تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 30 اولاول ... 15212223242526272829 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 295

نام تاپيک: ترفندهای کاربردی ویندوز 7

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

طریقه قراردادن متن مورد نظر روی صفحه Logon ویندوز

ابتدا منوی run اجرا داخلش دستور regedit تایپ اینتر کنید در صفحه ای که باز میشود به این مسیرپایین برین

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد طبق شکل پایین برتیب شماره عمل کنید برای قراردادن متن مورد نظر باید رشته های کادر شماره 3 رو تغییر بدیم

کد:
    طبق شکل پایین روی گزینه شماره 4 به اسم legalnoticecaption دبل کلیک کنید در کادر vaule data بطور مثال welcome تایپ کنید اکی کنید

کد:

طبق شکل بعدی روی گزینه legalnoticetext دبل کلیک کنید باز طبق شکل بالا تو کادر مورد نظر هر اسمی که میخواین وارد کنید بعدشم رجیستری رو ببنیدین سیستم log off کنید.

کد:
    کد:

2. 2 کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

طریقه تغییر نام در قسمت مشخصات ویندوز که با تایپ گزینه winver در سرچ منوی استارت به این گزینه میتونید دست پیدا کنید

کد:

ابتدا منوی run اجرا داخلش دستور regedit تایپ اینتر کنید در صفحه ای که باز میشود به این مسیرپایین برین

کد:

بعد طبق شکل پایین برتیب شماره عمل کنید برای قراردادن متن مورد نظر باید رشته های کادر شماره 3 رو تغییر بدیم

کد:

برای اینکار نیاز به تغییر این گزینه RegisteredOrganization با این یکی گزینه RegisteredOwner داریم طبق شکل پایین روی گزینه RegisteredOrganization دبل کلیک کنید بعدشم در کادر vaule data اسمی که میخواین وارد کنید بعدم اینترکنید

کد:

درقسمت بعد روی این یکی گزینه RegisteredOwner دبل کلیک کنید بعدشم طبق مراحل بالا عمل کنید بطور مثال من در کادر شماره 8 آدرس یک وبسایت وارد کردم بعدم روی اکی کلیک کنید از نوع با استفاده از دستور winver چک کنید ببیینید اون صفحه تغییر کرده یا که نه.

کد:
    کد:

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

طریقه انتقال یک برنامه نصب شده بطور مثال از درایو c به یک درایو دیگه بدون حذف آن برنامه برای مواقعی که حجم درایو شماکه داخلش ویندوز نصب شده کم باشه

ابتدا برنامه

کد:

ازپایین دانلود کنید بعد طبق شکل پایین روی برنامه کلیک راست گزینه run as admnistrator انتخاب کنید

کد:

کد:

بعدم طبق شکل پایین بترتیب شماره عمل کنید فقط در قسمت شماره 3 باید مسیر پوشه برنامه خودتون که در درایو c قراردادبدین طبق شماره های 4 با 5 در کادری که باز میشه

کد:

بعدم طبق شکل بعدی بترتیب شماره عمل کنید باز در کادر شماره 6 باید مسیر درایوی که میخواین فلدر برنامه شما به اون درایو منتقل شود مشخص کنید بطور مثال من درایو e رو مشخص کردم بعدم روی گزینه شماره 8 کلیک کنید از آخرم برای عمل انتقال گزینه شماره 9 انتخاب کنیدهمین روش از طریق رجیستری هم میشد رفت که من از این طریق گفتم .

کد:

5. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه difenbaiker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تـــــــهران

پيش فرض

ویندوزم رو نصب کردم. بعد از نصب چند نرم افزار آیکون های shortcut از روی آیکونهای desktop حذف شد و گزینه pin to taskbar, start menu هم از کلیک راستم حذف شدو فقط بازی ها این گزینه را دارند.
    restor کردم. دوباره درست شد. ولی باز با نصب نرم افزار مشکل پیش اومد. به نرم افزار خاصی هم ربط نداره. اکثرشون رو امتحان کردم. گاهی بعد از نصب آنتی ویروس ، گاهی نه بعد نصب آفیس یا هر چی دیگه.
    اصلا همچین چیزی ندیده بودم. ویندوزم رو عوض کردم. مشکل حل نشد. ویندوزم رو سیستم های دیکه خوب کار می کنه! حتی برنامه هام رو سیستم های دیگه همچین بلایی نازل نمیکنن. اعصابم رو به هم ریخته. کمک کنین!!!
    یکی گفت ویندوزم ویروسیه. ولی من میگم مشکل هرچی باشه از ویروس نیس. ویندوزم رو از شرکت دیگه ای هم تهیه کردم بازم همون شد.
    البته امروز ویندوز رو لپ تاپ دوستم نصب کردم واسه اونم همین مشکل رو پیدا کرد! لپ تاپش مثل من HP بود! نمی دونم مشکل اینه؟
    گفتم که تا حالا ندیده بودم! الان دیدم. یه سیستم دیگه. یه ویندوز دیگه. شاید از برنامه هاست. ولی کدوم و چرا نمیدونم. و نمیدونم چطور حل میشه!؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تـــــــهران

پيش فرض

سلام. من حتی نمی تونم با کارهایی که تو پست 155 تون آوردین به تسکبار پین کنم! گزینه ی pin to taskbar حذف شده!

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تـــــــهران

پيش فرض

پست 157 رو انجام دادم. گزینه پین بود. ولی تو تسکبار نشونش نمیده! وقتی رو آیکون ایجاد شده در دسکتاپ کلیک راست می کنم گزینه پین به آنپین تغییر کرده ولی خوب! بازم فایده نداره. انگار هیچ چیز جز بازی و صفحات اینترنت به تسکبار پین نمیشه!

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

مخفی کردن System Tray از طریق رجیستری

کد:

ابتدا منوی run اجرا داخلش دستور regedit تایپ اینتر کنید درکاردی که باز میشه به این مسیر پایین برین اول

کد:

بعد داخل کارد سمت راست کلیک راست گزینه New بعد گزینه DWORD 32-bit vaule رو انتخاب کنید اسم این رشته را به

کد:
    تغییر بدین بعد روی همین رشته دبل کلیک کنید درکادری که باز میشه در قسمت vaule data عدد 1 وارد کنید رجیستری رو ببندین سیستم ریستارت کنیدبرای بازگشت به حالت اول کافیه عدد0 وارد اکی کنید.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اضافه کردم گزینهSet As Cover به کلیک راست ویندوز برای قراردادن عکس مورد نظر برروی پوشه

کد:

ابتدا فایل فشرده پایین که قراردادم دانلود از حالت فشرده خارجش کنید بعد برای اضافه کردن این گزینه روی فایلی به اسم

کد:

کلیک کنید بعد به پوشه ای که داخل اون عکس مورد نظر قراردارد که میخواین اون عکس برای فلدر قراربدین برین روی عکس کلیک راست بعدشم گزینه Set As Cover انتخاب کنید برای پاک کردن این گزینه هم ازکلیک راست از اون یکی فایلی که قراردادم استفاده کنید.

کد:

11. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

طریقه اضافه کردن کنترل پنل به کلیک راست ویندوز

ابتدا منوی run اجرا داخلش دستور regedit تایپ اینتر کنید درکاردی که باز میشه به این مسیر پایین برین اول

کد:

بعد طبق شکل پایین شماره 1 روی پوشه مورد نظر کلیک راست بعدم طبق شماره های 3 با 4 عمل کنید

کد:

بعد اسم Key که در مرحله قبل درست کردین به

کد:

تغییر بدین باز طبق شکل پایین روی همین Key کلیک راست بعدشم طبق شماره های 6 با 7 عمل کنید

کد:

بعد باز اسم همین Key که در شکل بالا درست کردین به

کد:

تغییر بدین روی همین گزینه کلیک کنید بعدشم در پنجره سمت راست روی گزینه شماره 9 دبل کلیک کنید در کادری که باز میشه درقسمت vaule data که همون شماره 10 میشه این متن پایین با موس paste بعدشم اینتر کنید رجیستری رو ببندین بعدم سیستم ریستارت کنید.

کد:
    کد:
    کد:

برای حذف کنترل پنل از کلیک راست تنها کافیه Key که به اسم Control Panel درست کردین پاک کنید بعدم سیستم ریستارت کنید من فایل رجیستری این مراحل بصورت آماده قراردادم که بدون نیاز به این مراحل با اجرا کردن این فایل قادر به اضافه کردن کنترل پنل به کلیک راست هستین.

کد:

13. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

طریقه حذف فایل pagefile.sys ازطریق خاموش شدن سیستم

کد:

بعد درپنجره سمت راست فقط کافیه روی گزینه

کد:

دبل کلیک کنید درکادری که باز میشود طبق شکل عدد 1 وارد اکی کنید رجیستری رو ببنیدین سیستم ریستارت کنید سری بعد که سیستم خاموش کنیدفایل pagefile.sys اتومات حذف میشود.

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •