ما تو اين چند تارمي كه رفتيم دانشگاه اصلا نفهميديم كجا نشستيم دختر كجا ميشينه پسر كجا ميشنيه
والا هر وقت رسيديم يك جا گير اومد نشستيم و رفت
خيلي حساس نباشيد . كار خودتون رو بكنيد . به حرف مردم اگر توجه كنيد ديوانه ميشسيد ها![]()
ما تو اين چند تارمي كه رفتيم دانشگاه اصلا نفهميديم كجا نشستيم دختر كجا ميشينه پسر كجا ميشنيه
والا هر وقت رسيديم يك جا گير اومد نشستيم و رفت
خيلي حساس نباشيد . كار خودتون رو بكنيد . به حرف مردم اگر توجه كنيد ديوانه ميشسيد ها![]()
منم همینطور...
دخترا بیشتر جلو میشینن تو کلاسای ما... من چون چشمام ضعیفه عقب نمی تونم بشینم واسه همین سعی می کنم همون جلو یه جا پیدا کنم.....
منم تجربي خوندم ولي كلاس پيش دانشگاهي كجا جو كلاسهاي تنظيم كجا!
راستي نميخوام نااميدت كنم ولي كلاسهاي تنظيم مختلط تشكيل نميشه و كلاس دخترا از پسرها جداست![]()
ما که برای درسای تخصصی هر جا گیر اومد میشینیم،حتی روی زمین!!!!!!!
درس های عمومی هم که از آخر کلاس پر میشه!!!!
مثلا تو درسی مثل برنامه نویسی وقتی میای سر جایی که گرفتی میشینی میبینی 2تا دختر سمت راست 2تا هم سمت چپن!!و باید وسط بشینی!!
استاد هم کاری نداره!!فقط باید بتونی بوی کرم،انواع اودکلن را تحمل کنی!
برنامه نویسی از نظر بعضیا درس سخت و از نظر بعضی دیگه درس جالبیه ( منم همینطور فکر می کنم ) درس ابتکاریه باید از ذهن کمک بگیرید برای حل مسئله و بعدش نوشتن کد . (95% درصد برنامه نویسی ساده کردن یه مسئله یا همون بدست اوردن الگوریتم هست و نوشتن کد درصد کمیو تشکیل میده )
و دیگه اینکه آره به سادگی میشه از روی کتاب مرجع یاد گرفت ( البته باید خیلی وقت بذارید و از الان کار کنید 1 شبه نمیشه )
فیزیک 1 هم از فصل 9(یا 8 - مرکز جرم)مباحث جدیدش شروع میشه و قبلش دقیقاَ همون مباحث حرکت شناسی و دینامیک دبیرستانه پس اگه اونارو خوبه خوب بلد باشید مشکلی ندارید .
حالا میگید نمیشه 1 هفته برید دانشگاه زیاد مهم نیست ولی درکل سعی کنید همه کلاسارو شرکت کنید ( تأثیرشو توی امتحانا میبینید )
و هیچکدوم از درسارو برای شب امتحان نذارید اینجا دیگه خیلی با دبیرستان فرق داره ( مثلا خودم توی دبیرستان شیمیو شب امتحان می خوندم مینیموم 17 میشدم ) ولی دانشگاه اگه یه درسو شبه امتحان بذارید خیلی شانس بیارید با 10 پاس میشید .( حتی همین ریاضی 1 و فیزیک 1 و برنامه نویسی)
خیلی هم نمی خواد خرخونی کنید با استاد پیش برید و درسی که میدن همون روز بخونید درس فردا هم 3-4 تا تمرین ازش حل کنید مطمئن باشید معدلتون بالای 16میاد .
"مبانی برنامه نویسی" و بعدش "برنامه نویسی پیشرفته" اکثرا C و C++ درس میدن، ولی دوست عزیز تو رشته IT برنامه نویسی زیاد اهمیت ندارهدروس اصلی از "مبانی فناوری اطلاعات" شروع میشه، بعدش "اصول و مبانی مدیریت" و ... شما بیشتر شبکه بدردت میخوره، توصیه میکنم حتما دنبالش باش تا قبل از پایان دانشگاه مدرکشو بگیری...
ما که دو سال رفتیم دانشگاه هیچ نرم افزاری احتیاجمون نشدبه جاش چندتا بازی بریز بیشتر بدرد میخوره
![]()
یه سوال دارم.. تو خوابگاه . هم اتاقیا چطوری انتخاب میشن ؟![]()
من الان از اردوی توجیهی میام خیلی چیز چرتی بود اصلا با هیچکی حال نکردم.
ببینم کلاسای ما با رشته های دیگه قاطیه برای عمومی ها؟
بستگی به دانشگاهتون داره.
بستگی به دانشگاهتون داره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)