تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 113 اولاول ... 152122232425262728293575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 1125

نام تاپيک: طرفداران لپ تاپ قدرتمند xps L502

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

اگر کلمه MOD توش نبود احتمالا ریفوربیش نیست
    البته اون موضوع که لپ تاپ های کانادا که در ایران میاید از خورده فروشی و در نتیجه ریفوربیش است جای بحث دارد و نمیتوان ب طور قطعی گفت که این ریفوربیشد نیست
    سرویس تگتون را بذارید که من چک کنم
    Service Tag: 8CMQRQ1

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1-در مورد سوال اولتون من چون خودم شک داشتم با اپراتور دل هم چت کردم و البته اونم گفت مطمعن نیست چون اپراتور مال آمریکا بود و کانادا رو گفت ساپرت نمیکنیم (چون سرویس تگ را دادم خودش چک کنه و تا فهمید مال کانادا است گفت ساپرتتون نمیکنیم)و باید با فلان شماره تماس بگیرید ولی کلی که اسرار کردم این جواب را بهم داد
    I believe that means computer came of Dell assembly plant or depot and you paid shipping most probably
    که معنیش این میشه که زمانیه که احتمالا از آنجا خارج شده(از اسبلی دل) و اینکه مبلغ پرداخت شده.
    و خودم هم سرویس تگتان را چک کردم این تاریخ زمانی است که خریداری شده و از همین تاریخ هم به مدت یک سال گارانتی شده(از طرف دل کانادا)

2-اینکه میگه تیونر نات فند یعنی اینکه تیونری در لپ تاپ پیدا نمیکنه! مطمعن هستید که با کارت تیونر است؟ اصلا آنتن در جعبه لپ تاپتان بوده؟ یک آنتن کوچک و ظریف. اگر نبوده پس فاقد تیونر است.تیونر بدون آنتن کار نمیکند.
    ممنون بابت پیگیریتون.من فکر کردم در مورد ریفورببودن سیستم نوشته. این کانادا هم برای خودش داستانی داره ها!

سرویس تگ رو که بزنی نوشته این سیستم تیونر داره.ولی رو سیستم نصب نیست!

فروشنده هم به من گفت داره .
    ولی بردم بیرون برام چک کردن گفتن نداره!!

حالا باید چیکار کنم؟الان باید به من یه سیستم جدید بده ؟!یا روش یه تیونر اضافه کنه.!؟

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اینکه سفارش کانادا است به هر حال جای شک میگذارد ولی انچه من چک کردم قطعه ای ندیدم که تعمیر شده باش
    ولی یک مورد را الان متوجه شدم و آن هر R در سرویس تگتان است!!
    همان طور که در صفحه اول تاپیک هست:

"تشخیص اصالت دستگاه:

راه اول : اگر در شماره سرویس تگ دستگاه حرف R نوشته شده باشه یعنی دستگاه Refurb هست.

این راهی هست که توسط شرکت استفاده و پیشنهاد میشه ولی اگه برچسب رو عوض کنن چی؟ برید به راه دوم."
    Last edited by aminbadiee; 08-09-2011 at 18:49.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درایو جدید کارت گرافیک

نسخه‌ی 280.26

لینک دانلود:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 06:26 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------

لینک دانلود مخصوص برای l502:
    کد:

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ممنون بابت پیگیریتون.من فکر کردم در مورد ریفورببودن سیستم نوشته. این کانادا هم برای خودش داستانی داره ها!

سرویس تگ رو که بزنی نوشته این سیستم تیونر داره.ولی رو سیستم نصب نیست!

فروشنده هم به من گفت داره .
    ولی بردم بیرون برام چک کردن گفتن نداره!!

حالا باید چیکار کنم؟الان باید به من یه سیستم جدید بده ؟!یا روش یه تیونر اضافه کنه.!؟
    سلام دوست عزیز
    خواهش میکنم
    من الان یک چیز یادم اومد و دوباره چک کردم سرویس تگتون را و متوجه شدم که فاقد تیونر است
    در قسمت orginal configiuration تان دقت کنید متوجه این 2 جمله میشوید:
    MODULE..., BRACKET..., WITH OUT..., Television Tuner..., PLASTIC..., L501X
    Assembly, Bracket, With Out, Television Tuner, Plastic, L501X
    همان طور که در بالا نشان دادم عبارت with out نوشته برای تیونر یعنی فاقد تیونر است.
    (به عنوان مثال برای من نوشته:TV TUNER : INTERNAL ----T TVTUNER)
    اینکه الان تیونر موجود باشه در آن گارانتی که خریدید خبر ندارم ولی فکرمیکنم که موجود نباشد چون تیونر مورد عامی نیست و فقط روی این مدل است و فکر نمیکنم موجود باشد به طور مستقل و باید سیستم عوض شود.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

اینکه سفارش کانادا است به هر حال جای شک میگذارد ولی انچه من چک کردم قطعه ای ندیدم که تعمیر شده باش
    ولی یک مورد را الان متوجه شدم و آن هر R در سرویس تگتان است!!
    همان طور که در صفحه اول تاپیک هست:

"تشخیص اصالت دستگاه:

راه اول : اگر در شماره سرویس تگ دستگاه حرف R نوشته شده باشه یعنی دستگاه Refurb هست.

این راهی هست که توسط شرکت استفاده و پیشنهاد میشه ولی اگه برچسب رو عوض کنن چی؟ برید به راه دوم."
    با اینحساب چه کنم.دستگاه ببرم پس بدم.اینو چقدر مطمئن هستید چون از پایتخت خریدم باید همین دلیلو بیارم که حرف r تو تگ هست.

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با اینحساب چه کنم.دستگاه ببرم پس بدم.اینو چقدر مطمئن هستید چون از پایتخت خریدم باید همین دلیلو بیارم که حرف r تو تگ هست.
    شما پست 6 در صفحه اول را بخوانید. من نقل قول زدم از اون ناپیک مشخص که نوشتم و از طرف اون شخصی که نوشتم. منبع ذکر شده. اون فرد به گفته ی خودش چندین سال طولانی در کار لپ تاپ بوده و این تجربیاتش در امر لپ تاپ بوده است.
    شما میتوانید به آدرس تاپیک مراجعه و مطالعه و با خود شخص مکاتبه کنید.
    اما موضوع مهم این است که اگر هم ریفوربیشد باشد در ایران چون تحریم است و قانون خاصی وجود ندارد شما نمیتوانید کاری کنید و فروشنده هم قبول نمیکند و قطعا این دلیل را در صورت صحت هم قبول نمیکن و میگوید با گارانتی خودش فروخته و به دیگر موارد کاری ندارد.
    اون مطلبی که در مورد ریفوربیشد نوشتم برای چک کردن قبل خرید و قبل از دادن پول بود ولی بعد از خرید جز اعصاب خوردی چیز دیگری ندارد.
    نظر من این است که به همان تاپیک هم مراجعه کنید که اسمش را در صفحه اول پست ششم نوشته شده است مراجعه کنید.(عنوان را تو گوگل بزنید میاره)
    Last edited by aminbadiee; 08-09-2011 at 23:20.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

شما پست 6 در صفحه اول را بخوانید. من نقل قول زدم از اون ناپیک مشخص که نوشتم و از طرف اون شخصی که نوشتم. منبع ذکر شده. اون فرد به گفته ی خودش چندین سال طولانی در کار لپ تاپ بوده و این تجربیاتش در امر لپ تاپ بوده است.
    شما میتوانید به آدرس تاپیک مراجعه و مطالعه و با خود شخص مکاتبه کنید.
    اما موضوع مهم این است که اگر هم ریفوربیشد باشد در ایران چون تحریم است و قانون خاصی وجود ندارد شما نمیتوانید کاری کنید و فروشنده هم قبول نمیکند و قطعا این دلیل را در صورت صحت هم قبول نمیکن و میگوید با گارانتی خودش فروخته و به دیگر موارد کاری ندارد.
    اون مطلبی که در مورد ریفوربیشد نوشتم برای چک کردن قبل خرید و قبل از دادن پول بود ولی بعد از خرید جز اعصاب خوردی چیز دیگری ندارد.
    نظر من این است که به همان تاپیک هم مراجعه کنید که اسمش را در صفحه اول پست ششم نوشته شده است مراجعه کنید.(عنوان را تو گوگل بزنید میاره)
    اون تایپیکو خوندم این موضوع کاملتر توضیح داده گفته برای سفارش آمریکا که در سریال TAG حرف R وجود داره نشانه ریفوربش بودنه دستگاهه. دستگاهه من سفارش کاناداست.
    کسی از دوستانی که اینجا هستن لب تاپشون سفارش کانادا هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    خواهش میکنم
    من الان یک چیز یادم اومد و دوباره چک کردم سرویس تگتون را و متوجه شدم که فاقد تیونر است
    در قسمت orginal configiuration تان دقت کنید متوجه این 2 جمله میشوید:
    MODULE..., BRACKET..., WITH OUT..., Television Tuner..., PLASTIC..., L501X
    Assembly, Bracket, With Out, Television Tuner, Plastic, L501X
    همان طور که در بالا نشان دادم عبارت with out نوشته برای تیونر یعنی فاقد تیونر است.
    (به عنوان مثال برای من نوشته:TV TUNER : INTERNAL ----T TVTUNER)
    اینکه الان تیونر موجود باشه در آن گارانتی که خریدید خبر ندارم ولی فکرمیکنم که موجود نباشد چون تیونر مورد عامی نیست و فقط روی این مدل است و فکر نمیکنم موجود باشد به طور مستقل و باید سیستم عوض شود.

حتما باید پیگیری کنم.

ممنون بابت راهنمایی خیلی لطف کردین.

---------- Post added at 06:54 PM ---------- Previous post was at 06:52 PM ----------

اون تایپیکو خوندم این موضوع کاملتر توضیح داده گفته برای سفارش آمریکا که در سریال TAG حرف R وجود داره نشانه ریفوربش بودنه دستگاهه. دستگاهه من سفارش کاناداست.
    کسی از دوستانی که اینجا هستن لب تاپشون سفارش کانادا هست؟
    برای من سفارش کانادا هست ولی تو سریال TAG حرف R وجود نداره.

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

خوب دوستان مشكلی با USB3 ندارين ؟ من می‌خواستم اين لپتاپ رو بگيرم كه اين تاپيك رو ديدم :
    کد:
    كه توش نوشته شده با usb3‌ ها مشكل دارن يعنی مثلا بعد 4 5 ساعت متصل بودن يك دستگاه مثلا موس به اين پورت‌ها ، پورت usb‌ خاموش ميشه كه برای رفع مشكل بايد سيستم رو ريست كرد. چنين مشكلی رو هيچ كس نداشته ؟ چون تاپيكش تو دل 46 صفحست !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •