تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 202 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 2015

نام تاپيک: راهنمایی، سوالم را در کدام انجمن بپرسم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض مشکل در نصب visual studio 2010

با درود و ادب و خسته نباشید
    من روی سیستمم ویندوز سون 64 بیت نصبه و iis فعالو و netframework4. نصبه و sql server2008 و نصب کردم که خودش visual studio 2008 رو هم نصب کرد بعد اومدم اونو uninstall کردم که visual studio 2010 رو نصب کنم که مراحل نصب همشو درست میره وقتی install رو می زنم تو نصبش به قسمت microsoft visual studio team system 2010 Team suite beta 1 که میرسه یک مرحله تا آخرش میره و بعد آخرش گیر میکنه که در زیر می نویسه Executing action: NgenExecQueueCommit-X86 و بعد unkhown Error میده ok که میزنم رد میکنه و چند جای دیگه هم همین ارورو میده و نصب که میشه ریستارت هم نمی خواد و در آخر مینویسه setup.exe has stopped working و An error occurred during setup and a report was ceated with useful information about the problem encountered. و وقتی برنامه رو میزنم باز کنه همون unkhown Error و میده لطفا بهم بگین کجای کارم ایراد داره. ممنو ن میشم. ببخشید خیلی حرف زدم.

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

salam dooste aziz . omidvaram khob bashiiiii . ye soali dashttaaam man ba ye ki az narm afzaraye sait ye moshkele kochik daram ke nemitonam narm afzaro active konam . bayad inja ba che kasi sohbat konaaaam ke rahnamayim kone !!!!!!!!!!!!!! age komakam konid mamnoon mishaaaam vagheaaaaan

rasti esme narm afzareshaaam OnOne Perfect Mask
    با درود و ادب و خسته نباشید
    من روی سیستمم ویندوز سون 64 بیت نصبه و iis فعالو و netframework4. نصبه و sql server2008 و نصب کردم که خودش visual studio 2008 رو هم نصب کرد بعد اومدم اونو uninstall کردم که visual studio 2010 رو نصب کنم که مراحل نصب همشو درست میره وقتی install رو می زنم تو نصبش به قسمت microsoft visual studio team system 2010 Team suite beta 1 که میرسه یک مرحله تا آخرش میره و بعد آخرش گیر میکنه که در زیر می نویسه Executing action: NgenExecQueueCommit-X86 و بعد unkhown Error میده ok که میزنم رد میکنه و چند جای دیگه هم همین ارورو میده و نصب که میشه ریستارت هم نمی خواد و در آخر مینویسه setup.exe has stopped working و An error occurred during setup and a report was ceated with useful information about the problem encountered. و وقتی برنامه رو میزنم باز کنه همون unkhown Error و میده لطفا بهم بگین کجای کارم ایراد داره. ممنو ن میشم. ببخشید خیلی حرف زدم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا

3. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

سلام؛ میخوام ایده های فیلم سازی رو به بحث بگذارم.
    کجا مطرح شود؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

با سلام دوستان من یه سیستم pc دارم و یه ویروس توش هست که هر فلشی را که توش میزارم رو تمام فایل هاشو تغییر میده و دیگه اون فلش کارایی نداره چند بار ویندوزمو عوض کردم ولی باز این مشکل هست حتی ویروس کش nod32 هم نتونست این مشکل رو بر طرف کنه لطفا کمک کنید حالا هم میگن بایوس سیستمم ویروسی شده هرکی میتونه کمک کنه لطفا جواب بده به هم.
    با تشکر

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام دوستان من یه سیستم pc دارم و یه ویروس توش هست که هر فلشی را که توش میزارم رو تمام فایل هاشو تغییر میده و دیگه اون فلش کارایی نداره چند بار ویندوزمو عوض کردم ولی باز این مشکل هست حتی ویروس کش nod32 هم نتونست این مشکل رو بر طرف کنه لطفا کمک کنید حالا هم میگن بایوس سیستمم ویروسی شده هرکی میتونه کمک کنه لطفا جواب بده به هم.
    با تشکر
    سلام

سوال خودتون رو در بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید

7. این کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام؛ میخوام ایده های فیلم سازی رو به بحث بگذارم.
    کجا مطرح شود؟
    تو هنر هفتم خوب نیست؟ یا از مدیرش بپرس.

یا میکس مونتاژ

9. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

خيلي ممنونم كه من رو راهنمايي كردين.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام من درایور کپچر اسنازی مدل dv_vcc را برای ویندوز سون میخام لطفا اون رو برام بفرستید یا اگر در سایتتون موجود ادرسشو بهم بدید خیلی ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام من درایور کپچر اسنازی مدل dv_vcc را برای ویندوز سون میخام لطفا اون رو برام بفرستید یا اگر در سایتتون موجود ادرسشو بهم بدید خیلی ممنون
    سلام
    خوش اومدین به انجمن.

این چی هست؟

اینجا بگردین:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

9 عوض نشدن ای پی

سلام دوستان عزیز من ی مشکلی دارم در مورد ای پی من قبلا نتم رو از مخابرات گرفته بودم......... مخابرات بهم دو نوع ای پی میداد..... یعنی یکی اولش 128. و دیگری از 46 شروع میشد بیشتر وقتا ای پیم همون 128 بود با چند بار خاموش و روشن کردن مودمم ای پی ک اولش 46 بود رو بهم میداد و این ای پی ها همیشه اخرش در حال تغییر بود یا اگه عوض نمیشد یا اگه از ی سایتی اخراج میشدم با خاموش و روشن کردن مودم اخر ای پیم عوض میشد الان نزدیک ب 1ماه هست ک از شرکت فن اوا نت گرفتم ولی حالا ای پیم از روز اول تا الان اصلا عوض نشده همونجور ثابت مونده با خاموش و روشن کردن مودم یا حتی هیستوری کردن مرورگر ک میتونستم ای پیمو عوض کنم الان عوض نمیکنه میخواستم بدونم مشکل از نت هست؟ یا از کانفیگ مودمم هست؟و اگه مشکل از نت هست باید چیکار کنم؟ یا اگه مشکل ازکانفیگ مودمم هست باید چیکار کنم؟ خواهش میکنم یکی راهنمایی کنه ممنون........

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •