زنگ زدم پشتیبانی ..... مشکل حل شد مرسی
زنگ زدم پشتیبانی ..... مشکل حل شد مرسی
الان دارم تورنت دانلود می کنم... یه تورنت 70 هزار Seedی رو با سرعت میانگین 51 دانلود میکنه... با IDM لینک مستقیم دانلود کردم میانگین 65 دانلود کرد... الان با تورنت 0.5 ساعت 100 مگ دانلود کرد.
هر شب (2 تا 8) یه چیزی دوربره 1 گیگ و 300 مگ دانلود میتونه بکنه اگه طرف مقابل سروراش خوب باشن...(من 512 تا 2 دارم)
در کل من که هم از صب هم از شبش خیلی راضی بودم... بالاخره دیر یا زود Novinnet هم شلوغ میشه خدا کنه اون موقع هم اینطوری خوب باشه سرویسش
ماله من ساعت 2 که شد دیدم یهو همچی از کار افتاد سایتم باز نمیکرد! مودم رو "ریست" کردم درست شد، حالا نمیدونم تو هم اینکارو بکنم شاید مشکلش درس شه.دوستان چرا الان ساعت 3 بازم داره از حجم ترافیک من کم میشه ؟
کسی میتونه کمک کنه .... حجم داره هی کم میشه الکی
ولی ببین ترافیک میندازه براتا ولی شارژتو کم نمیکنه یه چک کن اشتب نکرده باشی![]()
آره ترافیک انداخت اما شارژ کم نکرد من هول شدم اشتباه برداشت کردم
من سرویس 2M-4M دارم الان 100 دانلود میکنه
به نظرم نسبت به روز که 480 میگرفتم خیلی کمه .... لااقل 250 باشه خوبه
من میخواستم 2تا4 رو بگیرم خوده نمایندگی بهم گفت 2 تا 4 نگیر چون سرعت شبانش زیاد فرقی با 512 تا 2 نداره.آره ترافیک انداخت اما شارژ کم نکرد من هول شدم اشتباه برداشت کردم
من سرویس 2M-4M دارم الان 100 دانلود میکنه
به نظرم نسبت به روز که 480 میگرفتم خیلی کمه .... لااقل 250 باشه خوبه
شمام به اسم سرویس زیاد توجه نکن، نگا کن پولی که بابت همین سرویس دادی رو به یه PAP دیگه میدادی چقد شب بت سرعت میداد... برامن 15تومن ماهی میوفته (برا 5گیگ) که اگه از پیشگامان همین قیمتی (با همین حجم) بگیرم شب 25 هست سرعتش!
من 5 گیگ گرفتم 21.000 تومن
اولین شبه که دارمش
بدک نیست اما میتونه بیشترم باشه ..... از اول شهریور گفتن بهتر میشه .... امیدوارم اینجوری باشه
شما در چه شهری هستید؟
فقط یک دانلود میگذارید؟
با چه برنامه ای و با چند اتصال؟
آیا تعداد بیشتر برای مثال 3 دانلود همزمان از سرورهای پرقدرت (Microsoft, Opera, SF) که هر کدوم 16 اتصال برقرار کنن (با IDM) رو تست کردید؟
سرعت دانلود لحظه ای واقعی و حجم مصرفیتون رو میتونید با این برنامه مشاهده کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم که داری حرف تو دهنم میزاری.آخه من کی گفتم مشکل شبانه دارم؟
این نمودار پهنای باند من
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اینکه همش نوسان داره و خراب
صخره نوردی که نمیخای بکنی فقط نوکهای تیزشو میبینی.
یعنی برداشتت از این نمودار فقط همینه؟
کلا اینترنت همینه
نکنی انتظار داری دقیقا با یه سرعت ثابت دانلود داشته باشی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)