خب پس با این حساب جواب خودتون در مسائلی که خودتون عنوان می کنید نهفته اس.بیشتر سلیقه اس. در صفحه قبلی مشکلی که در تصاویر SD برای تلویزیون های Full HD وجود داره گفتم و البته طریقه مرتفع کردن آنها رو. اگه تمام موارد رعایت کنید و کمی از TV فاصله بگیرید حدود 4متر این مسائل حله
کیفیت تصویر استانداردها و چهارچوب خاص خودش رو داره که به کنتراست ، دقت رنگ واشباع رنکها ، عمق رنگ مشکی و ... بستگی داره و اگه بار دیگه دقت بفرمائید من دیدن تصاویر پر رنگ ویا همون رنگهای جیغ رو امری سلیقه ای اطلاق کردم و کیفیت تصویر بیشتر به تجربه افراد برمیگرده که وقتی شما تجربه تصویری با کیفیت تر رو داشته باشید سطح انتظارتون از کیفیت تصویر بالا میره .
چند نکته رو باید در ادامه صحبتهای دوستان در مورد کیفیت تصاویر SD توضیح بدم
یکی ازنکات مهم در مورد تصاویر SD ، کیفیتUpScaling اون تی وی هستش و کیفیت UpScaling در تی وی های مختلف متفاوت میباشد که هر چقدر این UpScaling بالاتر باشه تی وی مورد نظر بهتر میتونه تصاویر SD رو برای نمایش در فرمت HD تبدیل کنه و در نهایت کیفیت بهتری ارائه بده و در ضمن نوع اتصالات وسیم مرغوب و آنتن هم میتونه در ارائه تصویر بهتر مهم باشه ،همون طوری که در پست صفحه پیش برای دوستان توضیح دادم استفاده از یک آنتن شاخه ای که شاخه هایUHF بیشتری داشته باشه به مراتب تصویر بهتری به شما ارائه خواهد داد .
در ضمن وقتی تصاویر بی کیفیت هستند ، فرقی نمیکنه که شما چقدر از تی وی فاصله داری ، مگه بخوایم سر خودمون رو شیره بمالیم و خود من همیشه از فاصله 3 تا 4 متری تلویزیون تماشا میکنم ولی تو این حد هم باز تصاویر LE8300 بی کیفیت بودند ، دیگه چه برسه به فاصله نزدیک ، در مورد کیفیت تصویر یه مثال میزنم که در حال حاضر در حال تجربه کردنش هستم ، چون تا به حال از این فاصله تلویزیون تماشا نکرده بودم ، من چه از فاصله 2 متری و چه از فاصله همیشگی چهارمتری VT30رو تماشا میکنم فرقی در کیفیت تصویر نمی بینم و از هر دو فاصله کیفیت شبکه های خودمون بسیار خوبه و تازه الان متوجه میشم که چرا بعضی از دوستان به من سفارش میکردند که 42 اینچ نگیر ودر عوض یه 50 اینچ تهیه کن و در آخر ممنون میشم اگه در رابطه با نرم کردن تصویر یه مقدار توضیح بدین .