تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 45 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 450

نام تاپيک: بازی اکشن و کم حجم Terraria با سرور قدرتمند ایرانی !

داره خودمونی میشه Babri_ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

نچ از فایر وال و انتی ویروس هم نبود
    خخخخ انشا الله سال دیگه همین موقه بازی میکنم اینو
    اگه حوصله داری با نظر من کارو یک سره کن
    وین 7 رو 2 باره بریز

2. این کاربر از Babri_ch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خدا وکیلی قکر میکنی حوصله دارم !!! ویندوز یک هفته نیست عوض شده ولی باشه ببینم حس و حالش میاد عوض کنم یا نه!

4. 3 کاربر از p30 arman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

خدا وکیلی قکر میکنی حوصله دارم !!! ویندوز یک هفته نیست عوض شده ولی باشه ببینم حس و حالش میاد عوض کنم یا نه!
    هه هه
    راست میگی
    یک راه تضمینی
    :یا چماغ رو ور دار بزن تو سر کامپیوتر! 86-90% عمل میکنه
    :یا چماغ رو ور دار بزن تو سر خودت! 100% عمل میکنه

موفق باشی در این راه !

6. 3 کاربر از Babri_ch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه marde tanhayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    هر جا تنهایی باشه

پيش فرض

اگر ایتمش رو داری بزارش تو نوار استفاده بعد انتخابش کن و یه جای صاف بدون علف کلیک کن تا بزاره

تقریبا" درست نوشتی
    من کاملترش رو بعدن مینویسم

---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------

خوب دوستان همونطور که گفتم میخوام اموزش بازی رو بنویسم

برای شروع در مورد جذابیت های بازی و ساخت کارکتر و مشخصات یه کارکتر توضیح میدم

1-جذابیت های بازی :

مهمترین چیزی که در این بازی وجود داره اینه که تقریبا" هیچ کاری وجود نداره که نتونید انجام بدین.می تونید
    شکار چی گنج بشین یا معدنچی و یا جنگجو و خیلی شغل های دیگه و کل محیط بازی رو میتونید به
    دلخواهتون تغییر بدید برج بسازید شهر یا استخر خصوصی ! میتونید تمام ایتم های مورد نیازتون رو خودتون
    بسازید(اسلحه-زره-لباس-معجون-وسایل منزل و ...)
    میتونید با کندن زمین به هسته زمین برسید ! یا در سیاه چاله های به دنبال ایتم های خفن بگردید یا تو
    آسمون جزایر شناور پیدا کنید و همینطور میتونید یه خونه ی قشنگ برای خودتون بسازید و با دوستانتون همه ی این کارها رو گروهی انجام بدین !

خوب دوستان در مورد جذابیت بازی که گفتم به نظر من اگر مپ ایتم دانلود کنید حداقل نصف جذابیت بازی از بین میره
    چون دیگه وقتی بهترین ایتم ها رو دارید هیچ علاقه ای برای پیدا کردن یا ساختن ایتم ندارید

2-ساخت کارکتر :

برای اینکه بازی کنید اول باید کارکترتون رو بسازید و میتونید اسم و جنس و ظاهرش رو تعیین کنید همچنین
    میتونید درجه ی سختی بازی رو تعیین کنید سه درجه ی سختی بازی به ترتیب :

soft : اگر بمیرید نصف پولتون میریزه روی زمین اگر برگردید میتونید برشون دارید.

medium: اگر کشته بشین همه ی ایتم ها و لباس ها و پولهاتون میریزه زمین و تنها چیزی که براتون میمونه 3 تا ایتم اولی که در نوار استفاده گذاشتینه.

hard : تو این درجه بازی مثل واقعیت میمونه اگر بمیرید همه ی ایتمهاتون میریزه و کارکترتون هم برای همیشه میمیره و از بازی پاک میشه !

پس بهترین درجه ی سختی soft که باعث میشه اعصابتون تو بازی خرد نشه !

در مورد ساخت دنیا هم تنها توضیح اینه که میتونید در 3 سایز کوچک متوسط و بزرگ دنیای مورد نظرتون رو ایجاد کنید
    و فرقشون هم اینه که دنیا با سایز بزرگ 3 برابر از دنیای کوچک بزرگتره و دنیای متوسط 2 برابر دنیای کوجک مثلا:
    دنیای کوچک 1 کیلومتر دنیای متوسط 2 و دنیای بزرگ 3 کیلومتر

همه کارهایی که در یک دنیا انجام میدید و ایتم هایی که همراه دارید ذخیره میشوند به شرطی که از گزینه save & exit برای خروج استفاده کنید.

3-مشخصات یک کارکتر و منوها :

1-HP یا میزان سلامتی : تو بازی شکل جونتون به صورت قلب نشون داده میشه و مقدار اولیه ش 100تاست و
    با استفاده کردن از کریستال های زندگی(life criystal) می تونید ماکزیمم جونتون رو به 400 برسونید.

2-MANA یا میزان جادو : اول بازی مقدار خط جادوتون صفره و برای اینکه زیادش کنید باید ستاره هایی که هر
    شب از اسمون سقوط میکنند رو جمع کنید و با ترکیب کردن هر 10 تا یه mana crystal بسازید و با مصرف هر
    mana crysta 20 تا به خط جادو اضافه کنید و نماد خط جادو تو بازی ستاره های بنفشه و ماکزیمش 200تاست و
    برای استفاده از ایتم های جادویی بهش نیاز دارین.

3-نوار استفاد : یه سطر 10 خونه ای گوشه سمت چپ تصویر وجود داره و با موس و یا کلیدهای 0-9 میتونید
    خونه ی مورد نظر رو انتخاب کنید . برای استفاده از هر ایتم باید اون رو در یکی از این 10 خونه بزارید و اگر ایتم
    قابل استفاد باشه میتونید ازش استقاده کنید.

4-وسایل یا جیب یا کوله پشتی ! : با زدن کلید ESC میتونید ایتم هایی که به همراه دارید رو بیبنید.
    ظرفیت کل کوله پشتی 40 تا خونست که 10 تاش جزء نوار استفادست .سمت راست این 40 تا 8 تا خونه ی
    کوچیکتره که 4 تاش محل قرار دادن مهمات مثل تیر تیرکمان و گلوله ی تفنگ و 4 تای دیگه کیف پول شماست که پولتون رو در اون نگهداری میشه .
    اخرین نکته آیکن سطل اشقاله که اگر هر ایتمی رو خواستید دور بندازید میشه از این ابزار استفاد کرد که باید ایتم مورد نظر رو بکشید و رو این ایکون بندازین.

5-نوار ساخت و ساز : برای ساخت هر چیزی در بازی اول باید کلید ESC رو بزنید تا نوار ساخت و ساز رو ببینید
    که محلش زیر کول پشتیه اگر ایتم های مورد نیاز برای ساخت ایتم جدید رو داشته باشید و کنار دستگاه مورد
    نیاز برای ساخت باشید میتونید با کلیک روی شکل ایتم در این نوار اون رو بسازید و برای جابجایی بین ایتم های
    قابل ساخت از کلید میانی یا همون قلتک موس استفاده میکنیم . اگر نتونستید بعضی ایتمها رو بسازید دلیلش
    یا نداشتن مواد اولیه کافیه و یا نبودن شما کنار دستگاه مورد نیاز و یا هر دو دلیل با هم .

6- محل زره و لباس : با زدن کلید ESC میتونی زیر نوار جونتون محل قرار گیری زره و لباس رو ببینید در کل 6 تا خونست
    سه تاش به اسم Equip و 3 تا به اسم Social . ایتم هایی که قابل پوشیدن هستن رو اگر در قسمت Equip قرار
    بدین میتونید از تمام مزایاشون استفاده کنید مثلا" یه زره اگر در این قسمت قرار بگیره به شما دفاع یا دیگر
    قابلیت های مفید اضافه میشه اما اگر همون زره رو در جاهای Social بزارید هیچ قابلیت مفیدی و دفاعی به
    شما نمیده و فقط اون ایتم برای زیبایی به کار میره و در کل هر ایتمی در Social قرار بگیره یه پوسته یا شکل
    ظاهری برای کارکتر شما میشه و اگر بخواهید از اون ایتم استفاده کاربردی بکنید باید در محل Equip قرارش
    بدین. همچنین تو بازی لباس هایی که فقط جنبه ی تزئینی دارند با نام Vanity Item نمایش داده میشن.

خوب دوستان پس زرهتون رو بزارید در Equip و لباس هاتون رو در Social

7-تجهیزات(Accessories) : این قسمت زیر محل لباس و زره قرار داره و داری 5 تا مکان هسته در بازی یه سری
    تجهیزات وجود داره که قابلیت ها یا توانایی خاصی رو به کارکترتون میدن مثل ساعت , کفش دو , عمق سنج , کفش شنا و...
    در بازی تعداد زیادی تجهیزات وجود داره و به دلیل اینکه 5 تا مکان بیشتر وجود نداره شما باید در انتخابشون کاملا" دقت کنید.

نکته ی دیگه این که کنار نوار تجهیزات میزان دفاع شما رو هم مینویسه و معیار دفاع هم اینطوری محاسبه میشه
    که به ازای هر 2 دفاع وقتی شما در بازی صدمه میبینید یکی از شدت صدمه کم میکنه و یعنی دفاع تقسیم بر 2 منهای میزان صدمه
    پس سعی کنید همیشه دنبال زره های بهتر باشید تا جنگیدن براتون ساده تر بشه

خوب خسته نباشید ! فکر کنم این اموزش یه 2 ساعتی وقت برد امیدوارم مفید باشه

یه چند نقطه رو هم بگم

بازی بسیار اعتیاد اور هست حواستون باشه من بیخیال شدم پاک کردم رفت

وقتی بازی رو از ضفر شروع کردین بهتره از دنیای کوچک شروع کنین

یه بابایی اول بازی هست که با دادن ایتم به اون می تونین موراد استفاده از اون رو بفهمین برای همین اول بازی یه چاله بکنین و اون رو تو چاله حبس کنین حتما به دردتون می خوره

بعد شروع بازی کمی زمین رو بکنین خشتو اهن و برونز و طلا جمع کنین اونها رو با نرم افزار Cheat Engine زیاد کنین بعد از اونها شمشیرو وسایل مورد نیاز رو بسازین و بقیه رو تو یه صندوق بگذارین

حالا باید دو کار رو بکنین

اولین کار برین تو یه سرور انلاین و گدای وسایل بکنین و درخواست life cristal بکنین
    البته اگه نمی خواهین گدایی بکنین یه سرور پیدا بکنین که ایتم برای فروش بگذاره پول خودتتون رو با همون چیت زیاد کنینو مسلسل و تیرهای اون و تی ان تی بخرین و همشون رو زیاد کنین و بگذارین تو کیف بخصوص تی ان تی خیلی جاها به کار میاد ( سنگ هایی هستن که فقط با تی ان تی مشکنن )

دومین کار اگه گدایی نکردین بعد ساختن سپر و شمشر طلایی که بهترین نوع ضره و سلاح دست ساز هست باید برین سراغ اینستاس بازی

نقشه دو گوشه داره یک سمت به دریا می خوره سمت دیگه به پیر مرد
    دریا گفتن نداره می تونین از کشتن جنورهای اون وساین خواصی مثل شب نما بسازین ولی مساله اصلی پیرذ مرد هست گوشه دیگه نقشه هست برین سراغ پیر مرد حتما باید شب برین به شما یه امتحان می ده باید با یه اسکلت بجنگین اگه کشتین در معبد رو باز کنین و برین طبقه های پیایین پایین که می رین به صندوق می رسن و باید کلید پیدا کنین ( چندتا کلید پیدا کنین و بعد تعداد وانها رو با نرمافزار زیاد کنین ) و صندوق ها رو باز کنین و اتاق به اتاق بگردین
    و وسایل پیدا کنین تا جایی که همه اتاقهای اون رو بگردین بعد برین سراغ دنیای بزرگ تر از اون
    هردنیا وسایل خودش رو داره همه رو می تونین جمع کنین و با هم ادغام کنین و وسایل جدید بسازین برای فهمیدن اینکه چی با چی ادغام می شه نیاز به اون بابایی دارین که اول بازی به شما دادن

اخرش هم همه وسایل رو جمع می کینین و می تونین انلاین بازی کنین و اینستانس های سرور های انلاین رو برین که وسایل خودش رو می ده

در حالت کلی شما رو به گدایی تشویق می کنم یه هفته جلو می افتین و پول برق جیبتون می مونه عصاب تون خورد نمی شه چون اینسها خیلی سخته زومبی میاد گله گله بدون تیر بار هم نمی شه رفت چون جادوگرها اب میندازن که از داخل دیوار رد می شه خلاصه خیلی سخته

زاستی سیو این بازی کجا زخیره می شه ؟ خود پوشه ذخیره نمی شه پوشه داکیومنت ویندوز هم نیست کجاست ؟

8. 3 کاربر از marde tanhayi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

یه چند نقطه رو هم بگم

یه بابایی اول بازی هست که با دادن ایتم به اون می تونین موراد استفاده از اون رو بفهمین برای همین اول بازی یه چاله بکنین و اون رو تو چاله حبس کنین حتما به دردتون می خوره

بعد شروع بازی کمی زمین رو بکنین خشتو اهن و برونز و طلا جمع کنین اونها رو با نرم افزار Cheat Engine زیاد کنین بعد از اونها شمشیرو وسایل مورد نیاز رو بسازین و بقیه رو تو یه صندوق بگذارین

اولین کار برین تو یه سرور انلاین و گدای وسایل بکنین و درخواست life cristal بکنین
    البته اگه نمی خواهین گدایی بکنین یه سرور پیدا بکنین که ایتم برای فروش بگذاره پول خودتتون رو با همون چیت زیاد کنینو مسلسل و تیرهای اون و تی ان تی بخرین و همشون رو زیاد کنین و بگذارین تو کیف بخصوص تی ان تی خیلی جاها به کار میاد ( سنگ هایی هستن که فقط با تی ان تی مشکنن )

دومین کار اگه گدایی نکردین بعد ساختن سپر و شمشر طلایی که بهترین نوع ضره و سلاح دست ساز هست باید برین سراغ اینستاس بازی

دریا گفتن نداره می تونین از کشتن جنورهای اون وساین خواصی مثل شب نما بسازین ولی مساله اصلی پیرذ مرد هست گوشه دیگه نقشه هست برین سراغ پیر مرد حتما باید شب برین به شما یه امتحان می ده باید با یه اسکلت بجنگین اگه کشتین در معبد رو باز کنین و برین طبقه های پیایین پایین که می رین به صندوق می رسن و باید کلید پیدا کنین ( چندتا کلید پیدا کنین و بعد تعداد وانها رو با نرمافزار زیاد کنین ) و صندوق ها رو باز کنین و اتاق به اتاق بگردین
    و وسایل پیدا کنین تا جایی که همه اتاقهای اون رو بگردین بعد برین سراغ دنیای بزرگ تر از اون
    هردنیا وسایل خودش رو داره همه رو می تونین جمع کنین و با هم ادغام کنین و وسایل جدید بسازین برای فهمیدن اینکه چی با چی ادغام می شه نیاز به اون بابایی دارین که اول بازی به شما دادن

اخرش هم همه وسایل رو جمع می کینین و می تونین انلاین بازی کنین و اینستانس های سرور های انلاین رو برین که وسایل خودش رو می ده

در حالت کلی شما رو به گدایی تشویق می کنم یه هفته جلو می افتین و پول برق جیبتون می مونه عصاب تون خورد نمی شه چون اینسها خیلی سخته زومبی میاد گله گله بدون تیر بار هم نمی شه رفت چون جادوگرها اب میندازن که از داخل دیوار رد می شه خلاصه خیلی سخته

زاستی سیو این بازی کجا زخیره می شه ؟ خود پوشه ذخیره نمی شه پوشه داکیومنت ویندوز هم نیست کجاست ؟
    من فقط همون پیره مرد ه رو دارم
    اون که میگی چیز میز میفروشه

---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 05:59 PM ----------

یه چند نقطه رو هم بگم

چطوری از اون Cheat Engine استفاده کنم
    من فروشنده ندارم از کجا بیارم اون پیره مرده رو دارم

10. این کاربر از Babri_ch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه AmatX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

یه چند نقطه رو هم بگم

سیو برو اینجا : Documents\My Games\Terraria

داداش توصیح خوبی دادی ولی من با چیت و گدایی ایتم مخالفم

به نظر من همه ی کیف بازی به این که از صفر شروع کنی و با تلاش خودت قوی بشی اگر این طوری بازی نکنی هم لذت کمتری می بری و هم زود از بازی زده میشی

خب دوستان به زودی قسمت بعدی اموزش رو میزارم . امروز صبح میخواستم تمومش کنم ولی برق 4 ساعت رفت
    Last edited by AmatX; 13-11-2011 at 17:08.

12. 2 کاربر از AmatX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه marde tanhayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    هر جا تنهایی باشه

پيش فرض

من فقط همون پیره مرد ه رو دارم
    اون که میگی چیز میز میفروشه

---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 05:59 PM ----------

چطوری از اون Cheat Engine استفاده کنم
    من فروشنده ندارم از کجا بیارم اون پیره مرده رو دارم

این یه نرم افزار هست کافی بنویسی اموزش نرم افزار Cheat Engine اموزش تصویریش رو پیداش می کنی هز سایتی یه اموزش زده خیلی اسونه

یه نکته در موردش این که با همون byte 4 جستجو کن

برای پیدا کردن فایل متغییر ها هم بهتره 3 تا از اون شی که می خوای زیادش کنی داشته باشی تا راحت بتونی بازی رو -- کنی

این فروشنده اول بازی کنار تو می ده

اون پیرمردی که من می گم باید اخر نقشه باشه یا سمت چپ یا راست اگه یه طزف به دریا خورد و دیگه جلو تر نرفت پس معلوم اون یکی طرفه باید بگردی

بهتره بری یه سرور و بگی rocket bots بهت بدن این کفش پرنده است و می تونی یه مقدار پرواز کنی با این کفش راحت می تونی با سرعت از این ور نقشه با اون ورش بری

سیو برو اینجا : Documents\My Games\Terraria

داداش توصیح خوبی دادی ولی من با چیت و گدایی ایتم مخالفم

به نظر من همه ی کیف بازی به این که از صفر شروع کنی و با تلاش خودت قوی بشی اگر این طوری بازی نکنی هم لذت کمتری می بری و هم زود از بازی زده میشی

خب دوستان به زودی قسمت بعدی اموزش رو میزارم . امروز صبح میخواستم تمومش کنم ولی برق 4 ساعت رفت

به نظر من هم لذت بازی در همون از صفر رفتنش هست ولی به خاطر کم بود زمان نمی شه و راه میان بر می ریم

یادش به خیر یه زمونی هاروست مون رو حدود یک سال روزی یکی دو ساعت بازی کردم خودش هم از صفر و بدون رمز عجیب حال داد این هم به خاطر شباهت اون به هاروست مون بازی کردم الان هم وقت داشتم این رو هم از صفر بازی می کردم اما وقت نداریم چه می شه کرذ دیگه
    Last edited by marde tanhayi; 13-11-2011 at 18:34.

14. 3 کاربر از marde tanhayi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Witcher6610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    On My Pc

پيش فرض

دوستان خواهشا از Cheat استفاده نکنید حتی اسمش رو هم نیارید چون ممکنه بازی رو از دست بدید...
    آره یادش بخیر!
    Harvest Moon!
    خیلی شبیه این بازی هست گفتم یه یادی ازش کرده باشم!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

16. 3 کاربر از Witcher6610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

چصوری از rocket bots استفاده کنم ؟

18. این کاربر از Babri_ch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه AmatX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

چطوری از rocket bots استفاده کنم ؟
    اول اینکه این ایتم جزء تجهیزات باید بزاریش تو یکی از 5 خونه تجهیزات

حالا اگر ایتم دابل جامپ داری باید 2 دفعه کلید پرش رو بزنی و دفعه سوم کلید پرش رو نگه داری

اگر ایتم دابل جامپ نداری بعد از اینکه یه بار پرش رو زدی تو هوا دوباره بزن و نگهدار

20. این کاربر از AmatX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •