تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 111 اولاول ... 152122232425262728293575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 1102

نام تاپيک: Darksiders II

داره خودمونی میشه hi byee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم واسه اون دوستمون که گفت عکس بزار
    شرمنده حاجی pcییم مشکل داشت نتونستم full screen بگیرم... شما به بزرگی خودت ببخش
    Last edited by hi byee; 20-08-2012 at 00:34.

2. این کاربر از hi byee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

خواهش میکنم اشکالی نداره

4. این کاربر از orochi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amirfakhrian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

شما باید پرش رو بزنید و روی دیدار راه برید. یکم که روی دیوار راه رفتید دوباره پرش رو بزنید و روی دیوار کناریش بپرید و همینطور تا آخر ادامه بدید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان سلام
    من اونجا گیر کردم که آقای lord death رو همراه با عنکبوتشون میکشیم (تو اون غار که تاریکه همه جاش ) وقتی که میکشیمش بعدش باید کجا برگردم
    وقتی می خوام برگردم حصار گذاشته که بر نگردم از کجا باید برگردم
    اگه جوابمو بدین ممنون میشم

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

جدی میگی ؟ بابا خداییش Darksiders 1 که دو تا درجه سختی داشت . یکی نرمال و یکی هم Apocalypse من یه بار رو نرمال رفتم و بر دیگه اش هم روی Apocalypse رفتم و اونقدرها سخت نبود . ولی این یکی خداییش توی مبارزه ها پدرت در میاد با این که روی نرمال دارم میرم چه برسه به اخرین درجه سختیش . نمیدونم چجوری بازی میکنی . الان لول چندی . اگه زیر 16 هستی میشه بگی اون attribute هات چندن و ایتمهات چین . مثل خون و دمیج و critical و defense و ... . شاید مال من کمن . در ضمن نکنه از ایتمهای DLC داری استفاده میکنی؟
    من یکی که دشمن ها رو خیلی سریع میبینم یعنی هر ضربی که من میزنم اونا دو ضرب میزنن نمیدونم چجوریاست .
    شما اگه سلاحی پیدا کردی و میخوای تو یه نگاه بفهمی کدوم بهتره یه بار اینتر رو بزن جلو هر سلاحی می نویسه damage per second (مقدار دمیج در هر ثاینه ) هرچقدر این مقدار بالاتر بود سلاح از نظر قدرت بهتر هست
    بعضی از سلاح ها هستن که مقداری defense دارن و در مقابل بضعی ها هستن که با هر ضربه مقداری به جون مرگ اضافه میکنن من این دومی رو ترجیح میدم
    هرچقدر critical بالاتر باشه شانس برای زدن ضربه های خفن بالاتر میره مثلا یه اسلحه مقدار قدرتش بین 460-500 باشه ولی اگه critical بالا باشه مکنه یه ضربه با قدرت 1000 بزنه !!!
    برای دشمن های کوجک و سریع بهتره از سلاح دومی استفاده کنی که سریع باشه و برای هر ضربه مقداری جون بهت بده ولی برای دشمن های بزرگ از سلاح های slow استفاده کن که defense بالایی دارن
    برای آیتم های دیگه هم باید خودت امتحان کنی ببینی با کدوم راحت تر هستی یه سری آیتم defense بالایی دارن ولی بعضی مقدار wrath مصرفی رو کم میکنه و .... نمیشه گفت کدوم بهتره باید خودت امتحان کنی تا دستت بیاد
    آیتم های DLC تا لول 15 تا 18 هم جواب میده ولی بعدش باید دنبال آیتم های بهتری باشی

سلام
    اول های بازی اون غولی که شبیه به درخته ، اونو چطور بکشم ؟
    میرم پیشش یکی 2 تا شمشیر میزنم میمیرم !!
    لطفا دقیقا بگین چطور بزنمش
    اون درخته لول 10 هست اگه آیتم های DLC داشته باشی لول 5 می تونی راحت بزنیش یه (mace(slow دراپ میکنه که باید لول 10 باشی تا بتونی ازش استفاده کنی
    این عکس همین آیتم هست

-------------------------------
    این هم از مرگ ما

8. 4 کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    بچه ها یه تضیح کامل میخوام راجع به skill point های بازی !
    میخوام الکی نخرم بعد ببینم بدرد نمیخورن !
    بعدشم چرا دو تا گروه شدن ؟
    کسی میتونه یکی یکیشو توضیح بده ! فک کنم بدرد همه بخوره !
    ممنوووون

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

منم اینجا موندم
    اگه تونستی رد کنی یک ندا بده ما رو هم راهنمایی کن اگه نه که برم بگردم ببینم چجوریاست اینجاش..
    از دوستان کسی رد کرده این تیکرو..؟

شما یک عکس بزار ...
    دوستان سلام
    من اونجا گیر کردم که آقای lord death رو همراه با عنکبوتشون میکشیم (تو اون غار که تاریکه همه جاش ) وقتی که میکشیمش بعدش باید کجا برگردم
    وقتی می خوام برگردم حصار گذاشته که بر نگردم از کجا باید برگردم
    اگه جوابمو بدین ممنون میشم
    خوب دیدم مثل اینکه زیادن کسایی که مثل خود من اینجا گیر کردن گفتم بگم باید چه کار کنن . این مرحله گفته شده باگه . چون هم راه برگشت بسته است هم اینکه اون لرد سومی رو بهت نمیده . در واقع دیگه لازمش هم نداریم .
    خوب راه حلش بسیار ساده است منتهی خیلی ها مثل خود من اون دکمه اش رو نمیدونستن .
    راه حلش همون Fast Travel هست . کافیه نقشه رو باز کنی . ولی نقشه اون Tomb میاد . برای اینکه نقشه World رو بتونی توی Dungeon ها ببینی توی صفحه نقشه LS رو برن (توی کیبرد نمیدونم چیه ولی معادل همون دکمه ایه که کلاغت رو میفرستی بره) . نقشه World که اومد Fast Travel میکنی به بیرون از اونجا .

11. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام
    بچه ها یه تضیح کامل میخوام راجع به skill point های بازی !
    میخوام الکی نخرم بعد ببینم بدرد نمیخورن !
    بعدشم چرا دو تا گروه شدن ؟
    کسی میتونه یکی یکیشو توضیح بده ! فک کنم بدرد همه بخوره !
    ممنوووون
    یه نکته دیگه ای هم بگم راجع به Skill point ها . من اول فکر میکردم باید در مصرفشون صرفه جویی کنم اما بعدش که اومدم جلوتر و به نصفه های بازی رسیدم دیدم بازی همینجوری کیلویی Skill point بهت میده . وجود لول 40 هم تایید شده توی بازی و بعدش رو نمیدونم . چون یه ایتم دیدم نوشته لول 40 . پس حداقل 39 تا skill point خواهی گرفت . در ضمن میتونی از vulgrim همون فروشنده دوره گرده که ظهر شیطانی هم داره یک Respec بخری که 1000 تومن (!!!) بیشتر نیست و باهاش میتونی دوباره تمام skill هات رو انتخاب کنی .
    پیشنهاد منم اینه که حتما اون Skill که داسش رو 360 درجه میچرخونه بگیرین که خیلی به کار میاد بعدا . اون کلاغ ها هم بد نیست . در ضمن اونی هم که دو تا Ghoul احضار میکنه هم خوبه چون سر دشمن رو گرم میکنن و میتونی اونا رو بزنی .

13. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بچه ها امروز فهمیدم این بازی علاوه بر تقلید از prince of persia و god of war و devil may cry از یه بازی دیگه هم تقلید کرده . Dead Space . برسین به مرحله اش خودتون میفهمین . پسر انگار داشتم خود Dead Space بازی میکردم .
    Last edited by Gregar; 20-08-2012 at 15:19.

15. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال javadlf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تو یک جای بازی گیر کردم(The ivory citadel) حالا تو اینترنت برای walkthrough سرچ میکنم می بینم هنوز کسی نرسیده
    برای این قسمت walkthrough رو بنویسه.

================================================== ============================= Act 3, Part 3 - The Ivory Citadel [ACT3C] ================================================== ============================= Coming soon

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •