آپدیت کردن معمولا وقتی انجام میشه که یه برنامه میخوای نصب کنی اما ورژن نرم افزاریت پایینه
باز خودت میدونی
به نظر من یه بک آپ بگیر
بعد اپدیت کن
آپدیت کردن معمولا وقتی انجام میشه که یه برنامه میخوای نصب کنی اما ورژن نرم افزاریت پایینه
باز خودت میدونی
به نظر من یه بک آپ بگیر
بعد اپدیت کن
دوست عزیز این گوشی 3g داره و میشه اینترنتش استفاده کرد منتها در این باند قابلیت مکالمه تصویری نداره(خاک بر سرش
) اما با دوربین دوم میشه با نرم افزارهای مختلف چت تصویری کرد
![]()
دوستان سلام
دوستان یه زحمتی دارم
لطفا با این گوشی صدای عادی و شلوغ رو ضبط کنید ببینید چطوره
خش خش داره یا نه؟
واضح هست یا نه؟
علی علی
آپدیت جدید اومد
4.0.2.0.62
اما این Sony Ericsson PC Companion گیر میده به wininit.exe میگه باید در حال اجرا نباشه ،که نمیشه ، چون جزو برنامه هایی اصلی ویندوزه
کسی چیزی میدونه؟
Last edited by golabi_65; 25-01-2012 at 00:30.
قیمت امروز گوشی 400 تمن با گارانتی
قیمت ها همینجور داره میره بالاتر به دوستان توصیه میکنم هیچ گوشی نخرن در حال حاضر
-----------
برای شرکت در سابقه سونی اریکسون و برنده شده این گوشی از لینک زیر ثبت نامکنید و شانس خود را امتحان کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
می خوام این گوشی رو بخرم
فیلم های 720p رو پخش میکنه؟مثلا یه فیلم با پسوند MKV و رزولوشن 1280*720 با بیتریت 5 مگ رو پخش میکنه؟neo مشخصاتش دقیقا با این یکی هست فقط رزولوشن ال سی دی فرق میکنند پخش میکنه؟
تو اجرای بازی ها کم میاره؟
اگه به خواهید دوباره گوشی بخرید چی میگیرید؟ چرا؟
ایراد این گوشی چیه؟
باطری چه طوره؟
Hard reasetداره؟
و...
Last edited by vahidsport; 26-01-2012 at 10:46.
فیلم رو من هر شب دارم نگاه می کنم ، فعلا هم mkv هم avi هم flv منو جا نذاشته
کیفیت تصویرشم یه جورایی رویاییه ، خونه خودم مانیتورم led ش9 اینچ دارم ولی دیدن فیلم تو این گوشی یه چیز دیگست بخاطر کیفیت تصویرش
من یه بازی فرست پرسن شوتر توش اجرا کردم آخ نگفت اسمش بوم بود فکر کنم ولی آسفالت ریختم ارور داد ، نمیدونم فایلم مشکل داشت یا گوشی ساپورت نمی کرد
من که خیلی راضی ام ازش ، فقط ضعف اندروید ها تو مصرفشونه
اگه زیاد صفحه رو روش نگه داری روزی یه بار باید شارژ کنی.
اون مورد آخرم نمیدونم چیه! منظورت reset بود؟
مثلا وقتی گوشی مشکل نرم افزاری پیدا میکنه و روشن نمیشه تو حالت خاموش معمولا سه تا دکمه رو باهم میگیرم و گوشی روشن میشه . وارد یه منوجدید میشه که تو این منو میشه گوشی رو مستر ریست کرد یک جور فلش کردن هستاون مورد آخرم نمیدونم چیه! منظورت reset بود؟
اجرا نشدن اسفالت هم فکر میکنم به خاطر رزولوشن پایین ال سی دی باشه (یکی از ضعف های این گوشی)
با USB On The GO چی کار هایی میشه کرد؟فلش بهش می خوره؟
من موقع خرید خیلی بین live و neo شک داشتم که ارزش داره 120 تومن اختلافشون یا نه
امروز با neo یه بنده خدایی کار کردم. واقعا خوشحالم که لایو خریدم ، همین رزولوشن پایین تر که به عنوان عیب در نظر گرفته میشه سرعت گوشی رو خیلی خوب و روون کرده . نئو یکم delay داره به خاطر رزولوشنش و دراز یودنش هم یکم زیادیه
اقا يه خبر. اگه ميخواين يكي از اين گوشي رو رايگان بدست بياريد بريد به ادرس زير. يه مسابقست. جالبه. ارزش امتحان داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]www.persianpopquiz.com/?hid=24921#register
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)