یاد حرف یکی از دوستام افتادم که میگفت وای به حال روزی که یه چیزی تو دهن ما ایرانیا بیفته اون وقت دیگه مغز و ... تعطیل میشه و فقط میخوایم حرف خودمونو بزنیم و به بقیه بقبولونیم
یاد حرف یکی از دوستام افتادم که میگفت وای به حال روزی که یه چیزی تو دهن ما ایرانیا بیفته اون وقت دیگه مغز و ... تعطیل میشه و فقط میخوایم حرف خودمونو بزنیم و به بقیه بقبولونیم
متاسفانه برای وجود افرادی مثل شما که کم هم نیستین و یک کلنی چندین میلیونی هستین که مانع پیشرفت کشور از هر زمینه شدین!
فقط بلدین آیه یئس بخونین و بگین نمیشه ممکن نیست توی ایران به در نمیخوره و.....
مطمئن باش 300 سال سیاه دیگه هم اگر ما یه تلاشی نکنیم وضعیت همینی هست که میبینی!
اینها رک و راست از خداشونه کسی اصلا اینرتنت هم نخواد! وقتی روزی 100 بار میگن اینترنت وسیله نفوذ دشمن هست و... الکی میزنن؟
حداقل اگه حرفی میزنی دلیل منطقی بیار! اگرم دلیل نداری حرف نزن!
اگه تمام سرویس ها نا محدود بشه :شرکت های خصوصی فقط 20% میتوانند بالاتر از این قیمت رو به کار بر ها واگزار کنند.
سرعت(کیلوبیت).....(کیلوبایت)... ...قیمت(تومان)
128......... 16....... 9900
256......... 32....... 12500
512 ........ 64 ....... 20450
.1024...... 128...... 38000
2048....... 256...... 74300
Last edited by alivw71; 27-08-2011 at 15:38.
"برای کاربران خانگی هیچ گونه محدودیت سرعتی وجود نخواهد داشت"
آره عزیز اگر تو خبر این جمله اومده بود منم استقبال میکردم ولی الان که میخوان به زور همه رو بکنن نامحدود و بالای 128 هم ندن یعنی در حقیقت دارن همه رو مجبور میکنن که 128 بگیرن ولی ظاهرا نمیخوای قبول کنی و بفهمی
در ضمن برای چی من مدرک بیارم؟ برای اتفاقی که در آینده میخواد بیفته من مدرک بیارم؟ این دیگه مدرک میخواد؟ هنوز نفهمیدی که اینا دلشون برای من و تو نسوخته و فقط به فکر جیب خودشون هستن؟
در ضمن من نظر بدم یا ندم فکر نمیکنم به شما ربطی داشته باشه که بخواید بگید حرف نزنم هر وقت ادمین فروم شدید تو فروم خودتون بگید کسی حق نداره حرف بزنه
اگه میگم اطلاع ندارین همینه!"برای کاربران خانگی هیچ گونه محدودیت سرعتی وجود نخواهد داشت"
آره عزیز اگر تو خبر این جمله اومده بود منم استقبال میکردم ولی الان که میخوان به زور همه رو بکنن نامحدود و بالای 128 هم ندن یعنی در حقیقت دارن همه رو مجبور میکنن که 128 بگیرن ولی ظاهرا نمیخوای قبول کنی و بفهمی
در ضمن برای چی من مدرک بیارم؟ برای اتفاقی که در آینده میخواد بیفته من مدرک بیارم؟ این دیگه مدرک میخواد؟ هنوز نفهمیدی که اینا دلشون برای من و تو نسوخته و فقط به فکر جیب خودشون هستن؟
در ضمن من نظر بدم یا ندم فکر نمیکنم به شما ربطی داشته باشه که بخواید بگید حرف نزنم هر وقت ادمین فروم شدید تو فروم خودتون بگید کسی حق نداره حرف بزنه
ببینم مگه همین الان محدودیت 128 کیلوبیت وجود نداره؟ جواب این سوالم رو بدین!
شما حتما تمومی پست های این تاپیک را خوندید.
قرار بود همه یکی بشن که این همه شرکت نبود همین الآن هم که قیمت و شرایط شرکت ها روی کاغذ نزدیک به هم هست کیفیت هر شرکت توی هر مرکز مخابراتی فرق می کنه بعد از نامحدودشدن و معقول شدن قیمت ها شرکت ها هنوز به فکر رقابت هستند. (کلا قیمت خیلی از محصولات در یک بازه مشخص هست ولی همشون یکی هستند؟!) حتما در کنار سرویس های نامحدود، محدود هم هست همون جور که توی قانون هم پیش بینی شده اگر کسی ناراضی بود می تونه از سرویس محدود استفاده کنه (با قیمت مصوب).
من خودم از وقتی ADSL گرفتم زیر 512 نداشتم و واقعیت سرویس 128 همون سرعت 16 کیلوبایت بر ثانیه هست و هیچ کس هم نباید انتظار سرعت 200 را داشته باشه اگر هم الآن همچین سرعتی را داره در روزانه 100% به نفع شرکت هست و در شبانه سرعتش به 128 خودش میل می کنه. موضوع پول هنگفتی هست که از فروش حجم هر گیگ 3000 تا 5000 تومان بعضی سرویس ها دیدم 10000 تومان می گیرند. (وپهنا باندی که خودشون می گیرند حجمی که نیست پهنابانده!)
محدودیت 128 هم که از همون اولش بوده ولی 90% افرادی که من می شناسم سرعتشون بالاتر هست اگرم 128 می گیرن به خاطر هزینه هست نه اینکه نتوانند.
تأیید میکنم
یکی از عزیزان چند صفحه پیش حرف خیلی خوبی رو زد برید بخونید تا یه ذره بلکه به خودتون بیاید و بفهمید این اعداد 128 و 512 و... اصلا از کجا اومده
کی تعیین کرده
اصلا طرف خدا بوده که بخواد صلاح ما جوانان رو بدونه که مبادا دانلود نکنیم و از راه اسلام و خدا در نیایم؟
اقایونی که میگید ترو خدا ول کنید ساعتی میکنن و فلان و بهمان... این عزیزانی که دست در کار دارن هممون رو سر کار گذاشتن و به جایی رسوندنمون که باید برای اینکه محدودتر و بدبخت ترمون نکنن به التماس به درگاه خدا و امید الکی داشتن بیفتیم و همش ...
و مطمئن باش این کار ها برای همه سود داره و اتفاقا کسی که خودش ته سرعت تو ایرانه و نا محدوده (!!) اول از همه به فکر پیگیری این طرح هست
یه داستان جالبی رو هم یادم افتاد بگم امیدوارم تکراری نباشه:
میگن یه روز روباهه داشته با سرعت تو جنگل میدویده جلوشو میگیرن بهش میگن چرا داری میدویی فرار میکنی میگه دارن خر ها رو میگیرن دمشونو میبرن، میگن که خب تو که روباهی تو چرا فرار میکنی میگه اخه اول دم رو میبرن بعد نگاه میکنن که خری یا روباه
حالا مثلا اگر من اشنای کلفت یک شرکت بودم یا اصلا خودم کاره ای بودم دلیل میشه که بگم بیخیال من که اوضاعم خوبه و خر ذوق شم هر روز هر روز برم تو تاپیک سرعت اینترنت هم پست بدم که آی ایهاالناس من این سرعت رو دارم یا.... ؟؟!
آخرش که چی؟
نه......مشکل اینجاست که اینترنت مساوی شده با وسیله گناه برای یک سری از بزرگان
وگرنه واقعا 16 کیلوبایت و 32 کیلوبایت چیه یا 2 گیگ و 10 گیگ با این هزینه بالا (گیگی 5 تومن!) چیه ولی متأسفانه داریم سر 10 یا 20 تا اختلافش میجنگیم...
منم اوایل خیلی تو کف شبانه بودم ولی بعد از یکی دو هفته متوجه شدم که دانلود شبانه واقعا بی معنیه
الانم دانلودی داشته باشم بجای اینکه یک هفته هر شب سیستم رو بذارم دانلود تو روز یکی دو ساعته کارمو انجام میدم و هزینش رو ناچار میپردازم ولی مصرفمم درست و قانون منده، همین که این برای همه بشه فرهنگ اون موقع نامحدود هم خواهیم داشت ولی مثلا یک هفته دیگه کلا بیان همه اینترنت ها رو نامحدود کنن اونموقع خودت ببین چه وضعی میشه... اینا همه اثر این دانلود شبانه دانلود شبانست که باعث شده هممون دنبال چندرغاز دانلود مفید حتی خودمونو ... بدیم
Last edited by M e i s a m; 27-08-2011 at 16:45.
سلام دوست عزیز
من از ابتدای این تاپیگ با نظرات شما موافقم و میدونم که این قانون جدید به نفع کاربران اینترنت ایران هست اما ببخشید میشه بفرمایید این اطلاعات را از کجا به این دقت و اطمینان پیدا می کنید.؟![]()
![]()
بله این محدودیت وجود داره و من هم همین رو گفتم
اگر پست رو درست بخونید متوجه میشید که من گفتم اگر همچین حرفی رو زده بودن نه این که همچین حرفی رو زدن
خودتونو گول نزنید اخه کدوم کشوری واسه سرویس ADSL محدودیت حجم گزاشته. کدوم کشور محدودیت 128 گذاشته؟ بگید دیگه
نه مشکل پهنای باند داریم نه مشکل زیرساخت.
تنها مشکل یکی(رئیس تنظیم مقررات رادیوئی) و (وزیر فناوری اطلاعات) و ( وجود بی شمار ISP)
واقعا نمی دونم کشوری مثل ایران این همه ISP میخاد چیکار (توش درامد زیاده دیگه (سر کیسه کردن من و شما))
برید تو کشورهای اروپایی نگاه کنید. فقط اینترنت بی سیم (وایمکس-وایرلس و ...) شرکت های خصوصی دارن سرویس میدن.
ولی ADSL فقط مخابرات و تعداد خیلی کمی شرکت خصوصی دارن سرویس میدن.
حالا ایران هر کس و ناکسی میاد مجوز ISP میگیره و با خیال راحت پول جارو میکنه.
تنها راهش اینه که خودمون ایران رو تحریم کنیم.از هر نظر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)