تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 50 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 495

نام تاپيک: GLX G1 » اولين گوشي ايراني با سيستم عامل اندرويد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    TeHrAn

پيش فرض

راستی یه هفت هشت سال هم روش کار میکردن یه سیستم عامل جدید ایرانی تولید میکردن و بعد سخت افزاری که ساپرتش کنه و وقتی رونمایی میشد همه کپ میکردن و هورا میکشیدن که ایران هم بله
    سایت و نمیدونم امنیت گوگل موگل نیست که در عرض ایکی ثانیه پسر 9 ساله ی ایرانی هکش میکنه.اینجا ودشونو نشون بدن نه تو به باد دادن زحمت یه ملت دیگه

2. این کاربر از Spiffy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

شايد اين شركت اندونزيايي هم يه شركتي باشه مثل glx خودمون ور ميداره گوشي از چين ميخره ميگه وطنيه

4. این کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه crazymohamad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان یه لینک از شرکت واقعی glx پیدا کردم!!! خودتون برین ببینین تو این سایت شرکت glx ثبت چین هست!!!(لوگو هم وقیقا مثل glx خرمشهر خودمونه!!!!)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    احتمالا اینا نمایندگی این شرکت چینی تو ایران هستن(یعنی میرن قطعاتو میگیرن فقط مونتاژ میکنن!!!!!!)
    شعارشونم حمایت از کالای ایرانیه!(آخه میدونین دیگه ایرانی و چینی نداریم. دیگه چینی ها هم کم کم دارن فارسی زبون میشن

پس حمایت از کالای ایرانی به معنای واقعیش میشه حمایت از کالای مونتاژ ایرانیه!!!
    یعنی اگه شما فردا برین یه نوکیا n8 مونتاژ ایران هم بخرین میشه حمایت از کالای ایرانی!!!

به نظر من این گوشی که هنوز معلوم نیست دقیقا ساخت کدوم کشوره!!! کیفیت فیلمبرداریش چیه و پردازندش چه فرکانسی داره اصلا ارزش خرید نداره!!!

با 385 تومن میتونین یه xperia neo بگیرین که دوربینش 8 و فیلمبرداری hd و پردازنده 1 گیگاهرتز و چیپ گرافیکی قوی داره بخرین (آخرین قیمت علائدینو بهتون گفتم)
    تازه xperia mini هم رسیده به 265!!!!!!! با کلی ساپورت و آپشن اضافه و از همه مهمتر آندروید 4!!!!!!!!!

اگه جی ال ایکس میخواد یه ذره به فکر خرید این گوشی بیفتیم باید قیمتشو بیاره زیر 200(تازه اون موقع باید بشینیم بازم فکر کنیم!!!!)

6. 3 کاربر از crazymohamad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من الان چند روزی هست که با این گوشی دارم کار میکنم .
    چون غرفه شرکتمون تو نمایشگاه تلکام تو سالن 14 بود و میشه گفت تقریبا همسایه جی ال ایکس بودیم ( سه تا غرفه با ما فاصله داشت ) و یه جورایی با یکی از غرفه دارای جی ال ایکس رفیق هم شده بودم .
    بر اساس مشاهداتی که من از گوشی داشتم و باهاش کار کردم ، وقتی که دارید با گوشی کار میکنید انگار با نکسوس وان دارید کار مکنید .
    سی پی یو گوشی طبق گفته کارمند جی ال ایکس ARM 8 هست که روی گالکسی اس هم استفاده شده ولی نکته جالب اینجاست که این گوشی جی پی یو نداره . !!
    براوزر گوشی همون براوزر آندروید هست ولی اصلا به روونی گوشی های معروف یا مثلا گوشی خودم ( گالکسی اس ) نیست . همچنین برای پینچ زوم و زوم آت و زوم این تو براوزر و دیدن عکس ها یه مقدار باید صبور باشید چون طول میکشه که مثلا صفحه کامل باز و بسته بشه .
    دوربین گوشی را هم امتحان کردم . با توجه به اینکه 5 هست ولی یه جورایی از 5 گالکسی خودم ضعیف تر بود .
    ولی نکته جالب به نظر من وزن کمه گوشی هست که زیره 100 گرمه . در کل فکر میکنم حدوده 340 تومان مناسب باشه . 390 تومانی که الان قیمت گزاشتن یه مقدار زیاده براش .

8. 11 کاربر از mehdi30nema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اگه 150 تومن بشه، 4-5 روز (!) گارنتی تعویض داشته باشه ، حداقل یه سال گارانتی معتبر داشته بشه..رو خریدنش فکر می کنم!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز - تهران

پيش فرض

ولی نکته جالب به نظر من وزن کمه گوشی هست که زیره 100 گرمه . در کل فکر میکنم حدوده 340 تومان مناسب باشه . 390 تومانی که الان قیمت گزاشتن یه مقدار زیاده براش .
    جدی که نمیگی دوست خوبم؟
    یه گوشی سراسر کپی و مسخره که حتی کاور پلاستیکی پشتشو هم وارد کردن 400 یا 350 تومن؟ بعد neo v و mini pro به ترتیب 375 , 305 تومن؟

این گوشی 100 تومن هم نمیارزه .
    اگه دنیا دست اینا بود 1100 رو میدادن 400 تومن . همون کاری که الان ایران خودرو و سایپا دارن میکنن.

لطفا گول جمله ناسیونالیستی و سراسر دروغ حمایت از تولیدات داخلی رو نخورین و نذارین کسی این گوشی رو بخره .

11. 8 کاربر از amin148 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام.

والا یه زمانی در مورد طاها هم میگفتن کاملا" ساخت ایرانه بعد ما اومدیم لینک سایتهای چینی که هفت ماه قبل از معرفی گوشی توسط ایران اقدام به فروش این گوشی کرده بودن رو فرستادیم واسه مدیر عامل شرکت, جوابش به ما این بود که آره ما واسه تست گوشی رو فرستادیم توی چین بفروشن.اما نکته جالبترش این بود که اینجا حدود 400 تومن قیمت گذاشته بودن توی چین 7 ماه قبلش حدود 140 تومن میفروختن.
    زیاد به این بحث تولید داخلی و حمایت از تولیدات داخلی و.....نیازی نیست توجه کنیم(البته نظر من به عنوان یک تولید کننده اینه و کاملا" شخصیه) .اگه قراره از تولیدات داخلی حمایت بشه باید از تولیدات پایه حمایت بشه.
    والا من خودم بشخصه 350 تومن که چه عرض کنم 35 هزار تومن هم باشه نمیخرم.من کل این تاپیک رو از روز اول تا اینجا خوندم و نمیخواستم تو این بحث شرکت کنم اما امشب دیگه واقعا" موندم که آیا واقعا" کسی هست که با 390 هزار تومن بیاد این گوشی رو بخره بعد نره گوشیهایی با برند مثلا" سونی اریکسون یا سامسونگ رو نخره؟مگه الان X10 سونی اریکسون چنده؟ گالاکسی اس سامسونگ چنده؟ و.....و....و......خوب هرکی بخواد 400 تومن پول این گوشی رو بده 100 تومن میزاره روش اینارو میخره مگر اینکه......نمیاد گوشی رو بخره که تو سایتش تو مشخصاتش زده دارای حافظه داخلی بالا!!!
    یعنی اینایی که گوشی رو ساختن خودشونم نمیدونن حافظه داخلیش چقدره؟ مگر اینکه قضیه همون فلاشهای چینی باشه که روش زده 32 گیگ بعد وقتی میخوای اطلاعات بریزی روش با 32 کیلو بایت پر میشه. یا اینکه تو مشخصاتش زده سیستم عامل آندروید 2.3 بعد یه جا دیگه نوشته قابلیت نصب نرم افزارهای آندروید!!!! که نشون میده آقایون یا نمیدونن سیستم عامل چیه یا نمیدونن نرم افزار به چی میگن یا در حالت سوم کاربرهای ایرانی رو اینقدر بلانسبت دوستان() فرض کردن که توضیح دادن حالا که سیستم عاملش آندروید هست پس بدونید که نرم افزار آندروید هم روش نصب میشه!!!( که البته مورد اول یا دوم درسته.)
    خلاصه اینکه دوستان همگی جسارت و پر حرفی بنده رو ببخشن.آدم اینقدر دروغ میشنوه که کم کم خودش باور میکنه که نمیفهمه دارن بهش دروغ میگن. البته به قول یکی از رفیقای من:" خدا کنه این دروغها راست باشه" !!!!!

13. 16 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال narotu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

به نظر من کلا گوشی هایی که کلا معلوم نیست از کجا اومدن کی ساخته ارزش خرید نداره
    یه عده میگن اینو چین ساخته و خلاصه هر کی یه چیزی میگه

15. این کاربر از narotu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

منم که کلا با گوشیهای وطنی مشکل دارم

معلومه آندرویدش هم لیسانس دار نیست چون باید حتما مارکت داشته باشه و کمپانی ای مثل گوگل که ایران رو توی مارکت تحریم کرده عمرا لیسانس نمیده

بعدش هم 420 تومن زده تو چاره!!

420 میدیم سامسونگ میگیریم نه یک گوشی که معلوم نیست مال کجای دنیاست

اونم شرکت جنرال لوکسی که ماشا الله پشتیبانی در حد صفر و پاسخگویی افتضاح داره

خدا نکنه گوشی خراب شه دیگه بعدش هیچی رو به عهده نمی گیرن.

17. این کاربر از NINTENDO_DS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

من الان چند روزی هست که با این گوشی دارم کار میکنم .
    چون غرفه شرکتمون تو نمایشگاه تلکام تو سالن 14 بود و میشه گفت تقریبا همسایه جی ال ایکس بودیم ( سه تا غرفه با ما فاصله داشت ) و یه جورایی با یکی از غرفه دارای جی ال ایکس رفیق هم شده بودم .
    بر اساس مشاهداتی که من از گوشی داشتم و باهاش کار کردم ، وقتی که دارید با گوشی کار میکنید انگار با نکسوس وان دارید کار مکنید .
    سی پی یو گوشی طبق گفته کارمند جی ال ایکس ARM 8 هست که روی گالکسی اس هم استفاده شده ولی نکته جالب اینجاست که این گوشی جی پی یو نداره . !!
    براوزر گوشی همون براوزر آندروید هست ولی اصلا به روونی گوشی های معروف یا مثلا گوشی خودم ( گالکسی اس ) نیست . همچنین برای پینچ زوم و زوم آت و زوم این تو براوزر و دیدن عکس ها یه مقدار باید صبور باشید چون طول میکشه که مثلا صفحه کامل باز و بسته بشه .
    دوربین گوشی را هم امتحان کردم . با توجه به اینکه 5 هست ولی یه جورایی از 5 گالکسی خودم ضعیف تر بود .
    عزیز بیا منصف باشیم

ایکسپریا مینی همه این مشخصات و امکانات رو داره تازه یک خروار امکانات بهتر هم داره الان 280 تو بازار بعد این که باید تولید وطنی باشه و ارزونتر 420 تو بازار
    به خدا هیچکش ترغیب نمیشه اینو بخره

کلا نصیحت من اینه که نه این گوشی نه گوشی هیوندایی رو هیچ وقت نخرید

لازم نیست ایران تو همه زمینه ها با خارجی ها رقابت کنه آقا قبول کنین ما این کاره نیستیم تازه اونم ایرانیهایی که رو نوکیا و سونی اریکسون تعصب دارن تا میگی مثلا سامسونگ بخر میگه نه بابا گوشی فقط نوکیا

حتما پس فردا هم تبلت میزنن روش مینویسن با سیستم عامل آی او اس

19. 5 کاربر از NINTENDO_DS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •