Service Tag: 8CMQRQ1
Service Tag: 8CMQRQ1
ممنون بابت پیگیریتون.من فکر کردم در مورد ریفورببودن سیستم نوشته. این کانادا هم برای خودش داستانی داره ها!
سرویس تگ رو که بزنی نوشته این سیستم تیونر داره.ولی رو سیستم نصب نیست!
فروشنده هم به من گفت داره .
ولی بردم بیرون برام چک کردن گفتن نداره!!
حالا باید چیکار کنم؟الان باید به من یه سیستم جدید بده ؟!یا روش یه تیونر اضافه کنه.!؟
اینکه سفارش کانادا است به هر حال جای شک میگذارد ولی انچه من چک کردم قطعه ای ندیدم که تعمیر شده باش
ولی یک مورد را الان متوجه شدم و آن هر R در سرویس تگتان است!!
همان طور که در صفحه اول تاپیک هست:
"تشخیص اصالت دستگاه:
راه اول : اگر در شماره سرویس تگ دستگاه حرف R نوشته شده باشه یعنی دستگاه Refurb هست.
این راهی هست که توسط شرکت استفاده و پیشنهاد میشه ولی اگه برچسب رو عوض کنن چی؟ برید به راه دوم."
Last edited by aminbadiee; 08-09-2011 at 18:49.
درایو جدید کارت گرافیک
نسخهی 280.26
لینک دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 06:26 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------
لینک دانلود مخصوص برای l502:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز
خواهش میکنم
من الان یک چیز یادم اومد و دوباره چک کردم سرویس تگتون را و متوجه شدم که فاقد تیونر است
در قسمت orginal configiuration تان دقت کنید متوجه این 2 جمله میشوید:
MODULE..., BRACKET..., WITH OUT..., Television Tuner..., PLASTIC..., L501X
Assembly, Bracket, With Out, Television Tuner, Plastic, L501X
همان طور که در بالا نشان دادم عبارت with out نوشته برای تیونر یعنی فاقد تیونر است.
(به عنوان مثال برای من نوشته:TV TUNER : INTERNAL ----T TVTUNER)
اینکه الان تیونر موجود باشه در آن گارانتی که خریدید خبر ندارم ولی فکرمیکنم که موجود نباشد چون تیونر مورد عامی نیست و فقط روی این مدل است و فکر نمیکنم موجود باشد به طور مستقل و باید سیستم عوض شود.
با اینحساب چه کنم.دستگاه ببرم پس بدم.اینو چقدر مطمئن هستید چون از پایتخت خریدم باید همین دلیلو بیارم که حرف r تو تگ هست.
شما پست 6 در صفحه اول را بخوانید. من نقل قول زدم از اون ناپیک مشخص که نوشتم و از طرف اون شخصی که نوشتم. منبع ذکر شده. اون فرد به گفته ی خودش چندین سال طولانی در کار لپ تاپ بوده و این تجربیاتش در امر لپ تاپ بوده است.
شما میتوانید به آدرس تاپیک مراجعه و مطالعه و با خود شخص مکاتبه کنید.
اما موضوع مهم این است که اگر هم ریفوربیشد باشد در ایران چون تحریم است و قانون خاصی وجود ندارد شما نمیتوانید کاری کنید و فروشنده هم قبول نمیکند و قطعا این دلیل را در صورت صحت هم قبول نمیکن و میگوید با گارانتی خودش فروخته و به دیگر موارد کاری ندارد.
اون مطلبی که در مورد ریفوربیشد نوشتم برای چک کردن قبل خرید و قبل از دادن پول بود ولی بعد از خرید جز اعصاب خوردی چیز دیگری ندارد.
نظر من این است که به همان تاپیک هم مراجعه کنید که اسمش را در صفحه اول پست ششم نوشته شده است مراجعه کنید.(عنوان را تو گوگل بزنید میاره)
Last edited by aminbadiee; 08-09-2011 at 23:20.
اون تایپیکو خوندم این موضوع کاملتر توضیح داده گفته برای سفارش آمریکا که در سریال TAG حرف R وجود داره نشانه ریفوربش بودنه دستگاهه. دستگاهه من سفارش کاناداست.
کسی از دوستانی که اینجا هستن لب تاپشون سفارش کانادا هست؟
حتما باید پیگیری کنم.
ممنون بابت راهنمایی خیلی لطف کردین.
---------- Post added at 06:54 PM ---------- Previous post was at 06:52 PM ----------
برای من سفارش کانادا هست ولی تو سریال TAG حرف R وجود نداره.
خوب دوستان مشكلی با USB3 ندارين ؟ من میخواستم اين لپتاپ رو بگيرم كه اين تاپيك رو ديدم :
كه توش نوشته شده با usb3 ها مشكل دارن يعنی مثلا بعد 4 5 ساعت متصل بودن يك دستگاه مثلا موس به اين پورتها ، پورت usb خاموش ميشه كه برای رفع مشكل بايد سيستم رو ريست كرد. چنين مشكلی رو هيچ كس نداشته ؟ چون تاپيكش تو دل 46 صفحست !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)