مهدیار جان خیلی خیلی ممنون بابت زحمتی که میکشی فقط همونطور که قبلا گفتم من میخام بازیمو عوض کنم و این رستارت رو جاش بزارم تا کی وقت هست من بازی رو به دستت برسونم ؟
مهدیار جان خیلی خیلی ممنون بابت زحمتی که میکشی فقط همونطور که قبلا گفتم من میخام بازیمو عوض کنم و این رستارت رو جاش بزارم تا کی وقت هست من بازی رو به دستت برسونم ؟
عالی هست رضا جان . بازی ریستارت رو هم نگاه کردم خیلی بازی خوبی هست و مطمئنم که ناشر هم استقبال می کنه . فقط بدون باگ به من برسونش که دیگه وقتی برای باگ گیری نداریم چون ناشر می خواد به نمایشگاه امسال بازی رو برسونه
منم بازی جاذبه رو آپدیت کردم
ورژن جدیدش رو براتون بفرستم؟
اره اگه امروز فردا می تونی بفرستی حتما بفرست عزیز . ممنون
دوستان عزیز شرمنده که یه مدت حسابی درگیر امتحانا بودم . بازی الان حدودا یکماهی می شه که برای بنیاد فرستاده شده برای گرفتن مجوز پخش .
ما هم قراردادمون بعد از گرفتن مجوز بسته می شه و چکهایی تصفیه رو هم که 4 ماهه هست بعد از تولید اولین سری سی دی ها از شرکت می گیرم. می دونم که این مجموعه نه برای من نه برای شما منفعت خوبی نخواهد داشت و حتی گرفتن سهم هر کس هم
موکول به 4 ماه آینده می شه . ولی خوب همونطور که می دونید ما هدفمون از مجموعه های مستقل کسب در آمد و سود آنچنانی نبود و هدف شناخته تر شدن و دیده شدن استعداد ها در زمینه بازی سازی مستقل بود که خدا را شکر حاصل شد و بنیاد هم کمی به سمت بازیهای مستقل اومده و بالاخره مرکز رشدش رو هم که از سه ماه پیش صحبتش شده بود و در جریان بودم راه اندازی کرد. فقط امیدوارم شیوه کاریش به سمتی نره که باعث بشه بچه های مستقل این دوستی و اتحاد و یا خلاقیت و استایلی که در کارهاشون دیده می شه از دست بدهند و در جهت پیشرفت هر چه بیشتر کارها باشد.
انجمن بازیسازان مستقل هم کم و بیش به وظیفه خودش در این امر ادامه می ده و بازیهای منتخب رو در ساخت و تولیدشون همکاری خواهد کرد. برای نمایشگاه هم انشالا در رسانه های دیجیتال غرفه ای برای بازیسازان مستقل خواهیم داشت .
با تشکر از همگی دوستان
مهدیار جهانگیری
چرا دیگه میتینگ ندارین ؟![]()
عزیز جان چون بچه ها اکثرا مشغول امتحانات بودند و اگه جلسه می ذاشتیم احتمالا نمی رسیدن که بیان.
حالا از اونجایی که احتمالا امتحان همه تموم شده پس فردا عصر یعنی عصر سه شنبه ساعت 7 تا 9 عصر جلسه خواهیم داشت . هر کی هم نظر صحبت کار جدید و ایده چدید و راهکار جدید در رابطه با بازی سازی و بازی مستقل داره آماده کنه که راجع بهش صحبت کنیم.
میگم یا برای من اینجوریه یا کلا اینجوریه... سایت انجمن داون شده ..؟ من نمیتونم واردش بشم
یه پیشنهاد واسه بازی سازهای مستقل دارم
به نظر من بازی سازهای مستقل 7-8 نفری جمع بشید نفری 5-6 میلیون بذارید یه شرکت بزنید برید اونجا بازی مستقل بسازید هرچی در آوردید تقسیم بر 8 بشه بینتون تقسیم کنید
او مای گاد من یه موتور خریدم 400 تومن 100 تومنش قسطی بوده الان 5-6 ملیون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)