تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 29 اولاول ... 15212223242526272829 آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 287

نام تاپيک: استیو جابز درگذشت

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان یه خبری امروز بدستم رسید واقعا برای خنده دار و حرص ناک بود اصلا باورم نمیشه

خداییش حوصله کنید تا آخر بخونید بعد

دانیه الجندلی" یکی از نزدیکان استیو جابز موسس شرکت آمریکایی اپل که چندی پیش درگذشت، می‌گوید که جابز از نسل رسول گرامی (ص) بود و اسم واقعی او "مصعب عبد الفتاح الجندلی " بود.

روزنامه " الدستور المصریه" به نقل از دانیه اعلام می کرد که شجره نامه استیو جابز نشان می‌دهد که نسل وی به پیامبر اکرم (ص) و امام حسین(ع) بر می‌گردد.

در همین راستا آتی نیوز نیز نوشت که این زن سوری می‌گوید که پدر جوبز پسر عموی پدرش است و نسب پدر آنها به رسول گرامی اسلام می‌رسد و این شجره نامه در منزل آل الجندلی الرفاعی در شهر حمص سوریه موجود است.

دانیه درباره ازدواج پدر جابز می‌گوید که عبد الفتاح الجندلی پدر جابز در دانشگاه آمریکایی بیروت درس خواند و سپس از آنجا به دانشگاه هاروارد امریکا رفت، اما پس از اتمام تحصیلاتش به همراه همسر آمریکایی اش یعنی مادر استیو جابز و منی اسمبسون به شهرش حمص بازگشت.

وی در ادامه افزود: اما اقامت وی در این شهر دو ماه بیشتر طول نکشید و به دلیل ناسازگاری با جامعه خود بار دیگر به امریکا بازگشت و پس از آن دیگر به سوریه بازنگشت.

دانیه تاکید کرد که منی اسمبسون خواهر جوبز دو سال گذشته از شهر حمص بازدید کرد و با خانواده و همه خاندان آل الجندلی- الرفاعی دیدار کرد.
    کد خبر: 6464 گروه خبری: اخبار فناوری اطلاعات منبع خبر: سیتنا

ببینید اصلا این صحت داره یه گشتی تو اونور آب بکنید ببینید چه خبره؟(رسانه هاشو میگم)

2. 2 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

البته نه میشه محکم گفت شایعه هست و نه میشه تایید کرد و از اونجایی که استیو اصلیت سوری داشته خوب امکانشم هست که سید بوده باشه و خیلی هم همچین عجیب به نظر نمیرسه
    اما حالا مثلا هم باشه که چی؟

4. 3 کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

خود پیامبر در دوران جاهلیت که فخر اجدادی زیاد بود
    سخنی گفت به این مضمون :

آنان که فخر به اجداد میکنند
    چون سگ به استخوان دل خود شاد میکنند

شعر هم از صائب تبریزی است.
    حدیث هم کاملا موثق هست در کتب تاریخ اسلام شیعه و سنی هم آمده.
    مهم این هست که خودش چی بود و کی بود! ضمن این که خدا رفتگان همه رو هم بیامرزه!

6. 4 کاربر از Behsood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اگه فرقی نمیکنه از نسل کی باشه حالا واسه چی ناراحت شدید

8. این کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

این تاپیک چرا هنوز بازه؟!

10. 2 کاربر از Behsood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

حالا تا سالگرد مونده : دی

---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:19 PM ----------

جدای از شوخی شاید خیلی در باره جابز میشه حرف زد - خودمو نمیگم ، کلا کسانی که چیزهای زیادی میدونن و مثل من علاقه دارند...
    هرچند عنوان تاپیک منقضی میشه اما پستهاش چیزی بیش از نظرها در باره یک خبر هست

12. این کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نمیدونم چرا ما ایرانی ها همیشه عادت داریم یه قضیه رو اینقدر کش بدیم که حال همه رو بهم بزنیم !
    اینجا جهان سوم هست !

14. 5 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

استیو جابز: من اندروید را نابود می کنم چون یک محصول دزدی است()

پس از مراسم یادبود استیو جابز ویدیو 60 دقیقه ای از زندگینامه او منتشر شد. یکی از موارد بحث برانگیزی که روز گذشته مطرح شد این است که استیو جابز معتقد بوده، سیستم عامل Android یک محصول دزدی از سیستم عامل iOS اپل بوده است. او همچنین اعلام کرده بود که قصد ندارد هیچ وقت از راه قانونی از گوگل یا شرکای تجاری اش شکایت کند. جزئیات این موضوع توسط Walter Issacson یکی از موسسین اپل مطرح شده است

من اگر لازم باشد آخرین نفس های خود را به همراه هر پنی از 40 میلیارد دلار اپل در بانک صرف خواهم کرد تا یک اشتباه را درست کنم. من می خواهم اندروید را نابود کنم چون یک محصول دزدی است. من تمایل دارم تا از گرمای هسته ای در این جنگ استفاده کنم.

اندوخته مالی اپل در حال حاضر تقریبا دو برابر زمانی است که استیو جابز این صحبت ها را کرده بود و هنوز هیچ اثر از دادخواهی و یا شکایت اپل از گوگل وجود ندارد.

اپل در زمان حیات استیو جابز از تولید کننده های اندرویدی مانند HTC، Samsung شکایاتی کرده بود و در اغلب آنها رای دادگاه به سود اپل صادر شد. حال باید منتظر ماند و دید آیا مدیرعامل جدید اپل، Tim Cook پرونده های حقوقی اینچنینی را حل و فصل می کند و یا رقبای خود را به حال خود رها خواهد کرد.

تماشای ویدئو و منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

16. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

استیو جابز: من اندروید را نابود می کنم چون یک محصول دزدی است()

پس از مراسم یادبود استیو جابز ویدیو 60 دقیقه ای از زندگینامه او منتشر شد. یکی از موارد بحث برانگیزی که روز گذشته مطرح شد این است که استیو جابز معتقد بوده، سیستم عامل Android یک محصول دزدی از سیستم عامل iOS اپل بوده است. او همچنین اعلام کرده بود که قصد ندارد هیچ وقت از راه قانونی از گوگل یا شرکای تجاری اش شکایت کند. جزئیات این موضوع توسط Walter Issacson یکی از موسسین اپل مطرح شده است

من اگر لازم باشد آخرین نفس های خود را به همراه هر پنی از 40 میلیارد دلار اپل در بانک صرف خواهم کرد تا یک اشتباه را درست کنم. من می خواهم اندروید را نابود کنم چون یک محصول دزدی است. من تمایل دارم تا از گرمای هسته ای در این جنگ استفاده کنم.

اندوخته مالی اپل در حال حاضر تقریبا دو برابر زمانی است که استیو جابز این صحبت ها را کرده بود و هنوز هیچ اثر از دادخواهی و یا شکایت اپل از گوگل وجود ندارد.

اپل در زمان حیات استیو جابز از تولید کننده های اندرویدی مانند HTC، Samsung شکایاتی کرده بود و در اغلب آنها رای دادگاه به سود اپل صادر شد. حال باید منتظر ماند و دید آیا مدیرعامل جدید اپل، Tim Cook پرونده های حقوقی اینچنینی را حل و فصل می کند و یا رقبای خود را به حال خود رها خواهد کرد.

تماشای ویدئو و منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کدوم فیلم هست؟ نام انگلیسیش رو میدونید؟ من یه مستند چند روز پیشا تو imdb دیدم اسمش یادم نیست

چرا جابز نمیخواست از طریق قانونی اقدام کنه؟ این که گفته بوده آندروید رو نابود میکنه آیا بالاخره اقدامی هم کرد؟ یا تدارکاتی دیده که در آینده کسان دیگری این کارو بکنن؟!

راستی جابز در سخنرانی معروف دانشگاه استنفورد هم ویندوز رو کپی از مکینتاش خطاب کرد (وقتی در باره گرافیک مکینتاش میگفت)

18. این کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

کدوم فیلم هست؟ نام انگلیسیش رو میدونید؟ من یه مستند چند روز پیشا تو imdb دیدم اسمش یادم نیست

چرا جابز نمیخواست از طریق قانونی اقدام کنه؟ این که گفته بوده آندروید رو نابود میکنه آیا بالاخره اقدامی هم کرد؟ یا تدارکاتی دیده که در آینده کسان دیگری این کارو بکنن؟!

راستی جابز در سخنرانی معروف دانشگاه استنفورد هم ویندوز رو کپی از مکینتاش خطاب کرد (وقتی در باره گرافیک مکینتاش میگفت)
    لینک تماشای ویدیو توی خبر قید شده
    اسمش رو نمیدونم
    ...........
    بالفرض اندروید از روی iOS تقلید شده!!
    چه طوری میخوای sj نابودش کنی؟
    با قرار دان یک دوربین 8 مگاپیکسلی در آیفون جدید؟
    یا یک هفته استفاده رایگان از از app store apple؟؟
    Last edited by satttanism; 27-10-2011 at 00:40. دليل: شکایت کاربران

20. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •