تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 421 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

کمک می کنی در حد المپیک . جدی میگم .
    فکر کنم اگه بخوام همه سوالامو بپرسم سایت با کمبود هاست مواجه بشه .
    یه مورد دیگه که ضایع می کنم وقتی جایی وارد میشم و بقیه که نشستن پا میشن نمی دونم چی بگم و خرابکاری میشه . توی این مواقع چی باید گفت .
    خوشحالم که پستام مفید واقع میشه..

من خودم وقتی این مورد برام بوجود میاد اگه خودمونی باشیم که دستمو میذارم رو شونشون و میگم بشین راحت باش...اگه بزرگترن و خودمونی نیستی،خودم تو این حالت میگم توروخدا پا نشید،بفرمایید،راحت باشید...البته توروخداش رو بردار بهتره

2. 2 کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

سلام.من کلا آدم خجالتی هستم.به خصوص جلوی جنس مخالف.حتی جلوی فامیل(کلیا نه فقط دخترا).نمیدونم چه کنم : دی
    البته با یکی رفیق بشم دیگه خجالتی نیستم و درست میشه اخلاقم!خیلی درست!ولی خوب خدا میدونه چندبار بابت این خجالتی بودن حرف دلمو نزدم و رفتم!کلا جلوی همه به خصوص دخترا و غریبه تر ها اینطورم!
    نه این که بی ادب باشما و هیچی نگم.مثلا یکیو میبینم که میشناسم یا حتی سوار تاکسی میشم خسته نباشید و اینا رو میگم و مشکلی نیست.یا سلام کنم(اگه آشنا باشه).ولی بعدش دیگه لال میشم : دی

4. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا ممنونم که راهنمایی کردی.
    من یه چیزی بگم من از اول گوشه گیر بودم به همین خاطر از آداب معاشرت هیچی بلد نیستم . حالا میخوام یاد بگیرم پس ممکنه سوالام از نظر شما احمقانه به نظر برسه .
    من همش اینترنتم مشکل دار میشه و می خوام زنگ بزنم پشتیبانی و چون آداب معاشرتم صفره بلد نیستم زنگ بزنم میدم بقیه برام زنگ بزنن .
    حالا وقتی زنگ میزنم باید چی بگم.
    اگر من بودم برات یه جوری حلش میکردم که دیگه هیچ وقت قطعی پیدا نکنه
    من اوایل که adsl گرفته بودم تا چند روز قطع بودش هر چی هم داداشم زنگ میزد محترمانه میگفتش این رو درست کنید هی میگفتند باشه اما بازم می پیچوندن بعد یک بار گفتم بده من زنگ بزنم وقتی طرف برداشتش همچین بلند حرف زدم و قاطی کردم واسه طرف البته احترام طرف رو حفظ کردم ولی شرکت رو بردم زیر سوال و بازم داشتش من رو میپیچوندش آخرش گفتم اگر همین الان درستش میکنی که هیچ اگر نه قطعش کن فردا هم پول ما رو برامون پس بفرستش خلاصه طرف به (تته پته افتادش) و گفتش الان برات پی گیری میکنم و بهت زنگ میزنم 2 دقیقه بعدش زنگ زدش گفتش مشکل حل شدش شما وصل شو و بعدش اکی شد.
    در کل میخوام این رو بگم که (چون این قضیه مشکل یکی دیگه از دوستان بود که یه جایی کار اداری داشتش و مشکلش حل نمیشدش) چون من خودم توی جای اداری کار کردم بر اساس تجربه میگم متاسفانه بعضی جا ها کلا سیستمشون این جوری که تا باهاشون تند برخورد نشه کار راه نمیندازن
    بار ها جلوی چشم خودم همکارم رو میدیدم که کسی که میومد و محترمانه در خواستی رو داشتش خیلی راحت می پیچوندش اما اونی که داد و بیداد میکردش یا میرفتش پیش رئیس کارش سه سوته پیگیری میشد.

6. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

کمک می کنی در حد المپیک . جدی میگم .
    فکر کنم اگه بخوام همه سوالامو بپرسم سایت با کمبود هاست مواجه بشه .
    یه مورد دیگه که ضایع می کنم وقتی جایی وارد میشم و بقیه که نشستن پا میشن نمی دونم چی بگم و خرابکاری میشه . توی این مواقع چی باید گفت .
    اگر طرف با هات خودمونی نیستش و برای شما قابل احترام هستش بگو بفرمایید بشینین چند بار تکرار کن تا زود تر بشینه و اگر طرف مرد بود در حالی که داری بهش دست میدی و سلام علیک میکنی سریع بعد از سلام کردن اول بگو بفرمایید بشینین حالا طرف چه نشستش یا نه ااحوال پرسیتو ادامه بده ممکنه اون هم تا شما نشینید - نشینه که اینطوری سریع تر احوال پرسی رو تموم کنید که هر دو بشینید

8. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

سلام.من کلا آدم خجالتی هستم.به خصوص جلوی جنس مخالف.حتی جلوی فامیل(کلیا نه فقط دخترا).نمیدونم چه کنم : دی
    البته با یکی رفیق بشم دیگه خجالتی نیستم و درست میشه اخلاقم!خیلی درست!ولی خوب خدا میدونه چندبار بابت این خجالتی بودن حرف دلمو نزدم و رفتم!کلا جلوی همه به خصوص دخترا و غریبه تر ها اینطورم!
    نه این که بی ادب باشما و هیچی نگم.مثلا یکیو میبینم که میشناسم یا حتی سوار تاکسی میشم خسته نباشید و اینا رو میگم و مشکلی نیست.یا سلام کنم(اگه آشنا باشه).ولی بعدش دیگه لال میشم : دی
    خوب شما باید ببینی که اون حرف روکجا میخوای بزنی شاید توی یه جمعی باشه که همه بزرگترند و شما هم در مورد موضوع نظری داری بگی اما اونجا فضایی نیستش که بخوای وارد بحث بشی خوب عیبی نداره چیزی نگی
    اما جایی هستش اکثرا همسن خودتند (فرق نداره دختر یا پسر) اونجا اگر درباره موضوع حرفی داری حتما بگو حتی اگر سختت باشه اصلا هم به این فکر نکن که حرفت مورد قبول هستش یا نه و یا حرفت رو مسخره نکنن و ... حتی اگر جمله کوتاهی هم شده بگو به مرور زمان خجالتت کمترمیشه و راحتر میتونی تو جمع صحبت کنی
    در ضمن توجه کن این اصلامشکل به حساب نمیادش فقط مثل خیلی چیزای دیگه تمرین میخواد اولش سخته اما شروع کن و نترس از نظر دیگران در مورد خودت و حرفات .

10. 4 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    بچه ها منم یه مشکلی دارم.
    همیشه موقع صحبت کردن یا بحث کردن کم میارم. یعنی کلمات یا چیزایی که باید به ذهنم برسه نمیرسه.
    یا کلا تو جمع زیاد حرف نمیزنم چون در واقع همیشه فکر میکنم که "خب چی باید بگم؟"
    چطوری میتونم این تسلط رو برای خودم ایجاد کنم که همیشه هرچی میخوام توی ذهنم بیاد؟

12. این کاربر از Maziar_69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

آخه مشکل اینه که ما زیاد فامیل نداریم اینجا و همه از شهرای دیگه میان یه چند روز و کم پیش میادش چنین مهمونی بگیرن فامیلا و فرصت تمرین نیست!البته گویا جلو بقیه به چشم نمیاد چون تو فامیل همه تعریف میکنن که مثلا امیر با تربیته و اینا ولی از نظر خودم زیادی مودبم جلو بقیه و به جز حرفای رسمی حرف دیگه ای نمیزنم!

2 تا مشکل دیگه هم دارم : دی
    الف)خونمونو تازه عوض کردیم.داشتم میرفتم بیرون همسایمونو با خانوادش دیدم که توی آلاچیق بودن و داشتن از فضا لذت میبردن : دی
    منو دید سلام کرد(بزرگتره و با این که خیلی نمیشناسمشون آدم خیلی خیلی محترمیه) و منم سلام کردم.حالا موندم که به خانوادشم باید سلام میکردم یا نه؟آخه اگه فقط با خودش حرف میزدم اونا میگفتن ما آدم نیستیم که یه نگاهم نمیکنه؟اگه با تک ک سلام میکردمم ضایع بود!یادم نیست چه کردم!(اگه من اول سلام کرده بودم خوب بود ولی اول سلام کرد و منو کیش کرد به عبارتی : دی)
    ب)من دوست زیاد دارم.خیلی زیاد.ولی دوست صمیمی خفن و رفیق فابریک ندارم.با همه صمیمیم و همه هم باهام دوستن ولی متوجه شدم که دور هم پشت سرم حرف میزنن.نه چیزای خیلی بد و آزار دهنده چیزای ساده.مثلا اولاش میگفتن که خیلی زودجوشه و زود عصبانی میشه.(که البته کاملا راست میگفتن ولی یه سال و نیمی میشه که با تلاش فراوان این مشکلمو حل کردم و این بار البته خیلی صبور شدم : دی).این پشت سر هم حرف زدن رو ولی اصلا دوست ندارم و خودم این کارو هیچ وقت نمیکنم.البته جلوی غریبه نمیگنا فقط بین جمع دوستان صمیمی ولی خوب بازم.از طرفیم نمیشه بگم رفقای نامردین توی شرایط سخت(که خیلی زیاد بوده) همیشه کنارم بودن و کمکم کردن!(کلا همه برای هم اینطوریم)
    نمیخوام یه ذره هم ناراحت شن ولی.چه کنم؟!

14. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mehrdad x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    ف ی ل ت ر نت

پيش فرض

من چون تا حالا این کار رو انجام ندادم فکر کنم زنگ بزنم سوتی بدم و عین امتحان جواب میدم باید قبلش یه خورده تمرین کنم .
    نه بابا، سوتی که مهم نیست، دفعه اول و دوم هم سوتی دادی فدای سرت، دفعه سوم دیگه مطمئن باش سوتی نمیدی...
    البته احتمالا بعد از اون سعی میکنی سوتی طرف مقابل رو بگیری البته اصلا کار قشنگی نیست

16. 2 کاربر از mehrdad x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

خوشحالم که پستام مفید واقع میشه..

من خودم وقتی این مورد برام بوجود میاد اگه خودمونی باشیم که دستمو میذارم رو شونشون و میگم بشین راحت باش...اگه بزرگترن و خودمونی نیستی،خودم تو این حالت میگم توروخدا پا نشید،بفرمایید،راحت باشید...البته توروخداش رو بردار بهتره
    ممنون.
    اگر من بودم برات یه جوری حلش میکردم که دیگه هیچ وقت قطعی پیدا نکنه
    من اوایل که adsl گرفته بودم تا چند روز قطع بودش هر چی هم داداشم زنگ میزد محترمانه میگفتش این رو درست کنید هی میگفتند باشه اما بازم می پیچوندن بعد یک بار گفتم بده من زنگ بزنم وقتی طرف برداشتش همچین بلند حرف زدم و قاطی کردم واسه طرف البته احترام طرف رو حفظ کردم ولی شرکت رو بردم زیر سوال و بازم داشتش من رو میپیچوندش آخرش گفتم اگر همین الان درستش میکنی که هیچ اگر نه قطعش کن فردا هم پول ما رو برامون پس بفرستش خلاصه طرف به (تته پته افتادش) و گفتش الان برات پی گیری میکنم و بهت زنگ میزنم 2 دقیقه بعدش زنگ زدش گفتش مشکل حل شدش شما وصل شو و بعدش اکی شد.
    در کل میخوام این رو بگم که (چون این قضیه مشکل یکی دیگه از دوستان بود که یه جایی کار اداری داشتش و مشکلش حل نمیشدش) چون من خودم توی جای اداری کار کردم بر اساس تجربه میگم متاسفانه بعضی جا ها کلا سیستمشون این جوری که تا باهاشون تند برخورد نشه کار راه نمیندازن
    بار ها جلوی چشم خودم همکارم رو میدیدم که کسی که میومد و محترمانه در خواستی رو داشتش خیلی راحت می پیچوندش اما اونی که داد و بیداد میکردش یا میرفتش پیش رئیس کارش سه سوته پیگیری میشد.
    من خودم دوست دارم همه چیز رو یاد بگیرم و میزنم تنظیماتش اینترنت رو خراب می کنم .من از مبین نت اینترنت میگیرم یه بار خودم تنظیماتش رو خراب کردم و مقصر خودم بودم با ابن حال حدود 40 دقیقه با برادرم حرف زد و مشکل رو درست کرد . تبلیغ نشه مبین نت پشتیبانیش بیسته .
    اگر طرف با هات خودمونی نیستش و برای شما قابل احترام هستش بگو بفرمایید بشینین چند بار تکرار کن تا زود تر بشینه و اگر طرف مرد بود در حالی که داری بهش دست میدی و سلام علیک میکنی سریع بعد از سلام کردن اول بگو بفرمایید بشینین حالا طرف چه نشستش یا نه ااحوال پرسیتو ادامه بده ممکنه اون هم تا شما نشینید - نشینه که اینطوری سریع تر احوال پرسی رو تموم کنید که هر دو بشینید
    ممنون .
    نه بابا، سوتی که مهم نیست، دفعه اول و دوم هم سوتی دادی فدای سرت، دفعه سوم دیگه مطمئن باش سوتی نمیدی...
    البته احتمالا بعد از اون سعی میکنی سوتی طرف مقابل رو بگیری البته اصلا کار قشنگی نیست
    حالا ما کار خودمون راه بیفته اصلا بقیش دیگه مهم نیست و فکر نکنم به اون درجه از تسلط برسم .

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

آخه مشکل اینه که ما زیاد فامیل نداریم اینجا و همه از شهرای دیگه میان یه چند روز و کم پیش میادش چنین مهمونی بگیرن فامیلا و فرصت تمرین نیست!البته گویا جلو بقیه به چشم نمیاد چون تو فامیل همه تعریف میکنن که مثلا امیر با تربیته و اینا ولی از نظر خودم زیادی مودبم جلو بقیه و به جز حرفای رسمی حرف دیگه ای نمیزنم!

2 تا مشکل دیگه هم دارم : دی
    الف)خونمونو تازه عوض کردیم.داشتم میرفتم بیرون همسایمونو با خانوادش دیدم که توی آلاچیق بودن و داشتن از فضا لذت میبردن : دی
    منو دید سلام کرد(بزرگتره و با این که خیلی نمیشناسمشون آدم خیلی خیلی محترمیه) و منم سلام کردم.حالا موندم که به خانوادشم باید سلام میکردم یا نه؟آخه اگه فقط با خودش حرف میزدم اونا میگفتن ما آدم نیستیم که یه نگاهم نمیکنه؟اگه با تک ک سلام میکردمم ضایع بود!یادم نیست چه کردم!(اگه من اول سلام کرده بودم خوب بود ولی اول سلام کرد و منو کیش کرد به عبارتی : دی)
    ب)من دوست زیاد دارم.خیلی زیاد.ولی دوست صمیمی خفن و رفیق فابریک ندارم.با همه صمیمیم و همه هم باهام دوستن ولی متوجه شدم که دور هم پشت سرم حرف میزنن.نه چیزای خیلی بد و آزار دهنده چیزای ساده.مثلا اولاش میگفتن که خیلی زودجوشه و زود عصبانی میشه.(که البته کاملا راست میگفتن ولی یه سال و نیمی میشه که با تلاش فراوان این مشکلمو حل کردم و این بار البته خیلی صبور شدم : دی).این پشت سر هم حرف زدن رو ولی اصلا دوست ندارم و خودم این کارو هیچ وقت نمیکنم.البته جلوی غریبه نمیگنا فقط بین جمع دوستان صمیمی ولی خوب بازم.از طرفیم نمیشه بگم رفقای نامردین توی شرایط سخت(که خیلی زیاد بوده) همیشه کنارم بودن و کمکم کردن!(کلا همه برای هم اینطوریم)
    نمیخوام یه ذره هم ناراحت شن ولی.چه کنم؟!
    الف) شما باید با خود فردی که روبروتون هستش یه سلام میکردین بعدش اگر اعضای خانوادش مثل خانومش نزدیکتون بود به اونم سلام میکردین و از همون فاصله یه احوال پرسی کوچیک میکردی و به طرف بچه هاش و کسای دیگه که تو فاصله بیشتر از شما بودند به حالت سلام کردن یه سری هم تکون میدادی (دیگه لازم نیستش با تک تک افراد احوال پرسی مستقیم داشته باشی شاید تعدادشون زیاد باشه یا شاید با شما فاصله زیادی داشته باشند یا از همه اینا گذشته شاید دختر طرف اصلا نزدیکتون باشه نمیشه که جلوی بابای طرف واستی با دخترش سلام و احوال پرسی کامل کنی که بخوای رعایت ادب کنی تو این موقعه هم یه سلام آروم و همراه با سر تکون دادن کافی هستش البته اینم باز بستگی به نوع ارتباط شما با اون خانواده داره که چقدر بهشون نزدیک هستین)
    بعد این کارا که کلا چند ثانیه هم بیشتر طول نمیکشه با فردی که روبروتون هستش و مخاطب اصلی شماست به احوال پرسی کامل بپردازید

ب) در این مورد هم این و بدون که پشت سر همه همیشه حرف هستش هم از طرف دوست - غریبه - آشنا - همکار و ... پس برات چیز عجیبی نباشه حالا ببینید اونی که پشت سرتون حرف بیشتر میزنه کیه ؟ اگر باهاش صمیمی هستید وقتی تنها دیدینش خیلی جدی بگو شنیدم پشت سرم فلان حرف زدی و خیلی جدی باهاش برخورد کن و بگو ناراحت شدی که طرف فکر نکنه رو حساب صمیمیت و رفاقت هر کاری که بخواد میتونه بکنه اگرم باهاش زیاد صمیمی نیستی بازم جایی که تنها بودید به شوخی و همراه با خنده بهش بگو مطمئنا چون زیاد باهاتون صمیمی نیستش ممکنه اونم به خنده بگه نه بابا حرفی نزدیم و در انتها بازم به خنده و شوخی بگو خوش ندارم کسی پشت سرم حرفی بزنه ها زیاد خودتو جدی نشون نده تو این مواقع باید به طرف بفهمونی که من خ... نیستم حواست به حرفات باشه اما تقریبا به صورت غیر مستقیم
    حالا دو حالت به وجود میادش یا طرف واقعا آدم نف... هستش و به کارش ادامه میده یا فهمیدست و دیگه ادامه نمیده اگر حالت اول بودش (و واقعا رفتارش اذیتت میکردش) یا باید ارتباطتت رو با هاش کم یا قطع کنی و حتی موقعه ای که تو جمع دوستات دیدیش اصلا تحویلش نگیری اگر بازم ادامه دادش و رفتش رو اعصاب شما دیگه باید جای که تنها دیدیش کلا یه جوری باهاش رفتار کنی که اینجوری بشه و برای همیشه بره پی کارش

19. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •