دلار امروز در ساعتی به 1800 رسید و اکنون 17,660 هست و قیمت ها هم بالا رفتن.
دلار امروز در ساعتی به 1800 رسید و اکنون 17,660 هست و قیمت ها هم بالا رفتن.
قیمتا برای بالا رفتن لحظه ای عمل می کنن ولی برای پایین اومدن 3 ماه زمان لازمه تا حداقل کاهش قیمتو شاهد باشیم![]()
سلام
عجب شانسی داریم ما دیگه !!!
میخواستم یه 13 اینچ با هارد SSD بخرم ، بیخیالش شدم ، گفتم تبلت میگیرم ، حالا هم که میخواییم تبلت بخریم دلار شده 2025 !!!!
خدایا خودت باعث و بانیش رو به راه راست هدایت کن ! الهی امین !
موفق باشید .
دوستان تبریک میگم دلار 2015 تومن
اونایی که تو یه ماه پیش لپ تاپ خریدن برن ار طرف ما هم کیف کنن.
حالا هی بگو دلار میاد پایین!
کلا منم مثل mazmamfi هر وقت نیت خرید چیزی میکنم بازارش به آتیش کشیده میشه :(
البته ایشالا ایشون شانسش از این حرفا بیشتر باه ولی امروز که رفتم قیمت گرفتم اونقدر بالا رفته بود که فکر کردم دارم خواب میبینم.
بعد از دو سال در کف بودن همچنان باید سماق بمکیم، اخرشم که... بوم.
هه هه :|
سلام
من می خوام لپ تاپ بخرم ولی می تونم تا 4 ماه دیگه هم صبر کنم.یعنی در حال حاضر عجله ای ندارم.
به نظرتون صبر کنم 4 ماه دیگه یا اینکه الان سریع برم خریدم رو بکنم؟
اوضاع قیمت ها سال های قبل که دلار تثبیت بود تو تابستون و اوایل پاییز چطور بود؟
بابا برید بخرید.اخه تو این مملکت چی ارزون شده که این چیزا بشه.نون و برنج و ... داره می ره روش.این همه تورم.اونوقت فکر کردید دلار هم بیاد پایین فروشنده از سودش می گذره؟کدوم صنف قیمتش رو پایین میاره که اینا بیارن.با این اوضاع تحریمها دعا کنید دلار 3 تومن نشه.ارزون شدنش پیشکش.بانک مرکزی هم که به فنا رفت.حالا واستین قیمتها بیاد پایین!حالا گیریم الان 2 تومنه یه ماه دیکه می شه 1950.اصلا ارزش داره این همه حرص بخورین و صبر کنید و هی استرس که الان رفت بالا کی میاد پایین و ...؟!
سلام
به نظر من چون نیازی به لپ تاپ نداری ، بهتره وایسی مدل های جدید دارن میان ( نهایت آخر تابستو ن - اوایل مهر ) .
این جوری بهتره ، شما که درای پول میدی ، خب لپ تاپ جدیدتر میخری دیگه![]()
موفق باشید.
لعنت به دلار لعنت به لپ تاپ اصلاً لعنت به این زندگی سگی
لعنت به ریال
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)