تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 31 اولاول ... 15212223242526272829 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 308

نام تاپيک: مشکل با DELL inspiron n5110

داره خودمونی میشه hagi-naser's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیزم برای وین 32 درایو نیست به 64 تعقیر بدید مشکلت حل میشه
    دوست عزیز من 32 نصب کردم و تو سی دی درایوری که زیگورات بهم داده همه درایورها هم برای 32 هست هم برای 64 . شما چطور میگید درایور 32 نیست . هیچ مشکلی هم ندارم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بنام خدا.دوستان من نمیدونم لپ تاپم چه مشکلی پیدا کرده که هی این ارور رو میده.اعصابم رو خرد کرده.
    the ordinal 383 could not located in the dynamic link library iertutil.dll
    10-15 بار پشت سر هم میاد و منم هی close رو میزنم تا دیگه نمیاد.خواهشا زودتر کمک کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان يك تجربه اي پيدا كردم كه براتون اينجا مي نويسم و اميدوارم مفيد واقع بشه.فكر مي كنم بيشتر مشكلات از قاطي شدن درايورهاست.بلوتوث من مشكل داشت درايور جديد هم نصب مي كردم درست مي شد ولي بعد دوباره مشكل پيدا مي كرد.من اومدم دوباره ويندوز سون 64 بيت مال شركت نوين پندار رو زدم.بعد درايور روش نصب نكردم رفتم به ديوايس منيجر هر قطعه اي كه علامت زرد رنگ كنارش بود روش راست كليك كردم و دريور هاي اون رو آپديت كردم و الان ديگه هيچ مشكلي نداره و مثل يك دسته گل كار مي كنه.

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان يك تجربه اي پيدا كردم كه براتون اينجا مي نويسم و اميدوارم مفيد واقع بشه.فكر مي كنم بيشتر مشكلات از قاطي شدن درايورهاست.بلوتوث من مشكل داشت درايور جديد هم نصب مي كردم درست مي شد ولي بعد دوباره مشكل پيدا مي كرد.من اومدم دوباره ويندوز سون 64 بيت مال شركت نوين پندار رو زدم.بعد درايور روش نصب نكردم رفتم به ديوايس منيجر هر قطعه اي كه علامت زرد رنگ كنارش بود روش راست كليك كردم و دريور هاي اون رو آپديت كردم و الان ديگه هيچ مشكلي نداره و مثل يك دسته گل كار مي كنه.
    خب شما چه درایور رو یه راست نصب کنید چه اینکه لینک بدید خودش نصب کنه فرقی نداره
    ولی در مورد ویندوز باید بگم که حتما شما باید دقت کنید که ویندوز مناسب لپ تاپ باشه وگرنه مشکل بوجود میاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خب شما چه درایور رو یه راست نصب کنید چه اینکه لینک بدید خودش نصب کنه فرقی نداره
    ولی در مورد ویندوز باید بگم که حتما شما باید دقت کنید که ویندوز مناسب لپ تاپ باشه وگرنه مشکل بوجود میاد
    مي دونم ولي خود ويندوز بعضي درايورها رو داره و احتياجي نيست دوباره اونها رو نصب كنيد.وقتي به ديوايس منيجر مي رويد اون قسمتهايي كه درايور ندارند با علامت مثلث زردرنگ كنار آيكونشون مشخص هستند و شما فقط درايور مربوط به اونها رو نصب مي كنيد و براي بقيه درايورها مشكلي پييش نمياد.

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

مي دونم ولي خود ويندوز بعضي درايورها رو داره و احتياجي نيست دوباره اونها رو نصب كنيد.وقتي به ديوايس منيجر مي رويد اون قسمتهايي كه درايور ندارند با علامت مثلث زردرنگ كنار آيكونشون مشخص هستند و شما فقط درايور مربوط به اونها رو نصب مي كنيد و براي بقيه درايورها مشكلي پييش نمياد. __________________
    اونایی که ویندوز نصب میکنه یه درایور پیشفرض هستش
    شما اگه درایور رو نصب کنید خب گرافیک بهتر میتونه کار کنه تا زمانی که درایور پیش فرض هستش
    در مورد یه سری لوازم بله ولی در مواردی مانند گرافیک حتی اگه ویندوزهم نصب داشته باشه بهتره نصب کنید درایور رو

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

دوستان من NFS the run نصب کردم بعد رستارت کردم الان بعد از وارد کردن رمز ورود ویندوز بالا نمیاد . میگه windows explorer has stopped working. .

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان من NFS the run نصب کردم بعد رستارت کردم الان بعد از وارد کردن رمز ورود ویندوز بالا نمیاد . میگه windows explorer has stopped working. .
    دوسته عزیز شما وارد task manager بشید و از اونجا از قسمت فایل وارد new بشید و تایپ کنید explorer

9. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

دوسته عزیز شما وارد task manager بشید و از اونجا از قسمت فایل وارد new بشید و تایپ کنید explorer
    من وارد task manager شدم و control panel و سیستمو restore کردم و فعلا درست شده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام

من هم لپ تاپ شما رو دارم و دقیقا همین مشکلات رو داشتم ولی الان به جز بلوتوث همه مشکلاتش حل شده و داره مثل ساعت کار می کنه .
    ویندوز لپ تاپت چیه الان ؟
    سلام
    من لپ تاپ Inspiron 5510 دارم که corei5 هست مشکل بدی که دارم اینه که سرعت اینترنتش در حد نفتی هست. مثلا فایل رو با سرعت 1 کیلو دانلود می کنه در حالی که یک لپ تاپ دیگه سرعتش همونجا بالای 50 کیلو هست. حتی ویندوزش رو هم عوض کردم نشد.

نمی دونم مشکل از درایورش هست از چیه لطفاً کمک کنید اعصابم رو بهم ریخته.

12. 2 کاربر از nima_azadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •