تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 33 اولاول ... 15212223242526272829 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 329

نام تاپيک: بالاخره asus n55sf رو خریدم ........

داره خودمونی میشه maajnon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

راستی دوستان نمیدونم چرا در این لب تاب توی اجرای بازی فوتبال ps2012 با مشکل مواجه میشه هی ارور میده کارت گرافیکت مشکل داره در صورتی که کارت گرافیکgt555 2 g هست . بازم عین متن ارور رو براتون گذاشتم ببینید . ممنون میشم کمکم کنید . درضمن فقط توی این بازی مشکل دارم . بقیه بازی هام به راحتی نصب و اجرا میشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درضمن وقتی توی setting بازی که میرم قسمت specifications که میرم چنین چیزی مشاهده میکنم اینم تصویرش :

دوستان ممنون میشم کمکم کنید.... مرسی ... خیلی از دوستان که این مدل لب تاپ رو دارن این مشکلو هم دارن ....
    Last edited by maajnon; 28-04-2012 at 12:24.

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

بالاخره منم بعد از مدتی تحقیقات خریدمش.

کانفیگشم core i7 2670 vga : 555-2gig Full-HD DVD-RW 4 gig ram با گارانتی 2 ساله سازگار

البته همون جا رمشو 8 گیگ کردم[COLOR="Silver"]
    با کانفیگ رم 4 شما چند خریدی؟

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

راستی دوستان نمیدونم چرا در این لب تاب توی اجرای بازی فوتبال ps2012 با مشکل مواجه میشه هی ارور میده کارت گرافیکت مشکل داره در صورتی که کارت گرافیکgt555 2 g هست . بازم عین متن ارور رو براتون گذاشتم ببینید . ممنون میشم کمکم کنید . درضمن فقط توی این بازی مشکل دارم . بقیه بازی هام به راحتی نصب و اجرا میشه

درضمن وقتی توی setting بازی که میرم قسمت specifications که میرم چنین چیزی مشاهده میکنم اینم تصویرش :

دوستان ممنون میشم کمکم کنید.... مرسی ... خیلی از دوستان که این مدل لب تاپ رو دارن این مشکلو هم دارن ....
    خب اونظور که از ارور معلومه انگار گرافیکتون رو نشناخته که این ارور رو داده.من گرافیکم nvidia نیست.ولی اول مطمئن بشید سیستم رو حالت Power saving نباشه و گرافیک Nvidia فعال باشه.بعد باز اگه نشد بازی رو تو کنترل پنل nvidia ادد کنید و از اونجا Play کنید

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

[/B][/U]
    باید تو به کارت گرافیک انویدیا بازی رو سوئیچ کنی

--------------------

من امروز رفتم تا HP 6180 رو قیمت کنم گفت با دو سال گارانتی 1950 تموم میشه ، N55SF رو پرسیدم گفتت که با رم 4 گیگ ( همون کانفیگی که دوستمون تو پستای قبلی اشاره کرد ) میشه 1990 که اگه بخوای 8 گیگش میکنیم که میشه 2050! الان بنظر شما میرزه این N55 و بگیرم؟ اضافه کردن رم تفاوتی با نسخه 8 گیگی این لپ تاپ ایجاد نمیکنه؟ در ضمن اصلا نسخه 4 گیگابایتی فول اچ دی داره یا این فروشنده الکی میگفت؟

پروفشنال irainian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    persia

پيش فرض

--------------------

من امروز رفتم تا HP 6180 رو قیمت کنم گفت با دو سال گارانتی 1950 تموم میشه ، N55SF رو پرسیدم گفتت که با رم 4 گیگ ( همون کانفیگی که دوستمون تو پستای قبلی اشاره کرد ) میشه 1990 که اگه بخوای 8 گیگش میکنیم که میشه 2050! الان بنظر شما میرزه این N55 و بگیرم؟ اضافه کردن رم تفاوتی با نسخه 8 گیگی این لپ تاپ ایجاد نمیکنه؟ در ضمن اصلا نسخه 4 گیگابایتی فول اچ دی داره یا این فروشنده الکی میگفت؟
    چه قدر گرون من یک اشتباه کردم نرفتم 10 روز پیش دنبال n55sf اخه یک فروشگاه داشت با رم 4 گیگ گرافیک 1 گیگ 555 و سی پی یو 2670 ولی بدون ویندوز اورجینال و بلوری میداد 1650 الان این قیمت که سرسام اوره ولی الان سایت
    فافا با رم 8 میده 1940

---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------

[QUOTE=mahdy2021;6973397]مبارکتون باشه

ولی عجب وضعی شده
    هر جنسی رو داریم 2-3 برابر قیمتهای تو سایتها می خریم

خرده فروشی این مدل رم بین 25 تا 30 دلاره و توی ایران باید بشه 40 تا 45 هزارتومن.یعنی بالای 50 دیگه ستمه
    خرده فروشی یعنی قیمت نهایی برای مصرف کننده(منهای هزینه پست)

واقعا اینا دلار رو چند حساب کردن که به قیمت 68 رسیدن؟؟؟ [/QUOTEداداش من این که چیزی نیست شما برو قیمت g53 رو بگیر که با رم 16 الان زده 1224 دلار بعد اگه به دلار 1226 که برای شرکت های وارداتی حساب کنی میشه 1500 اگه با 1700 میشه 2080 اینا دارن دلار 2360 تومنی حساب میکنن اگه کسی جوابگو بود اینجور نمیشد بعد میگن ما به 1000 شرکت وارداتی میخوایم دلار بانکی بدیم تازه اینا که از دبی و امارات وارد میکنن کمتر هم میشه
    Last edited by irainian; 29-04-2012 at 20:36.

داره خودمونی میشه ali_80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

با گارانتی 2 ساله سازگار 2075000

---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 09:59 PM ----------

--------------------

با این بازار متلاطم نمیشه گفت فردا ارزون میشه یا گرون

نه فقط اگر خواستی اضافه کنی حتما باید عین همونی باشه که بصورت اوجینال روش هست

نه الکی نگفته فول اچ دی هم 4 و هم 8 داره

7. این کاربر از ali_80 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ali_80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

با گارانتی 2 ساله سازگار 2075000

داره خودمونی میشه maajnon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

خب اونظور که از ارور معلومه انگار گرافیکتون رو نشناخته که این ارور رو داده.من گرافیکم nvidia نیست.ولی اول مطمئن بشید سیستم رو حالت Power saving نباشه و گرافیک Nvidia فعال باشه.بعد باز اگه نشد بازی رو تو کنترل پنل nvidia ادد کنید و از اونجا Play کنید
    دوستان مشکلم حل شد همه دوستانی که مدل n55sf رو دارن چنین مشکلی رو با بازیه pc2012 دارن و راه حلشون هم فقط فقط آبدیت کارت گرافیکشونه . من دیشب این کارو کردم مشکلم حل شد

10. این کاربر از maajnon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان من در مورد این لب تاپ به شک افتادم
    دوستانی که این مدل را دارن راضین یا نه ؟
    باطری زود خالی میکنه ؟
    داغ کردنش زیاده ؟
    رم 8 گیگ که تو سایتا میفروشن اورجینال نیست یعنی لب تاپ را باز میکنن و ارتقا میدن یا شرکت سازنده 8 گیگ گذاشته ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

کسی نیست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •