تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 103 اولاول ... 152122232425262728293575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 1025

نام تاپيک: Xperia™ mini & mini pro | اندرويدي كوچك سوني اريكسون با پردازنده ي 1 گيگاهرتزي

آخر فروم باز atlas-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

10 AD HOC

1-یه xperia mini pro خریدم چطور میتونم به اینترنت کامپیوتر وصل بشم.
    اگر کامپیوتر شما WiFi دارد شما می توانید یک Ad hoc درست کنید و از طریق کامپیوتر به اینترنت وصل بشید.
    سلام با توجه به سوال دوست عزیزمون من اینطور برداشت کرد که :
    شما می خواهید انترنت لب تاپ خودتون رو از طریق شبکه بی سیم به اشتراک بزارید.

یک روش ساده:
    1. مودم ADSL را روشن کنید سپس از طریق کابل شبکه Cross (کابل همرا مودم ADSL) به لب تاپ وصل کنید.
    2. منتظر بمانید تا لب تاپ به شبکه اینترنت متصل شود.
    3. کارت شبکه بی سیم لب تاپ را روشن کنید.
    4. به این آدرس مراجعه کنید:
    Start>Control Panel>Network and Sharing Center
    5. از منوی سمت چپ گزینه "Change adapter setting" را انتخاب کنید.
    6. آیکن کارت شبکه بی سیم و هم چنین کارت شبکه اترنت (کارت شبکه فعالی که از طریق آن به شبکه اینترنت متصل شده اید) را از طریق رگ کردن اتخاب کنید و سپس بر روی آنها راست کلیک کنید و گزینه Bridge Connections را انتخاب کنید.
    7. به پنجره "Network and Sharing Center" برگرین و از منوی سمت راست گزینه "Manage Wireless Networks" را انتخاب کنید.
    8. در این پنجره بر روی گزینه Add کلیک کنید.
    9. در پنجره ای که باز می شود گزینه دوم را انتخاب کنید. (به خاطر طولانی بودن متن این گزینه آن را نمی نویسم. فقط دقت کنید که کلمه "Ad hoc" در آن، به معنی ایجاد شبکه "Ad hoc" می باشد.
    10. در پنجره بعدی نامی برای شبکه بی سیم خود انتخاب می کنید و در صورت نیاز برای شبکه خود یک پسورد انتخاب می کنید. (برای ایجاد امنیت و گذاشتن پسورد بر روی شبکه گزینه پیش فرض را انتخاب کنید.)
    11. مرحله آخر : WiFi تلفن همراه را روشن کنید و نام شبکه را که در مرحله قبل ایجاد کرده بودید جستجو کنید و سپس به آن متصل شوید. باید تنظیمات شبکه را تغییر دهید تا توسط این اتصال به شبکه اینترنت دسترسی پیدا کنید. تنظیمات تلفن همراه بستگی به مدل گوشی متفاوت است ولی نگران این مسئله نباشد. کمی کنجکاوی مسئله را حل می کند!
    12. وسلام... .

امیدوارم به دردتون خورده باشه.
    Last edited by atlas-m; 17-11-2011 at 01:42. دليل: Update

آخر فروم باز atlas-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

11 تایید یا رد، مسئله این است!

آقای محترم مطمعنا شما بیلد نامبر رو با ورژن آندروید اشتباه گرفتی حالا قرار نیست یه 4 پیدا کردی ورژن آندرویدت باشه که
    کسی که پست این آقا رو تایید کرده نمی خواد اول بخونه بعد تایید کنه؟
    یعنی اینجا میشه از اینجور پست ها داد؟!!!
    دوست محترم من، اگر منظور از تایید، پست مربوط به من است، من حرف ایشون رو تایید یا رد نکردم. من نظرم رو گفتم و راهنمایشون کردم.
    ضمنا ارسال پس مثل حرف زدن بدون هزینه است و هر کسی هر چیزی میتونه ارسال کنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Хоссейн's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Иран

پيش فرض

دوست محترم من، اگر منظور از تایید، پست مربوط به من است، من حرف ایشون رو تایید یا رد نکردم. من نظرم رو گفتم و راهنمایشون کردم.
    ضمنا ارسال پس مثل حرف زدن بدون هزینه است و هر کسی هر چیزی میتونه ارسال کنه.
    یکی از محدودیتهای یوزر جدید اینه که پستش نمایش داده نمیشه تا وقتی که مدیر اون بخش تاییدش کنه
    منم منظورم همین بود نه چیز دیگه

4. این کاربر از Хоссейн بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه elc_tabriz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    منظومه ی شمسی

پيش فرض با سلام...

برنامش رو از قسمت ساپورت سایت سونی اریکسون میگیری.بعد نصب میکنی.راه میندازی تا به روز بشه.چند مرحله رو رد میکنی یکی قبول شرایط هست فکر کنم بعد انتخاب گوشی بعد گوشی رو خاموش میکنی.توی یه مرحله میگه دکمه back رو روی گوشی نگه داری و رها نکنی و همزمان کابل رو به گوشی وصل کنی.وقتی گوشی رو شناخت به شما میگه که میتونید دستتون رو رها کنید.از این به بعد کاری به گوشی نداشته باشید تا اول فایلهای لازم دانلود بشه و در مرحله بعد روی گوشی ریخته بشه.
    توی مرحله دانلود فایلها اینترنت قطع بشه یا به هر دلیلی ادامه پیدا نکنه مشکلی نداره ولی توی اون مرحله دوم که داره فایلها رو روی
    گوشی میریزه نباید ارتباط گوشی و کامپیوتر قطع شه.همین.تموم که شد گوشی رو روشن کن و بزار بالا بیاد.
    لطف کردی ممنون. تونستم اپدیتش کنم.

داره خودمونی میشه crazymohamad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

5

سلام دوستان آخرین قیمت xperia mini تو فروشگاه خارجی welectronics.com (فروشگاه اصلی gsmarena) به 190 دلار رسیده!!!!!!!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    mini pro قیمتش 220 دلاره و live with walkman هم به قیمت 213 دلار به فروش میرسه.

نکته جالب توجه اینه که گوشی جدید neo v که فک کنم هنوز تو ایران نیومده با این همه امکانات و دوربین 8 مگاپیکسلی 288 دلار قیمت خورده!!!!

با این شرایط فقط باید منتظر افت بیشتر قیمت این گوشی تو ایران اسلامی باشیم!!!!!
    و دعا کنین غیور مردان بانک مرکزی هرچه زودتر صرافی ها رو قانع کنن که قیمت واقعی دلار 1080 تومنه نه 1320 تومن!!!!!!!

خلاصه من فک میکنم قیمت این گوشی تو زمستون با ورود گوشی های جدید 40 یا 50 تومن دیگه هم افت کنه و با توجه به کاهش x8 تو بازار ایران زمیه برای کاهش بیشتر قیمت این گوشی تو هفته های دیگه به وجود بیاد....

یا علی

7. این کاربر از crazymohamad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mhddddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    رخت خواب

پيش فرض

آقای محترم مطمعنا شما بیلد نامبر رو با ورژن آندروید اشتباه گرفتی حالا قرار نیست یه 4 پیدا کردی ورژن آندرویدت باشه که
    کسی که پست این آقا رو تایید کرده نمی خواد اول بخونه بعد تایید کنه؟
    یعنی اینجا میشه از اینجور پست ها داد؟!!!
    دوست عزیز 1.شما؟ 2.من رام نصب کردم 3.مگه قراره شما ندونید دیگران هم ندانند چیزیه که اومده میخوای قبول کن میخوای قبول نکن حرف منو پاک کردی سایتای دیگه رو میخوای چی کار کنی 4.مگه من با شما کار دارم که مزاحم من میشین
    5.چرا خودتون رو نخود هر اشی میکنین 6.از همکاری شما پیشاپیش متشکریم

داره خودمونی میشه crazymohamad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

galaxy ace رو زده 270 دلار!!!!!
    galaxy fit رو زده 215 دلار
    و galaxy gio هم 205 دلاره!!!!
    با این تفاسیر پس قیمت و ارزش xperia mini از این سه گوشی آشغال کمتره و بزودی حتما تو ایران هم کاهش شدیدی پیدا میکنه

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

galaxy ace رو زده 270 دلار!!!!!
    galaxy fit رو زده 215 دلار
    و galaxy gio هم 205 دلاره!!!!
    با این تفاسیر پس قیمت و ارزش xperia mini از این سه گوشی آشغال کمتره و بزودی حتما تو ایران هم کاهش شدیدی پیدا میکنه
    سلام
    این کاهش قیمت ها بخاطر بحران مالی نیست. بعضی فروشگاهها از این کارها می کنند و اجناس رو یهو میفروشند. تو گوگل هم یکی زده بود

من توی گوگل شاپ سرچ کردم از 240 تا 340 دلار بازه قیمت هست !!
    Last edited by zahedy2006; 18-11-2011 at 00:20.

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

1

سلام دوستان آخرین قیمت xperia mini تو فروشگاه خارجی welectronics.com (فروشگاه اصلی gsmarena) به 190 دلار رسیده!!!!!!!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    mini pro قیمتش 220 دلاره و live with walkman هم به قیمت 213 دلار به فروش میرسه.

نکته جالب توجه اینه که گوشی جدید neo v که فک کنم هنوز تو ایران نیومده با این همه امکانات و دوربین 8 مگاپیکسلی 288 دلار قیمت خورده!!!!

با این شرایط فقط باید منتظر افت بیشتر قیمت این گوشی تو ایران اسلامی باشیم!!!!!
    و دعا کنین غیور مردان بانک مرکزی هرچه زودتر صرافی ها رو قانع کنن که قیمت واقعی دلار 1080 تومنه نه 1320 تومن!!!!!!!

خلاصه من فک میکنم قیمت این گوشی تو زمستون با ورود گوشی های جدید 40 یا 50 تومن دیگه هم افت کنه و با توجه به کاهش x8 تو بازار ایران زمیه برای کاهش بیشتر قیمت این گوشی تو هفته های دیگه به وجود بیاد....

یا علی

وارد بازار ایران هم شده (دوستان قیمت 375 دیدن تو بازار ) و دوربین این مدل 5 مگاپیکسلی نه 8

12. این کاربر از adrenalin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز metal_militia's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شمرووون!

پيش فرض

من میخوام گوشی xperia mini بگیرم

سلام چند تا سوال دارم
    1 من الان x8 دارم و حقیقتن بازی hvga براش کم بود و اکثرن قدیمی(2 3 ماه قبل) و من زیاد هم بدلیل سخت افزار ضعیف دنبالشو نگرفتم
    الان با توجه به قدرت بالای گوشی های hvga آیا بازی های hd جدید براشون میاد؟
    سورس دانلودش هم بگید ممنون میشم
    گیم لافت چی بازی واسه این رزول داره؟
    2 آیا کیفیت تصویر مینی با مینی برو یا لایو واکمن با هم فرق دارند؟ gsmarena از زاویه دید و کنتراست مینی برو و واکمن ایراد گرفته بود درسته یا توهم gsmarena هست؟
    3 خروجی هدفون مینی چجوریه!!؟؟ منظورم هدفون فابریکش نیست خودم هدفون philips shl9600 دارم که خداییش خیلی قویه
    حالا خروجی صدای گوشی منظورمه مثلن x8 خوبه ولی کمی تو bass کم میاره این چی
    4 اسبیکرش چجوره در حد x8 هست

آخرین قیمتی که از مینی مینی برو و llive walkman دارید چقدره
    بچه ها ممنون میشم جواب بدین چون فردا دارم میرم گوشی بگیرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •