کمک فوری
تبلت من asus ponepad هستش یه هو ریست شد و دیگه بالا نمیاد و وقتی روشن میکنم فقط لوگوی Asus میاد چیکار کنم دوستان?
کمک فوری
تبلت من asus ponepad هستش یه هو ریست شد و دیگه بالا نمیاد و وقتی روشن میکنم فقط لوگوی Asus میاد چیکار کنم دوستان?
سلام کسی میدونه تبلت های آندورید چینی چطور هارد ریست میشند؟
معمولا از منوی رکاوری (ولوم بالا و.پاور) گزینه هایی میاد که چینیه و دومی از اخر میشه هترد ریست.اما مدل رو بگید تا دقیق راهنمایی کنم.
اگه نرفت تو رکاوری.با یه سوزن از سوراخی که برا ریست تعبیه شده پشت تب ریست کنید ولوم بالا و پایین بگیرید
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
فکتور ریست از رکاوری درستش میکنه
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
سلام خدمت دوستان عزيز
من يه مشكلي واسه تبلتم پيش اومده و خواهشمندم راهنمايي بفرمائيد مدل تبلت من lenovo a3000-h است و ان اين بود تبلت من ابتدا هنگ كرد و بعدش باطري ان نيز شارژ نميشد بعد خودش خاموش شد به كامپيوتر كه وصلش ميكنم دائم پورت usb ان خاموش و روشن ميشه مگه هنگاميكه با برنامه فلاش روي ان رام ميريزم قطع نميكنه ولي دانلودش كامل كه شد دوباره قطع و وصل ميكنه و موقع شروع ريختن برنامه رام هم اخطار ميده كه فايل بوت اپ نداره ضمنا به هيچ عنوان تو برنامه ريكاوري نميره و اصلا هم روشن نميشه ممنون ميشم اگه راهنمايي بفرماييد![]()
با سلام برای نصب ویندوز 95 بروی تبلت اندروید روی فایل دانلود که کلیک می کنی لینک وجود نداره اگر کسی لینک داره بذاره ممنونم
سلام دوستان
من تبلت asus fonepad رو سه روز پیش خریدم، کابل OTG رو که وصل کردم یکی دو بار کار کرد اما حالا هرچی میزنم به دستگاه ارور Warning USB is overcurrent میده
این ارور یعنی چی؟ و چطوری میشه رفعش کرد؟
با تشکر
سلام دوستان من یه سوال دارم من یک تبلت امروز خریدم پردازندش Cortex هست اسم تبلتمم هواوی مدیاپد10،میخواستم بدونم با این پردازنده میتونم از بازی پردازنده هایی مثل adreno,powervr,... استفاده کنم اخه میخواستم بازی real racing را روش نصب کنم میخواستم ببینم باید کدومو انتخاب کنم چون واسه corex نبود!!!
تبلت
Innovel I710B
تبلت ایناول آی 710 بی
1.دارم میخام ببینم این تبلت سیم کارت نمیخوره چطوری برا تبلت اینترنت همراه کار میده بتونم در همه جا استفاده کنم؟
2.روش روت کردن این تبلیت از کجا بفهمم
Last edited by hossein2009; 27-01-2014 at 12:20.
سلام دوستان. من تبلت lenovo a2107a دارم که متأسفانه یکبار ریست فکتوریش کردم دیگه نه بلوتوث و نه وای فای کار کرد. اصلا" بالا نمیان. اگه اطلاعاتی در این زمینه دارین راهنماییم کنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)