بله ممنون سالار جان منظورم همون بود البته یه بار چسبوندم ولی ایندفعه گم شد ولی الان بدون توری کیفیت خیلی بالاتر رفته (-:
قیمتای این دو مدل که فرمودی چنده ؟کجاس؟راستی tdk امتحان نکردی شما؟
بله ممنون سالار جان منظورم همون بود البته یه بار چسبوندم ولی ایندفعه گم شد ولی الان بدون توری کیفیت خیلی بالاتر رفته (-:
قیمتای این دو مدل که فرمودی چنده ؟کجاس؟راستی tdk امتحان نکردی شما؟
سلامبله حتما تاثیر خواهد داشت.بستگی به کیفیت انتقال داده ها توسط فرستنده هم داره.البته شاید بعنوان کاربر اماتور افت کیفیت زیاد محسوس نباشه ولی بعنوان کاربر حرفه ای شدیدا افت کیفیت خواهید داشت.نوشته شده توسط fffddddgghhhhhhhhh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
خواهش میکنم.
البته کیفیت بالاتر نرفته اگه قرار بود بدون توری کیفیت بالاتر داشته باشه شرکت تولید کننده از اول توریها رو رو هدفون نصب نمیکرد.ممکنه بعضی از فرکانسها که توسط توری فیلتر میشد و حالا نمیشه باعث بشه فرکانسهای های و مید تغییر کنه و البته بیس, که این تغییرات باعث میشه صدا بلند تر و یا تیز تر بشه.هدفونهای معرفی شده قیمتی حدود 30 هزار تومان دارن.از هدفونهای tdk مدل mc830 و mcr300 رو تست کردم که کیفیت خوبی بنسبت قیمت داشتن ولی هدفونهای بهتر از اینها هم هستن مثل akg .audio technica .creative.panasonic. که توصیه میشه از بین این برندها انتخاب کنین که مورد تایید تر هستن نسبت به tdk
موفق باشین
Last edited by salar_221; 26-06-2012 at 15:59.
خوب تکلیف ما چی میشه![]()
الآن زیر 100 مدلی که به خواسته های من بخوره چی هست... اولویت متال، بعدش هم ترنس، یعنی غیر از مناسب بودن برای متال، بیسش هم در حد قابل قبولی باشه(حالا نمیشه خیلی عالی باشه، در حد قابل قبول باشه)
اگه 2-3 تا مدل معرفی میکنید یه مقایسه کوچیکی هم بینشون انجام بدید لطفا.
با تشکر.
سلام
برای سبکهای مورد نظرتون با بیس متوسط نه قوی میتونین audio technica ck303 رو تهیه کنین ولی همراه با بیس قوی پیشنهاد میکنم creative ep630 رو تهیه کنین.
شماره تماسی دارید که بشه باهاشون تماس گرفت؟؟؟
ممنون میشم کمکم کنید.
واسه شهرستان میخواستم.بازم ممنون![]()
CK303 حدودا چه قیمتی هست توی بازار؟
Sennheiser مدل مناسبی نداره توی این رنج؟
+ EP630 فکر کنم حدود 25-30 تومن باشه، یعنی تا 100 تومن همینو پیشنهاد میدید؟
Last edited by Erfan.; 26-06-2012 at 19:48.
سلام
audio technica حدود 60 الی 70 هزار تومان هست
از مدلهای سنهایزر با بیس قوی تو رنج زیر 100 متاسفانه سراق ندارم.
بله ep630 حدود 30 هزار تومان هست و با توجه به بیس قویش و حدود قیمتش رقیبی تو بازار ایران تا 100 تومان فعلا موجود نیست یا من اطلاعی ندارم.
بیس قوی که در پست قبل هم گفتم، اولویت متال هست و بعدش ترنس، اگه بیس در حد قابل قبول باشه موردی نداره...
ببخشید که میام تو بحث یه نکته هم من اضافه کنم دوست عزیز برا سبک متال حتما قبلش تونستید هدفون رو تست کنید چون کلا
متال با هدفون سازگاری نداره و صدا اکثرا دچار اوجاج و گیتار الکتریک نویزی و هارش میشه.البته سلیقه خودتونم هم مهمه . بیشتر هدفونهایی که مید خوب دارن تو اولویت قرار میگیرن
حالا باز اساتید بهتر میدونن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)