اگه حوصله داری با نظر من کارو یک سره کن
وین 7 رو 2 باره بریز![]()
اگه حوصله داری با نظر من کارو یک سره کن
وین 7 رو 2 باره بریز![]()
خدا وکیلی قکر میکنی حوصله دارم !!! ویندوز یک هفته نیست عوض شده ولی باشه ببینم حس و حالش میاد عوض کنم یا نه!
هه هه
راست میگی
یک راه تضمینی:یا چماغ رو ور دار بزن تو سر کامپیوتر! 86-90% عمل میکنه
:یا چماغ رو ور دار بزن تو سر خودت! 100% عمل میکنه
موفق باشی در این راه !![]()
یه چند نقطه رو هم بگم
بازی بسیار اعتیاد اور هست حواستون باشه من بیخیال شدم پاک کردم رفت
وقتی بازی رو از ضفر شروع کردین بهتره از دنیای کوچک شروع کنین
یه بابایی اول بازی هست که با دادن ایتم به اون می تونین موراد استفاده از اون رو بفهمین برای همین اول بازی یه چاله بکنین و اون رو تو چاله حبس کنین حتما به دردتون می خوره
بعد شروع بازی کمی زمین رو بکنین خشتو اهن و برونز و طلا جمع کنین اونها رو با نرم افزار Cheat Engine زیاد کنین بعد از اونها شمشیرو وسایل مورد نیاز رو بسازین و بقیه رو تو یه صندوق بگذارین
حالا باید دو کار رو بکنین
اولین کار برین تو یه سرور انلاین و گدای وسایل بکنین و درخواست life cristal بکنین
البته اگه نمی خواهین گدایی بکنین یه سرور پیدا بکنین که ایتم برای فروش بگذاره پول خودتتون رو با همون چیت زیاد کنینو مسلسل و تیرهای اون و تی ان تی بخرین و همشون رو زیاد کنین و بگذارین تو کیف بخصوص تی ان تی خیلی جاها به کار میاد ( سنگ هایی هستن که فقط با تی ان تی مشکنن )
دومین کار اگه گدایی نکردین بعد ساختن سپر و شمشر طلایی که بهترین نوع ضره و سلاح دست ساز هست باید برین سراغ اینستاس بازی
نقشه دو گوشه داره یک سمت به دریا می خوره سمت دیگه به پیر مرد
دریا گفتن نداره می تونین از کشتن جنورهای اون وساین خواصی مثل شب نما بسازین ولی مساله اصلی پیرذ مرد هست گوشه دیگه نقشه هست برین سراغ پیر مرد حتما باید شب برین به شما یه امتحان می ده باید با یه اسکلت بجنگین اگه کشتین در معبد رو باز کنین و برین طبقه های پیایین پایین که می رین به صندوق می رسن و باید کلید پیدا کنین ( چندتا کلید پیدا کنین و بعد تعداد وانها رو با نرمافزار زیاد کنین ) و صندوق ها رو باز کنین و اتاق به اتاق بگردین
و وسایل پیدا کنین تا جایی که همه اتاقهای اون رو بگردین بعد برین سراغ دنیای بزرگ تر از اون
هردنیا وسایل خودش رو داره همه رو می تونین جمع کنین و با هم ادغام کنین و وسایل جدید بسازین برای فهمیدن اینکه چی با چی ادغام می شه نیاز به اون بابایی دارین که اول بازی به شما دادن
اخرش هم همه وسایل رو جمع می کینین و می تونین انلاین بازی کنین و اینستانس های سرور های انلاین رو برین که وسایل خودش رو می ده
در حالت کلی شما رو به گدایی تشویق می کنم یه هفته جلو می افتین و پول برق جیبتون می مونه عصاب تون خورد نمی شه چون اینسها خیلی سخته زومبی میاد گله گله بدون تیر بار هم نمی شه رفت چون جادوگرها اب میندازن که از داخل دیوار رد می شه خلاصه خیلی سخته
زاستی سیو این بازی کجا زخیره می شه ؟ خود پوشه ذخیره نمی شه پوشه داکیومنت ویندوز هم نیست کجاست ؟
من فقط همون پیره مرد ه رو دارم
اون که میگی چیز میز میفروشه
---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 05:59 PM ----------
چطوری از اون Cheat Engine استفاده کنم
من فروشنده ندارم از کجا بیارم اون پیره مرده رو دارم
سیو برو اینجا : Documents\My Games\Terraria
داداش توصیح خوبی دادی ولی من با چیت و گدایی ایتم مخالفم
به نظر من همه ی کیف بازی به این که از صفر شروع کنی و با تلاش خودت قوی بشی اگر این طوری بازی نکنی هم لذت کمتری می بری و هم زود از بازی زده میشی
خب دوستان به زودی قسمت بعدی اموزش رو میزارم . امروز صبح میخواستم تمومش کنم ولی برق 4 ساعت رفت![]()
Last edited by AmatX; 13-11-2011 at 17:08.
این یه نرم افزار هست کافی بنویسی اموزش نرم افزار Cheat Engine اموزش تصویریش رو پیداش می کنی هز سایتی یه اموزش زده خیلی اسونه
یه نکته در موردش این که با همون byte 4 جستجو کن
برای پیدا کردن فایل متغییر ها هم بهتره 3 تا از اون شی که می خوای زیادش کنی داشته باشی تا راحت بتونی بازی رو -- کنی
این فروشنده اول بازی کنار تو می ده
اون پیرمردی که من می گم باید اخر نقشه باشه یا سمت چپ یا راست اگه یه طزف به دریا خورد و دیگه جلو تر نرفت پس معلوم اون یکی طرفه باید بگردی
بهتره بری یه سرور و بگی rocket bots بهت بدن این کفش پرنده است و می تونی یه مقدار پرواز کنی با این کفش راحت می تونی با سرعت از این ور نقشه با اون ورش بری
به نظر من هم لذت بازی در همون از صفر رفتنش هست ولی به خاطر کم بود زمان نمی شه و راه میان بر می ریم
یادش به خیر یه زمونی هاروست مون رو حدود یک سال روزی یکی دو ساعت بازی کردم خودش هم از صفر و بدون رمز عجیب حال داد این هم به خاطر شباهت اون به هاروست مون بازی کردم الان هم وقت داشتم این رو هم از صفر بازی می کردم اما وقت نداریم چه می شه کرذ دیگه
Last edited by marde tanhayi; 13-11-2011 at 18:34.
دوستان خواهشا از Cheat استفاده نکنید حتی اسمش رو هم نیارید چون ممکنه بازی رو از دست بدید...
آره یادش بخیر!
Harvest Moon!
خیلی شبیه این بازی هست گفتم یه یادی ازش کرده باشم!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول اینکه این ایتم جزء تجهیزات باید بزاریش تو یکی از 5 خونه تجهیزات
حالا اگر ایتم دابل جامپ داری باید 2 دفعه کلید پرش رو بزنی و دفعه سوم کلید پرش رو نگه داری
اگر ایتم دابل جامپ نداری بعد از اینکه یه بار پرش رو زدی تو هوا دوباره بزن و نگهدار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)