XLO Reference Recording رو دانلود کن ترک 6
اگه پیدا نکردی من سی دی اورجینالش رو دارم بگو برات اپ کنم
XLO Reference Recording رو دانلود کن ترک 6
اگه پیدا نکردی من سی دی اورجینالش رو دارم بگو برات اپ کنم
خوب تقریبا از وقتی که فعالیت خودم رو توی این فروم شروع کردم همیشه در بخش راهنمایی برای خرید پلیر کلی جنگ و بحث داشتیم عده ای کووان رو برتر میدونستند و عده ای دیگه ایپاد رو برتر میدونستند. خودم هم در بازه های زمانی مختلف جزو یکی از این دو گروه بودم.
بعد از این مدت لازم دونستم در پستی جامع اطلاعاتی که در این چند وقته به دست آوردم رو در اختیار دوستان بگذارم.
متاسفانه مقایسه ی بین پلیرها خیلی کم صورت میگیره پس منابع ما برای بررسی اونها رو کاهش میده ولی با این حال گوشه و کنار افراد معتبر
نظرهایی می دهند که قابل استناد است.
نکته ی اولی که دوست دارم عنوان کنم اینه که اگر قرار باشه مقایسه ای انجام بشه منظور همه ی مدلهای ایپاد با همه ی مدلهای کووان نیست. بیشترین مدل کووان که توجه بسیاری به اون شد مدل j3 هستش. در مقایسه ی با اون هم ipod touch رو میشه به عنوان رقیب معرفی کرد.
بعضی در مواردی j3 رو برتر دونستند و برخی دیگه ipod رو:
برای مثال وقتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (یکی از بهترین کاستومهای موجود) رو میخونید به این قسمت میرسید:
خوب همینطور که میبینید در این پست پلیرهای کووان و سونی رو با نسل 1 و 2 ایپاد مقایسه کرده. و ایپادهای نسل جدید و clip رو در یک رده قرار داده.Now, if you are using an older iPod touch, say 2G, or 1G, or a Cowon, or a Sony player, you WILL lose a LOT of resolution in mid upper mids and gain a lot of distortion. Those players simply aren’t up to snuff. A small amp may help. Or, a Sansa Clip.
اما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اینبار از joker:
خوب در این پست همینطور که می بینید j3 رو برتر از پلیرهای سانسا دونستهThe clip+ is a very good player. I think the J3 is a small step up from the Sansa players and there's a lot of utility in the BBE EQ if you need it. The only other player I've tried that I thought was an upgrade from the clip was my S:Flo2. I didn't like the signature of the HM801 even though it's a great player.
اما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از nwavguy:
و همچنین رویوی بسیار کامل i9The iTouch 4G will likely outperform, or match, any Cowon player except for maximum output. I would just keep your iPod. The user interface on any Cowon is nowhere near as nice, and you can't run tens of thousands of cool apps on a Cowon, check your email, etc.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتیجه گیری:
خوب همونطور که از پستهایی که گفتم مشخصه به اصطلاح میشه گفت که بین علما اختلافه
البته تجربه ی شخصی خودم بین ipod touch 5th و cowon i9 برتری رو کاملا با ipod میبینم ولی خوب اصلا در رده ی قیمتی هم نیستند که بخوایم مقایسه ی عادلانه ای داشته باشیم.
کووان دو برتری بر ایپاد داره
1.اکوایزر
2.پخش فلک
ولی خوب با یک نرم افزار ساده میشه هر دوی این برتری ها رو از بین برد.
یک سوالی که پیش میاد اینه که اگر بین علما اختلافه پس چرا به ندرت پلیری به غیر از ایپاد در عکسهای سیستمهای صوتی قابل حما اونها میبینیم.
به غیر از بحثهای تبلیغاتی یکی از ویژگیهای ایپاد نسل 4 این بود که میتونستیم هم دک داخلی اون و هم امپ داخل اون رو از کار بندازیم و از هر امپی که دلمون میخواست و از دکهای مخصوص ایپاد استفاده کنیم. البته در نسل پنج با توجه به تغییر کانکتور اپل دیگه خروجی برای امپ نداشتیم و دستگاه باید مستقیم به دک وصل می شد.
یکی دیگه از مسایلی که باعث میشه این بحث در خارج ایران خیلی داغ نباشه اینه که شخصی که نمیخواد هزار جور امپ و داک حمل کنه
میتونه به راحتی بره و یک hifi player بخره. پس احتیاجی نیست بحث بشه بین اینکه ایپاد بگیرم یا کووان چون میتونند چیزی بخرند که از هر دو بهتره.
یک انتخاب مطمئن:
پلیرهای سانسا همیشه مورد تحسین بررسی کننده های اونها قرار گرفتند. به خاطر قیمت مناسبشون و صدای خیلی خوبشون و همچنین قابلیت rockbox که دنیای جدیدی از eq رو به شما معرفی میکنه.
حالا ما چه کار کنیم؟؟؟
خوشبختانه پلیرهای اپل و ایفون اکثرا در فروشگاهای اپل سنتر برای تست موجود هستند پس راهکار جوابگوی همه همین خواهد بود
تست تست تست
موفق باشید.
Last edited by t-jays; 03-10-2013 at 14:41.
خیلی هم عالی
فقط من یادمه آخرین باری که از دستگاه های اپل استفاده کردم آیپد 2 بود که صدای خیلی فلت و سردی داشت در مقابل کووان سی 2 صدای نسبتا گرم در صورت دست نزدن به اکولایزر ها حالا نمیدونم الان چقدر عوض شده محصولات اپل یا اصلا تغییری نکرده
خوب دیگه همینه که کووان ادم رو بد عادت میکنه که صدای اپل سرد به نظر میاد
متاسفانه ریوی در مورد خود صدای iphone هم به سختی گیر میاد
حالا اینکه تازه بخواد با ipad و ipod هم مقایسه بشه.
ولی معمولا gsmarena در قسمت بررسی تلفن همراه یه بخش بسیار کوتاه کیفیت صدا هم داره که قابل استناده
سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم یک نمره ی کیفیت صدا به پلیرها میده که البته اونم خیلی دقیق نیست
موفق باشید.
دوستان میشه چنتا لینک با کیفیت خوب برای تست صدای اسپیکر بدین؟
بیشتر توضیح بده. برای تست شنیداری یا تست پاسخ فرکانسی و ...؟
چه اسپیکری؟
سی دی تست Marantz هست که بد نیست. از تورنت میتونی Flac رو دانلود کنی
برای 5.1 z5500 logitech برای تست شنیداری میخواستم، marantz مناسب هست براش یا چیزه دیگه پیشنهاد میکنید؟
آلبته الان که نگاه کردم 2.1 بود اون فایل تست که شما گفتی![]()
Last edited by Hesam_valadkhani; 09-10-2013 at 23:02.
انواع مختلف تستهای شنوایی و موسیقی رو تو این وبسایت میتونید تجربه کنید. مطالب مفیدی داره. حتا اگه از لحاظ علمی خیلی دقیق نباشه، فکر میکنم برای بچه های انجمن جذاب باشه...
تیتر غلط کامنت های سخیف ، دوستان رسالت خودتوون رو خوب انجام ندادید.![]()
راستی دوستان توی سایت Head-Fi رسم خوبی هست که جمع می شن و هدفون ها و آمپ های پرتابل خودشون رو به اشتراک می ذارن تا بقیه با جنس صداهای مختلف هدفون ها آشنا بشن و هرکس هدفون و جنس صدای مورد علاقشو پیدا کنه. کاش ما هم می تونستیم همچین کاری کنیم. من هدفونهای Sennheiser_HD 598 و Sennheiser_HD 280 و M50 و همینطور آمپ Fiio E11 رو دارم و حاضرم همگی یه جا جمع بشیم و حداقل جلوی ضرر دوستان رو بگیریم . امیدوارم کسی ( های فای من HE-500 ) یا (HD-650 ) داشته باشه![]()
Last edited by hhatami; 16-10-2013 at 01:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)