تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا با طرح قانون اینترنت نامحدود موافق هستید؟

راي دهنده
538. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

396 73.61%
  • خیر

142 26.39%
صفحه 25 از 103 اولاول ... 152122232425262728293575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 1028

نام تاپيک: نظر سنجی =>چه کسانی با طرح اینترنت نامحدود موافقند؟

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من این اطمینانو به شما میدم با توجه ظرفیت اینترنتی کشورمون و ظرفیت مردم اگه همه نامحدود بشه با 128 بیشتر از 10 کیلوبایت نمیشه توی ثانیه دانلود کرد ( در بهترین حالت)
    و چون امیدی هم به پیشرفته شدن تجهیزات نیست و شما هم عملاَ نمیتونید شکایت کنید که چرا 128 منو روی 2مگ نبستین !!!!
    وضع همینطور میمونه
    به خدا فکر هم خوب چیزیه کل اینترنت ایران به یه کابل که از خلیج فارس رد میشه بنده (تا ابد هم همین می مونه)!! انتظار دارید 70میلیون اینترنت 2مگ نا محدود داشته باشن؟؟؟؟؟؟
    عزیز عجب ذهن فعالی داری!! خداوکیلی زشته برات که این فکر رو میکنی!! اینترنت با کابل وصله؟؟ یعنی ماهواره و ارتباط ماهواره هیچی !! پارس انلاین و... همه دارن برای شرکت ها اینترنت ماهواره ای میبندن اونوقت شما میگی با کابل زیر خلیج فارس وصلیم.. بخدا خجالت بر انگیزه اینو نمیگفتی خیلی سنگین تر بود!
    تجیهزات هم این قدری هست که بتونن به حدود 8 تا 10 میلیون ضریب نفوذ اینترنت در ایران سرعتی معادل حداقل 1 مگ در ثانیه بدن! 1mb/s ولی نمیدن!! حالا از چی ترس دارن خدا میدونه..
    شما میگی کابل > در صورتی که همه دیتا های ارسالی و دریافتی ای اس پی ها توسط ماهواره صورت میگیره نه اون کابلی که مد نظر شماست!
    ضریب نفوذ اینترنت در ایران از کی تا الان شده 70 میلیون؟؟ الله و اعلم.. حتی اگرم بشه به همون نسبتی که پول میگیرن میتونند تجهیزات بیارن! کم سود میکنن؟

2. 2 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه spiky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

یعنی شاتل و پارس آنلاین برای کل کل میان به مشترکانشون 1 یا 2 مگابایت نامحدود میدن که کل اون یکی رو بخوابونن ؟ خیلی خوش خیالی حاجی . همین الانش من چند ماه یکبار که سرعتم میاد پایین زنگ میزنم میگن مشکل داری برو جای دیگه !! اون موقع که دیگه هیچی !
    آره دیگه اینا واقعا همین جوری توهم میزنن که شرکت بیاد ضرر بده واسه این که 2 تا مشتری بیشتر جور کنه , نمیدونم شاید هم اینا اگر خودشون شرکت ADSL داشتن این جوری سرویس میدادن و به جای سود ماهانه ضرر ماهانه میدادن!!!!

4. این کاربر از spiky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه spiky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

عزیز عجب ذهن فعالی داری!! خداوکیلی زشته برات که این فکر رو میکنی!! اینترنت با کابل وصله؟؟ یعنی ماهواره و ارتباط ماهواره هیچی !! پارس انلاین و... همه دارن برای شرکت ها اینترنت ماهواره ای میبندن اونوقت شما میگی با کابل زیر خلیج فارس وصلیم.. بخدا خجالت بر انگیزه اینو نمیگفتی خیلی سنگین تر بود!
    تجیهزات هم این قدری هست که بتونن به حدود 8 تا 10 میلیون ضریب نفوذ اینترنت در ایران سرعتی معادل حداقل 1 مگ در ثانیه بدن! 1mb/s ولی نمیدن!! حالا از چی ترس دارن خدا میدونه..
    شما میگی کابل > در صورتی که همه دیتا های ارسالی و دریافتی ای اس پی ها توسط ماهواره صورت میگیره نه اون کابلی که مد نظر شماست!
    ضریب نفوذ اینترنت در ایران از کی تا الان شده 70 میلیون؟؟ الله و اعلم.. حتی اگرم بشه به همون نسبتی که پول میگیرن میتونند تجهیزات بیارن! کم سود میکنن؟
    خیر دوست عزیز در ایران از زمان م.خ دیگه هیچ ISP حق نداره خودش پهنای باند بخره و همشون باید از مخابرات بگیرن و مخابرات هم برای خودشون اینترنت ماهواره ای داره و برای من و شما اینترنت رو به صورت فیبر از امارات و ترکیه میگیره

6. این کاربر از spiky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من این اطمینانو به شما میدم با توجه ظرفیت اینترنتی کشورمون و ظرفیت مردم اگه همه نامحدود بشه با 128 بیشتر از 10 کیلوبایت نمیشه توی ثانیه دانلود کرد ( در بهترین حالت)
    و چون امیدی هم به پیشرفته شدن تجهیزات نیست و شما هم عملاَ نمیتونید شکایت کنید که چرا 128 منو روی 2مگ نبستین !!!!
    وضع همینطور میمونه
    به خدا فکر هم خوب چیزیه کل اینترنت ایران به یه کابل که از خلیج فارس رد میشه بنده (تا ابد هم همین می مونه)!! انتظار دارید 70میلیون اینترنت 2مگ نا محدود داشته باشن؟؟؟؟؟؟

همین الان گفتم دانلود 128 ملت تا 30 هم رفته....... اون وقت میگی در بهترین حالت میشه 10...
    همین سرعتی که الان هست بخاطر رقابت ناقصیه که بین isp ها وجود داره و اگه رقابتشون سر سرویسهای نامحدود هم شدت بگیره که دیگه خیلی خوشبحالمون میشه

در ضمن اینی که کل پهنای باند کشور ازتو یه کابل اونم توی دریا رد میشه حرفیه که میزنن تا افت سرعت اینترنت رو درمناسبت های خاص بندازن گردن لنگر کشتی ها!!! وگرنه ما از افغانستان و ترکیه وحتی ترکمنستان (اگه اشتباه نکم) هم پهنای باند وارد میکنیم

البته قبول دارم در کشور کمبود پهنای بان داریم ولی دلیلش چیه به نظر شما؟

نظر خودم اینه که گرونی پهنای باند بخاطر انحصاری بودن اون باعث شده جلوی گسترش اینترنت پر سرعت در جامعه گرفته بشه و از طرف دیگه وقتی شرکتها میتونن با محدود کردن حجم کربرا ضریب شیرینگ رو خیلی بالا ببرن پس دیگه احتیاجی به تامین پهنای باند نیست.....

حالا هم ما داریم به این وضعیت مسخره اعتراض میکنیم و میخوایم بهترش کنیم ولی دلیل مخالفت امثال شا برام مبهمه چون اگه طرح نامحدود رو نمیپسندی هنوز هم میتونی از همین طرح های محدود استفاده کنی قرار نیست که ارایه سرویسهای حجمی متوقف بشه!

8. 3 کاربر از lucky_luke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دست رو دلم نذار که خونه......

دوست عزیز من که دلیلم رو در مورد تحریم ها گفتم و حداقل با من رو در مورد همونا توجیه میکردی.....چرا قیمت تومرزهای کشور 10 برابر میشه؟

سقفش در حد ملیون دلار هست ......... با نیم ملیون دلار میشه چندین تا STM64 خرید.....قیمت STM1 توی شهرهای اروپایی بین 100 تا 300 دلاره......
    مجوز به خودم بدن پهنای باند میارم .........ولی وقتی انحصاریش کردن مشخصه یه جای کار میلنگه.....

توی سایت خود ارتباطات زیر ساخت قیمت رو زده برای تحویل در استان که قاعدتا شامل هزینه های نگهداری و غیره هم میشه چیزی بین 280 تا 312 هزار تومن میشه....500 رو چجوری حساب کردی؟
    دقت کنید smt1 یک لینک 155 مگابیت متقارن هست اونی که شما میفرمایید در اروپا با 200 دلار 100 مگابیت بهش میدند نامتقارن هست و شیر هست
    نیازی به مجوز نیست شما پول بده از هر جا بخوای متیونی پهنای باند بخری(شرکت های خصوصی)
    در عمل مخابرات پهنای باند اینترنت رو داره الان حدود 400 تومان میفروشه اونی که تو سایت اش نوشته حرف هست! الان هر کی داره حتی از همون مخابرات پهنای باند میخره میتونه بگه که براش کمتر از 400 در میاد در ماه یا بیشتر به ازای هر مگابیت متقارن

10. این کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خیر دوست عزیز در ایران از زمان م.خ دیگه هیچ ISP حق نداره خودش پهنای باند بخره و همشون باید از مخابرات بگیرن و مخابرات هم برای خودشون اینترنت ماهواره ای داره و برای من و شما اینترنت رو به صورت فیبر از امارات و ترکیه میگیره
    عزیز درسته ولی همون پهنای باند که مخابرات ارائه میده به isp ها ایا توسط کابلی که زیر خلیج فارس رد شده داره به ارسال و دریافت داده میپردازه؟ خیر خوب که خودتون میگید ماهواره داره مخابرات! بحث منم سر ارتباط بود که بازم بر میگرده به ماهواره...
    در رابطه با ضریب نفوذ اینترنت هم حتما میگید 70 میلیون ایرانی همه کاربر اینترنت هستن!
    :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ...

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

همین الان گفتم دانلود 128 ملت تا 30 هم رفته....... اون وقت میگی در بهترین حالت میشه 10...
    همین سرعتی که الان هست بخاطر رقابت ناقصیه که بین isp ها وجود داره و اگه رقابتشون سر سرویسهای نامحدود هم شدت بگیره که دیگه خیلی خوشبحالمون میشه

در ضمن اینی که کل پهنای باند کشور ازتو یه کابل اونم توی دریا رد میشه حرفیه که میزنن تا افت سرعت اینترنت رو درمناسبت های خاص بندازن گردن لنگر کشتی ها!!! وگرنه ما از افغانستان و ترکیه وحتی ترکمنستان (اگه اشتباه نکم) هم پهنای باند وارد میکنیم

البته قبول دارم در کشور کمبود پهنای بان داریم ولی دلیلش چیه به نظر شما؟

نظر خودم اینه که گرونی پهنای باند بخاطر انحصاری بودن اون باعث شده جلوی گسترش اینترنت پر سرعت در جامعه گرفته بشه و از طرف دیگه وقتی شرکتها میتونن با محدود کردن حجم کربرا ضریب شیرینگ رو خیلی بالا ببرن پس دیگه احتیاجی به تامین پهنای باند نیست.....

حالا هم ما داریم به این وضعیت مسخره اعتراض میکنیم و میخوایم بهترش کنیم ولی دلیل مخالفت امثال شا برام مبهمه چون اگه طرح نامحدود رو نمیپسندی هنوز هم میتونی از همین طرح های محدود استفاده کنی قرار نیست که ارایه سرویسهای حجمی متوقف بشه!
    همین الان که بـــله سرعت 128 نامحدود اگه روی 50کیلوبایت هم باشه تعجبی نیست من منظورم کاهش سرعت بعد از نامحدود کردن همه سرویسا هست .
    و یه سوال دیگه اینکه نمی دونم چرا بعضیا فکر می کنن اون موقع فضای رقابت بوجود میاد (بعد از نامحدود کردن) الان هم می تونه رقابت باشه ولی نیست اون موقع هم نیست چون سرمایه گذارای متفاوتی حضور ندارن توی بخش اینترنت
    وقتی تمام میوه فروش های شهر صاحبشون یکی باشه رقابتی نیست دیگه

13. این کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دقت کنید smt1 یک لینک 155 مگابیت متقارن هست اونی که شما میفرمایید در اروپا با 200 دلار 100 مگابیت بهش میدند نامتقارن هست و شیر هست
    نیازی به مجوز نیست شما پول بده از هر جا بخوای متیونی پهنای باند بخری(شرکت های خصوصی)
    در عمل مخابرات پهنای باند اینترنت رو داره الان حدود 400 تومان میفروشه اونی که تو سایت اش نوشته حرف هست! الان هر کی داره حتی از همون مخابرات پهنای باند میخره میتونه بگه که براش کمتر از 400 در میاد در ماه یا بیشتر به ازای هر مگابیت متقارن
    سلام
    ما هم گفتیم حدود 300 که الان شما میگی 400 هست! اونوقت اومدن برامون حسابو کتاب راه اندازی isp میکنن!
    حالا بحث سر پهنای باند بوده ها.. ولی..

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

عزیز من دیگه اینقد اطلاعات دارم .......
    سرویس 60 مگ نامحدود 6 ماهه رو یکی از دوستان لینک داده بود 100 دلار ....
    اون قیمتی هم ه گفتم مربوط به STM1 بود به یه سرویس شیر شده نیست... باورت میشه شما؟

بله حقیقت داره STM1 قیمتی در حدود 300 دلار داره ولی برای ما 40 ملیون میشه

16. این کاربر از lucky_luke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه feizol65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان زیاد خودتون رو ناراحت نکنید بزودی اینترنت ملی میاد در خونه همتون هم حجم دانلودتون نامحدود میشه و هم سرعتتون به 2 مگابیت بر ثانیه میرسه
    تائید !
    اونقدر اذیت می کنن که از اینترنت شاکی بشیم.
    یهو اینترنت ملی رو رو می کنن و میگن بیایید اینترنت پرسرعت آوردیم !
    عمامه ببندیم و شنل بپوشیم ، بشینیم پای اینترنت !

18. 7 کاربر از feizol65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •