تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 53 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 524

نام تاپيک: ** تجربیات رانندگی **

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان وقتی که یکی از وسط خیابون میخواد رد بشه . هی اینور و انور میره شما به سرعت بالا هم نزدیکش هستید باید چه عکس العمل کرد ؟
    سلام

راستش من متوجه نشدم منظورتون رو از اینکه اینور اونور میره ! منظورتون اینه میاد وسط راه یا یک گوشه ایستاده ولی داره تکون می خوره ؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

دوستان وقتی که یکی از وسط خیابون میخواد رد بشه . هی اینور و انور میره شما به سرعت بالا هم نزدیکش هستید باید چه عکس العمل کرد ؟
    سلام
    چند کار رو باید انجام بدین
    همه جا با سرعت مناسب برونید تا فرصت کافی برای عکس العمل داشته باشید مثلا توی کوچه ها خیلی آروم برونید و هر لحظه آماده ی ترمز کردن باشید
    حفظ خونسردی
    بوق زدن ( دو تا تکی ) تا بدونِ اینکه بترسه و وحشت کنه , متوجه بشه ماشین داره میاد
    کم کردن سرعت
    هر طرف میره , شما به سمت مخالفش برید
    راننده ی حرفه ای خیلی خیلی کم براش پیش میاد همچین صحنه ای چون با هشیاری تمام همه چیز رو زیر نظر داره
    دست اندازها
    آدمهای وایساده کنار خیابون ( اگر به سمت شما نگاه نمیکنند با یک تک بوق کوچک هشیارشون کنید تا بهتون نگاه کنند تا مطمئن بشید حواسشون جمعه )
    حتی عابرهای توی پیاده رو که دارند میان کنار خیابون رو زیر نظر داره
    اگر مینی بوس یا اتوبوس یا هر خودرو دیگه کنار خیابون پارک شده و مشخص نیست کسی پشتش هست یا نه , سرعت رو کم میکنه , سعی میکنه با فاصله ی زیاد از کنارش رد بشه تا اگر یهو یه بچه پرید بیرون فرصت کافی داشته باشه برای عکس العمل صحیح
    یک تک بوق هم خوبه
    کلاً یک قانون رو فراموش نکنین تا به مشکل برنخورین:
    فکر کنین فقط شما میبینین و میشنوید
    یعنی نگین برم وایمیسه , باید وایسه , وظیفشه وایسه و غیره

3. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

هیچوقت با ادما، مخصوصا خانومها(همه‌ی خانوم‌ها) پسر های کوچیک و پیرمرد ها شوخی نکنین!!!!
    وقتی وسط جاده هستن و حتی ۱ درصد احتمال میدین که تا شما برسی رد نمیشن، کامل متوقف شو....

من همیشه این کار رو میکنم چون یه بار گفتم این پیرمرده ماشین من به این عظمت! رو می‌بینه و وای میسته ولی دیدم که وای‌نستاد.... زدم رو ترمز و اخرین صدم ثانیه وایسادم ولی اون وایسنتاد و اومد زانوش خورد به جلوی سپرم...
    نیگا کرد منو و دید یه ماشین اومده، چند ثانیه وایساد و بعد خودش رو انداخت که تو منو کشتی

ملت هم ریختن هرچی قسم و ایه اومدم که حاجی من وایسادم نزدم بهش این ندید منو، ملت قبول نمی‌کردن!! چیزی نمونده بود خون یارو بیوفته گردن باریک من!‌))

کلا عادت کردم که وقتی چیزی سر راهه، پشتش توی یه فاصله‌ی مناسب 4-5 متری وای‌میستم و منتظر میشم تا راه رو باز کنه و عمرا بوق هم نمی‌زنم( دو سال ماشین داشتم، یه بار موقع اضطرار پیش اومد بوق بزنم محکم زدم رو فرمون چون به بوق زدن با پراید عادت داشتم و یادم نبود سمند بوقش اینوره! ))

خلاصه به نظرم امن ترین کار همینه...

------------------------

من الان دارم سعی میکنم عادت بکنم به دو دستی رانندگی کردن... با پراید متاسفانه اکثر اوقات توی شهر جفت دست هام رو بر میداشتم :( مخصوصا تو ترافیک و اینا...تو سمند عادت کردم که همیشه یه دستم رو فرمون باشه در هر حالت که دست چپ رو میذاشتم روی دستگیره در و دست راست روی کنسول استراحت میکرد!!! گاهی هم جای دست ها رو عوض میکردم و دست چپ کامل روی دستگیره استراحت میکرد و دست راستم کمی روی کنسول و کمی روی فرمون بود :(

الان دوباره پراید دارم، ولی به شدت دارم تمرین میکنم که دو دست روی فرمون رانندگی بکنم ) و جالبیش برا خودم اینه که نمی‌دونم چرا! ولی جدیدا دوست دارم دو دست رو فرمون رانندگی کنم که البته به نظرم چیز خوبیه... هرچند چند بار تو موقعیت حادثه و اینا، با یه دست روی فرمون ماشین رو جمع کردم

5. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Sam.seven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لطفاً هرکاری می‌کنید، به سمتش نرید و پا روی گاز نزارید. نمی دونم چرا معمولاً وقتی پیاده دارم رد می‌شم ملت به سمت من میان و سرعتشونو زیاد می‌کنن

7. این کاربر از Sam.seven بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

چند وقت پیش داشتم از خیابون رد میشدم یهو یه خانومه از خیابون داشت رد میشد من با سرعت حدود 50 تا داشتم رد میشدم که یهو وسط خیابون وایمیسته. یه لحظه هنگ کرده بود!!!!! منم فقط زدم رو ترمز و ماشین پرایــــــــــد رفت رو ABS !!!!! انگار نه انگار ترمز گرفتم. بخیــــــــر گذشت.
    هیچوقت به ترمز ماشین اعتماد نکنید.
    از این عابرا مخصوصا خانوما و بچه ها و پیرمردا باید ترسید

9. 2 کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

به این نکته دقت کنید:
    هیچوقت...............هرگز...........اب دا.............مطلفا...................با هیچ ماشینی کورس نذارین.................. مخصوصا اگه راننده ماشین جوون باشه

11. 6 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

به داشبورد زُل نزنید موقع رانندگی

سلام
    همون لحظه ای که چشم از جلو برمیدارین تا ضبط یا کولر یا بخاری رو روشن کنین یا آمپرها رو نگاه کنین , همون لحظه , لحظه خطرناک و خطرآفرینه .
    موقع رانندگی شما باید حداقل یکی دو دقیقه یک بار یک نگاه یک ثانیه ای بندازین به آمپرها ( سرعت , دور موتور , حرارت , بنزین , چراغ روغن , فشار روغن و دیگر چراغهای هشدار دهنده ) .
    بعضیها زُل میزنند به داشبورد و چیزهائی رو که میبینند در موردش فکر میکنند درحالیکه همونطور زل زده اند به داشبورد و جلو رو نگاه نمیکنند
    این کار اشتباهه
    چون ممکنه همون لحظه یک نفر بیاد جلو ماشین یا ماشین جلوئی بزنه ترمز

کار صحیح چیه ؟
    1- اول از همه باید ببینید آیا مسیر بهتون اجازه میده یک ثانیه به آمپرها نگاه کنین؟
    اگر در کوچه یا خیابون کوچیک که فرعی های زیادی داره یا مردم زیادی در حال تردد هستند شما نباید یک لحظه هم چشم از جلو بردارین .
    اگر در اتوبان و جاده هستین و ماشینی در جلوی شما در حرکته و فاصلتون باهاش کمه , نباید چشم از جلو بردارین .
    پس شرطِ اول اینه که فرصت کافی برای یک نگاهِ سریع داشته باشین
    2- فقط یک ثانیه یا اگر مسیر اجازه میده حداکثر 2 ثانیه به آمپرها نگاه کنین و با چشمتون عکس بگیرین ازش و در ذهن بسپارید چیزهائی رو که دیدین و دوباره به جلو نگاه کنین
    3- حالا همونطور که دارین به جلو نگاه میکنین و رانندگی میکنید چیزهائی رو که دیدین تجزیه و تحلیل کنین ( سرعتم 100km - آمپر حرارت نرمال بود ؟ - چراغ هشدار دهنده ای روشن نبود ؟)
    به هر حال فکر کردن در مورد وضیعت آمپرها رو نباید با زل زدن به آمپرها انجام بدین .
    اگر مدتی تمرین کنین بعدش عقل باطن ( شعور باطن ) که کارها رو اتوماتیک انجام میده , برنامه ریزی میشه و دیگه براتون عادت میشه ( عادتِ خوب )
    ======================================

برای روشن یا خاموش کردنِ کولر یا بخاری یا ضبط هم باید با دست دنبال کلیدها بگردین نه با چشم
    یا اگر تازه ماشین رو گرفتین و هنوز جایِ کلبدها در ذهنتون حَـک نشده , فقط یک ثانیه نگاه کنین و بعدش با دست و بدون نگاه کردن باید خاموش یا روشن کنین .
    ضبط صوتهای استاندارد , دکمه هاش فرو رفته و برجسته هست یا طوری ساخته شده که لمس دکمه ها با هم فرق داره ( مربع - مستطیل - گرد - بزرگ - کوچیک و غیره ) تا راننده فقط با لمس کردنِ کلیدها تشخیص بده انگشتش رویِ کدام کلید هست و نیازی به نگاه کردن نداشته باشه

خیلیها به خاطر رعایت نکردنِ همین نکاتِ به ظاهر ساده , یا مردند یا معلول شدند یا مرتکبِ قتل شدند و افتادند زندان یا به مصیبتهای دیگه ای گرفتار شدند .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 01-08-2014 at 09:16.

13. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به داشبورد زُل نزنید موقع رانندگی

سلام
    همون لحظه ای که چشم از جلو برمیدارین تا ضبط یا کولر یا بخاری رو روشن کنین یا آمپرها رو نگاه کنین , همون لحظه , لحظه خطرناک و خطرآفرینه .
    موقع رانندگی شما باید حداقل یکی دو دقیقه یک بار یک نگاه یک ثانیه ای بندازین به آمپرها ( سرعت , دور موتور , حرارت , بنزین , چراغ روغن , فشار روغن و دیگر چراغهای هشدار دهنده ) .
    بعضیها زُل میزنند به داشبورد و چیزهائی رو که میبینند در موردش فکر میکنند درحالیکه همونطور زل زده اند به داشبورد و جلو رو نگاه نمیکنند
    این کار اشتباهه
    چون ممکنه همون لحظه یک نفر بیاد جلو ماشین یا ماشین جلوئی بزنه ترمز

....
    سلام

اول از همه تشکر می کنم از شما بابت مطلب مفید تون.

در ادامه بنده هم نکته ای بگم که خودم بار ها دیدم موقع رانندگی حالا یا راننده جلویی یا راننده عقبی که خیلی ها موقع رانندگی تو اتوبان و معابر شلوغ و بعضا خلوت به فرض موبایل شون رو گذاشتند تو جعبه داشبورد که یک دفعه یکی زنگ می زنه. بعد همونطوری در حال رانندگی خم می شند در جعبه داشبورد رو باز می کنند و موبایل شون رو بر می دارند و شروع می کنند به صحبت کردن ! با موبایل صبحت کردن که خودش خیلی خطرناک هست ولی موضوع بحث ما نیست !

با چشم خودم این حرکت رو حتی تو اتوبانی که همه با سرعت ۱۰۰ کیلومتر رانندگی می کنند دیدم. فکر کنم بعضی ها فکر می کنند خیلی رانندگیشون خوبه و حتی یک نیم ساعت هم می تونند چرت بزنند پشت فرمون و در واقع زمان خواب تبدیل میشند به سیستم Auto-Pilot ( Auto Drive ) و شروع می کنند هر کاری می خوان می کنند.

باز این خوبه یکی دیگه که خودم دیدم یک خانمی بود با بچش که یک دفعه دیدم کامل رفت پایین و حتی سرش رو هم برد پایین

حالا مورد اول باز خیلی خوبه حداقل راننده جلوش رو نگاه می کنه ولی این مورد که دیگه رسما جلو رو تعطیل کرده بود رفته پایین یک چیزی برداره

خیلی خطر ناک هستند اینکار ها هر چقدر هم آدم راننده خوبی باشه شاید یک لحظه دستش بلرزه و فرمون رو تکون بده ! خب همون یک لرزش ساده دست کافیه که جون یک آدم از بین بره !

مورد دیگه ای هم که جا داره عرض کنم اینه که لطفا عرض اتوبان رو با ماشین طی نکنید

اون روز که تو اتوبان بودم و داشتم از کنار یک خروجی شاید بشه گفت ۵۰ - ۱۰۰ متر مونده بود برسم به خروجی یک دفعه یک ماشینی اومد عرض اتوبان رو طی کرد و از سمت چپ رفت وارد خروجی شد ! البته نمی دونم منظورم واضح هست یا نه. منظورم اینه که به فاصله ۵۰ متر مونده به حروجی برای اینکه رد نکنه و ۱۰ دقیقه راهش دور تر نشه یک دفعه از سمت چپ اومد رفت خروجی بشه خب من تو لاین وسط بودم ایشون هم تو لاین سمت چپ. سرعت هر دو ماشین هم بالا بود. خب ناگفته نمونه که معذرت خواهی کرد اون طرف ولی اگر همین صحنه باعث بروز حادثه میشد دیگه معذرت خواهی هیچ فایده ای نداشت. و چه بسا راننده ای که یا دفعه می پیچید جلو ماشینش ( منظورم خودم هستم ) یک آدم ناشی بود و میزد به ماشین اون طرف !

15. 3 کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض سیستم ABS نه جادو میکنه نه سوپرمن هست . استفاده ی صحیح از اون رو یاد بگیرین

چند وقت پیش داشتم از خیابون رد میشدم یهو یه خانومه از خیابون داشت رد میشد من با سرعت حدود 50 تا داشتم رد میشدم که یهو وسط خیابون وایمیسته. یه لحظه هنگ کرده بود!!!!!
    منم فقط زدم رو ترمز و ماشین پرایــــــــــد رفت رو ABS !!!!! انگار نه انگار ترمز گرفتم. بخیــــــــر گذشت.
    هیچوقت به ترمز ماشین اعتماد نکنید.
    از این عابرا مخصوصا خانوما و بچه ها و پیرمردا باید ترسید
    سلام .

هر جا ترمز معمولی نتونه ماشین رو متوقف کنه ,ترمز ABS هم نمیتونه ماشین رو متوقف کنه .
    راز بهتر بودنِ ABS از ترمز معمولی فقط به خاطر امکانِ استفاده از فرمان و ترمز با هم هست .

==========================================

توضیح بیشتر برای علاقمندان :

با دقت و حوصله بخونید , ضرر نمیکنید .

متاسفانه بيشتر مردم فکر میکنند میدونند چرا ABS اختراع شد و چطور باید ازش استفاده کنند اما یه سری مسائل مهم رو نمیدونند .

در ماشین بدون ABS بیشتر مردم در مواقع خطر محکم میزنید رو ترمز و اگر ترمزها بدون ABS باشه چرخها قفل میشه و شروع میکنه به لیز خوردن .
    (حتی روی آسفالت خشک هم ماشین لیز میخوره!!!)
    چون با قفل شدنِ تایر و کشیده شدنش روی آسفالت , لاستیک به شدت داغ و ذوب میشه و بسیار نرم میشه و چسبندگیش به آسفالت خیلی خیلی کم میشه و ماشین انگار که روی یخ داره میره . همینجور لیز میخوره و میره جلو و به علت قفل بودن تایر , فرمان هم غیر قابل استفاده میشه و نمیشه تغییر مسیر داد و تصادف پیش میاد یا ماشین چپ میشه .

فقط راننده ی سوپر حرفه ای میدونه که با ترمز عادی باید در چنین مواقعی کمی فشار پا رویِ ترمز رو کم کنه تا چرخها قفل نشه و یک کم بچرخه تا بتونه با فرمان دادن ماشین رو از برخورد دور کنه .

=================================

اونجا بود که ABS اختراع شد تا کار همون راننده ی سوپر حرفه ای رو انجام بده و در موقع ترمز سنگین گرفتن , چرخها قفل نشه اما اشتباهِ عده ی زیادی از مردم در استفاده از ABS اینه که میزنند رو ترمز [دیگه منتظر میشند تا ماشین وایسه !!!!]

در حالیکه باید همونطور که دارند پا رو فشار میدند روی ترمز , [با فرمان ماشین رو به چپ یا راست هدایت کنند تا مانع از برخورد بشند].

رانندگی با ABS خیلی ایمن تر از ماشین عادی هست اما این نکته ی مهم همیشه باید مد نظر باشه که در مواقع خطر , بعد از زدن روی ترمز , با فرمان باید ماشین رو از برخورد دور کنیم نه اینکه بشینیم و تماشا کنیم چی میشه و ماشین کِی می ایسته و آیا میخوره یا نه .
    اگر مغز انسان با آموزش و تمرین , استفاده ی صحیح از ABS رو یاد بگیره اونوقت رانندگی باهاش براش خیلی ایمن تر از ترمز معمولی میشه .

همه میتونند در یک جای خلوت و با گذاشتن یک توپ یا قوطی پلاستیکی یا کارتون خالی کوچیک روی زمین , استفاده از فرمان و ترمز ABS رو تمرین کنند تا مغزشون خوب برنامه ریزی بشه یا باصطلاح عوام قِلِقِش دستشون بیاد و در یک موقعیتِ واقعی عکس العمل صحیح نشون بدند و با همزمان با ترمز کردن , با فرمان مسیر رو تغییر بدین تا مانع از برخورد بشین .

اما چیز بسیار مهمتر اینه که توجهِ دائم به جلو و رانندگی با سرعتِ مناسب , باعث میشه که به ندرت با خطر روبرو بشیم و مجبور بشیم به زدنِ ناگهانی رویِ ترمز .

=========================

در مغز انسان قسمتی هست که با تمرین و تکرار , کارها رو یاد میگیره و در خودش ذخیره میکنه و دیگه اتوماتیک وار اون کار رو انجام میده .
    این قسمت اسمش "عقل باطن" با "شعور باطن" هست .
    برای همین هست که انسان آموزش میبینه و تمرین میکنه . هدف از تمرین کردن , برنامه ریزیِ عقل باطن هست .
    کارهائی که در قسمت عقل باطن ذخیره میشه تبدیل به "عادت" میشه و اتوماتیک وار انجام میشه و احتیاج به نظارت و مراقبت نداره .

وقتی شما در حال رانندگی با بغل دستیتون حرف میزنید , رادیو گوش میدید , به کارهای روزمرتون فکر میکنید , در تمام این مدت , عقل باطن ماشین رو میرونه و ممکنه حتی نفهمید کِی به مقصد رسیدین.

در تمام این مدت عقل باطن داشته رانندگی میکرده .

عقل باطن هم بسیار مفید هست هم بسیار خطرناک .
    وقتی که کارهای خوب در اون ذخیره میشه مفید هست .(عادتهای خوب مثل عادتِ اول سلام کردن یا بسم الله گفتن قبل از غذا خوردن یا مسواک قبل از خواب یا نرمش روزانه یا چک کردن حرارت موتور و سرعت و نگاه کردن در آینه ی عقب هر یک دقیقه یا کمتر یا حفظ خونسردی در مواقع خطر .

و بسیار خطرناک میشه وقتی عادتهای بد درونش ذخیره میشه مثل عادت به بکار بردنِ کلماتِ زشت و ناپسند در سخن گفتن یا عادت به آب دهان انداختن در خیابون یا عادت به آشغال ریختن تو خیابون و یا عادت به درگوشی حرف زدن یا مسخره کردن یا کِش رفتن(دزدی) و عادت به زُل زدن به داشبوردِ ماشین یا نگاه کردن به شخص بغل دستی در موقع رانندگی و غیره .

==============================

با تمرین و تکرار , عقل باطن رو برنامه ریزی کنین تا در مواقع خطر از ترمز و فرمان با هم استفاده کنه اونوقت میبینید که ABS چقدر ارزشمنده .

<============================
    یکی از کلکهایِ افسرانِ راهنمائی رانندگی برای اطمینان از صلاحیتِ داوطلب در موقع امتحان رانندگی اینه که با داوطلب حرف میزنند موقع رانندگی و ازش میپرسند اسمش چیه , شغلش چیه ,کجا کار میکنه و غیره یا ازش میخوان شیشه رو بیاره پائین و در همون حال رفتارش رو زیر نظر دارند ببینند درست رانندگی میکنه یا حواسش پرت میشه و اشتباه میکنه .

اگر حواسش پرت نشد و درست رانندگی کرد , معنیش اینه که خوب آموزش دیده و خوب هم تمرین کرده و عقل باطنش برای رانندگیِ صحیح برنامه ریزی شده .
    چنین شخصی قبولیش تضمین شده هست.

==============================

دوستان عزیز هیچ چیز بهتر از توجه دائم به جلو و رانندگی با سرعت مطمئنه نیست .
    رانندگی با سرعت مطمئنه یعنی اینکه راننده تشخیص بده در کجا با چه سرعتی باید رانندگی کنه تا در امان باشه و بتونه در مواقع خطر ماشین رو بموقع متوقف کنه .
    شاید باورتون نشه اما علتِ بیشتر تصادفها عدمِ توجه به جلو هست نه سرعت .
    راننده ی حرفه ای میدونه جائی که داره رانندگی میکنه چقدر باید سرعت داشته باشه تا دچار مشکل نشه و هر چی هم سرعتش بیشتر بشه هشیاری و توجهش هم بیشتر میشه . برای همین خیلی خیلی به ندرت غافلگیر میشه
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 01-08-2014 at 14:28. دليل: تصحیح

17. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

این ABS خیلی اوقات ادم رو گول میزنه....

من اوائل که سمند رو اورده بودم، فقط در حد اسم گفته بودم به خونواده که این هم ABS داره و هم EBD ولی یادم نبود بهشون بگم که اینا کارشون چیه!!!!
    لطف کرده بودن ترمز نگرفته بودن تا بیخ گوش ماشین جلویی( با سرعت کم البته فک کنم 60 تا) و بعد تو نیم متری ماشین مربوطه میزنن رو ترمز که ماشین جلویی رو مالیدن!

اتفاقا گاهی اوقات خطای این ماشینا بالاتر هم هست به نظرم! برا ترمز نگرفتن چون بارها شده تو ترافیک زدم رو ترمز ولی اصلا نگرفته و مستقیم رفته تو سپر جلویی!! ملت ما هم که خدا رو شکر به خاطر یه ضربه اروم میان پایین و کل بدنه ماشین و شاسی رو چک میکنن که اسیب ندیده باشه! ))

به هر صورت، نمیدونم ایراد از ABS هایی که ایران خودرو میبنده هست یا چی، ولی شخصا اصلا بهشون اطمینان ندارم!!‌

19. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •