تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 28 اولاول ... 152122232425262728 آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 278

نام تاپيک: لیگ برتر (جام خلیج فارس) | فصل ۹۱-۱۳۹۰

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام /

در مورد دایی و استیلی و فرصتی که در پرسپولیس نصیبشون شد صحبت کرند دوستان ، بد نیست به نکاتی اشاره بکنم :

1- دایی مربیگری رو از پرسپولیس شروع نکرد ، از سایپا شروع کرد و بعد هم تیم ملی و سپس به پرسپولیس اومد ، یعنی با یک تجربه ی نسبتا خوب /

اما مطمئنا هیچیک از هواداران پرسپولیس از عملکرد دایی راضی نیستند ، دوجام حذفی هم که با حرف و حدیث بسیار و قطع برق استادیوم در لحظه ی پنالتی صبا ! و ... بدست اومد که اصلا و ابدا هواداران پرسپولیس رو راضی نکرد /

استیلی هم 2-3 سالی در پرسپولیس دستیار بود و بعد سرمربی شاهین شد و و به پرسپولیس اومد ، و دیدیم که کوچکترین توانایی ای در هدایت پرسپولیس نداشت ، پیروانی هم که پس از مدت کوتاهی دستیاری سرمربی موقت شد .

در کل میخوام به این نکته اشاره یکنم که تیمهایی مثل استقلال و پرسپولیس محل تجربه اندوزی نیستند ، قلعه نویی اگر سرمربی استقلال شد ، قبلش دستیار بود و سرمربی استقلال اهواز هم بود /

اما به طور مثال کارنامه ی علی منصور در پاس همدان و امید به نظرتون اونقدر قابل اتکا هست که بشه سکان تیمی مثل استقلال رو بهش سپرد ؟ یا سایر بازیکنان قدیمی استقلال ؟ ( با فاکتور از صمد مرفاوی )

یا مثال از گواردیولا اومد ، گواردیولا در بارسای بی مربیگری میکرد قبل از اینکه به تیم اول بیاد .

شخصا امیدوارم استقلالی ها اشتباهات پرسپولیس رو در بی محابا وارد کردن بازیکنان سابقشون به چرخه ی مربیان تکرار نکنند /

به عنوان یک شخص بی طرف هیچوقت یادم نمیاد قلعه نویی شروع کننده ی حاشیه سازی برای استقلال ( حداقل به صورت آشکار ) باشه ، شاید پنهانی کارهایی کرده باشه ( فقط و فقط شاید ) ولی ابتدا انگشت اتهام رو اتقلالی ها در رسانه ها به سوی اون نشونه گرفته اند و اون هم مجبور به پاسخ گویی شده /
    +
    به نظرم میاد قلعه نویی بهترین مربی حال حاضر ایران باشه ، علاوه بر پیشرفتهای فنی غیرقابل انکارش ، دقت کنید چقدر رفتارش نسبت به گذشته عوض شده و دیگه خبری از اون غلط های املایی در صحبتهاش هم نیست ، و چقدر از لحاظ شخصیتی مثل مربیان حرفه ای رفتار میکنه ( و یا حداقل سعی میکنه که اینجوری باشه ) /

پی نوشت : البته تمامی این صحبتها پیرامون امیرقلعه و مربی بعدی استقلال در شرایطی داره صورت میگیره که پرویزخان " هنوز زندست ، هنوز نفس میکشه"
    Last edited by Ezel; 26-03-2012 at 11:16.

2. 12 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام /
    اما به طور مثال کارنامه ی علی منصور در پاس همدان و امید به نظرتون اونقدر قابل اتکا هست که بشه سکان تیمی مثل استقلال رو بهش سپرد ؟ یا سایر بازیکنان قدیمی استقلال ؟ ( با فاکتور از صمد مرفاوی )
    سلام

در مورد علیرضا منصوریان فکر کنم من بودم دو صفحه قبل گفتم دوست دارم یه روزی سرمربی استقلال بشه.

البته میگم یه روزی! نه بزودی!! (یه وقت سوء برداشت نشه)

اینوهم از روی کارنامه اش نمیگم. حس میکنم بالقوه این توانایی رو داره. ولی هنوز زوده!؛ قبلش حتما باید در عمل لیاقت خودش را برای نشستن روی نیمکت استقلال ثابت بکنه.

اما اگر در این یکی دو ساله سرمربی استقلال بشه، شک نکنید سرنوشت استیلی در انتظارشه!

به نظرم میاد قلعه نویی بهترین مربی حال حاضر ایران باشه
    با شما هم عقیده هستم. کارنامه قلعه نوعی غیر قابل انکاره.

مطمئنم دوباره برگرده استقلال، بازم جام میگیره...

البته تمامی این صحبتها پیرامون امیرقلعه و مربی بعدی استقلال در شرایطی داره صورت میگیره که پرویزخان " هنوز زندست ، هنوز نفس میکشه"
    درسته. باید از خودمون خجالت بکشیم!!

این حرفها باید باشه برای بعد. الان فقط حمایت از کل تیم. من که هیچوقت ناامید نمیشم.

4. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به نظرم میاد قلعه نویی بهترین مربی حال حاضر ایران باشه ، علاوه بر پیشرفتهای فنی غیرقابل انکارش ، دقت کنید چقدر رفتارش نسبت به گذشته عوض شده و دیگه خبری از اون غلط های املایی در صحبتهاش هم نیست ، و چقدر از لحاظ شخصیتی مثل مربیان حرفه ای رفتار میکنه ( و یا حداقل سعی میکنه که اینجوری باشه ) /
    سروش جان مطمئنی در مورد قلعه نویی داری حرف میزنی؟
    با احترام من کوچکترین تغییری در رفتار قلعه نویی و همینطور اندیشه های تاکتیکیش نمیبینم
    هنوز هم با کوچکترین اشتباه داور واکنش نشون میده و هنوز هم در کنار زمین سعی میکنه از اهرم فشار روی داور استفاده کنه

ضمن اینکه در مسائل تاکتیکی هنوز هم 90 درصد کاراش تیمیش رو از کناره ها انجام میده

نکته ای که در پرسپولیس و استقلال هست اینه که مربی ایرانی روی نیمکت این دو تیم به هیچ وجه حاشیه امنیت و آرامش فکری نداره
    در نظر بگیر فردا مثلا درخشان بیاد بشینه روی نیمکت پرسپولیس نیازی نیست بگم که چه کسایی با اولین باخت شروع به مصاحبه های آنچنانی میکنن

توی استقلال هم همین مشکل هست با این تفاوت که 90 درصد این فشارها از سمت یک نفر یا دارو دستش وارد میشه و به نظر من اون کسی نیست جز جناب قلعه نویی
    من ندیدم این حاشیه ها رو مثلا مرفاوی برای مظلومی درست کنه یا مظلومی وقتی مرفاوی یا قلعه نویی سرمربی استقلال بودن حاشیه خاصی ایجاد کنه
    اما هر وقت کسی به جز قلعه نویی روی نیمکت استقلال باشه همیشه از سمت ایشون احساس فشار میکنه حالا به هر شکلی

اینکه چرا مظلومی حتی وقتی میبره یا قهرمان میشه اولین چیزی که باید در موردش حرف بزنه همین فشارها باشن و اینکه چرا حتی مدیر عامل استقلال هم در این باره حمایت چندانی نمیکنه مسائلی هستن که موضوع رو تا حد زیادی روشن میکنه

فکر میکنم نهایتا این خود استقلالیها هستن که باید در مورد آینده و نیمکت تیمشون تصمیم بگیرن و تا جایی که من نگاه میکنم اصیلترین استقلالیها در این چند وقته با قلعه نویی مشکل داشتن و این روزها به تعدادشون هم اضافه میشه

شاید درمانی که پرسپولیسیها در نهایت برای تیمشون انتخاب کردن بهترین راه حل استقلال برای داشتن نیمکتی بدون حاشیه و غنی از نظر فنی داشته باشن
    یک مربی خارجی خوب برای تیمهای درجه یک کشور میتونه بهترین راه برای پیشرفت فوتبال کشورمون باشه

6. 10 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با احترام من کوچکترین تغییری در رفتار قلعه نویی و همینطور اندیشه های تاکتیکیش نمیبینم
    هنوز هم با کوچکترین اشتباه داور واکنش نشون میده و هنوز هم در کنار زمین سعی میکنه از اهرم فشار روی داور استفاده کنه

ضمن اینکه در مسائل تاکتیکی هنوز هم 90 درصد کاراش تیمیش رو از کناره ها انجام میده
    علیرضا جان در مورد رفتار قلعه نویی ؛ ببین چقدر آرومتر هست حتی در شرایطی که تیمش میبازه / این قلعه نویی رو مقایسه کن با قلعه نویی ای که به "علی" ندا داد در کنفرانس بعد از بازی یا امیری که دوره ی اولش در استقلال با کوچکترین اشتباه داوری از کوره در میرفت /

این اهرم فشار روی داور هم ( جدای از بررسی درست یا نادرست بودنش ) ، خیلی از جاهای دنیا و توسط بزرگان مربیگری انجام میگیره ، سرالکس فرگوسن ، مورینیو ، لو و ...

از بعد فنی ؛ در دوره ی آخرش در استقلال بعضا به 4-2-3-1 روی میاورد و در سپاهان هم با توجه به ابزار دفاعی فوق العادش ، از 3 مدافع فلت ( و نه به فرم منسوخ شده ی سوییپری) استفاده میکرد ،

مهمترین حسن قلعه نویی از نظر من اعتقاد عمیقش به کار گروهی هست ، نگاه کنیم ببینیم هر تیمی که میره چه کادر فنی گسترده ای داره از نظر تعداد نفرات و تقسیم وظایف ؛ در مقابل دایی رو میبینیم که حسین عبدی و حتی روته مولر ! رو هم بهشون اعتماد نمیکنه /

ضمن اینکه استفاده از کانالهای طولی کناری جزو اعتقادات خدشه ناپذیر و خط قرمز تاکتیکی امیره یونایتد امسال هم بیشترین فشارش رو از کناره ها وارد میکنه .

توی استقلال هم همین مشکل هست با این تفاوت که 90 درصد این فشارها از سمت یک نفر یا دارو دستش وارد میشه و به نظر من اون کسی نیست جز جناب قلعه نویی
    من ندیدم این حاشیه ها رو مثلا مرفاوی برای مظلومی درست کنه یا مظلومی وقتی مرفاوی یا قلعه نویی سرمربی استقلال بودن حاشیه خاصی ایجاد کنه
    اما هر وقت کسی به جز قلعه نویی روی نیمکت استقلال باشه همیشه از سمت ایشون احساس فشار میکنه حالا به هر شکلی
    با احترام به نظرت ، من فکر میکنم این قضیه به خاطر توهم توطئه ای هست که همیشه وجود داره و دیگر اینکه همیشه و در همه حال قلعه نویی بزرگترین آلترناتیو نیمکت استقلال بوده و هست ، چه برای شادروان ناصرخان حجازی و چه برای مرفاوی و مظلومی و ...
    /.

8. 4 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

من قصد نداشتم وارد بحث بشم گفتم شاید سو برداشت بشه
    منم با علیرضا موافقم.
    نمیتونم قبول کنم بهترین مربی ایران قلعه نوعی هست.به نظرم من قلعه نوعی تفکرش خیلی قدیمی هست ولی با لابی قوی که داره همیشه بهترین بازیکنها را جمع میکنه و توی این اوضاع و احوال داغون فوتبال ایران طبیعی هست که نتیجه میگیره ولی فراتر از مرزها هیچ وقت موفق نبوده.
    امسال انتظار میرفت سپاهان با این تلفاتی که داشت وضیعیت وخیمی داشته باشه ولی الان بدون قلعه نوعی و بازیکنهای نامیش خیلی خوب نتیجه گرفت.
    به نظرم بهترین مربی ایران در حال حاظر فرکی و ابراهیم زاده هستند.بخصوص فرکی با بازیکنهای گمنامی که داره و بدون لابی داره بهترین نتیجه رو میگیره.
    من زیاد یادم نیست ولی یادمه اونوقتی که مرفاوی روی نیمکت استقلال بود همین فشارها رو وارد کردن.
    جالب اینجاست که تاریخ در حال تکراره

10. 4 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

علیرضا جان در مورد رفتار قلعه نویی ؛ ببین چقدر آرومتر هست حتی در شرایطی که تیمش میبازه / این قلعه نویی رو مقایسه کن با قلعه نویی ای که به "علی" ندا داد در کنفرانس بعد از بازی یا امیری که دوره ی اولش در استقلال با کوچکترین اشتباه داوری از کوره در میرفت /
    شاید آرومتر شده باشه اما بخش زیادیش مربوط به قهرمانیهای اخیرش با سپاهان میشه
    فکر میکنم با یکی دو فصل شکست یا قهرمان نشدن با همون قلعه نویی سابق روبرو خواهیم شد و این رو در بازیهایی که در این فصل شکست خورد نشون داد

این اهرم فشار روی داور هم ( جدای از بررسی درست یا نادرست بودنش ) ، خیلی از جاهای دنیا و توسط بزرگان مربیگری انجام میگیره ، سرالکس فرگوسن ، مورینیو ، لو و ...
    کار اشتباهیه و دلیلی نداره که چون مورینیو و دیگران از این روش استفاده میکنن مربیهای ایرانی هم رفتارشون رو به این دلیل توجیه کنن
    فوتبال تا جایی که من فهمیدم تلاش برای پیروزی در چارچوب زمین با اتکا به تمرین و کارهای تاکتیکی و خلاقیتهای فردیه
    اعتراض و فشار به داور یه رفتار غیر فوتبالیه از طرف هر کسی هم میخواد باشه با هر گونه موفقیتی

مهمترین حسن قلعه نویی از نظر من اعتقاد عمیقش به کار گروهی هست ، نگاه کنیم ببینیم هر تیمی که میره چه کادر فنی گسترده ای داره از نظر تعداد نفرات و تقسیم وظایف ؛ در مقابل دایی رو میبینیم که حسین عبدی و حتی روته مولر ! رو هم بهشون اعتماد نمیکنه /
    این رو قبول دارم
    کادر فنی قلعه نویی همیشه تعداد بالایی رو شامل میشه این یه نکته مثبته اما اگر خروجی این اتاق فکر حقیقی باشه خوبه
    ولی سوال من اینه که تو در تاکتیکهای قلعه نویی چیزی از این اتاق فکر رو میبینی من که نمیبینم
    وقتی میشه گفت قلعه نویی به کار گروهی اعتقاد داره که در هر بازی نقشه های مربوط به همون بازی رو ببینیم اما من همیشه تیمهای قلعه نویی رو یکنواخت میبینم

از بعد فنی ؛ در دوره ی آخرش در استقلال بعضا به 4-2-3-1 روی میاورد و در سپاهان هم با توجه به ابزار دفاعی فوق العادش ، از 3 مدافع فلت ( و نه به فرم منسوخ شده ی سوییپری) استفاده میکرد ،
    سروش جان این رو مطمئنم که بهتر از من میدونی آرایش عددی کمترین اهمیت رو در فوتبال داره و در نهایت این اندیشه و شاید واژه درستش این باشه که غریزه و ذات اصلی تیم هست که در طول نود دقیقه شکل خودش رو به تیم تحمیل میکنه
    قلعه نویی بیس تفکراتش هنوز همون 3.5.2 هست
    بارها دیدم که قلعه نویی 4.4.2 وارد بازی شده اما وقتی بازی شروع شده دیدم هنوز با روشهای 3.5.2 بازی میکنه
    این رو در سیستمهای 4.2.3.1 و 4.3.3 هم در تیمهای قلعه نویی میشه دید
    درواقع در تیمهای قلعه نویی مهم نیست که آرایش عددی چیه چون در نهایت تیم مثل سیستم 3.5.2 به سمت کناره ها گرایش پیدا میکنه

ضمن اینکه استفاده از کانالهای طولی کناری جزو اعتقادات خدشه ناپذیر و خط قرمز تاکتیکی امیره یونایتد امسال هم بیشترین فشارش رو از کناره ها وارد میکنه .
    سروش جان این رو هم مطمئنم بهتر از من میدونی که استفاده از کناره ها در سیستم مثلا 4.2.3.1 فرق میکنه با 3.5.2
    و انصافا فکر میکنی استفاده از کناره ها در منچستر شبیه به استفاده سنتی از کناره ها در تیمهای قلعه نوییه؟

با احترام به نظرت ، من فکر میکنم این قضیه به خاطر توهم توطئه ای هست که همیشه وجود داره و دیگر اینکه همیشه و در همه حال قلعه نویی بزرگترین آلترناتیو نیمکت استقلال بوده و هست ، چه برای شادروان ناصرخان حجازی و چه برای مرفاوی و مظلومی و ...
    بهت اطمینان میدم که توهم نیست حداقل در مورد حجازی فقید این جوری نبود
    مرحوم حجازی اینقدر کاریزمای شخصیتی و پشتوانه تاریخی داشت که دست به دامن تئوریِ توهم توطئه نشه
    Last edited by گرافيكار; 26-03-2012 at 23:22.

12. 4 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

در ادامه صحبت ها باید بگم وجود امیری و نظری بزرگترین سند توطئه است. چه بسا همین ها هم فرهاد مجیدی رو فراری داده باشند.

بزرگترین مشکل ما با قلعه نوی اینه وقتی از تیم میره همه چیزو جارو می کنه و چند دینامیت هم کار می ذاره بعد میره. ایا ما باید به چنین شخصیتی برای چندمین بار اعتماد کنیم؟

14. این کاربر از mohammadi4net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم قبول دارم این حرف رو ! و امیدوارم برای فصل بعد قلعه نوعی برگرده ! و مطمئن باشد امسال قلعه نوعی یه سه ساله با استقلال می بنده ! بزارن کارش رو بکنه شک نکنید قهرمانی آسیا رو هم داریم تو این چند سال !

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

قلعه نویی بیس تفکراتش هنوز همون 3.5.2 هست
    درواقع بازی با 3 مدافع هم مثل بازی از کناره جزو اعتقادات لایتغیر ! امیره
    +
    نکته ی بسیار مهم اینه که باید بهش توجه بشه : وقتی یک مربی با یک شیوه موفق بوده و هست ، چرا باید به تغییر اون شیوه روی بیاره ؟ اون هم در سطح فوتبال ایران که نمیتونه از "سنت گرایی" دل بکنه /

همه میدونیم اعداد و ارقام نهایتا تا قبل از شروع بازی جای بحث داره و توی زمین به قول علی کریمی "این ما هستیم که بازی میکنیم و امثال پروین و ابراهیمی هیچکاره اند" ، ولی حداقل امیر سعی میکنه در ظاهر هم که شده از شیوه های سنتی فاصله بگیره .

یونایتد هم مثال زدم و میدونی که در مثل مناقشه نیست

بهت اطمینان میدم که توهم نیست حداقل در مورد حجازی فقید این جوری نبود
    مرحوم حجازی اینقدر کاریزمای شخصیتی و پشتوانه تاریخی داشت که دست به دامن تئوریِ توهم توطئه نشه
    در این مورد من به البته من منظورم آلترناتیو بودن امیر برای شادروان حجازی بوده نه نسبت دادن توهم توطئه به ایشون ، هرچند که به احترام شادروان حجازی وارد مصادیق توهم توطئه نمیشم چون مطمئنا دوستان استقلالی ناراحت میشن و در نهایت به این جمله ی تکراری بسنده میکنم که " نظرات افراد در زمینه های گوناگون متفاوته "
    Last edited by Ezel; 27-03-2012 at 11:05.

17. 3 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نکته ی بسیار مهم اینه که باید بهش توجه بشه : وقتی یک مربی با یک شیوه موفق بوده و هست ، چرا باید به تغییر اون شیوه روی بیاره ؟ اون هم در سطح فوتبال ایران که نمیتونه از "سنت گرایی" دل بکنه /
    سروش جان این نکته ای که گفتی اساسیترین مسئله ایه که باید بهش توجه کرد
    من خواهش میکنم طرفدارای سپاهان و استقلال هم به یه دید کلی به این مسئله نگاه کنن

اینکه قلعه نویی میتونه بر اساس منافع خودش به دنبال نتیجه گرفتن باشه یه حق انسانی و طبیعیه اما ما به عنوان تماشاگران و قاضیان نهایی این فوتبال آزادیم که بر اساس رشد کلی فوتبالمون در مورد مربیها قضاوت کنیم

حالا تو و همه بچه ها به عنوان بخشی از همین جامعه قضاوت کننده منصفانه به این مسئله نگاه کنید

قلعه نویی با استقلال و سپاهان قهرمانیهای پیاپی آورد اونم با تقریبا دو سوم بازیکنای اصلی و درجه یک فوتبال ایران که گفتم برای خودش یک موفقیت فوق العادس
    اما برای فوتبال ما چی؟

اینکه گنجینه بازیکنان ایران رو زیر نظر بگیری و از اونها در طول یک فصل بر اساس یه اندیشه کاملا سنتی و تقریبا منسوخ بازی بگیری نتیجه ای جز این نداشته که فوتبال ملی ما در آسیا عقب مونده و همه ما این رو تا قبل از اومدن کی روش دیدیم
    شکستهای پیاپی یک تیم ملی که اکثر بازیکناش زیر نظر قلعه نویی در لیگ برتر بازی میکردن
    در کنار این خود قلعه نویی هم با تیمهای باشگاهیش شکستهای واقعا بدی رو در آسیا تجربه کرد به نظرت این اتفاقیه که تیمهای قلعه نویی در فوتبال سنتی ایران که از نظر به روز بودن و ارائه کارهای تاکتیکی جدید حتی از باشگاه های قطر هم عقب تره کاملا موفق عمل میکنه و قهرمانیهای پیاپی میاره اما وقتی پا به رقابتهای آسیایی میزاره خیلی زود در برابر تیمهایی که فوتبال رو جدید تر بازی میکنن وا میده و قافیه رو میبازه

همین شکستها در آسیا بود که قلعه نویی رو مجبور کرد به دفاع 4 نفره رو بیاره اما نوع بازیهایی که تیمهای قلعه نویی به ویژه در ساختار هجومی انجام میدن نشون میده این تغییر صرفا یک تغییر ظاهری بوده

تو به خسرو حیدری نگاه کن کسی که وقتی از قلعه نویی بگیریش تیمش به نوعی فلج میشه هر چند در تراکتور حاج صفی تا حدودی تونسته جای خسرو رو برای قلعه نویی پر کنه

حیدری که از نگاه ملی یه استعداد برای فوتبال حساب میشه چندین سال زیر نظر قلعه نویی فوتبالی رو یاد گرفته که دل کندن از اون براش مشکل شده
    حیدری سانتر کردن رو یاد گرفته چون قلعه نویی ازش خواسته اما مثلا دور زدن رو بلد نیست چون در این سالها قلعه نویی بهش نیازی نداشته
    الان میبینی که خسرو زیر نظر کی روش تازه داره یه تغییراتی رو در بازیش میده وگرنه خسرو در تیمهای قلعه نویی از خط نیمه دنبال سانتر کردن بود
    فکر میکنی در این سالها اگر خسرو به جای قلعه نویی زیر نظر مثلا جلالی یا بگوویچ بود این جوری بازی میکرد من فکر میکنم واقعا تبدیل به آلوز آسیا میشد

من وقتی بخوام منصفانه در مورد قلعه نویی قضاوت کنم میبینم اون در لیگ ایران واقعا یه پدیدس با کلی قهرمانی اما اندیشه های سنتیش باعث شده فوتبال ایران و تیمهای باشگاهی خودش در آسیا یک شکست خورده واقعی باشن

من اصلا به استقلالیهای عزیر خورده نمیگیرم اگر بر اساس منافع تیمشون دلشون بخواد قلعه نویی بیاد تا قهرمان ایران بشن اما در اون صورت این داستان ادامه خواهد داشت:
    _احتمالا قهرمانی مقتدرانه استقلال در لیگ
    _عقب ماندن یکی از قطبهای بزرگ فوتبال ایران از نظر فنی و به دنبال اون فوتبال ایران
    _شکست احتمالی و وداع زودهنگام تیم قلعه نویی در باشگاه های آسیا و به دنبال اون شکستهای سریالی ایران در جام ملتها

این کارنامه قلعه نویی و فوتبال ایران در سالهای حکمرانی اندیشه های قلعه نویی بر فوتبال ایرانه
    اگر به جز اینه خوشحال میشم بدونم

19. 5 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •