقط بیس قوی به خاطر دارم و به همین دلیل CX680 را برای الکترونیک مناسب معرفی می کنم. شاید سری MX به دلیل Earbud بودن بیس ضعیف تری داشته باشد و برای متال قابل تحمل تر باشد.
    این هم قیمت محصولات موجود سنهایزر:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    موفق باشید.
    خوب تکلیف ما چی میشه

الآن زیر 100 مدلی که به خواسته های من بخوره چی هست... اولویت متال، بعدش هم ترنس، یعنی غیر از مناسب بودن برای متال، بیسش هم در حد قابل قبولی باشه(حالا نمیشه خیلی عالی باشه، در حد قابل قبول باشه)

اگه 2-3 تا مدل معرفی میکنید یه مقایسه کوچیکی هم بینشون انجام بدید لطفا.

با تشکر.

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خوب تکلیف ما چی میشه

الآن زیر 100 مدلی که به خواسته های من بخوره چی هست... اولویت متال، بعدش هم ترنس، یعنی غیر از مناسب بودن برای متال، بیسش هم در حد قابل قبولی باشه(حالا نمیشه خیلی عالی باشه، در حد قابل قبول باشه)

اگه 2-3 تا مدل معرفی میکنید یه مقایسه کوچیکی هم بینشون انجام بدید لطفا.

با تشکر.
    سلام
    برای سبکهای مورد نظرتون با بیس متوسط نه قوی میتونین audio technica ck303 رو تهیه کنین ولی همراه با بیس قوی پیشنهاد میکنم creative ep630 رو تهیه کنین.

8. 4 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه gachsaran.karmandi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Gachsaran

پيش فرض

سلام
    متاسفانه بصورت خريد اينترنتي پيدا نشدولي تقريبا تمامي فروشگاهاي سوني ايران رهجو موجود دارن كه ميتونين با يكي از فروشگاها تماس بگيرين و پس از واريز مبلغ براتون ارسال كنن.
    شماره تماسی دارید که بشه باهاشون تماس گرفت؟؟؟
    ممنون میشم کمکم کنید.
    واسه شهرستان میخواستم.بازم ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

سلام
    برای سبکهای مورد نظرتون با بیس متوسط نه قوی میتونین audio technica ck303 رو تهیه کنین ولی همراه با بیس قوی پیشنهاد میکنم creative ep630 رو تهیه کنین.
    CK303 حدودا چه قیمتی هست توی بازار؟
    Sennheiser مدل مناسبی نداره توی این رنج؟

+ EP630 فکر کنم حدود 25-30 تومن باشه، یعنی تا 100 تومن همینو پیشنهاد میدید؟
    Last edited by Erfan.; 26-06-2012 at 19:48.

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

CK303 حدودا چه قیمتی هست توی بازار؟
    Sennheiser مدل مناسبی نداره توی این رنج؟

+ EP630 فکر کنم حدود 25-30 تومن باشه، یعنی تا 100 تومن همینو پیشنهاد میدید؟
    سلام
    audio technica حدود 60 الی 70 هزار تومان هست
    از مدلهای سنهایزر با بیس قوی تو رنج زیر 100 متاسفانه سراق ندارم.
    بله ep630 حدود 30 هزار تومان هست و با توجه به بیس قویش و حدود قیمتش رقیبی تو بازار ایران تا 100 تومان فعلا موجود نیست یا من اطلاعی ندارم.

12. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

سلام
    audio technica حدود 60 الی 70 هزار تومان هست
    از مدلهای سنهایزر با بیس قوی تو رنج زیر 100 متاسفانه سراق ندارم.
    بله ep630 حدود 30 هزار تومان هست و با توجه به بیس قویش و حدود قیمتش رقیبی تو بازار ایران تا 100 تومان فعلا موجود نیست یا من اطلاعی ندارم.
    بیس قوی که در پست قبل هم گفتم، اولویت متال هست و بعدش ترنس، اگه بیس در حد قابل قبول باشه موردی نداره...

داره خودمونی میشه claud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بیس قوی که در پست قبل هم گفتم، اولویت متال هست و بعدش ترنس، اگه بیس در حد قابل قبول باشه موردی نداره...
    ببخشید که میام تو بحث یه نکته هم من اضافه کنم دوست عزیز برا سبک متال حتما قبلش تونستید هدفون رو تست کنید چون کلا
    متال با هدفون سازگاری نداره و صدا اکثرا دچار اوجاج و گیتار الکتریک نویزی و هارش میشه.البته سلیقه خودتونم هم مهمه . بیشتر هدفونهایی که مید خوب دارن تو اولویت قرار میگیرن
    حالا باز اساتید بهتر میدونن

15. 5 کاربر از claud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •