نشد آقا من رفتم تو تنظیمات و فقط دسته ها بود و مثل فیفا11 کلیدهای صفحه کلید نداشت!!
اگه ممکنه دوستمون تنظیمات رو بزارن اونظور که تقاضا کردم ازشون ممنون میشم.(اگه شما هم گذاشتی که 1در دنیا و 100در آخرت خواهی دید!!)
ممنون
نشد آقا من رفتم تو تنظیمات و فقط دسته ها بود و مثل فیفا11 کلیدهای صفحه کلید نداشت!!
اگه ممکنه دوستمون تنظیمات رو بزارن اونظور که تقاضا کردم ازشون ممنون میشم.(اگه شما هم گذاشتی که 1در دنیا و 100در آخرت خواهی دید!!)
ممنون
دوستان که مشکل کار نکردن دسته دارم یا همون دوتا تریگر می تونن از این سایت یه برنامه هست که مشکلشهون رو درست میکنه
1-motioninjoy.com
بعد از نصب برنامه درایور مو جود در قسمت device manger رو نصب کنن بعد به قسمت پروفایل رفته و دسته رو رو تنظیمات xbox360 بزارید حلاه همه جور دسته رو تنظیم میکنه
بچه ها فیفا تو لپتاپم فریم فریم میشه.چشمام داغون شد.بعضی وقتا یه دفعه تیکه تیکه میشه.البته سریع .
ati 5470
cpu intel core i3
ram 4Gb.دایرکت ایکس هم نصب کردم.درایورامم آپدیت کردم.مشکل کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این مشکل کار نکردن انالوگ سمت راست رو برطرف میکنه؟؟!!
وای خدا من که باورم نمیشه دسته ی ps3 رو وصل کردم به pc راحت و با تمام امکانات دسته ی ps3 از جمله ویبره و
Axis z (همون R2 و L2) حتی آنالوگ سمت راست دسته رو هم تنظیم کرده ............انگار دارم ps3 بازی میکنم ...........روی دسته ی ps1,2 هم امتحان میکنم خبرشو میدم.................
راستی فکر میکنم تو همه ی بازیا همون تنظیمات اصلی رو انجام میده.............!!!!!!!!!!!
دوستانی که میخوان با دسته ps3 بازی کنن :
برنامه ی زیر رو دان و نصب کنین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by matrix_3s; 05-10-2011 at 15:44.
سلام به همگی اگه میشه یکی این دریبلای فیفا 12 رو یاد بده من که خودمو کشتم فقط تونستم با توپ روپایی بزنم اونم به صورت شانسی با دکمه l1 و r2 لطفا یاد بدید
R2 رو نگه دارید با R3 دریبل بزنید.......
خیلی جالبه.........!!!!!!!!
برید محل نصب بازی بعد
Game > fifasetup > fifaconfig.exe
توی تب Display Configuration تیک گزینه ATI micro stuttering رو بزنید
کسی راه حلی واسه کار کردن Rs پیدا نکرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)