=====================
ادم تو فوتبال منجیر حس مربیکری و واقعی تری داره تا فیفا منجیر
=====================
ادم تو فوتبال منجیر حس مربیکری و واقعی تری داره تا فیفا منجیر
به هر حال این نظر شماست و منم به نظرتون احترام میذارم...
ولی شخصا FIFA Manager رو ترجیح میدم...
+
تاپیک Football Manager هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ست...
برو تو بخش staff میتونی اخراجشون کنی و کادر جدید بگیری!
---------- Post added at 02:18 PM ---------- Previous post was at 02:17 PM ----------
من که راضیم! انشا الله خدا هم ازش راضی باشه!![]()
سلام خدمت دوستان ...
میخوام کمک کنم به اونایی که مشکل توی این بازی دارن ! حالا از هرجایی شده یعنی از نصب تا بازی کردندیدم ی سری دوستان مشکل زبان دارن که روسی هست و ... , و همچنین دیدم که پاسخ درستی به ایم موضوع داده نشده , گفتم از این مشکل شروع به کار کنم!
خوب میریم سراغ اصل مطلب
اونایی که مشکل زبان دارن این فایلی که من لینکش رو گذاشتم دانلود کنن و در مسیر : x:/fifa manager12/fm data بریزن ( توجه : x به معتی درایوی که بازی رو ریخته اید هست ) !
به همین سادگی مشکل زبانتون حل میشه!!
سوالی داشتید بپرسید من در خدمتم!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من بازی رو با آپدیت 3 بازی می کردم .
ویندوز رو عوض کردم و دوباره بازی و آپدیت 3 رو نصب کردم .
اما حالا موقع لود می نویسه که ورژن بازی شما با ورژن سیو ها متفاوته و لود نمیشه !!!
فقط یدونه سیوم لود میشه اونم همونیه که بدون آپدیت بازی می کردم ...
کسی راه حلی داره ؟
کلا یکی خیلی بازی کرده بیان یه ریویو و تحلیل مبسوط انجام بده از بازی...من ماله سال های 99 تا 2003 شو می رفتم...اما دیگه رضایتمو جلب نکرد.
خسته نباشید من بازی فیفا منیجر 2012 خریدم توی محیط بازی لگوی تیم ها نیست اگر امکانش هست لگوی تیم ها رو بگذارید پیشاپیش متشکرم.
سلام بچه ها
آقا من یه مشکلی دارم تو این بازی ک خیلی آزارم میده اینه ک تو ترانسفر زمانی ک من یه بازیکن میخرم وقتی میاد تو تیم در همه بازی های حذفی لیگ قهرمانا و همه جام ها بازی میکنه به جز بازی ها لیگ من چیکار کنم؟
جواب نمیدید
اون لیگ ها هم قانونای خاص خودشون رو دارن مثل ایران که نمیشه بیشتر از 3 بازیکن خارجی توی زمین باشه
1-توی لیگ های اروپایی بازیکن باید یا از خود اون کشور باشه یا فقط اون تیم میتونه چند بازیکن غیر بومی توی زمین داشته باشه ( البته بعد 2 سال بازی کردن توی اون لیگ دیگه جزء سهمیه خارجی حساب نمیشه )
2- ممکنه وسط فصل بازیکن رو جذب کرده باشی
در این صورت اون بازیکن به دلیل اینکه در اول فصل جزء 24 بازیکنی که باید به فدراسیون معرفی کنی نبوده نمیتونه توی لیگ بازی کنه ( تا فصل بعد که اسمش جزء اون 24 نفر باشه)
شرمنده دیر جواب دادم!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)