تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 79 اولاول ... 152122232425262728293575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 788

نام تاپيک: The new iPad اا آیپد نسل سوم ! گفت و گو و تبادل نظر

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

فن های اپل من شماها را درک می کنم،من نگفتم اپل دیگر غول نیست من فقط گفتم که اپل در حال از دست جایگاهش در جهان نواوری است و بنده هم قبول دارم که اپل هنوز هم جزو بهترین هاست.اما شماها همگی ای پد 3 بخرید من هم نسل اینده ی تبلت های ایسوز را خواهم خرید ان موقع خواهیم دید که چه کسی از تبلتش بیشتر لذت خواهد برد.
    الانه که بریزند روی سرم
    تعریف "جهان نوآوری" برای شما دقیقا چیز دیگه ایه. از نظر اپل فقط و فقط زمانی که یه نوآوری بتونه کاملا نیاز رو برطرف کنه و لذت کار کردن بیشتری به کابر بده میتونه نوآوری باشه. کج و راست کردن صفحه و این ور اونور کردن دکمه ها و افزایش فرکانس پردازنده تا خرخره از نظر من هیچ وقت نوآوری نیست.

به نظر من دیروز اپل کامل ترین و ایده ال ترین تبلت ممکن رو معرفی کرد. من که قبل از مراسم انتظار نداشتم همه ی این شایعات محقق بشه اونم بدون تغییر قیمت... اما تنها نگرانیم اینه که این گرافیک ۴ هسته ای فقط جوابگوی افزایش پیکسل ها باشه و در کل قابلیت گرافیکی بیشتری نسبت به ایپد ۲ نداشته باشه یعنی همون نسل بازی های ایپد ۲ ولی با رزولیشن بال تر براش بیاد و ...
    بعد از یک سال هنوز بازیهای زیادی نیومدن که روشون نوشته باشه Optimized for iPad 2 !!! مطمئن باشید پردازنده گرافیکی آیپد جدید که چه عرض کنم همین آیپد 2 رو هم هنوز به جز توی چند تا بازی خاص، کاملاً به کار نگرفتند.

2. 6 کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

10 آیپد جدید و بلای ناگهانی بر کنسول بازی.....

اول یک سوال دارم
    این انعکاس صفحه نمایش هم با رتینا شدن بهبود پیدا کرده یا نه؟ چون تو آیفون و آیپاد تاچ که با رتینا شدن کمتر شد
    از قدیم میگفتم که آیپاد تاچ رقیب سرسخت کنسولهای دستی است
    و آیپد رقیبی بر کنسول خانگی
    یادمه مدیر عامل نینتندو سال پیش گفته بود رقیب اصلی ما اپله
    بیچاره نینتندودلم واقعا براش میسوزهاون از آیپاد تاچ که اگر نسل جدیدش هم لطف کنه و بیادکنسول دستی نینتندو را نابود کرده و نسل بعد
    هم با همین چیپ آیپد جدید ps vita را نابود کرده
    اون هم از نینتندو U که کنسول بازی باشه و عملا با یک 330 دلار قیمت+صفحه نمایش =170 دلار= FULL HD IPS= 500$
    و با تقلیدی که سونی با دسته MOVE انجام داده همین یک قابلیت اضافه را هم نینتندو از دست داده
    خوب شده آیفون تاخیر خورد تا آیپاد تاچ هم تاخیر بخوره تا نینتندو برشکست نشه
    در کل آیپد جدید و 2 و1را میشود یک کنسول قبل حمل با باتری بیشتر از 9 ساعت هم دانست
    با توجه به تنوع بازیها و گرافیکی قویتر از PS VITA آیپد جدید من آینده بدی را برای کل صنعت کنسول پیش بینی میکنم
    کنسولهای دستی را که عملا باید نابود شده حساب کرد با وجود آیپاد تاچ
    کنسول خانگی نینتندو U که هنوزم نیومده را نابود شده حساب کرد چون زمانی که بیاد میخوره به آمدن آیپد نسل چهارم
    یک کنسول بازی 300 دلار+ صفحه نمایش FULL HD با فناوری IPS که حداقل 170 دلاره =همون قیمت آیپد قابل حمل با کاربرد نامحدود میشود که 1000 نوع کار برد بغیر از بازی هم دارد پس فروش کنسول بازی افت میکند
    باز میگیم PS4 و XBOX 360 بعد از آیپد نسل چهارم میاد و شاید قویتر باشه هر چند از نظر قیمتی هم گرانتر هست از آیپد
    ولی در همون زمان دیگر امیدی به فروش کنسول بازی PS3 و XBOX360 (که حتی به اندازه آیپد اون موقع قدرت بازی نداره) نباید داشته باشیم.

کاربر فعال iOS JoWkErsSs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    ██████

پيش فرض

اول یک سوال دارم
    این انعکاس صفحه نمایش هم با رتینا شدن بهبود پیدا کرده یا نه؟ چون تو آیفون و آیپاد تاچ که با رتینا شدن کمتر شد
    از قدیم میگفتم که آیپاد تاچ رقیب سرسخت کنسولهای دستی است
    و آیپد رقیبی بر کنسول خانگی
    یادمه مدیر عامل نینتندو سال پیش گفته بود رقیب اصلی ما اپله
    بیچاره نینتندودلم واقعا براش میسوزهاون از آیپاد تاچ که اگر نسل جدیدش هم لطف کنه و بیادکنسول دستی نینتندو را نابود کرده و نسل بعد
    هم با همین چیپ آیپد جدید ps vita را نابود کرده
    اون هم از نینتندو U که کنسول بازی باشه و عملا با یک 330 دلار قیمت+صفحه نمایش =170 دلار= FULL HD IPS= 500$
    و با تقلیدی که سونی با دسته MOVE انجام داده همین یک قابلیت اضافه را هم نینتندو از دست داده
    خوب شده آیفون تاخیر خورد تا آیپاد تاچ هم تاخیر بخوره تا نینتندو برشکست نشه
    در کل آیپد جدید و 2 و1را میشود یک کنسول قبل حمل با باتری بیشتر از 9 ساعت هم دانست
    با توجه به تنوع بازیها و گرافیکی قویتر از PS VITA آیپد جدید من آینده بدی را برای کل صنعت کنسول پیش بینی میکنم
    کنسولهای دستی را که عملا باید نابود شده حساب کرد با وجود آیپاد تاچ
    کنسول خانگی نینتندو U که هنوزم نیومده را نابود شده حساب کرد چون زمانی که بیاد میخوره به آمدن آیپد نسل چهارم
    یک کنسول بازی 300 دلار+ صفحه نمایش FULL HD با فناوری IPS که حداقل 170 دلاره =همون قیمت آیپد قابل حمل با کاربرد نامحدود میشود که 1000 نوع کار برد بغیر از بازی هم دارد پس فروش کنسول بازی افت میکند
    باز میگیم PS4 و XBOX 360 بعد از آیپد نسل چهارم میاد و شاید قویتر باشه هر چند از نظر قیمتی هم گرانتر هست از آیپد
    ولی در همون زمان دیگر امیدی به فروش کنسول بازی PS3 و XBOX360 (که حتی به اندازه آیپد اون موقع قدرت بازی نداره) نباید داشته باشیم.
    انعکاس نور طبق مطالعه ای که توی انجمن های خارجی داشتم ، پیشبینی میکردن که بهبود پیدا کرده باشه ! اما تا به چشم نبینیم نمیشه نظر قطعی داد ! ولی نظر من اینه که باید درست شده باشه ...
    آیپد 2 هم انعکاس بالایی نداشت که بخواد تو ذوق بزنه ...

5. این کاربر از JoWkErsSs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض مقایسه تگرا3 با A5

فن های اپل من شماها را درک می کنم،من نگفتم اپل دیگر غول نیست من فقط گفتم که اپل در حال از دست جایگاهش در جهان نواوری است و بنده هم قبول دارم که اپل هنوز هم جزو بهترین هاست.اما شماها همگی ای پد 3 بخرید من هم نسل اینده ی تبلت های ایسوز را خواهم خرید ان موقع خواهیم دید که چه کسی از تبلتش بیشتر لذت خواهد برد.
    الانه که بریزند روی سرم
    جالبه که بری اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و مقایسه ها رو قشنگ بخونی
    از نظر پردازنده درسته که تگرا3 قویتره ولی اصلا از 2 هسته هم تو اندروید4 بزور استفاده میشود
    در حقیقت 5 سالی میشه که تو کامپیوترها گرافیک مهمتر از پردازنده شده
    میخواید فیلم FULL HD ببینید باید گرافیک قوی باشد و یا ویرایش فیلم و با بازی گرافیک بالا فقط به گرافیک مربوطه و پردازنده را بر فرض اگه CORE i7 هم بندازی برای اینجور کارها فایده نداره
    هر روز هم برنامه ها بیشتر از گرافیک کار میکشند
    آیپد2 از نظر گرافیکی از تگرا3 قویتره 2 برابر و گرافیک جدید هم 2 برابر قویتر از نسل قبلی هستش

مقصر شما نیستی خود NVIDIA تازگی گفته:
    اپل ادعای خود را ثابت کند، معیار مقایسه A5X با Tegra 3 را به ما نشان دهد
    خوب سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اومده A5 (که سال پیش اومد با تگرا2) را با تگرا3 مقایسه کرده و در همه موارد گرافیک 2 هسته power sgx 543+ mp2 قویتر از تگرا3 بوده دیگه مشحصه که گرافیک 4 هسته ای جدید یعنی چی
    در حقیقت تگرا همیشه از نظر گرافیکی یک مرحله عقبتر از گرافیک چیپ اپل هستش و در تگرا4 هست که شاید به گرافیک چیپ آیپد جدید برسد
    تگرا3<A5

7. 2 کاربر از millad1388 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

فرکانس هسته های CPU چیپست A5X معلوم نشده؟!
    Last edited by .:PAR3A:.; 09-03-2012 at 18:00. دليل: : |

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

فرکانس A5X معلوم نشده؟!
    خود اپل چیزی ننوشته، احتمالاً باید صبر کنیم تا عرضه بشه.

10. این کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

فرکانس A5X معلوم نشده؟!
    چیزی نگفتن ولی حدس می زنم همون 1 گیگاهرتز باشه مثل A5.

12. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اصلا فکر نمیکردم که پردازندش 2 هسته ای باشه
    ولی Gpu جدیدش خداست
    اینقدر هم به تگرا بد و بیراه نگید
    پس فردا چیپستهای همین انویدیا واسه ی همه ی شرکتا شاخ میشه من جمله اپل
    حالا ببین کی گفتم
    راستی دیدید گفتم که کلید HOME حذف نمیشه
    آخه شرکت اپل با من مشورته کرده

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

فرکانس A5X معلوم نشده؟!
    خود اپل چیزی ننوشته، احتمالاً باید صبر کنیم تا عرضه بشه.
    قبلا که مینوشتننمیدونم چرا هیچی نگفتنشابد به خاطر اینه که اصلا پردازنده تغییر نکردههمونظور که قبلا پیش بینی کرده بودم چیپA5X فقط گرافیکش تغییر کرده برای همین هم اسمش A6 نشد.
    اصلا فکر نمیکردم که پردازندش 2 هسته ای باشه
    ولی Gpu جدیدش خداست
    اینقدر هم به تگرا بد و بیراه نگید
    پس فردا چیپستهای همین انویدیا واسه ی همه ی شرکتا شاخ میشه من جمله اپل
    حالا ببین کی گفتم
    راستی دیدید گفتم که کلید HOME حذف نمیشه
    آخه شرکت اپل با من مشورته کرده
    منتظر IOS 6 باش که کلید HOME را نابود میکنه
    تگرا هم یک نسل خودش عفبهیک نسل هم بعضی از سازندگانطول میکشه محصول را عرضه کنند که یعنی دو نسل اختلاف
    NVIDIA هم بهتره روی مصرف انرژی گرافیکش بیشتر کار کنه کل تبلت سازها از مصرفش ناراضیند+مصرف کننده ها
    پردازنده که مهم نیستش .آینده کامل از آن GPU هستش:21 حدود 5 ساله که به این حرف ایمان دارم
    Last edited by millad1388; 09-03-2012 at 17:11.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به نظرتون اگه همون 1 گیگاهرتز باشه ، از رقیباش کم نمیاره؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •