تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 33 اولاول ... 15212223242526272829 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 323

نام تاپيک: تلویزیون های SHARP

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوست عزیز اگه به دقت مطالب این تایپک رو دنبال کرده باشید ، میبینید که این تنها حرف من نیست و دوستان دیگه ای هم هستند که همین مشگل رو دارند ،البته این مورد به دقت افراد و سطح انتظار اونها از کیفیت تصویر و مشاهده رنگهای طبیعی برمیگرده ،وشاید شما از دیدن تصاویر پر رنگ لذت بیشتری ببرید که این امر هم سلیقه ای هستش .واما در مورد برند هائی که نام بردید ، باید بگم که کاملا در اشتباه هستید و هر برندی کیفیتهای مختلف و تی وی های خوب و بد داره ویا بهتر بگیم درجه 1 و 2 و 3
    با سپاس

اگه نباشه جاش خالی می مونه kia.Tahamtan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوست عزیز اگه به دقت مطالب این تایپک رو دنبال کرده باشید ، میبینید که این تنها حرف من نیست و دوستان دیگه ای هم هستند که همین مشگل رو دارند ،البته این مورد به دقت افراد و سطح انتظار اونها از کیفیت تصویر و مشاهده رنگهای طبیعی برمیگرده ،وشاید شما از دیدن تصاویر پر رنگ لذت بیشتری ببرید که این امر هم سلیقه ای هستش .واما در مورد برند هائی که نام بردید ، باید بگم که کاملا در اشتباه هستید و هر برندی کیفیتهای مختلف و تی وی های خوب و بد داره ویا بهتر بگیم درجه 1 و 2 و 3
    با سپاس

خب پس با این حساب جواب خودتون در مسائلی که خودتون عنوان می کنید نهفته اس.بیشتر سلیقه اس. در صفحه قبلی مشکلی که در تصاویر SD برای تلویزیون های Full HD وجود داره گفتم و البته طریقه مرتفع کردن آنها رو. اگه تمام موارد رعایت کنید و کمی از TV فاصله بگیرید حدود 4متر این مسائل حله

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidcrazy2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سپاس
    من منظورم کیفیت تصویر بود نه رنگ و لعابش.
    در مقایسه با برند هایی که گفتم منظورم در همین رنج قیمت بود نه همه مدل هاشون.
    حالا تلویزیون جدید رو که گرفتید نظرتون رو مجدد بفرمایید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ba salam khedmate hameye asatide aziz,man ghasde kharide ye dastgah le8300 dashtam va daram dar zemn ghabele zekre k aslan to gheydo bande film didano in harfam nistam onam ba player.faghat mahvare va barnamehaye iran.hala ba tavajoh b gofteye dostan dar morede keyfiyate tasavire sd yemeghdar dodelam.age tasavire irano ba girande digital begirim bazam hamon vaziyate ya k na?dostani k tajrobe daran mamnon misham rahnamayi befarmayid.
    با سلام
    دوست عزیز فرق زیادی نداره چه شما با یک گیرنده خارجی ویا گیرنده ای که در داخل تی وی تعبیه شده تصاویر رو دریافت کنید کیفیت تصاویر در این تی وی LE8300 به مانند اکثر ال ای دی هاست ، نکته مهم کیفیت رنگ این تلویزیون است که یه حالت کدری به اون بخشیده و انگار یه لایه کرم پودر به صورت افراد زدند و در نهایت اگر شما یه تصویر باکیفیت به همراه رنگهای طبیعی وزنده وشفاف میخواهی سعی کن قبل از خرید کیفیت پلاسماهای پاناسونیک مخصوصا VT30 و ST30 رو هم امتحان کنی مخصوصا در جائی که بتونی تصاویر یه پلاسما ویه ال ای دی رو در کنار هم آزمایش کنی وهمون لحظه از فروشنده بخواهی که لامپهای مغازه رو خاموش کنه ، اون وقت خودت متوجه میشی کیفیت کدام یک بهتر است .
    من قبلا یک شارپ مدل LE8300 داشتم و در حال حاضر یه VT30 دارم و به جرات میتونم بگم که کیفیت عالی این تی وی اصلا قابل مقایسه باLE8300 نیست .
    قبل از تصمیم برای خرید ، صفحه اول این تایپک رو مطالعه کن .(چند نکته مهم برای خریداران کم تجربه HDTV ـها)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

با سلام
    جناب hamidcrazy2 چند شب مونده بود به عید ، این مدل شارپ رو فروختم و یه پلاسمای پاناسونیک مدل VT30 تهیه کردم وباید بگم اصلا کیفیت تصویر قابل مقایسه نیست و تصویر VT30 در حد فوق العاده است ، مخصوصا تصاویر بسیار عالی وبا کیفیت SD و در مورد صدا هم کیفیت بسیار خوبی داره ودر مورد تصاویر سه بعدی هم نسبت به شارپ ، تصاویر عمق بیشتری دارند . در واقع میشه گفت تمام انتظارات من از یه تصویر خوب رو برآورده میکنه .
    سپاس

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidcrazy2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب به سلامتی.
    حالا چرا پلاسما؟
    شما طوری این شارپ رو تخریب کردید که گفتم الان میرید یه led از یه برند دیگه میگیرید . نه اینکه کلا سیستم روعوض کنین برید پلاسما بگیرید.
    مقایسه بین پلاسما با led صحیح نیست. هرکدون مزایا و معایب خودشون رو دارند.

7. این کاربر از hamidcrazy2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

با سلام
    شارپ از قدیم به داشتن تی وی های با کیفیت مشهور بوده ، حتی تا چند وقت پیش یه دونه از این سیاه و سفیدهای قدیمی رو تو خونه داشتیم ، من با این مدل مشگل داشتم ودر حال حاضر شارپ مدل الیت یکی از بهترین HDTV های دنیاست ، البته با قیمتی بسیار بالا ، با حرف شما موافقم که هر کدوم مزایا ومعایب خودشون رو دارند ولی در کل هر کدوم از دوستانی که تجربه داشتن پلاسما وال ای دی رو داشتند ، تصویر پلاسما رو خیلی برتر میدونند ، راستشو بخواید من از اول هم قصد خرید پلاسما رو داشتم اون هم پس از ماه ها تحقیق و جستجو ، ولی به اصرار اهالی خونه که حرف ما رو هم گوش نکردند و بعدا هم پشیمون شدند رفتم و این مدل رو تهیه کردم ، البته کیفیت LE8300 آنچنان هم بد نبود ولی اصلا به کیفیت پلاسما نمی رسید و نکته مهم تر اون حالت کدری رنگ بود که بعضی از بچه های این تایپک هم به اون اشاره داشتند که یکی از اونها هم مثل من تی وی رو سریع فروخت ودر آخر باید بگم که با قسمتی از حرفهای شما در مورد مقایسه پلاسما وال ای دی موافق نیستم چرا که در حال حاضر اکثر HDTV ها رو با هم مقایسه میکنند چه در سایتهای داخلی و چه در سایتهای خارجی ، مخصوصا اگه تو یه رنج قیمتی باشند و در نهایت با توجه به مزایا و معایب اونها همون جور که شما اشاره کردید به اونها نمره میدند .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

خب پس با این حساب جواب خودتون در مسائلی که خودتون عنوان می کنید نهفته اس.بیشتر سلیقه اس. در صفحه قبلی مشکلی که در تصاویر SD برای تلویزیون های Full HD وجود داره گفتم و البته طریقه مرتفع کردن آنها رو. اگه تمام موارد رعایت کنید و کمی از TV فاصله بگیرید حدود 4متر این مسائل حله
    کیفیت تصویر استانداردها و چهارچوب خاص خودش رو داره که به کنتراست ، دقت رنگ واشباع رنکها ، عمق رنگ مشکی و ... بستگی داره و اگه بار دیگه دقت بفرمائید من دیدن تصاویر پر رنگ ویا همون رنگهای جیغ رو امری سلیقه ای اطلاق کردم و کیفیت تصویر بیشتر به تجربه افراد برمیگرده که وقتی شما تجربه تصویری با کیفیت تر رو داشته باشید سطح انتظارتون از کیفیت تصویر بالا میره .
    چند نکته رو باید در ادامه صحبتهای دوستان در مورد کیفیت تصاویر SD توضیح بدم
    یکی ازنکات مهم در مورد تصاویر SD ، کیفیتUpScaling اون تی وی هستش و کیفیت UpScaling در تی وی های مختلف متفاوت میباشد که هر چقدر این UpScaling بالاتر باشه تی وی مورد نظر بهتر میتونه تصاویر SD رو برای نمایش در فرمت HD تبدیل کنه و در نهایت کیفیت بهتری ارائه بده و در ضمن نوع اتصالات وسیم مرغوب و آنتن هم میتونه در ارائه تصویر بهتر مهم باشه ،همون طوری که در پست صفحه پیش برای دوستان توضیح دادم استفاده از یک آنتن شاخه ای که شاخه هایUHF بیشتری داشته باشه به مراتب تصویر بهتری به شما ارائه خواهد داد .
    در ضمن وقتی تصاویر بی کیفیت هستند ، فرقی نمیکنه که شما چقدر از تی وی فاصله داری ، مگه بخوایم سر خودمون رو شیره بمالیم و خود من همیشه از فاصله 3 تا 4 متری تلویزیون تماشا میکنم ولی تو این حد هم باز تصاویر LE8300 بی کیفیت بودند ، دیگه چه برسه به فاصله نزدیک ، در مورد کیفیت تصویر یه مثال میزنم که در حال حاضر در حال تجربه کردنش هستم ، چون تا به حال از این فاصله تلویزیون تماشا نکرده بودم ، من چه از فاصله 2 متری و چه از فاصله همیشگی چهارمتری VT30رو تماشا میکنم فرقی در کیفیت تصویر نمی بینم و از هر دو فاصله کیفیت شبکه های خودمون بسیار خوبه و تازه الان متوجه میشم که چرا بعضی از دوستان به من سفارش میکردند که 42 اینچ نگیر ودر عوض یه 50 اینچ تهیه کن و در آخر ممنون میشم اگه در رابطه با نرم کردن تصویر یه مقدار توضیح بدین .

اگه نباشه جاش خالی می مونه kia.Tahamtan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

کیفیت تصویر استانداردها و چهارچوب خاص خودش رو داره که به کنتراست ، دقت رنگ واشباع رنکها ، عمق رنگ مشکی و ... بستگی داره و اگه بار دیگه دقت بفرمائید من دیدن تصاویر پر رنگ ویا همون رنگهای جیغ رو امری سلیقه ای اطلاق کردم و کیفیت تصویر بیشتر به تجربه افراد برمیگرده که وقتی شما تجربه تصویری با کیفیت تر رو داشته باشید سطح انتظارتون از کیفیت تصویر بالا میره .
    چند نکته رو باید در ادامه صحبتهای دوستان در مورد کیفیت تصاویر SD توضیح بدم
    یکی ازنکات مهم در مورد تصاویر SD ، کیفیتUpScaling اون تی وی هستش و کیفیت UpScaling در تی وی های مختلف متفاوت میباشد که هر چقدر این UpScaling بالاتر باشه تی وی مورد نظر بهتر میتونه تصاویر SD رو برای نمایش در فرمت HD تبدیل کنه و در نهایت کیفیت بهتری ارائه بده و در ضمن نوع اتصالات وسیم مرغوب و آنتن هم میتونه در ارائه تصویر بهتر مهم باشه ،همون طوری که در پست صفحه پیش برای دوستان توضیح دادم استفاده از یک آنتن شاخه ای که شاخه هایUHF بیشتری داشته باشه به مراتب تصویر بهتری به شما ارائه خواهد داد .
    در ضمن وقتی تصاویر بی کیفیت هستند ، فرقی نمیکنه که شما چقدر از تی وی فاصله داری ، مگه بخوایم سر خودمون رو شیره بمالیم و خود من همیشه از فاصله 3 تا 4 متری تلویزیون تماشا میکنم ولی تو این حد هم باز تصاویر LE8300 بی کیفیت بودند ، دیگه چه برسه به فاصله نزدیک ، در مورد کیفیت تصویر یه مثال میزنم که در حال حاضر در حال تجربه کردنش هستم ، چون تا به حال از این فاصله تلویزیون تماشا نکرده بودم ، من چه از فاصله 2 متری و چه از فاصله همیشگی چهارمتری VT30رو تماشا میکنم فرقی در کیفیت تصویر نمی بینم و از هر دو فاصله کیفیت شبکه های خودمون بسیار خوبه و تازه الان متوجه میشم که چرا بعضی از دوستان به من سفارش میکردند که 42 اینچ نگیر ودر عوض یه 50 اینچ تهیه کن و در آخر ممنون میشم اگه در رابطه با نرم کردن تصویر یه مقدار توضیح بدین .

درود دوست عزیز
    برخی مواردی که ذکر کردی از واضحات بود
    در ضمن قابلیت های پلاسما و LCD LED قابل مقایسه نیستند.هرکدوم به نوبه خود مزایا و معایبی دارن که در تاپیک های مختلف ذکر شده و خارج از حوصله این بحث هست.
    و با توجه به رضایت شما از vt30 مشخصه که شما قابلیت های پلاسما رو می پسندید و به چشم شما دلنشینه.
    در مورد upscaling هم توضیح دادم که تصاویر 16.9 مناسبتر از 4.3 هستن و به کمک برخی تنظیم ها میتونید کمی تصاویر sd بهتر کنید اما نه در حد عالی.
    در ضمن پلاسماها Hz بالاتری دارن و تصاویر sd رو بهتر نشون میدن فقط یه کم در روشنایی ضعیف عمل می کنن و درخشندگی کمتری دارن اما غنای رنگ بالاتری دارن
    من به شخصه پلاسما های vt30وst30,v20 پاناسونیک و کورو پایونیر که افسانه شد علاقه زیادی دارم
    ولی در میان LCD LED ها شارپ و فیلیپس بیشتر می پسندم
    موفق باشید
    Last edited by kia.Tahamtan; 28-03-2012 at 15:47.

11. این کاربر از kia.Tahamtan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

درود دوست عزیز
    برخی مواردی که ذکر کردی از واضحات بود
    در ضمن قابلیت های پلاسما و LCD LED قابل مقایسه نیستند.هرکدوم به نوبه خود مزایا و معایبی دارن که در تاپیک های مختلف ذکر شده و خارج از حوصله این بحث هست.
    و با توجه به رضایت شما از vt30 مشخصه که شما قابلیت های پلاسما رو می پسندید و به چشم شما دلنشینه.
    در مورد upscaling هم توضیح دادم که تصاویر 16.9 مناسبتر از 4.3 هستن و به کمک برخی تنظیم ها میتونید کمی تصاویر sd بهتر کنید اما نه در حد عالی.
    در ضمن پلاسماها Hz بالاتری دارن و تصاویر sd رو بهتر نشون میدن فقط یه کم در روشنایی ضعیف عمل می کنن و درخشندگی کمتری دارن اما غنای رنگ بالاتری دارن
    من به شخصه پلاسما های vt30وst30,v20 پاناسونیک و کورو پایونیر که افسانه شد علاقه زیادی دارم
    ولی در میان LCD LED ها شارپ و فیلیپس بیشتر می پسندم
    موفق باشید
    با سلام
    البته بسیاری از مطالبی که شما زحمت کپی پیست کردن اون رو میکشید برای من وبسیاری از عزیزان دیگه همون جریان توضیح واضحات هستش و خوب ادب حکم میکنه که از کنار این جور مطالب سریع بگذریم وبه دنبال مطالبی بگردیم که برامون تازگی داشته باشه وصد البته مطالبی هم که شما ذکر میکنید جنبه عمومی داشته و مسلما سودمند برای عزیزانی هستش که هنوزبا این مطالب آشنا نشدند و پس از آشنائی برای اونها هم از واضحات به حساب می آید .
    نمیدونم این حرف رو شما از جائی شنیدید ویا خودتون به این نتیجه رسیدید که پلاسماها و LCD LED قابل مقایسه نیستند چرا که در اکثر سایتهای داخلی و خارجی این جور مقایسه ها رو به صورت متداول انجام میدهند و دلیل این امر هم این است که چه پلاسما ویا LCD LED در غالب HDTV جای میگیرند و اکثر این سایتها پس از مقایسه مزایا و معایب HDTV ها به تی وی های مورد نظر رای میدهند و هدف این قبیل تایپکها هم استفاده از تجربیات یکدیگر هستش نه اینکه فقط از یه برند خاص تعریف کنیم و هیچ عیب و ایرادی رو به اون وارد ندونیم .
    بله قابلیتهای پلاسما به مراتب بالاتر از ال ای دی هاست ولی این دلیل بر این نیست که قابلیتهای ال ای دی ها رو نادیده بگیرم . والبته ذکر چند نکته که چرا تصاویر پلاسماها با کیفیت تر ودلنشین تر هستند نه تنها به چشم من بلکه به چشم تمام عزیزانی که این مسئله رو تجربه کردند . داشتن کنتراست بالا و واقعی ، رنگهای طبیعی و زنده ، غنای بالای رنگها ، عمق رنگ مشکی و حفظ جزئیات در تصاویر تیره و همچنین کیفیت بهتر تصاویر در صحنه های ورزشی و سریع،زاویه دید عریضتر
    تصاویر سه بعدی با عمق بیشتر و مناسب برای گیم
    UpScaling افزایش رزولوشن تصاویرSD برای پخش در فرمت HD هستش و کاملا با Aspect Ratio که کارش تغئیر ابعاد تصویر هست متفاوت ،
    در حال حاضر برخی از شبکه ها ابعاد تصویرشون رو از 4.3 تبدیل به 16.9 کردند ولی فرمت تصویر هنوز SD هستش وHDTV ها توسط UpScaling اونها رو به فرمت HD تبدیل می کنند .

برای پخش تصاویر SD و HD معمولی 60 هرتز کفایت میکنه و ریفریش ریت بالاتر فقط در تصاویر سریع ورزشی ویا فیلمهای با حرکت سریع تصویر موثر و از ایجاد Motion Blure جلوگیری میکنه .
    در ضمن پلاسماهای جدید که از سال 2009 تولید شدند وبه Neo Pelasma معروف هستند ، توانائی حفظ کیفیت تصویر هم در تاریکی و هم در روشنائی رو دارند واین بخاطر استفاده از فیاتر مشگی Infinite Black هستش که باعث حفظ کنتراست تصویر در جاهای پرنور میشه . و همچنین پلاسماهای جدید ، درخشندگی برابر با LCD LED ها ودر بعضی موارد حتی درخشندگی بالاتری دارند ، این مطلب در اندازه گیریهای به عمل آمده ثابت شده است .

من هم مثل شما برند SHARP رو میپسندیدم ولی تجربه به من نشون داد که هر برندی میتونه محصول با کیفیت ویا بی کیفیت تولید کنه و از این پس کیفیت اون محصول هستش که برام مهمه نه برند ویا اسم خاص .
    Last edited by sameti; 29-03-2012 at 11:27.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •