سلام دوستان
منم دیروز رفتم ۲ مگ ۴ گیگ گرفتم.
چقدر طول میکشه رانژه بشه ؟امیدوارم قبل از اینکه مال پارس آنلاین تموم شه رانژه شه
کسی تو منطقه چمران (کیانپارس) هست ؟سرعتش چه جوریاست ؟
برای اعتراضم منم هستم تازه کنکور دادم بیکارم هر کاری گفتین من پام![]()
سلام دوستان
منم دیروز رفتم ۲ مگ ۴ گیگ گرفتم.
چقدر طول میکشه رانژه بشه ؟امیدوارم قبل از اینکه مال پارس آنلاین تموم شه رانژه شه
کسی تو منطقه چمران (کیانپارس) هست ؟سرعتش چه جوریاست ؟
برای اعتراضم منم هستم تازه کنکور دادم بیکارم هر کاری گفتین من پام![]()
رانژه شدنش حدود 4 روز باید طول بکشه.
روی یه خط دیگه درخواست دادی؟جدای از همین پارس آنلاین؟اگه رو همین پارس آنلاین باشه باید اول از پارس آنلاین بخوای خطتتو خالی کنه ها(درانژه) تا بعد مخابرات رانژه کنه
نه رو یه خط دیگه دادم
نمی تونستم بدون اینترنت بمونم
سرعتش چه جوریاست ؟
اره این به خاطر خوردن پول ملت مظلومه . ما هم که هیچی نمیگیم . ( زورمون بهشون نمیرسه )
سرعتش عالیه . کندی نداره فقط پشتیبانی نداره و شبا از 2 تا 6 رایگانه که خیلی کمه . برای اینکه بفهمی چقدر از ترافیکت هم مونده داستان داری...... .ولی از نظر سرعت عالیه
2مگ که گرفتی با 270 دانلود میکنی.
دوست عزیز چطوری 2 مگ گرفتی ؟ گواهی اشتغال به تحصیل کافیه ؟! بعد هر موقع وصل شد بیا بگو که چند روزه خط رانژه شد و تست سرعت و دانلود شبانه هم دیگه باید بگی![]()
هنوز که چیزی ندادم گفتن هر وقت رانژه شد مدارک و پول رو بیارید ، ولی می خوام نامه از شرکت ببرم نمی دونم که گواهی اشتغال به تحصیل کافیه یا نه
ولی کلا زیاد گیر نمیدن رو یه برگ کاغذ a4 هم ۲ خط بنویسی یه امضا بزنی فکر کنم قبول می کنن پارس آفلاین که کلا اصلا در پاکت نامه رو هم باز نکرد یکی از دوستامم اونم پارس آفلاین بود اصلا چیزی نبرد همینطوری اینترنتی سرویسش رو ارتقا داده بود.
چشم هر وقت وصل شد میام همه چیز رو میگم.
گواهی اشتغال به تحصیل کافیه.
ضمن اینکه اصلاً اگه کسی هیچ مدرکی نداره ام به راحتی میتونه 2مگ بگیره.چطور؟
اول 128 بگیره ماه بعد از طریق سایت و آنلاین هر سرویسی دلش خواست بگیره.به همین سادگی![]()
آقا جریان این تماس دسته جمعی با 3036 و درخواست افزایش ساعات رایگان چی شد؟
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)