فکر میکنم اشتباه میکنین. تا جایی که من میدونم تهران از شیراز پزشکیش بالاتره. شاید منظور شما اینه که توی رشته های شیراز پزشکیش بهترینه
در مورد دندانپزشکی هم بهشتی از همه بالاتره (بازم شاید منظور شما توی رشته های دانشگاه مشهد بالاترین دندونه)![]()
فکر میکنم اشتباه میکنین. تا جایی که من میدونم تهران از شیراز پزشکیش بالاتره. شاید منظور شما اینه که توی رشته های شیراز پزشکیش بهترینه
در مورد دندانپزشکی هم بهشتی از همه بالاتره (بازم شاید منظور شما توی رشته های دانشگاه مشهد بالاترین دندونه)![]()
همه دانشگاهها خوبن.
مهم اینه
آدم خودش بخواد درس بخونه.هیچ فرقی نمیکنه.
چه بسا آدم های زیادی رو دیدم که خیلی موفق بودن و در دانشگاههای حتی غیرانتفایی درس خوندن سواد خوبی هم دارن خیلی ها هم هستن که بهترین دانشگاها درس خوندن و نه شغل درست و حسابی دارن و زندگی بدرد بخوری.
4 سال میخوای بری درس بخونی چه فرقی میکنه کجا باشی.
شما صنعتی شریف هم که باشی کار نیست حالا مال هرجا که هستی.
پس باید در حین درس به فکر کار هم بود.
یکی از دوستان ما در هند درس خونده رشته دندان الان یکی از بهترین دندان پزشکان شیرازه درحالی که خیلی از کسانی که در شیراز هم درس خوندن و افتخار هم میکنم که در علوم پزشکی شیراز خوندن 1هزارم درآمد اون رو ندارن. یا خیلی از پزشکا هستن که در آزاد درس خوندن و الان خیلی موفقن بنابراین دانشگاه اصلا ملاک نیست مهم خود آدمه اینو یادتون باشه.
کلا منظورشون غیر از تهران بوده نه تهران!
یه سوال : احتمال هم داره سال 91 نمرات نهایی پیش دانشگاهی رو تاثیر بدن؟
احتمال هر چیزی هست
اگه بخوان این کار رو بکنن از سالی که کشوری شده و تصحیح اون در حوزه انجام شده باشه نمره ها رو در نظر می گیرن![]()
ملاک کل سنجش های سازمان سنجش تراز هست. از این بابت خیالتون تخت. اول نمرات هر درس رو با نمرات همون درس دیگر داوطلبان تراز می کنن، بعد از طرف دیگه درصدهای کنکورت رو در هر درس جداگونه با دیگر داوطلبان تراز می کنن بعد اگه تراز نمره امتحان نهاییت از تراز کنکورت بهتر بود اونوقت اون به میزان 25 درصد تاثیر می دن که این میشه تاثیر مثبت. اگه فقط تاثیر می دادن و به مثبت و منفی بودنش توجهی نمی کردن، دیگه با تراز کنکورت مقایسه نمی کردن و مستقیم به میزان 25 درصد تاثیر می دادن.نوشته شده توسط milla.online
اگرم در مقایسه تراز نمره امتحان نهاییت در اون درس کمتر بود اونو تاثیر نمی دن و تراز درصد کنکورت صد در صد تاثیر می دن.
خب حالا شما اگه فیزیک رو 12 گرفتی مطمئنا ترازت خیلی پایین می شه که اگه مثلا درصد کنکورت 30 باشه ترازت خیلی بالاتر از تراز نمرت خواهد بود و فقط تراز درصدت تو کنکور در نظر می گیرن. و این به نفع شما خواهد بود و به ضرر ما.
کلا برای کسانی که نمرشون خوب شده به ضرر خواهد بود و به نفع کسانیه که نمرشون بد شده. درسته به نفع هر دو قشره ولی تاثیرش اینقدر کم میشه که در یک کلام میشه گفت به ضرر درس خوناست.
الووووووووووووووووووووووو و یکی جواب بده![]()
بحثش بود قبل کنکور برای امسال ولی نشد ساله دیگه میشه
دوستان یه نکته ی مهمی رو که باید هنگام استفاده از " یاد گار ماندگار " کانون مد نظر داشته باشند.
درصد قبولی دانش آموزان کانونی در اون رشته محل هستش.
مثلا در رشته ریاضی ( 89 ) تنها 59 نفر از 125 نفر کانونی بودن و میانگین رتبشون تو منطقه ها به ترتیب 33 - 26 - 6 شده.
در 80 درصد رشته ها تعداد قبولی های کانونی کمتر از 50 درصد هستش.
-------------------------------------------------------------------
*** چیزی از این دانشگا ها میدونی بیا تو این تاپیک و بگو.
دانشگاه های دولتی (روزانه و شبانه )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1-دانشگاه تفرش
2-صنعتی ارومیه
3-فنی گلپایگان
4-خلیج فارس - جم
5-صنعتی بیرجند
6-بجنورد
7-کردستان
8-بو علی سینا
9-دامغان
10-تربت حیدریه
غیر انتفاعی :
1-علم و فرهنگ تهران
2-صنعتی فولاد اصفهان
3-فرزانگان اصفهان
آزاد :
1- نجف آباد
»»» خواهشا هرکی هر اطلاعاتی داره هر قدر هم که کم باشه دریغ نکنه !
من که تو هر رتبه بندی که دیدم شیراز رتبش بهتر بود. اگه اختراعات رو هم ملاک قرار بدن، از کجا معلوم دانشگاه شیراز بالاتر نباشه؟خوب دوست من این ملاکه رده بندی کل دانشگاههای جهانه و فکر کنم باید قبولش داشته باشیم
البته یه چیزی رو هم می دونیم که هر رشته ای ممکنه تو یکی از دانشگاهها بهترین باشه و باید به قطب بودن رشته توجه کرد.
---------- Post added at 06:41 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------
آقای songilgook در مورد رشته هنر که جواب نمی دن چون اگه دقت کنید به نظرسنجی تاپیک
توجه کنید، معلومه داوطلبای هنر خیلی کمن اینجا. برای همین چنین سوالات تخصصی کسی نیست که جواب بده. مگر اینکه دانشجوی این رشته ها رو پیدا کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)