باز که شد همون قضیه ی غذاهای قروقاطی
انقدر یه ذره از این غذا یه ذره اون غذا میشه که آخرش به این نتیجه میرسی فقط مرغ بریان
میبینی چه استدلالی اووردم هر چی به اف ایکسش بدی جواب میده بیرون![]()
باز که شد همون قضیه ی غذاهای قروقاطی
انقدر یه ذره از این غذا یه ذره اون غذا میشه که آخرش به این نتیجه میرسی فقط مرغ بریان
میبینی چه استدلالی اووردم هر چی به اف ایکسش بدی جواب میده بیرون![]()
با سلام !...
دوستان من موهام خشک و بد حالته ، بنظرتون چیکار کنم ؟!... ( بعد از شستن سر بد تر هم میشه )
دیگه دارم دیوونه میشم ، خواهشن یکی کمکم کنه !... ( 18 سالمه )
موفق باشید !...
Last edited by a.h.gh; 20-01-2012 at 20:30.
کسی نبود یه کمکی به ما بکنه ؟!...
خودکشی کنم مقصرش شما میشیدا !...![]()
سلام خب بهتره که با یه شامپوی خوب سرتون رو بشورین و قشنگ و مرتبش کنین چیز عجیبی نیست!
منم صبح بیدار میشم موهام بدحالت میشه![]()
جلوی ریزش مو رو چجوری و تا چه حدی میشه گرفت؟
روش ها شم بگین![]()
با سلام ریزش مو در ابتدا بستگی به شامپو و نحوه شست و شوی موهاتون بستگی داره
1- اگه موهاتون چرب حالت هستن بهتره با یه شامپوی سیر شست و شو دهین.(استفاه از شامپو خوب)
2- سعی کنین موهاتون رو با آب نسبتا ملایم (نزدیک به سرد) شست و شو دهین.
3- وقتی از ژل و یا دیگر لوازم آرایشی موهاتون استفاده میکنین فقط به خود مو بمالین (مواظب باشین به ریشه موهاتون نزنین! چون ممکنه اون قسمت از ریشه به علت نرسیدن اکسیژن و هوای آزاد خفه بشه بعدش دیگه از اون سمت مویی در نمیاد!
4- 3 بار شست و شو در هفته
5- تغذیه مناسب
این مواردو رعایت کنین از ریزش مو جلوگیری خواهد شد، سلامت باشین.
ممنون اسم شامپو سیر های خوب رو میشه بگین
اگه تبلیغ میشه پیغام بدید
مو هام لخته لخته و هیچی بهشون نمیزنم ولی وقتی دست میکنم توشون تقریبا 10 تا مو میاد تو دستم خیلی نگران شدم![]()
اگه میخوای درمانو شروع کنی این استرس و نگرانیتو بذار کنار والا کار بیهوده ای خواهد بود
با منی؟
خب نگران شدم الان دو هفته اینجوری شده میترسم فراگیر شه یه کمکی بکنید![]()
آره
نه دیگه نترس .اگه درمان رو شروع کنی این موهای ضعیف اکثرشون میریزه و بجاش موی جدید میاد ولی باید پشتکار داشته باشی و نا امید نشی اصلا.زیاد به فکرش نباشی و فقط تلاش
حالا اولین قدم مراجع به یه متخصص پوست و مو هستش و باید ازش بخوای برات آزمایش تیروئید بنویسه بعدشم همه چی معلومه
---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------
درضمن من زیاد دیدم کسایی که با کامپیوتر زیاد کار میکنن موهاشو بیشتر میریزه!
حالا وقت کردم میشینم ببینم توضیح علمی اثباتی چیزی داره یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)