تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 61 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 610

نام تاپيک: .:: رضــا یزدانــی ::.

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

میگم معلوم نیست رضا تو شهرهای دیگه کنسرت بزاره یا نه؟ مثلا شیراز
    فعلاً که برنامه‌ای نیست ...

از ادمین پیج رسمیش پرسیدم، گفت تا اسفند خبری از کنسرت نیست (اسفند هم قطعاً تو تهرانه مثل پارسال)

حرف کنسرت پارسال شد ...
    در آستانه‌ی کنسرت 24 آبان، یه مروری داشته باشیم از کنسرت اسفند 89 رضا در برج میلاد ...
    از ریهرسال (تمرین) تا اجرا ...
    (گزارش مربوط به همون دوره است، زمان فعل‌ها هم اغلب آینده و حال هست)
    گزارش کنسرت رو حتماً بخونید، قشنگه ...

اسفند ماه امسال ماه شلوغی برای کنسرت‌ها بود. سری به محل تمرین گروه رضا یزدانی که زمان زیادی تا اجرای کنسرتشان نمانده و خیلی فشرده مشغول تمرین هستند، زدیم.

این گروه از ۱۴ اسفندماه تمرین‌هایشان را شروع کردند و از ۸ تا ۱۲ شب در سالن تمرین‌های اریکه ایرانیان مشغولند.

کنسرت ۲۶ اسفند که در حقیقت کنسرت آلبوم «ساعت ۲۵ شب» است شامل ۶ قطعه برگزیده از این آلبوم و قطعاتی از آلبوم‌ها قبل است. فشار کار گروه، کمبود وقت و همراه شدنش با بیماری اندک رضا یزدانی پیش از کنسرت کار‌ها را سخت‌تر کرده است. چون پیش از این، گروه این آلبوم را اجرا نکرده بودند روند کار‌ها نسبت به اجراهای قبلی اندکی سخت‌تر پیش می‌رود ولی با این وجود انرژی و صمیمی بودن اعضا کمک خوبی برای کم کردن فشارهاست.

گروه رضا یزدانی به رهبری بهروز پایگان و با نوازندگانی نظیر میلاد عدل خواست، مازیار احمدپور (گیتار الکتریک)، آرش زمانیان (گیتار باس) و پیام زمانی (درام) در انتظار روز کنسرت هستند. عکس‌های حامد بدیعی از این تمرین را این‌جا ببینید...

(۲۶ اسفند) آخرین کنسرت سال ۸۹ رضا یزدانی در سالن همایش‌های برج میلاد در دو سانس اجرا شد. پیش از ورود گروه به سالن یک ویدئو کلیپ از برج میلاد پخش شد و بعد از حدود ۲۰ دقیقه گروه با تشویق مردم روی سن آمدند. در آغازگروه موسیقی «شهر دل» را نواخت تا رضا یزدانی هم روی سن حاضر شد. پس از پایان قطعه «شهر دل» رضا یزدانی برای انتخاب قطعه بعدی از تماشاگران پرسید: «دوست دارید سری به لاله زار بزنیم؟ یا نه بریم کافه نادری و یک قهوه بخوریم؟»

بهروز پایگان: «الان نزدیک عید لاله زار شلوغه.»
    «اصلا بیاید یک مقدار نزدیک‌تر، بریم کوچه ملی.»

نکته‌ای که اجرا‌ها را زیبا‌تر می‌کرد نور‌پردازی بسیار خوبی بود که با ویدئو کلیپ‌هایی که مطابق با قطعات پخش می‌شد هماهنگی زیبایی داشت.

برای سومین قطعه «اتاق یخ زده» همراه با پخش ویدئو کلیپی اجرا شد. حرکت و حس خوب رضا یزدانی و گروهش هنگام اجرا و نور‌پردازی و رقص نورهای خیلی خوب اجرا‌ها را جذاب‌تر کرده بود.

رضا یزدانی برای انتخاب هر قطعه شیوهٔ جالبی را پیش گرفته بود و برای انتخاب چهارمین قطعه گفت: هر موزیکی که میلاد عدل خواست و با «گیتار الکتریک» زد‌‌ همان را می‌خوانیم؛ به این ترتیب قطعهٔ «یکی در می‌ون» اجرا شد که البته تغییر کوچکی که در تنظیم این قطعه داده شده بود و ریتم تند‌تر آهنگ این قطعه را زیبا‌تر کرده بود.

پس از اتمام این قطعه رضا یزدانی «حسن فتحی» را که از میهمانان این سئانس بود معرفی کرد و گفت: «الان به نظرم لاله زار خلوت شده بهتره که یک سر بریم لاله زار» و قطعهٔ «لاله زار» به همراه پخش قطعاتی از فیلم «حکم» مسعود کیمیایی اجرا شد.

بعد از به پایان رسیدن این قطعه رضا یزدانی یادی از «مسعود کیمیایی» که بیمار است کرد.

قطعه بعدی «کارتون» بود که با موزیک پلنگ صورتی و فیکس شدن نور صورتی روی سن اجرا شد.

رضا یزدانی بعد از اتمام این قطعه به تماشاگران که همگی درخواست «مش رمضون» را داشتند گفت: «اجازه بدید ببینیم چقدر وقت داریم، ساعت من الان ۲۵ است و قطعهٔ «ساعت ۲۵ شب» با تشویق تماشاگران اجرا شد و بعد از این قطعه، نوبت به «حس تاریخ» رسید. رضا یزدانی از علی اوجی مدیر برنامه‌های گروه تشکر کرد و اوجی برای اعلام حضور هادی کاظمی، همایون نصیری (سرپرست گروه دارکوب) و ملیکا شریفی نیا روی سن آمد و همچنین از مرحوم «خسرو شکیبایی» و «ناصر عبداللهی» نیز یاد کرد؛ در ادامه نیز تماشاگران را به دیدن کلیپی از تمرین‌های گروه دعوت کرد.

پس از پایان کلیپ بخش دوم کنسرت با قطعهٔ «مرگ تدریجی یک رویا» و پخش کلیپی از قطعه‌های این سریال شروع شد.

پس از مرگ تدریجی یک رویا قطعهٔ «کی فکرشو می‌کرد» و پس از آن قطعهٔ «شمال» با همراهی ساز دهنی «میلاد عدل خواست» اجرا شد؛ بعد از این دو قطعه بالاخره قطعه‌ای که تماشاگران درخواست آن را داشتند «مش رمضون» اجرا شد.

ترانهٔ «طهران-تهران» نیز جزء قطعاتی بود که طرفداران بسیاری داشت اما این قطعه به صورت کامل اجرا نشد و رضا یزدانی توضیح داد: وزارت ارشاد مجوز این کار را به ما داده اما فرصت و مجالی برای تمرین قطعه نبود اما ترجیع بند این ترانه با همراهی تماشاگران خوانده شد.

بعد از پخش ترانهٔ فیلم «رئیس» رضا یزدانی اعضای گروهش را به این ترتیب: بهروز پایگان (سرپرست گروه)، مازیار احمدپور (گیتار الکتریک)، پیام زمانی (درام)، آرش زمانیان (گیتار باس) و میلاد عدل خواست (گیتار الکتریک) معرفی کرد و برای اختتامیهٔ کار، ترانهٔ «خلیج فارس» را اجرا کرد.

همچنین از میهمانان سئانس دوم کنسرتمی توان به بهرام رادان، روزبه نعمت اللهی، امیر آقایی، کامبیز دیر باز و لاله اسکندری اشاره کرد.

منابع: وبلاگ سایه آفتاب به نقل از موسیقی ما

2. 17 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خب عکس‌های تمرین کنسرت 24 آبان هم رسید !!
    بشتابید بشتابید

همه‌ی عکس‌ها رو ضمیمه‌ی پست کردم، روشون کلیک کنید می‌تونید بزرگش رو ببینید ...
    دست خانم داور واسه گرفتن این عکسای زیبا درد نکنه
    دو سه تاش رو خیلی دوست داشتم ...

4. 19 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Alireza_SA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

آدم حال میکنه با این تاپیک داغ

بچه ها یه درخواستی داشتم ...

صفحه فیس بوک اعضای band رضا یزدانی...
    شاعراش هم اگه باشه خوبه

البته صفحاتی که مورد تایید باشه ...
    Last edited by Alireza_SA; 10-11-2011 at 01:03.

6. 2 کاربر از Alireza_SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

آدم حال میکنه با این تاپیک داغ

بچه ها یه درخواستی داشتم ...

صفحه فیس بوک اعضای band رضا یزدانی...
    شاعراش هم اگه باشه خوبه

البته صفحاتی که مورد تایید باشه ...
    یعنی منابعمون رو لو بدیم داداش ؟!

عمراً‌ : دی

پ.ن:

پیج رسمی بهروز پایگان (پیانیست، کیبوردیست، تنظیم)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پیج رسمی مازیار احمدپور (گیتار الکتریک)
    کد:
    پیج رسمی پیام زمانی (درامر)
    کد:
    پیج رسمی آرش زمانیان (گیتار بیس)
    کد:
    پیج رسمی خانم شهرزاد داور (طرح‌های جدید رو می‌ذاره تو پیجش)
    کد:
    فقط پیج میلاد عدل خواست عزیز رو پیدا نکردم، خوشحال میشم دوستان معرفی کنن ...

آخرین خبر از پیج رسمی رضا، که خیلی هم خبر خوبیه، اما حیف که تهران نیستم برم :‌(

پنج شنبه این هفته، 19 آبان ماه 90، جلسات خانه ترانه که هر پنج شنبه از ساعت 13.30 تا 17 در فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان جلفا، نرسیده به پل سیدخندان به مدیریت دکتر افشین یداللهی برگزار می شود،علاوه بر برگزاری برنامه های هفتگی خود یعنی ترانه خوانی و نقد و بررسی ترانه، به نقد آلبوم جدید " رضا یزدانی " با عنوان " ساعت فراموشی " نیز اختصاص دارد.

در این برنامه ویژه ، حسن علی شیری، مهدی ایوبی، سروش دادخواه، اندیشه فولادوند، میثم یوسفی، پویان بوترابی و دیگر ترانه سرایان این مجموعه؛ علی اوجی، تهیه کننده و برخی از آهنگسازان و نوازندگان آلبوم ساعت فراموشی حضور خواهند داشت.

در این نشست ،آلبوم به لحاظ محتوای کلام، آهنگسازی، خوانش و..مورد نقد و بررسی توسط ترانه سرایان و دیگر مهمانان حاضر در برنامه که هر یک در زمینه خاصی تخصص دارند، قرار خواهد گرفت. ورود برای عموم علاقه مندان آزاد و رایگان است

پ.ن 2 : عکس پیوست رو هم بگیرید، قشنگه ... (پوستر جدیدی که بالاتر گذاشتم هم سایز اصلیش پیوست شده)
    Last edited by Kurosh; 10-11-2011 at 01:28.

8. 10 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

من امروز رفتم آلبوم رو خریدم. یه مقوای سه کفه ای که تا میشه و تماماً چاپ رنگی هست که سمت چپش یه جیب مانند داره که CD توش قرار میگیره. لبۀ مقوا یک سری خراش کوچیک رو CD انداخته. هولوگرامش هم اونقدر بد بود که وقتی حتی سعی کردم به آرامی برش دارم کلی از این چسب هاش موند روش که کلی طول کشید تا کامل تمیزش کنم. میخواستم ازش اسکن فول سایز بگیرم برای دوستان بزارم که وقت نشد.
    ورژن بهتری وجود داره؟ که توی جوئل کیس یا دیجی پک باشه؟ با دفترچۀ مفصل تر؟

پ.ن: این شلوار چرم یزدانی چقدر ضایعست. بابا شلوار چرم باید کاملاً اندازه باشه تا چین نخوره. رضا جان یه بار فیلم ترمینیتور رو ببین

10. 7 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

خوشا به حال ما که رضا یزدانی داریم.....

12. 13 کاربر از M3HRD@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

یه طرح قشنگ از آقای محمد طالب زاده که هنرمند قابلی هستن ...

متنی که خودشون نوشتن :

اینم طرح یک گردنبند، برگرفته از آهنگ کافه بهشت رضا یزدانی، امیدوارم به دل رضا و هوادارای پرشمارش بشینه، اگر استقبال کافی شد، گروه می تونه ازین کار بسازه و به هوادارا تقدیم کنه، روزهای گرمی داشته باشین.
    سپاس گزار، محمد طالب زاده

متن نوشته شده

حوا تویی
    هرجا تو باشی بهشته
    سیبی که چیدی ابتدای سرنوشته

سایز بالاترش رو پیوست کردم ...

یه Wallpaper هم بذارم ... :

14. 8 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Alireza_SA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

دچار فراموشی
    نگاه انتقادي يكي از ترانه‌سراهاي آلبوم جديد رضا يزداني

میثم یوسفی: برای من که در جایگاه روزنامه‌نگاری اساساً منتقد جریان بیمار موسیقی در ایران هستم، حتی حضور در یک آلبوم به عنوان ترانه‌سرا و رفاقت با خواننده‌ی آلبوم هم نمی‌تواند بهانه‌ای باشد که از موضع نقد پایین بیایم. نگاه من در قبال آلبوم جدید رضا یزدانی انتقادی‌ست، با این‌همه نمی‌توانم منصف نباشم و به این اشاره نکنم که آلبوم جدید نسبت به دو کار قبلی‌اش، «هیس» و «ساعت بیست و پنج شب» آلبوم بهتر و درست‌تری‌ست و نشانه‌های پیشرفت در کارهای او کاملا نمایان است.

رضا از معدود خواننده‌هایی‌ست که به شخصه از آلبوم «پرنده بی پرنده» طرفدارش هستم. از همان آلبوم به بعد، هم‌چنان بزرگترین مشکل آلبوم‌های یزدانی تنظیم‌هایش است. این خواننده بعد از آلبوم «هیس» گروه جوانی را راه انداخت که در «ساعت فراموشی» علارغم پیشرفت بسیار محسوس این گروه جوان نسبت به اولین روزهای تشکیل، در خیلی جاها صداها کهنه است، ایمپرووایزها بوی کهنگی می‌دهد و علاقه‌ی اعضای گروه به موسیقی راک دهه‌ی 60 و 70 تبدیل به نقطه ضعف آن‌ها شده است که از خلاقیت و به روز بودن فاصله بگیرند. در قطعه‌ای که خودم به عنوان ترانه سرا حضور دارم، دو ترانه با جهان‌بینی و تالیف مختلف، دو ملودی با فضای متفاوت و دو تنظیم کاملا جدا از هم بدون هیچ منطق ساختاری در کنار هم قرار گرفته‌اند تا سر و شکل یک آهنگ را داشته باشند. توجیه رضا برای این موضوع همان چیزی‌ست که گفتم، شباهت به کارهای پینک فلوید، در حالی که اگر پینک فلوید دست به ساختار شکنی می‌زد، سه پارت از Another Brick The Wall داشت که مانیفست و جهان‌بینی هر پارتی هم در امتداد پارت قبلی بود و این‌ها مکمل هم بودند نه نافی یکدیگر یا بی‌ربط به هم.

یکی دیگر از مشکلات بزرگ آلبوم «ساعت فراموشی» بحث میکس و مسترینگ آن است. در موسیقی شلوغی مثل آن‌چه در این آلبوم می‌شنویم، لزوما این‌که صداها را تفکیک شده بشنوی یا داخل هم، مزیت یا عیب کار نیست. آلبومی با رویکرد پاپ- راک فقط در زمانی که بداهه نوازی دارد نیازمند صدای تفکیک شده است. در سایر موارد ایده‌ی کلی تنظیم‌کننده در مورد نظام صدایی آلبوم یا آهنگ مهم است که دوست داشته باشد از چیدمان کلی سازها، ملودی‌ها و هارمونی کلی کار، چه خروجی‌ای بگیرد. متاسفانه به علت مشکل همیشگی موسیقی ما در صداگیری و میکس و مسترینگ، آلبوم‌هایی از این دست به علت عدم تخصص لازم یا نبود تجهیزات سخت‌افزاری کافی در ایران، از بین می‌روند و هرچقدر هم تنظیم‌کننده‌ها نسبت به کارهای قبلی رضا یزدانی پیشرفت کرده باشند و حتا ایده‌های بکر و اجرای خوبی مثل آن‌چه در آهنگ «کارتون خواب» می‌شنویم را به کار گرفته باشند، در نهایت به مشکل خروجی صدا می‌خورند و 50 درصد زحماتشان عملا از بین می‌رود.

اگر قرار باشد هم‌چنان از کاستی‌های آلبوم صحبت کنیم، ناچار خواهم بود که آهنگ به آهنگ وارد بحث شوم و طبیعتا در این نوشته فرصت کافی برای آن نیست. فکر می‌کنم حالا که یک هفته‌ای از انتشار آلبوم گذشته و من هم انتقادات کلی‌ام را مطرح کردم، وظیفه‌ام است که از خوبی‌های «ساعت فراموشی» هم بنویسم تا نوشته‌ام خارج از انصاف نباشد. مثبت‌ترین اتفاق این آلبوم در مورد رضا یزدانی و صدایش، کنترل شده خواندن اوست. من رضا را با «مرگ تدریجی یک رویا» و «محاکمه در خیابان» اش دوست دارم. هرجا رضا توانسته صدایش را کنترل کند و از تحریرها و آرایش‌های زاید ووکالش کم کند، آن‌قدر دلنشین بوده که می توانی با صدایش ساعت‌ها را بی‌وقفه بگذرانی بی‌آنکه از گذرش باخبر شوی، انگار دچار فراموشی شده‌ای! ترانه‌های خوب چندترانه‌سرای توانا که جایشان در بخض تولید بازار موسیقی خالی‌ست و ترانه‌شناسی خواننده، از دیگر ویژگی‌های مثبت این آلبوم است. در هجوم این‌همه صدای آزاردهنده و ترانه‌ی بی‌هویت و بی‌دغدغه، همین که رضا یزدانی متعهد به صدایش است و همین‌که چند تا ترانه‌ که حداقل «بی‌خاصیت» نیستند، یا مثبت‌اند یا منفی، در این آلبوم شنیده می‌شوند، غنیمت موسیقی پاپ امروز ماست. با این‌همه وقتی صدایی نماد اعتراض می‌شود و قسمت عمده‌ای از طرفدارانش را به همین خاطر در کنار خودش جمع کرده، کم بودن ترانه‌های اجتماعی و معترض در یک آلبوم اتفاق مثبتی نیست. طرفدارانش این را به دل رضا که شاید دوست داشته بیشتر از قبل عاشقانه بخواند و به شرایط حال حاضر ایران که کمتر می‌توان از جایگاه نقد و اعتراض فعالیت کرد می‌بخشند، اما می‌دانم که در آلبوم‌های بعدی او هم‌چنان رضا یزدانی‌ای را می‌خواهند که بخواند «پدربزرگ هفت سالگی‌ش یادس نیست/ تو زورخونه صدای فریادش نیست/ شیرین قصه دیگه تلخه تلخه/ این‌همه صخره، یکی فرهادش نیست»… امیدوارم رضای عزیز در ادامه مسیر هنری‌اش هم‌چنان موفق باشد و در کارهای بعدی پخته‌تر و روبه‌جلوتر از امروز و همیشه‌اش، با ترانه‌هایش خاطره‌سازی و خاطره‌بازی کنیم.

منبع: روزنامه اعتماد

16. 6 کاربر از Alireza_SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

من امروز رفتم آلبوم رو خریدم. یه مقوای سه کفه ای که تا میشه و تماماً چاپ رنگی هست که سمت چپش یه جیب مانند داره که CD توش قرار میگیره. لبۀ مقوا یک سری خراش کوچیک رو CD انداخته. هولوگرامش هم اونقدر بد بود که وقتی حتی سعی کردم به آرامی برش دارم کلی از این چسب هاش موند روش که کلی طول کشید تا کامل تمیزش کنم. میخواستم ازش اسکن فول سایز بگیرم برای دوستان بزارم که وقت نشد.
    ورژن بهتری وجود داره؟ که توی جوئل کیس یا دیجی پک باشه؟ با دفترچۀ مفصل تر؟
    من مثل تو همین مشکلو داشتم، خیلی آروم هولوگرام رو برداشتم اما بازم یخوردش چسبید، کارمو خراب کرد، حالا سعی میکنم یجوری برش دارم و کاورشو اسکن کنم !
    واسه پک با دفترچه و این حرفا، چنتا فروشگاه موسیقی تو تهران رفتم اما خبری نبود، همشون عین هم. ظاهرا نمیاد !

18. 2 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان نظرتون در مورد این قسمت از انتقادات آقای یوسفی چیه ؟!
    در قطعه‌ای که خودم به عنوان ترانه سرا حضور دارم، دو ترانه با جهان‌بینی و تالیف مختلف، دو ملودی با فضای متفاوت و دو تنظیم کاملا جدا از هم بدون هیچ منطق ساختاری در کنار هم قرار گرفته‌اند تا سر و شکل یک آهنگ را داشته باشند. توجیه رضا برای این موضوع همان چیزی‌ست که گفتم، شباهت به کارهای پینک فلوید، در حالی که اگر پینک فلوید دست به ساختار شکنی می‌زد، سه پارت از Another Brick The Wall داشت که مانیفست و جهان‌بینی هر پارتی هم در امتداد پارت قبلی بود و این‌ها مکمل هم بودند نه نافی یکدیگر یا بی‌ربط به هم.
    من هر دو پارت فقط یه کمی چایی واسه من بریز رو دوست دارم، پارت دوم رو بیش‌تر ...
    اما اصلاً این غیرهم‌ساختار بودن این دو پارت اذیتم نمی‌کنه ! Prelude قرار نیست از نظر ساختاری مثل بخش اصلی باشه !
    مگه دکلمه ربطی به آهنگ اصلی داره ؟! این بخش اول هم مثل یه دکلمه عمل می‌کنه دیگه !‌
    اتفاقاً خلاقیت رضا و میلاد عدل خواست رو در تنظیم و ملودی این کار خیلی دوست داشتم، کار جدیدی بود که نمونه‌اش رو کم داشتیم ...

20. 4 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •