نداره
قبلا یه جا بود میشد تنظیم کرد چه صدایی باشه اما قطع نمیکرد
الان اصلا اون هم نیست از وقتی اندرویدش اپ کردم
نداره
قبلا یه جا بود میشد تنظیم کرد چه صدایی باشه اما قطع نمیکرد
الان اصلا اون هم نیست از وقتی اندرویدش اپ کردم
سلام دوستان.
ميخواستم بدونم ray گوشي اي هست كه تا چند سال دوام بياره...؟! كلا شانس ندارم، تا يه گوشي ميخرم بعد از 6-7 ماه خراب ميشه...
بعد اين 300 MB حافظه داخلي اذيت نميكنه...؟! كم نيست...؟!
ممنون كه وقت ميذارين و جواب ميدين...
دووم اوردن بله. قدیمی شدن خیلی بله
همین الان هم تک هسته ای دارن از دور خارج میشن
پیشنهاد:
بهترین گزینه برای کسایی که به دنبال جایگزین برای ray میگردن xperia u هست
امروزم که فروش ویژه دی جی کلا شده و 425 تومن میده.. تقریبا هم قیمت ray با گارنتی اما بسیار قویتر و آینده دار تر
ممنون ولي حافظه ي Xperia U رو چي كار كنم؟
دیگه باید سعی کنید با 8 کنار بیایید ! آخه محصول کامل الان یه جورایی وجود نداره. همه گوشیها یه جا کارشون لنگ میزنه
سلام بچه ها مشکل من اینه که lcd گوشیم خود به خود روشن میشه، چندبار چشمک میزنه بعد هم خاموش میشه.یکبار دیگه هم اینطوری شد نمی دونم چجوری خودش درست شد. شما هم تابحال همچین مشکلی داشتین؟ چی کار کنم درست شه؟
ویرایش: یکبار تمام برنامه ها رو end all کردم ظاهرا درست شده. به هر حال ممنون از همه.
Last edited by ashjaee; 28-07-2012 at 01:16.
سلام.
دوستان هرگز این گوشی رو به اندروید 4 اپدیت نکنید که باگ و لگ های بسیاری پیدا میکنه! من خودم تجربه داشتم!
من هم این مشکل رو داشتم دوست عزیز! مشکل از برنامه هایی هست که نصب میکنید مثلا flash light ... یبار گوشی رو Reset Data Factory کنید درست میشه! ولی اگه با روشن خاموش شدنش مشکلی ندارید بزارید باشه. ولی اگه با فاصله کم این اتفاق میوفته حتما درستش کنید چون ممکنه LCD ایش بسوزه!ولی بپا ریست دیتا کنی همه چیت میپره! یه بک اپ بگیر!
Last edited by Mool Tee; 06-09-2012 at 06:18.
سلام
دوستان من تو این هفته میخوام این گوشی رو بگیرم
کسایی که این گوشی رو دارن با این قیمت که حدود 500 تومنه، گوشیه دیگه ای رو پیشنهاد میدن؟ برا من دوربین(هم عکاسی و هم فیلم برداری) خوب و صفحه نمایش نسبتا بزرگ و پشتیبانی فارسی مهمه. البته اندروید باشه حتما.
خودم این مدلا رو مد نظر دارم
Neo v
galaxy ace plus
galaxy ace
htc desire C
htc salsa
Sony xperia U
البته بین همه اینها به نظر ray از همه بهتره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)