تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 39 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 384

نام تاپيک: بررسی گیرنده دیجیتال الکومکس MV200 مدل 2012

پروفشنال ehsan102's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد مقدّس

پيش فرض

سلام دوستان. یه مدت نبودم ، حالا هم دست پر اومدم!

ورژن جدید نرم افزار الکومکس ام وی 200 مدل 2012 به تاریخ 2012/2/11

تغییرات انجام شده طبق ایمیل ارسالی از شرکت:

2- رفع ایراد نوشتاری موجود در منوی راهنمای برنامه (EPG) شبکه iFilm
    دریافت فایل بروزرسانی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز من اینو آپدیت کردم . بازیها اضافه شد . امکان انتقال شبکه هم اضافه شد و فقط چیزی که بدتر شد همین مورد 2 تو شبکه ifilm . وقتی که زبان دستگاه فارسیه توی منوی راهنما (اون پایین) چندتا صفر اومده به این شکل (..:..-..:..) همینجوری حدوداً.
    حالا وقتی که زبان دستگاه انگلیسیه به جای این صفرها یک سری شکل مثل مستطیل و حرف E و X و (~) رو با هم مخلوط کردن نوشتن اون پایین
    Last edited by ehsan102; 16-02-2012 at 08:31.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد مقدّس

پيش فرض

ولی خلاصه دستگاه خوبی کوچیک و جمع و جور
    پیشنهاد میدم شما هم بگیرین
    Last edited by ehsan102; 15-02-2012 at 11:54.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام

من تازه اين دستگاه را خريدم. ظاهرا بايستي اين دستگاه را توسط برنامه هاي از طرف شركت سما ارائه مي شود دستگاه را آپديت نمود. متاسفانه اينجانب نمي توانم وارد سايت معرفي شده بشوم و فايل ها را دانلود كنم. خواهشمند اگر كسي اين فايل ها را دارد براي من ارسال كند.ظاهرا تا به حال سه فايل براي اين داستگاه معرفي شده است.
    آدرس ايميل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فايل 18/12/2011
    فايل 07/01/2012
    فايل 11/02/2012

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

با سیگنال 91% کانال رو دیر عوض می کنه کسی نمی دونه از چیه ؟
    3ثانیه طولش می ده عوض کنه تازه بعد از اینکه عوض کرد یک مکث هم تو پخش داره 30صدم ثانیه مکث داره
    (محل سکونت جنوب غربی مشهد )

من هم اين مشكل را دارم

داره خودمونی میشه farzad_sx1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام

من تازه اين دستگاه را خريدم. ظاهرا بايستي اين دستگاه را توسط برنامه هاي از طرف شركت سما ارائه مي شود دستگاه را آپديت نمود. متاسفانه اينجانب نمي توانم وارد سايت معرفي شده بشوم و فايل ها را دانلود كنم. خواهشمند اگر كسي اين فايل ها را دارد براي من ارسال كند.ظاهرا تا به حال سه فايل براي اين داستگاه معرفي شده است.

فايل 18/12/2011
    فايل 07/01/2012
    فايل 11/02/2012
    مگه آپدیت ها توی آخری کامل ترینیش نیست ؟ یعنی آیا باید همرو به ترتیب آپدیت کنیم یا فقط آخری کافیه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

مگه آپدیت ها توی آخری کامل ترینیش نیست ؟ یعنی آیا باید همرو به ترتیب آپدیت کنیم یا فقط آخری کافیه ؟
    من هم نمي دانم،اين سوال هم براي من هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه linkinpark20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

نه دوستان عزیز آخرین آپدیت رو بگیرین تمامی چیزهای ورژن های قبل هم روش میاد.

داره خودمونی میشه afshin4841's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز من اینو آپدیت کردم . بازیها اضافه شد . امکان انتقال شبکه هم اضافه شد و فقط چیزی که بدتر شد همین مورد 2 تو شبکه ifilm . وقتی که زبان دستگاه فارسیه توی منوی راهنما (اون پایین) چندتا صفر اومده به این شکل (...,...,...,....) همینجوری حدوداً.
    حالا وقتی که زبان دستگاه انگلیسیه به جای این صفرها یک سری شکل مثل مستطیل و حرف E و X و (~) رو با هم مخلوط کردن نوشتن اون پایین
    سلام
    اول اینکه قبل از آپدیت هم اینطوری بود .دوم اینکه برای من هم اینطوریه چون شبکهIFILM راهنمای برنامه رو ارسال نمی کنه و ایراد از دستگاه نیست
    از طرفی شبکه نمایش جدیداً راهنمای برنامه هاش رو ارسال می کنه می تونید روی این شبکه تست کنید .

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد مقدّس

پيش فرض

سلام
    اول اینکه قبل از آپدیت هم اینطوری بود .دوم اینکه برای من هم اینطوریه چون شبکهIFILM راهنمای برنامه رو ارسال نمی کنه و ایراد از دستگاه نیست
    از طرفی شبکه نمایش جدیداً راهنمای برنامه هاش رو ارسال می کنه می تونید روی این شبکه تست کنید .
    آره درست شد . فقط ساعت هایی کع می زنه اشتباه . چون نمایش هر 2ساعت 2ساعت فیلم می زاره به این صورت 7می زاره باز ساعت 9 هم می زاره.
    اما راهنمای برنامه اینجوری ساعت زده (17:30 الی 19:30)

---------- Post added at 08:26 AM ---------- Previous post was at 08:24 AM ----------
    سلام

فايل 18/12/2011
    فايل 07/01/2012
    فايل 11/02/2012
    برو عزیز فرستادم به ایمیلت . فقط همینو آپدیت کن به قبلی ها هم کاری نداشته باش.
    آپدیت کن بعد بشین بازی کن آخه بازی هم اضافه می شه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

آره درست شد . فقط ساعت هایی کع می زنه اشتباه . چون نمایش هر 2ساعت 2ساعت فیلم می زاره به این صورت 7می زاره باز ساعت 9 هم می زاره.
    اما راهنمای برنامه اینجوری ساعت زده (17:30 الی 19:30)

---------- Post added at 08:26 AM ---------- Previous post was at 08:24 AM ----------

برو عزیز فرستادم به ایمیلت . فقط همینو آپدیت کن به قبلی ها هم کاری نداشته باش.
    آپدیت کن بعد بشین بازی کن آخه بازی هم اضافه می شه

لطف كنيد خود فايل را برام ارسال نماييد.همانطوري كه قبلا گفتم نمي توانم وارد سايت معرفي شده برم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •