تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 99 اولاول ... 152122232425262728293575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 989

نام تاپيک: مشاوره خرید خودرو تا 10 میلیون تومان

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

انتظاراتم
    كم خرج باشه بي صدا باشه شتاب خوبي داشته باشه ايمنيش خوب باشه بازار فروشش خوب باشه

خوش فيس هم باشه و مخارجش كم باشه
    با توجه به ملاک هاش ما پژو 206 تیپ 2 میتونی انتخاب کنی اما نیاز به وقت و دقت کافی داره تا بتونی
    206 تمیز از نظر فنی و بدنه پیدا کنی. به سخت میشه گیر آورد.

در آغاز فعالیت ali-khatibi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

با سلام
    ميخواستم بندرو راهنمايي كنيد در مورد اين ماشينهايي كه ذكر شده!!
    من ميخوام يكي از اين خودروها رو تو رنج 6000000 تا 7000000 بخرم ولي نياز به راهنمايي دارم:
    تو اين رنج :
    206 مدل 80 تا 83
    ماتيز 82
    پرايد 86 تا 88 (هاچ بك يا صندوقدار)
    ميشه خريد ولي ميخواستم نظر شما رو هم بدونم كه از همه لحاظ كدوم يكي بهتره؟!اگه ميشه علتشم بفرماييد
    خيلي ممنون

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    ميخواستم بندرو راهنمايي كنيد در مورد اين ماشينهايي كه ذكر شده!!
    من ميخوام يكي از اين خودروها رو تو رنج 6000000 تا 7000000 بخرم ولي نياز به راهنمايي دارم:
    تو اين رنج :
    206 مدل 80 تا 83
    ماتيز 82
    پرايد 86 تا 88 (هاچ بك يا صندوقدار)
    ميشه خريد ولي ميخواستم نظر شما رو هم بدونم كه از همه لحاظ كدوم يكي بهتره؟!اگه ميشه علتشم بفرماييد
    خيلي ممنون
    سلام
    206 تيپ 2 كلا ماشين پر دردسريه حالا مدل قديميش پدر در مياره
    ماتيز هم مدل 82 كمي قديميه ولي باز اگر با ملاك هاي شما سازگاري داره و با سايزش مي تونيد كنار بيايد از پرايد 86 بهتره
    پرايد هم از 206 با اين مدل بهتره

4. 2 کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام
    ماتيز هم مدل 82 كمي قديميه ولي باز اگر با ملاك هاي شما سازگاري داره و با سايزش مي تونيد كنار بيايد از پرايد 86 بهتره
    خيلي ممنون از راهنماييتون
    من با پرايد مشكل دارم از قيافشو جواد بودنش!!يعني تو اين گزينه ها آخرين گزينم پرايده!!
    به نظر شما 206 حتي اگه موتورش تازه تعمير باشه بازم اين خريد اشتباهه؟!

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

خواهشا يه نفر منو راهنمايي كنه حالا اگه 206 به نظرتون پر خرج و دردسر سازه به نظرتون ماتيز بهتره يا پرايد؟ يه ماتيز ديدم 79 قيمتشو 5500 ميگه ولي خيلي تميزه 90% بدون رنگه و از لحاظ فني ميگه تازه 1 تومن خرجش كردم!! و يه پرايدم هست كه مدلش 86 هستو بنزين كه 64000 تا كاركرد داشته و 6 تومن ميگه!! اينم چندتا عكس از ماتيز :

حالا به نظرتون كدومش بهتره؟! و اينكه آيا راسته كه ماتيز تو سربالايي ميمونه؟!(منظور نسبت به پرايده)
    Last edited by ali-khatibi; 01-07-2012 at 23:29.

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

خواهشا يه نفر منو راهنمايي كنه حالا اگه 206 به نظرتون پر خرج و دردسر سازه به نظرتون ماتيز بهتره يا پرايد؟ يه ماتيز ديدم 79 قيمتشو 5500 ميگه ولي خيلي تميزه 90% بدون رنگه و از لحاظ فني ميگه تازه 1 تومن خرجش كردم!! و يه پرايدم هست كه مدلش 86 هستو بنزين كه 64000 تا كاركرد داشته و 6 تومن ميگه!! اينم چندتا عكس از ماتيز :

حالا به نظرتون كدومش بهتره؟! و اينكه آيا راسته كه ماتيز تو سربالايي ميمونه؟!(منظور نسبت به پرايده)
    دوست من شما ملاک هاتون رو دقیق ذکر کنید.
    بین پراید و ماتیز نظر شخصی من پراید مدل 86 هست.
    به دلیل اینکه مدلش بالاتره کارکردش احتمالا کمتر باید باشه قطعاتش به وفور یافت میشه
    نسبت به ماتیز برای سفر های بین شهری مطمئن تر هست و نسباتا جادارتره.

8. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوست من شما ملاک هاتون رو دقیق ذکر کنید.
    بین پراید و ماتیز نظر شخصی من پراید مدل 86 هست.
    به دلیل اینکه مدلش بالاتره کارکردش احتمالا کمتر باید باشه قطعاتش به وفور یافت میشه
    نسبت به ماتیز برای سفر های بین شهری مطمئن تر هست و نسباتا جادارتره.
    ممنون از جوابتون
    ملاك من اينه كه از لحاظ فني اذيتم نكنه !! يعني اگه خرجشم زياد باشه تعميرش كنم و ديگه فردا باز اينجوري نشه!!و اينكه ماشين نرم باشه و از رانندگيش بشه لذت برد من 206 ميخواستم بگيرم تو رنج 7 تومن اينا كه ميگن اذيتت ميكنه واسه همين رفتم رو ماتيز يا پرايد!!
    و اينكه امروز يه 206 مدل 80 ديدم كه 6200 زده بود موندم چي بخرم؟!206 رو كه ميگن موتورش اگه حتي تازه تعميرم باشه فردا برات ماشين نميشه آيا راس ميگن؟!

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    مهدی جان از شما بعیده این حرف . میتونم چنتا نمونه بگم. من از سال 89 یه 206 تیپ 2 دارم قبل اون هم یه 84 شو داشتم واسه رفت و آمد شهری و 5-6 بارم گردش(جاده خاکی و سربالایی و ...) با اینکه کنارشون یه ماشین سوپر سایز هم داشتم اما پر دردسر بودن(سوپرسایزررا رو میگم) .لندکروز 2011 داشتم که اصلا کاربرد شهری نداشت و یا پرادو 2007 داشتم که مثله همین جای پارک براش نیود .حالا با اینکه ماشینای خوبی بودن ولی من فروختمشون چون پردردسر بودن.اما 206 همچنان عضو ثابت بود و هست.حالا طی این دوسال اون مدل هشتادونهی رو تا الانش هیچ چیشو تعویض نکردم فقط یه بار یه لامپ مه شکن و بعد تعویض روغن موتور .شنبه هم ایشالله میبرم تعمیرگاه این لنت ترمز هاشو تعویض کنه ساییده شدن و به علاوه ی فیلتر هوا و خب این درده سر نیست بلکه مواد مصرفیش عمرشون تموم شده باید نوشو بخرم دیگه.یعنی ایرادی نداشته تا حالا. اون مدل 84 رم که فروختم همینطور اصلا به هیچ عنوان ایرادی نداشتو مثله ساعت کار کرد.یکی از رفقاهم یه مدل 82 داره آرزومه یه بار خراب بشه.من نمیدونم اینی که میگی 206 پردردسره از کجا اومده
    ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

ممنون از جوابتون
    ملاك من اينه كه از لحاظ فني اذيتم نكنه !! يعني اگه خرجشم زياد باشه تعميرش كنم و ديگه فردا باز اينجوري نشه!!و اينكه ماشين نرم باشه و از رانندگيش بشه لذت برد من 206 ميخواستم بگيرم تو رنج 7 تومن اينا كه ميگن اذيتت ميكنه واسه همين رفتم رو ماتيز يا پرايد!!
    و اينكه امروز يه 206 مدل 80 ديدم كه 6200 زده بود موندم چي بخرم؟!206 رو كه ميگن موتورش اگه حتي تازه تعميرم باشه فردا برات ماشين نميشه آيا راس ميگن؟!
    از نظر فنی هم پراید و هم ماتیز کم خرج هستن اما باید دقت داشته باشید که ماتیز خیلی وقته از چرخه تولید بیرون رفته
    و تامین قطعات در صورت خرابی کار آسونی نیست و این شرایط روز به روز هم بدتر میشه.
    اما پراید خیالت راحته که هر کجا با مشکلی مواجه شد میشه برطرفش کرد.
    206 مدل پایین خریدش ریسک هست یعنی خیلی باید دقت داشته باشی و وقت بزاری تا بتونی مورد بی عیب و نقص از
    نظر فنی پیدا بکنی به هر حال مشخص نیست که ماشین دست چه کسانی بوده و چطوری ازش استفاده کردن.
    206 رو بهتره از مدل های 82 به بالا انتخاب کنید مخصوصا مدلهای 82 که عالی بودن.

12. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

خيلي ممنون از راهنماييتون
    حالا به نظرتون 206 مدل 82 تو چه رنجي ميتونم تميزشو گير بيارم؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •