تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 29 اولاول ... 15212223242526272829 آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 284

نام تاپيک: XPERIA™ U | گوشی اندرویدی سونی با پردازنده ی دو هسته ای و صفحه نمایش 3.5 اینچی

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

اول من بگم ...
    اپدیت به 4 همراه با باگهایی هست که من نظرم اینه بمونید روی 2.3.7 ...
    اگر نه که بگید بهتون ادرس بدم !!
    آخه همین 2.3.7 همین باگ زنگ اس ام اس روش هست ! اون رو چیکار کنم ؟
    برای سولا هم روش باگ هست ؟

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

صدا گوشی خیلی ضعیف هستش راهی هست افزایشش بدیم صدا از 1280 نوکیام کم تر

3. این کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

صدا گوشی خیلی ضعیف هستش راهی هست افزایشش بدیم صدا از 1280 نوکیام کم تر
    از مودهای بیتس واسید استفاده کنید

silverbios from familybios
    Xperia team
    good luck

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

این که میگن (گوشی روت باشه ) یعنچی

6. این کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

Root
    سیستم عامل لینوکس سیستم عاملی با منبع باز است و برپایه آن بسیار سیستم های پرکاربر همچون Redhat و Ubuntu عرضه شده. اما امروزه با عرضه سیستم عامل Andoird مبتنی بر Linux بسیاری از دستگاه های پی دی ای, اسمارت بوک, PID و ... در حال روی آوردن به این سیستم عامل هستند. در سیستم Linux سیستمی تعبیه شده که بر پایه آن وجود یک کاربر Root الزامی است. کاربر Root دارای توانای تغییر داده ها و اطلاعات مهم در سیستم Linux است و Root در همه سیستم های مبتنی بر لینوکس وجود دارد و در واقع وجود آن شرط بوده و میتوان گفت یکی از برتری های لینوکس است. چون تنها کاربر روت است که قابلیت تغییر اطلاعات مهم و یا نصب نرمافزار های سیستمی را دارد. کاربر معمولی در لینوکس دسترسی هایش بسیار محدود تر از روت بوده و این یکی از برتری های امنیتی لینوکس است. پس Root کاربر اصلی با تمامی دسترسی ها در سیستم های مبنی بر لینوکس است

چرا برخی دستگاه ها را روت میکنند؟ روت کردن یعنی چه؟

در برخی از سیستم های مبتنی بر لینوکس کاربر از ابتدا یک کاربر معمولی است و قابلیت ها و دسترسی های روت را ندارد. نمونه ای از این سیستم عامل ها اندروید است که به کاربر اجازه روت را نمیدهد تا او
    توانایی تغییر در سیستم عامل و بررسی و دستکاری در داده ها و اطلاعات مهم و سیستمی را نداشته باشد. از همین رو کاربران با استفاده از -- و دستکاری در کد و در سیستم عامل تلاش میکنند تا اجازه روت را فراهم کرده تا کاربر تمامی دسترسی ها را داشته باشد. روت کردن در اصطلاح به معنی دستکاری در سیستم عامل و بعبارتی -- کردن آن برای دادن تمامی دسترسی های روت به کاربر معمولی است.
    (روت چیزی شبیه به Administrator در سیستم ویندوز است اما با دسترسی و قابلیت های بیشتر)

Root در گوشی های اندرویدی:
    Root کردن در دستگاه آندروید به معنای اضافه کردن یک برنامه کوچک Linux به اسم SU که مخفف عبارت SuperUser هستش که به شما اجازه میده که برنامه ها و دستورات مختلفی رو اجرا کنید .
    هر چیزی ، چه برنامه چه یوزر و چه یک دستور دارای یک درجه بندی هستش که در سیستم عامل تعریف شده . یوزری که دستگاه خودش رو Root میکنه همانند یک رئیس هستش که میتونه هر کاری رو بر روی دستگاه انجام بده ( خوب یا بد ) ، به طور ساده کارهایی مثل پاک کردن حافظه یک برنامه ، و کارهایی حرفه ایی تری مثل استفاده از Wireless Tethering و ...
    نکته اي که بايد به آن توجه کنيد ، از بين رفتن گارانتی دستگاه با روت کردن آن است، البته با آنروت کردن و نصب رام استوک ، گارانتی برميگردد.

چگونه بدانیم گوشی اندرویدی روت شده است یا نه؟
    اگر در میان برنامه ها ، برنامه ای به اسم Superuser وجود داشت می توان گفت که گوشی روت شده است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. این کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

کسایی که با کند بودن قسمت شماره گیر و کانتکت(Phone)این گوشی مشکل دارن...برنامه Ex Dialer رو دانلود کنن و جایگزین کنن...مثل اینکه سونی مهم ترین وظیفه یه موبایل رو یادش رفته و به قول بعضی از دوستان قسمت شماره گیر انقدر دیر اجرا میشه آدم پشیمون میشه تلفن بزنه
    متاسفم برای سونی که انقدر تو بخش نرم افزار بر خلاف سامسونگ و اچ تی سی ضعیفه....
    Last edited by d.b23; 04-02-2013 at 17:49.

11. 2 کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

من یه همچین مشکلی ندارم تو اندروید 4
    البته گوشیم U نیست

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

کسایی که با کند بودن قسمت شماره گیر و کانتکت(Phone)این گوشی مشکل دارن...برنامه Ex Dialer رو دانلود کنن و جایگزین کنن...مثل اینکه سونی مهم ترین وظیفه یه موبایل رو یادش رفته و به قول بعضی از دوستان قسمت شماره گیر انقدر دیر اجرا میشه آدم پشیمون میشه تلفن بزنه
    متاسفم برای سونی که انقدر تو بخش نرم افزار بر خلاف سامسونگ و اچ تی سی ضعیفه....
    phone.apk سامسونگ از همه دیرتر اجرا میشه
    این تجربه ی من بوده ، مخصوصا توی گالاکسی اس روی اعصابم بود ، گالاکسی نوت هم تعریفی نداشت..

مشکی با سونی و اچ تی سی و دیگر برند ها نداشتم

بستگی به فریم ور داره...

اگر شما مشکلی باهاش دارید ، قطعا با آپدیت و یا .. حل میشه ، البته من Xperia u نداشتم

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

phone.apk سامسونگ از همه دیرتر اجرا میشه
    این تجربه ی من بوده ، مخصوصا توی گالاکسی اس روی اعصابم بود ، گالاکسی نوت هم تعریفی نداشت..

مشکی با سونی و اچ تی سی و دیگر برند ها نداشتم

بستگی به فریم ور داره...

اگر شما مشکلی باهاش دارید ، قطعا با آپدیت و یا .. حل میشه ، البته من Xperia u نداشتم
    یه بار روی U با آندروید 4 امتحان کنید درک میکنید ...این گوشی دست پدر خودم هست....

در ضمن خودم اس 2 داشتم و الان هم نوت 2 دارم همچین مشکلی نداشتم....در مورد فریمور حق با شماست
    ولی U فاجعه است ...مثلا گوشیه 2 هسته ایه...خیر سرش باید حداقل شماره گیر رو زود بیاره، Log پیش کش.....تو اینکه سونی هم تو بخش نرم افزار ضعیفه نسبت به بقیه کاملا مشخصه...حتی تو اپدیت ها....خودمم با این برند مشکلی ندارم ولی ضعفه دیگه....الانم آخربن آپدبت رو رو ریختم و اینجام چون گوشی پدرم گارانتی داره و قراردادیه ، نمی خوام روت کنم یا خودم کاستوم بریزم.....
    وگرنه خودم با نوتم همه کار میکنم
    همین فروم هم بخونین بعضی از دوستان این مشکل رو داشتن....
    به هر حال توصیه بود به کسایی که این مشل رو دارن..... و کاری به برند و تعصب و این حرفام ندارم و اصلا این چیزا برام مهم نیست...نمیدونم چرا هرجا آدم حرف میزنه سریع بحث تعصب میاد وسط....نیازی به کل کل و این حرفام نیست...به هر حال همه شرکت ها یه ایرادی دارن
    Last edited by d.b23; 07-02-2013 at 23:38.

15. این کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •