مشکل اخلاقی رو شما چی معنی میکنی ؟!!شما هر جور مشکل اخلاقی به ذهنت برسه توش هست. دیگه خودت می دونی که بگیری یا نه.![]()
مشکل اخلاقی رو شما چی معنی میکنی ؟!!شما هر جور مشکل اخلاقی به ذهنت برسه توش هست. دیگه خودت می دونی که بگیری یا نه.![]()
من منظور شما رو متوجه نمیشم.
اگه شما چیزهایی رو که تو این بازی نشون میده ، اعم از مکان ها و جسم ها و یا کارهایی که کاراکترهای بازی می کنند و یا حرف هایی که از 10 کلمه حداقل 3 تاش مشکل داره رو مشکل اخلاقی نمی دونی ، پس مشکل اخلاقی چیه ؟
تایید میشه...
بازی پر ازحرفای زشت درواقع فوق زشت بود ...![]()
سلام
ببخشید من ناخداگاه میپرم وسط بحث !ولی اون جملاتی که شما میفرمایید از 10 کلمه توش سه تاش مشکل داره ، اکثرا اصطلاحات رایج در مکالمات انگلیسی هستن! هر جمله ای که توش ..Fu و ..Sh و ... هست که نمیشه همینجور رو هوا گفت مشکل داره!! توی زبان فارسی هم ازین اصطلاحات و ضرب المثل ها به وفور داریم!
![]()
دوست عزیز من نگفتم این چیزا رو مشکل اخلاقی نمیدونم !
خواستم متوجه شم شما چی دیدی توی این بازی که به نظرت مشکل اخلاقیه !![]()
شما درست می گی و من هم بیشتر چیزهای دیگه منظورمه اما باید این رو یادمون باشه که این چیزهایی که تو زبون فارسی خودمون هم به کار میره ، چون خیلی ها ازش استفاده می کنند دلیل نمیشه که بگیم خوبه و مشکل نداره.
متاسفانه این جور حرفها در فرهنگ غربی ها وجود داره و به زبان ما هم منتقل شده.
ما باید سعی کنیم به جای تقلید و به جای اینکه در خواب فرهنگ غنی خودمون بمونیم ، نشون بدیم که فرهنگمون بالا بوده. در صورتی که الان جوری شده که کشور ما به شدت داره از فقر فرهنگی رنج می بره.
چقدر جملاتم فیلسوفانه شدا !!!!!!!!!![]()
حالا چه گیری دادین به حرفاشون........حرفاشون من و شما می فهمیم اون آداماشا عکساشا و مجسمه هاشا و اون وسایلشه(......مصنوعی) که مورد اخلاقی حساب می شه چون اونا را همه می فهمند.........
راستی جک اس ینی چه خیلی تو این بازی و از معلم زبانم شنیدم؟؟؟؟ اسشا میدونم ینی چه ولی جک اس.... لطفا اگه می خواستین بگید با پیام خصوصی بگید![]()
بازی هرچی جلوتر میره جالب تر و باحال تر میشه. بعضی ماموریت ها فوق العاده کار شده بعضی ها هم خیلی مسخرس. من الان فقط از رمز پول استفاده می کنم که خیلی حیاتیه!! چون دارم روی لول سخت بازی می کنم حتما باید همیشه با توپ پر به جنگ برم. تنوع اسلحه ها و وسائل جنگی بازی فوق العادس!
دوستان چون این بازی تاپیک مشکلاتنداشت اینجا میپرسم.
چرا بازی به طور کامل با کنترلر 360 مچ نیست؟یعنی تو اپشن تو قسمت کنترل ها لیست دکمه ها رو کامل گذاشته بود ولی تو بازی و تو منو بعضی وقتا دکمه های کنترلر رو نشون میده بعضی وقتا دکمه های کیبرد و موس رو نشون میده.
بروبچ دقت کردین یه کشتی غرق شده تو بازی هست دقیقا مثل همین کشتی ایتالیایی که تو دریا چپه شده غرق شده؟ خیلی باحال بود!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)