باخت روز سه شنبه یه جورایی برای من قابل هضم نیست ولی باید کنارش بذاریم
با توجه به حساسیت بازیها در روزهای پایانی سخت میشه امتیاز دیگه ای رو برای ایران تصور کرد چون ایتالیا و روسیه با تمام قدرت دنبال کسب ورودی المپیک هستن
طبیعتا شروع بدی که پایانی خوش داشته باشه خیلی دل چسب تر از شروع خوب با پایان بد هست ولی اگه واقع بینانه به این تورنومنت نگاه کنیم تیم ما افتخارات بزرگی رو کسب کرده
کسب (حداقل) 5 پیروزی در تورنومنتی فشرده و رودروی غول های والیبال دنیا پیروزی بزرگی برای تیم ماست
من فکر میکنم نباید پیروزیهای دل چسب تیممون رو رو حساب اتفاق یا فراز و نشیب های تیم بذاریم ما مقابل تیم هایی پیروز شدیم که از ما قویتر بودن و از تیم هایی شکست خوردیم که اونها هم از ما قویتر بودن و در این بین فقط بازی مقابل چین رو میشه یه اتفاق در نظر گرفت و در بقیه بازیها اگر بردیم نشون از توانایی های تیم بوده و اگر باختیم به دلیل اون بوده که دیگه زور تیممون به حریفش نرسیده
به هر حال میشه گفت تو این بازیها کمی از آرزوهای به ظاهر دست نیافتنی رو که شخصا 3-4 سال پیش بعد از قهرمانی نوجوانان در جهان تو ذهنم به وجود اومد تحقق پیدا کرده و اونم حفظ و پرورش بازیکنان برای کسب موفقیت های مشابه در رده بزرگسالان هست