من دیروز تو لانچ رسمی این گوشی، از نزدیک باهاش کار کردم، کلا مدل فوق العادیه! سفیدش هم که بسیار قشنگه
به احتمال فراوان هم از فردا یکیش رو خواهم داشت B-)
من دیروز تو لانچ رسمی این گوشی، از نزدیک باهاش کار کردم، کلا مدل فوق العادیه! سفیدش هم که بسیار قشنگه
به احتمال فراوان هم از فردا یکیش رو خواهم داشت B-)
خوب خلاصه یکی این گوشی رو باز کرد
باتری گوشی قابلیت تعویض داره و به مادربرد گوشی نچسبیده
The new Sony Xperia S smartphone has an ‘embedded’ 1750mAh capacity battery. The fact that the battery cannot be changed easily has annoyed some who like to use higher capacity third-party batteries or like to carry a spare on long journeys. Well it seems that the battery is not embedded in the strictest sense. You can access it by removing the screws on the back cover (including a few torx screws) and then prising the chassis open. The battery looks like a typical Sony (Ericsson) one from years gone by, although as you can see in the pictures the battery capacity is listed as 1700mAh (minimum). This is correct as Sony Mobile has listed the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] as 1750mAh (typical) and 1700mAh (min).
The video below shows the battery removed, although this user had already taken out the screws prior to opening the handset. It shows that the battery can be easily removed. It doesn’t mean you’ll be able to use a third-party battery neither does it mean you’ll be able to carry a spare given the arduous process of replacing it. However, it does mean that you can replace it if at some point down the line if the battery is losing charge.
Image via [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
من الان یه سفیدش رو دارم، جدا که این رنگش زیباست!
نکاتی که تا الان از کار کردن باهاش مشاهده کرده
نمایشگر اثر لک و انگشت را به خوبی جذب میکند! در اون لحظه نخست هم که کلی پرز گرفت اما این مشکلش برطرف شد (احتمالا بخاطر بار الکتریکی ناشی از کندن برچسب ایجاد شده بود)
این میکرو سیم کارت خوردنش باعث شده فعلا توش سیم نندازم! (دلم نمیاد سیم کارتم رو خراب کنم!)
نمایشگر کیفیت عالی داره اما همچنان مشکل بور شدن صفحه در هنگام مشاهده از کناره ها وجود داره
تم های خوشکل با رنگ و لعابهای گوناگون داره
به صورت پیش فرض فارسی رو ساپورت میکنه و روی کیبوردش هم هست
فوکوس دوربینش بی نظیره! به قدری سرعت عملش بالاست که من جدا کف کردم!!
اون نوار شیشه ای پایین رو هم دوست دارم، بینهایت تا!
در کل گوشی ای هست که از داشتن آن پشیمان نخواهید شد
ببینم چه قیمتی خریدید؟ منظورتون از اینکه اثر انگشت و جذب می کنه چیه؟ یعنی اثر انگشت روی صفحه میفته یا نمیفته؟
این گوشی رو من نخریدم، خود سونی موبایل بهم داده
منظورم هم این بود که اثر انگشت باقی میمونه، البتهدر حدی که آزار دهنده باشه نیست
میشه زیر نوز افتاب تستش کنید و در صورت امکان ازش عکس هم بزارید ؟؟
الان که هوا ابره
اینهم دو تا عکس از این ملوسک!
![]()
خوشا به سعادتتمیگم مگه قرار نبود صفحه ی این گوشی ضد اثر انگشت باشه؟ مگه از تکنولوژی نانو استفاده نشده که حتی گرد و خارک هم نگیره به خودش و اگه با ماژیک روش بنویسی با پارچه مرطوب پاک بشه؟ همه ی اینها داستان بود؟
من بی صبرانه منتظر این گوشی هستم ولی اثر انگشت روی صفحه اصلا نمیتونم تحمل کنم . قاب پشتش هم همینطوره؟
یه صحبت هایی از دبی و اینا کرده بودین قبلنا
توی دبی موجوده این گوشی؟!
در ایران هم موجوده ! 1350 تومن ناقابل![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)