بازم تشکر واقعا اگه همه مثل شما باشن آدم سریع مشکل و سوالاش حل میشه واقعا جامع جواب میدی خیلی باحالی داداش
بازم تشکر واقعا اگه همه مثل شما باشن آدم سریع مشکل و سوالاش حل میشه واقعا جامع جواب میدی خیلی باحالی داداش
سلام.ورژن درایور کارت گرافیک 168 بود و اپدیتش کردم به 196 و 4 گیگ رم هم اضافه کردم رتبه ویندوز زیادشد.
ولی فقط وقتی شارژر به دستگاه وصله فرکانس کارت گرافیک نرماله و بازی خوب اجرا میشه. شارژر را که خارج میکنم با این که high perfomance فعاله فرکانس از675 به 250 کاهش پیدا میکنه (با gpuz چک کردم) و بازی ها فریم پایین میدند.
آیا گرافیک فقط در حالت شارژ رو فرکانس اصلیشه؟؟؟![]()
Last edited by satrianism; 26-04-2012 at 16:42.
تو تنظیمات نمیشه زیادش کرد؟شاید برای کم شدن مصرف برق این کار رو کردن
نه نمیشه .روی high performance گزاشتم ولی روی باتری قدرتش میاد پایین
گذشت زمان و ارزون تر شدن مال موقعی هستش که بازار تو شرایط عادی باشه نه این بازاری که لحظه ای شده
الان قیمت دومی بین 2 تا 2100 شده
روی باتری که میاد پایین،حتی تو بازی هم تیک میزنه وقتی باتری باشهنه نمیشه .روی high performance گزاشتم ولی روی باتری قدرتش میاد پایی
vali bara man moshkeli nadare che ru batri bashe che ru charger dar har surat kheli rahat bazio run mikone
به طور مثال بازی مثل فوتبال گاهی وسط بازی تیک میزنه این اشکال رو دوستان دیگه هم داشتن
سلام .خب بستگی به بازی، تنظیمات و رزولیشن هم داره مثلا need for speed run روی تنظیمات ultra باشه بدون شارژر تیک میزنه ولی اگه روی normal یا low باشه با باتری هم خوب اجرا میشه.
میشه خواهش کنم فرکانس گرافیکتون را در حال شارژر و باتری با cpu-z قسمت sensors چک کنید و بهم اطلاع بدین.![]()
Last edited by satrianism; 30-04-2012 at 23:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)