تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 25 از 461 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

از من + تر توی دنیا پیدا نمیشه :پی

بچه ها یه چی بگم ؟! حتما اینو در نظر داشته باشید ... بدون علاقه و هدف درس بخونید اصلا خوب نیست ... بهتره نخونید ... یه رشته رو بذارید هدف ... تا جایی که میتونید واسه رسیدن بهش تلاش کنید ...

پس با بیحوصلگی و بدون علاقه درس خوندن ممنوع
    مثبت مثبته؟؟؟ من ++++++ ام.
    ولی نمی دونم ای کاش میشد چند دفعه تشکر زد. عجیب این پست رو قبول دارم. یادمه سال قبل موضوعی رو گذاشته بودیم و هر کسی هدفش رو میگفت و واقعا مهمه. حتما از الان یه هدف رو در نظر بگیرید و با انگیزه درس بخونید. این به من یکی خیلی خیلی خیلی کمک کرده. حتما از الان به فکر باشین. طول سال هدفتون تغییر کنه اشکال نداره، ولی باید همیشه با هدف باشین.

ریاضیو چطور بخونیم که یادمون نره؟آخه هر تست یه نکته ازش در میاد اصن نمیشه که خلاصه کرد نمیفهمم باید چکارش کنم
    اول از همه کتابت، باید کتاب خوبی باشه. بعضی کتابها هست که نکات خشک و خیلی خیلی کم استفاده رو مهم جلوه میدن. در صورتی که شاید هیچ وقت تو کنکور نیاد. ولی کلا به جز کتاب، خوندن ریاضی از بقیه دروس خیلی راحتتره. کلا خوندنی در کار نیست. من میگم فقط تست. تست بزن، و برو جلو، دیدی حس می کنی خوب مسلط نشدی و چون گفتی فارغ التحصیلی پس زمان کافی هم داری که یه کتاب دیگه هم کنارش بخونی. خلاصه بهترین و مطمئنترین و شیرین ترین شیوه همین تست زدنه مخصوصا برای ریاضی و فیزیک. ( این همه ترین ترین که گفتم، واقعا بهش رسیدم که میگم )
    موفق باشی

2. 7 کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bina22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان مثلا اگه تست بزنیم هی به پاسخنامه نگاه کنیم اشکال نداره؟
    آخه من این تستای خیلی سبزو میزنم گاهی مغزم سوت میکشه!!!
    مرسی

4. این کاربر از bina22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Headphone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    -.-

پيش فرض

دوستان مثلا اگه تست بزنیم هی به پاسخنامه نگاه کنیم اشکال نداره؟
    آخه من این تستای خیلی سبزو میزنم گاهی مغزم سوت میکشه!!!
    مرسی
    سعی کن پاسخنامه رو فقط وقتی نگاه کنی که دیگه کار به جاهای باریک کشیده شده باشه! یعنی حداقل روش 10 دقیقه وقت بذار بعد اگه نشد پاسخنامه رو نگاه کن... اونم نه همشو ، اولشو نگاه کن بعد بیا دوباره سعی کن خودت حلش کنی

اگه حسابان خیلی سبز رو میگی ، به نظرم اگه گاج سفید رو نخوندی ، اول برو اونو بخون ، وقت کردی بیا سراغ این غول!! البته چندان غولم نیستا!!!

6. 7 کاربر از Headphone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bina22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اگه حسابان خیلی سبز رو میگی ، به نظرم اگه گاج سفید رو نخوندی ، اول برو اونو بخون ، وقت کردی بیا سراغ این غول!! البته چندان غولم نیستا!!!
    مرسی عزیز.
    والا غول نیست ولی اژدها هست.
    واقعا نهایت ترکیب رو داره این خیلی سبز، کلا به این انتشارات علاقه خاصی دارم.
    فیزیک 3 اش رو میخونم.واقعا عالیه.

8. این کاربر از bina22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Demon_342's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    این بماند ... !

پيش فرض

از من + تر توی دنیا پیدا نمیشه :پی

بچه ها یه چی بگم ؟! حتما اینو در نظر داشته باشید ... بدون علاقه و هدف درس بخونید اصلا خوب نیست ... بهتره نخونید ... یه رشته رو بذارید هدف ... تا جایی که میتونید واسه رسیدن بهش تلاش کنید ...

پس با بیحوصلگی و بدون علاقه درس خوندن ممنوع
    این هدف و رشته رو دقیقا چجوری تعیین کنیم ؟

مثلا من از فیزیک 2 مکانیک کلا خوشم میاد و از فکر کردن راجع به سوالاش و حل کردنشون لذت میبرم ...

ولی زیاد با فیزیک 3 حال نمی کنم ...

الان من به مکانیک علاقه دارم ؟

10. این کاربر از Demon_342 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

1- تقربيا ولي شما كنكورو خوب بده بيخيال معدل باش چون اگه به اين فكر كني رو كارت اثر ميذاره
    دست خودم نیس...آخه میبینم من امسال اگه تلاشمو بیشتر کنم با معدلم خنثی میشه نتیجه میشه مثل امسال باز
    چیزی که تو ریاضی واقعا کشندست، اینه که بخوایم نکات هر تست رو بنویسیم و مرور کنیم. واقعا اشتباهه. چون مثلا اگه از حد و پیوستگی، 100 تا نکته ی خفن هم دربیاری، توی کنکور احتمالش بسیار ضعیفه که یکیش بیاد.
    آره دیگه منم میدونم نباید این طور کرد اصلا نمیشه دنبال راه حل بود که مثل اینکه همش باید تست زد بعد مثلا ریاضی با این همه مباحث کتابای دیگه هم هس من مثلا الان حد رو بخونم و تست بزنم بعد یادم نمیره باز؟چون بعدش میرم سراغ مباحث + دروس دیگه نمیشه که هی حد رو کار کنم
    اول از همه کتابت، باید کتاب خوبی باشه. بعضی کتابها هست که نکات خشک و خیلی خیلی کم استفاده رو مهم جلوه میدن. در صورتی که شاید هیچ وقت تو کنکور نیاد. ولی کلا به جز کتاب، خوندن ریاضی از بقیه دروس خیلی راحتتره. کلا خوندنی در کار نیست. من میگم فقط تست. تست بزن، و برو جلو، دیدی حس می کنی خوب مسلط نشدی و چون گفتی فارغ التحصیلی پس زمان کافی هم داری که یه کتاب دیگه هم کنارش بخونی. خلاصه بهترین و مطمئنترین و شیرین ترین شیوه همین تست زدنه مخصوصا برای ریاضی و فیزیک. ( این همه ترین ترین که گفتم، واقعا بهش رسیدم که میگم )
    موفق باشی
    آره از رمزینه میخوام استفاده کنم و کانون

ممنون از همگی

12. این کاربر از eshghe abi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

خوب من بعد مدتی اومدم برای تقریبا سوالای آخر !
    اول اینکه دومین هفته من تموم شد با 56 ساعت مطالعه ! هفته قبل 47 ساعت بود . حد رو تموم کردم این هفته و دارم تستاشو میزنم . هرچند سخته بدون معلم ولی با معلمی که ما داریم با معلم سخت تر میشه برام ! طبق برنامه ریزی من تا آخر این ماه پیش 1 تموم میشه . اگه بتونم تا آخر تابسنون مشتق رو تموم کنم واقعا عالی میشه (رمزینه دوست دارم : دی )
    فیزیک پیش 1 وسطای فصل یکم ! معلم ما خیلی ناجوره ! امتحان 20 سوالی میگیره 20 مین وقت میده ! من 1 غلط داشتم کناریم که فیزیکشو نهایی 9 شد این امتحان غلط نداره ! شانسه دیگه
    تحلیلی پدرمو دراورد اون اول ولی تقریبا روون شدم الان به لطف اون گاج (مرسی از کسایی که معرفی کردن ! )
    شیمی پیش هم که با معلم دارم پیش میزم . فکر میکردم آخرای فصلیم دیدم فصل 1 تو مبتکران 500 تا تست داره درس ما تا 150 تای اولش رسیده : دی
    اما پایه ! من فیزیک پایه فکر نمیکردم اینقد زیاد باشه ! و نور اینقدر سخت ! پدر منو دراورد این نور ! بابا این چیه گذاشتن اونم واسه سال اولای بدبخت ؟! من سال اول تو جو نبودم نمیدونستم اینقدر سخته . ولی این نور تموم شه تقریبا مشکلی ندارم بقیه رو هنوز یادمه کامل . (خیلی عقبم فیزیک پایه رو ! )
    شیمی پایه من فصل 2 ام ! (غقبم !)
    عربی رو من تازه شروع کردم . واقعا مشکل دارم با اینکه چیا رو باید حفظ کنم . مثلا فکر نمیکردم از جمع مکسر تا این حد سوال بیاد که همه رو بخوای حفظ باشی . نامردیه بابا ! چقدر دیگه باید مثل جمع مکسر و فعلای معتل حفظ کنیم ؟ من از عربی زیاد نگران نیستم البته . کلا از بچگی استعداد ذاتی داشتم تو عربی و دینی ! این ممد شاهده (ممد رفته خر بزنه پیسی نمیاد ! ) (عقبم ولی اینم !)
    حسابان هم تستای تابع رو تقریبا وسطاشم . کلا ریاضی پایه تا دو سه هفته دیگه تموم میشه احتمالا . دارم از رو گاج میزنم ولی خدایی تستاش آبکیه حوصلمو سر میبره . تستای الگو سخته واقعا ! ولی فعلا نیازی ندیدم از الگو بخونم . به هر حال پارسال هر 3 تا کتابشو تموم کردم . (این بد نیست ! حسابان برام خیلی سادست . تست هم نزنم مشکلی ندارم باش .)
    + کتاب سبز ؟! بیخیال بابا ! کتاب سبز کجاش سخته ؟! مام یه زمانی به مبتکران میگفتیم سخت بعد سوال المپیاد با 20 صفحه راه حل دیدیم بیخیال شدیم ! : دی نه ولی جدا اگه یه چیز آبکی مثل کتاب سبز رو سخت حساب کنید براتون کنکورم سخت میشه . به خودت بگید آسونه مطمئن باشید بعدش میبینید سوالا رو خیلی راحت حل میکنید و واقعا هم براتون آبکی میشه . من به نظرم همش تلقینه اینا ! تلقین منفی نکنید ! : دی
    هندسه پایه ! باور کنید من الان میفهمم چه موجودیه این هندسه پایه ! از عربی هم تاثیرش تو کنکور بیشتره ! اگه هندسه پایه نبود با اطمینان میگفتم ریاضی کنکور رو بالای 90 میزنم !! ولی هست ! به هر حال من هندسه 1 رو نخوندم یه راست از 2 شروع کردم (گاج سفید) . گاج واقعا گل کاشته تو این هندسه هاش ! خیلی سبک نت برداری و درسنامه هاش شبیه خلاصه نویسی خود منه ! (فصل یک مونده ! عقبم :( )
    خوب با این تفاسیر ! من فکر میکنم پایه رو خیلی عقب باشم نه ؟ یکی از دوستای من (بسی خرخون ! : دی) تا الان شیمی و هندسه 2 و شیمی 3 رو تموم کرده ! من بیشتر تمرکزم رو پیشه . روزایی که مدرسه داریم رو که اصلا پایه نمیخونم بقیه روزام صبحاش مال پایه است .
    امروز برنامه قلمچی رو نگاه کردم دیدم رو هم 3-4 تا درسش با من هماهنگه . من متاسفانه برناممو نمیتونم عوض کنم مشکل از خودشه ! بعدم این چه مسخره بازیه یهو کل ادبیاتو میخواد امتحان بگیره ؟ :-w
    این آزمون قلمچی من درسای - دیفرانسیل - حسابان - تحلیل - هندسه 2 - فیزیک پیش و فیزیک 2 - انگلیسی - شیمی 2 و پیش رو میزنم . بقیه همه برا عمو کاظم .

چند تا سوال بچه ها !!

1- ببینید من میخوام لغات عربی و جدول تناوبی رو با لایتنر حفظ کنم . باید دو تا جعبه بخرم آیا ؟ یا تو یکی هم میشه ؟ چجوری ؟ خوشم نمیاد برگه هام قاطی شه .
    2- کنکور زبان چند روز با کنکور ریاضی فاصله داره ؟
    3- من هر جا میگم بی دقتی میگن برو تست بزن . من بیدقتیم اصلا تو خود مبحث نیست که با تست حل شه ! 99 درصد محاسباتیه ! مثلا شیمی که حل میکنم تقریبا مطمئنم جوابم غلطه به لطف محاسبات ناجورم ! هرچند حتی سوالای سختش رو هم راحت راه حلشو میفهمم و میرم ولی آخرش میبینم یه جایی اشتباه کردم .البته این یارو بازرگان هم خودش عامل مضاعف شده چون خیلی سوالا جوابو اومده رند کرده آدم *** ! جدا هیچ جور خاکی نیست بریزم سرم ؟
    4 - بچه ها اینجا کسی چند تا عکس از دانشگاه های تهران داره ؟ منظورم از محیط خود دانشگاهه ! سایتاشونو دیدم چیز زیادی نداشتن (تهران - شریف - امیرکبیر - خواجه نصیر)
    5- بچه ها صفحه اول گفتن دیف 10 استاد خوبه ! بعد من که گفتم پیدا نکردم یه عده گفتن خوب نیست . آخرش خوبه یا بده ؟ در چه سطحیه ؟ اگه 10 استاد نه چیو بگیرم ؟ 30 سال کنکور و میکرو بانک (خیلی خوبه) و خوشخوان رو دارم + تستای رمزینه . البته 30 سال رو به اون صورت نمیزنم چون اکثر تستاش تو این کتابای دیگه هست . گذاشتم واسه بعد . چیز بهتری هست ؟ (من از مهمترین هدف هام اینه ریاضی رو بالای 80 بزنم ! )
    6- من دارم تستای حد رو میخونم الان . سراسری زیاد نیست ولی تو آزاد سوالاش یه جوریه ! بعضی سوالاش اصلا هیچ راه کوتاهی نداره ! کلا انگار سوالو گذاشتن تا 5 مین وقت بگیره از آدم ! یعنی با هوپیتال بخوای باید 4 بار هوپیتال بگیری ! هم ارزی بخوای میره زیر دو تا رادیکال تواش و بسط نیوتنش نجومی میشه ! میمونه ور رفتن با خود کسر و مزدوج زدن که بعضی وقتا واقعا طول میکشه ! من چیکار کنم اینجور سوالایی رو ؟ توی کنکور سراسری سوالا چطورین ؟ (من هنوز سوالای هیچ سالیو یه جا ندیدم)
    7- من فعلا تصمیم گرفتم تو تابستون مطالعه مو بیشتر ازین نکنم . ساعات ثابت میمونه اما برای کیفیت مطالعه چکار کنم ؟ کیفیت الان بد نیست ولی جای بهتر شدن هم داره . کسی پیشنهادی نداره ؟
    8- بچه های 90 نتایجتونو کی میدن برید سر زندگیتون ؟ (شوخی !)
    9-آزادو کی میدن ؟
    10- میگم همه اینا انجام شد و انتخاب رشته کردی کی باید بری دانشگاه ؟شنیدم اگه خوابگاهی باشی باید چند روز زودتر بری
    11- بچه ها برنامه قلمچی برای طول سال چطوریه ؟ ما که مدرسمون پیش 1 رو تابستون تموم میکنه تو مهر به بعد از پیش 1 باید آزمون بدیم ؟ موازی نداره ؟
    12-اگه الان شما جای ما بودید چیکار میکردید که خودتون اونموقع نکردید ؟
    13- من با توجه به اینکه الان تازه عربیو شروع کردم میگم ! دو تا طرح دارم کی بینشون تو شکم ! من فوت و فن رو گذاشتم برای طول سال که بخونم و از یه کتابم تست بزنم ! اون که هیچی . اما برای تابستون چیکار کنم ؟ من اول میخواستم از رو آموزش رمزینه یه دور کامل بخونمش . الان وسوسه شدم که برم عربی های گاج سبز رو به ترتیب بخونم ! کدوم بهتره به نظر شما ؟ میخوام روزی ثابت بزارم 1 ساعت برا عربی خستگیه آدمم در میره (الان خیلی سخته هر چی میخونم همش اختصاصی ...)

ممنون بچه ها ! دیگه فک کنم تموم شد سوالام ...

مرسی عزیز.
    والا غول نیست ولی اژدها هست.
    واقعا نهایت ترکیب رو داره این خیلی سبز، کلا به این انتشارات علاقه خاصی دارم.
    فیزیک 3 اش رو میخونم.واقعا عالیه.
    غول کو ؟ اژدها کدومه ؟ دی
    اون کتاب سبز تنها بخش سختش سوالای المپیادیشه که اونم برای کسی که المپیاد کار نکرده سخته ! المپیادیا بش میخندن .
    مطمئن باش بعد یه مدت برات ساده میشه . سماجت به خرج بده روی سوالا و تا میتونی روشون فکر کن !
    شما داری سبزو میخونی الان ؟

عده ای از دوستان که یادم نیست کیا بودن !
    من میخواستم تشکر کنم که جواب سوالای قبلیمو دادین ! همون روزش یه پست طولانی زدم که متاسفانه پرید ...
    ولی بازم مرسی . در ضمن اون مسافرت سه روزه آخر تابستون دست من نیست . تازه من همین هفته هم قرار بود برا مسابقات کشوری آزمایشگاهی بفرستنم قزوین ! بشون گفتم چون امتحان نهاییمو بد تصحیح کردین نمیام !

14. 3 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

این هدف و رشته رو دقیقا چجوری تعیین کنیم ؟

مثلا من از فیزیک 2 مکانیک کلا خوشم میاد و از فکر کردن راجع به سوالاش و حل کردنشون لذت میبرم ...

ولی زیاد با فیزیک 3 حال نمی کنم ...

الان من به مکانیک علاقه دارم ؟
    ببین اینجوری واقعا درست نیست تصمیم بگیری !
    به قول مشاورمون رشته آشی نیست که ! رشته ی آیندته !
    رشته های دانشگاهی خیلی فرق دارن با چیزی که فکر میکنی الان . بعدا تو دانشگاه که رفتی به شناخت میرسی .
    اما الان به نظر من درسایی روکه علاقه داری رو به ترتیب لیست کن . بعد برو از چند نفر دانشجو بپرس تا بت بگن چه رشته هایی رو ممکنه دوست داشته باشی . بعد اگه مثلا گفتن مکانیک برو در موردش تحقیق کن ! تحقیق هم یعنی درست حسابی نه در سطح مقاله های مزخرف سازمان سنجش برای معرفی رشته ها که همه رشته ها رو عالی ! پر بازارررر ! معرفی کرده .
    برو ببین مکانیک چه واحدایی داره . اگه کسیو میشناسی که مکانیک میخونه بر بپرس درساشون چطوریه . چه مباحثی دارن . چیا میخونن . بعد چند تا رشته رو که دیدی خودت میفهمی چیه علاقت ! با بقیه هم کاریت نباشه که مردم چه رشته ای میرن ! مثلا من خودم به شخصه از عمران متنفرم ! بدون کنکور هم بگن آقا بیا عمران شریف بخونم اگه برم بعد یه هفته خودشون میندازنم بیرون چون ازش بدم میاد . بیاد علاقه داشته باشی تا کمکت کنه بتونی بخونی چون کنکور تازه شروع تحصیلات جدیته !
    موفق باشی

16. 2 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Headphone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    -.-

پيش فرض

در حال حاضر بله اونو میخونم ، ولی اول گاجو یه بار دیگه برای آزمون میخونم اگه وقت بشه میام سراغ سبز

18. این کاربر از Headphone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Sadeq_ME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Stamford Bridge

پيش فرض

خوب من بعد مدتی اومدم برای تقریبا سوالای آخر !
    اول اینکه دومین هفته من تموم شد با 56 ساعت مطالعه ! هفته قبل 47 ساعت بود . حد رو تموم کردم این هفته و دارم تستاشو میزنم . هرچند سخته بدون معلم ولی با معلمی که ما داریم با معلم سخت تر میشه برام ! طبق برنامه ریزی من تا آخر این ماه پیش 1 تموم میشه . اگه بتونم تا آخر تابسنون مشتق رو تموم کنم واقعا عالی میشه (رمزینه دوست دارم : دی )
    فیزیک پیش 1 وسطای فصل یکم ! معلم ما خیلی ناجوره ! امتحان 20 سوالی میگیره 20 مین وقت میده ! من 1 غلط داشتم کناریم که فیزیکشو نهایی 9 شد این امتحان غلط نداره ! شانسه دیگه
    تحلیلی پدرمو دراورد اون اول ولی تقریبا روون شدم الان به لطف اون گاج (مرسی از کسایی که معرفی کردن ! )
    شیمی پیش هم که با معلم دارم پیش میزم . فکر میکردم آخرای فصلیم دیدم فصل 1 تو مبتکران 500 تا تست داره درس ما تا 150 تای اولش رسیده : دی
    اما پایه ! من فیزیک پایه فکر نمیکردم اینقد زیاد باشه ! و نور اینقدر سخت ! پدر منو دراورد این نور ! بابا این چیه گذاشتن اونم واسه سال اولای بدبخت ؟! من سال اول تو جو نبودم نمیدونستم اینقدر سخته . ولی این نور تموم شه تقریبا مشکلی ندارم بقیه رو هنوز یادمه کامل . (خیلی عقبم فیزیک پایه رو ! )
    شیمی پایه من فصل 2 ام ! (غقبم !)
    عربی رو من تازه شروع کردم . واقعا مشکل دارم با اینکه چیا رو باید حفظ کنم . مثلا فکر نمیکردم از جمع مکسر تا این حد سوال بیاد که همه رو بخوای حفظ باشی . نامردیه بابا ! چقدر دیگه باید مثل جمع مکسر و فعلای معتل حفظ کنیم ؟ من از عربی زیاد نگران نیستم البته . کلا از بچگی استعداد ذاتی داشتم تو عربی و دینی ! این ممد شاهده (ممد رفته خر بزنه پیسی نمیاد ! ) (عقبم ولی اینم !)
    حسابان هم تستای تابع رو تقریبا وسطاشم . کلا ریاضی پایه تا دو سه هفته دیگه تموم میشه احتمالا . دارم از رو گاج میزنم ولی خدایی تستاش آبکیه حوصلمو سر میبره . تستای الگو سخته واقعا ! ولی فعلا نیازی ندیدم از الگو بخونم . به هر حال پارسال هر 3 تا کتابشو تموم کردم . (این بد نیست ! حسابان برام خیلی سادست . تست هم نزنم مشکلی ندارم باش .)
    + کتاب سبز ؟! بیخیال بابا ! کتاب سبز کجاش سخته ؟! مام یه زمانی به مبتکران میگفتیم سخت بعد سوال المپیاد با 20 صفحه راه حل دیدیم بیخیال شدیم ! : دی نه ولی جدا اگه یه چیز آبکی مثل کتاب سبز رو سخت حساب کنید براتون کنکورم سخت میشه . به خودت بگید آسونه مطمئن باشید بعدش میبینید سوالا رو خیلی راحت حل میکنید و واقعا هم براتون آبکی میشه . من به نظرم همش تلقینه اینا ! تلقین منفی نکنید ! : دی
    هندسه پایه ! باور کنید من الان میفهمم چه موجودیه این هندسه پایه ! از عربی هم تاثیرش تو کنکور بیشتره ! اگه هندسه پایه نبود با اطمینان میگفتم ریاضی کنکور رو بالای 90 میزنم !! ولی هست ! به هر حال من هندسه 1 رو نخوندم یه راست از 2 شروع کردم (گاج سفید) . گاج واقعا گل کاشته تو این هندسه هاش ! خیلی سبک نت برداری و درسنامه هاش شبیه خلاصه نویسی خود منه ! (فصل یک مونده ! عقبم :( )
    خوب با این تفاسیر ! من فکر میکنم پایه رو خیلی عقب باشم نه ؟ یکی از دوستای من (بسی خرخون ! : دی) تا الان شیمی و هندسه 2 و شیمی 3 رو تموم کرده ! من بیشتر تمرکزم رو پیشه . روزایی که مدرسه داریم رو که اصلا پایه نمیخونم بقیه روزام صبحاش مال پایه است .
    امروز برنامه قلمچی رو نگاه کردم دیدم رو هم 3-4 تا درسش با من هماهنگه . من متاسفانه برناممو نمیتونم عوض کنم مشکل از خودشه ! بعدم این چه مسخره بازیه یهو کل ادبیاتو میخواد امتحان بگیره ؟ :-w
    این آزمون قلمچی من درسای - دیفرانسیل - حسابان - تحلیل - هندسه 2 - فیزیک پیش و فیزیک 2 - انگلیسی - شیمی 2 و پیش رو میزنم . بقیه همه برا عمو کاظم .

چند تا سوال بچه ها !!

1- ببینید من میخوام لغات عربی و جدول تناوبی رو با لایتنر حفظ کنم . باید دو تا جعبه بخرم آیا ؟ یا تو یکی هم میشه ؟ چجوری ؟ خوشم نمیاد برگه هام قاطی شه .
    2- کنکور زبان چند روز با کنکور ریاضی فاصله داره ؟
    3- من هر جا میگم بی دقتی میگن برو تست بزن . من بیدقتیم اصلا تو خود مبحث نیست که با تست حل شه ! 99 درصد محاسباتیه ! مثلا شیمی که حل میکنم تقریبا مطمئنم جوابم غلطه به لطف محاسبات ناجورم ! هرچند حتی سوالای سختش رو هم راحت راه حلشو میفهمم و میرم ولی آخرش میبینم یه جایی اشتباه کردم .البته این یارو بازرگان هم خودش عامل مضاعف شده چون خیلی سوالا جوابو اومده رند کرده آدم *** ! جدا هیچ جور خاکی نیست بریزم سرم ؟
    4 - بچه ها اینجا کسی چند تا عکس از دانشگاه های تهران داره ؟ منظورم از محیط خود دانشگاهه ! سایتاشونو دیدم چیز زیادی نداشتن (تهران - شریف - امیرکبیر - خواجه نصیر)
    5- بچه ها صفحه اول گفتن دیف 10 استاد خوبه ! بعد من که گفتم پیدا نکردم یه عده گفتن خوب نیست . آخرش خوبه یا بده ؟ در چه سطحیه ؟ اگه 10 استاد نه چیو بگیرم ؟ 30 سال کنکور و میکرو بانک (خیلی خوبه) و خوشخوان رو دارم + تستای رمزینه . البته 30 سال رو به اون صورت نمیزنم چون اکثر تستاش تو این کتابای دیگه هست . گذاشتم واسه بعد . چیز بهتری هست ؟ (من از مهمترین هدف هام اینه ریاضی رو بالای 80 بزنم ! )
    6- من دارم تستای حد رو میخونم الان . سراسری زیاد نیست ولی تو آزاد سوالاش یه جوریه ! بعضی سوالاش اصلا هیچ راه کوتاهی نداره ! کلا انگار سوالو گذاشتن تا 5 مین وقت بگیره از آدم ! یعنی با هوپیتال بخوای باید 4 بار هوپیتال بگیری ! هم ارزی بخوای میره زیر دو تا رادیکال تواش و بسط نیوتنش نجومی میشه ! میمونه ور رفتن با خود کسر و مزدوج زدن که بعضی وقتا واقعا طول میکشه ! من چیکار کنم اینجور سوالایی رو ؟ توی کنکور سراسری سوالا چطورین ؟ (من هنوز سوالای هیچ سالیو یه جا ندیدم)
    7- من فعلا تصمیم گرفتم تو تابستون مطالعه مو بیشتر ازین نکنم . ساعات ثابت میمونه اما برای کیفیت مطالعه چکار کنم ؟ کیفیت الان بد نیست ولی جای بهتر شدن هم داره . کسی پیشنهادی نداره ؟
    8- بچه های 90 نتایجتونو کی میدن برید سر زندگیتون ؟ (شوخی !)
    9-آزادو کی میدن ؟
    10- میگم همه اینا انجام شد و انتخاب رشته کردی کی باید بری دانشگاه ؟شنیدم اگه خوابگاهی باشی باید چند روز زودتر بری
    11- بچه ها برنامه قلمچی برای طول سال چطوریه ؟ ما که مدرسمون پیش 1 رو تابستون تموم میکنه تو مهر به بعد از پیش 1 باید آزمون بدیم ؟ موازی نداره ؟
    12-اگه الان شما جای ما بودید چیکار میکردید که خودتون اونموقع نکردید ؟
    13- من با توجه به اینکه الان تازه عربیو شروع کردم میگم ! دو تا طرح دارم کی بینشون تو شکم ! من فوت و فن رو گذاشتم برای طول سال که بخونم و از یه کتابم تست بزنم ! اون که هیچی . اما برای تابستون چیکار کنم ؟ من اول میخواستم از رو آموزش رمزینه یه دور کامل بخونمش . الان وسوسه شدم که برم عربی های گاج سبز رو به ترتیب بخونم ! کدوم بهتره به نظر شما ؟ میخوام روزی ثابت بزارم 1 ساعت برا عربی خستگیه آدمم در میره (الان خیلی سخته هر چی میخونم همش اختصاصی ...)

ممنون بچه ها ! دیگه فک کنم تموم شد سوالام ...

غول کو ؟ اژدها کدومه ؟ دی
    اون کتاب سبز تنها بخش سختش سوالای المپیادیشه که اونم برای کسی که المپیاد کار نکرده سخته ! المپیادیا بش میخندن .
    مطمئن باش بعد یه مدت برات ساده میشه . سماجت به خرج بده روی سوالا و تا میتونی روشون فکر کن !

من میخواستم تشکر کنم که جواب سوالای قبلیمو دادین ! همون روزش یه پست طولانی زدم که متاسفانه پرید ...
    ولی بازم مرسی . در ضمن اون مسافرت سه روزه آخر تابستون دست من نیست . تازه من همین هفته هم قرار بود برا مسابقات کشوری آزمایشگاهی بفرستنم قزوین ! بشون گفتم چون امتحان نهاییمو بد تصحیح کردین نمیام !
    سلام دوست عزیز یه توصیه: به نظر من شما اگه همین وقتی‌ رو که برای تایپ پست‌هات میذاری بذاری واسه درس خوندن من فکر می‌کنم که خیلی‌ بیشتر سود کنی‌(جسارت نباشه.البته من نمیدونم که این پست رو تو چند دقیقه نوشتی‌).البته اگه وقت استراحتت هست یا سوال خاصی‌ داری عیب نداره ولی‌ کلا گفتم!

موفق باشی‌
    Last edited by Sadeq_ME; 24-07-2011 at 12:48.

20. 2 کاربر از Sadeq_ME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •