این همه برند معتبر این دیگه چیه به نظر من همیشه دنبال مارکی برید که هم کیفیت خوبی داشته باشه هم خدمات خوبی
این همه برند معتبر این دیگه چیه به نظر من همیشه دنبال مارکی برید که هم کیفیت خوبی داشته باشه هم خدمات خوبی
مصرف انرژی که الکترو استیل با کره ای ها زیاد فرقی نداره
اگه قیمت مناسب و ایرانی میخواهید الکترو استیل خیلی خوبه مدل ESA20 با قیمت 670 و مدل ESA27 با قیمت 720 تومان
سامسونگ و ال جی هم هست با قیمت حدودی 900 که اندازش با اون مدل 20 الکترو استیل یکیه
بازم بستگی به بودجه داره ولی من الکترواستیل رو به اونا ترجیح میدم
بله که هست چرا نباشه شما بگو چند کیلو میخوای چه سرعتی داشته باشه اگه 7 کیلویی میخوای با سرعت 1200 و درب تمام نقره ای الجی هست 900 تومان اگر هم 8 کیلویی یا 9 کیلویی میخوای با سرعت های 1400 موجوده که همون حدود قیمت های شماست شما یه سر برو نمایندگی یا مرکز لوازم خانگی شهرتون یه مدل رو انتخاب کن من الجی ساخت کره رو به برندهای دیگه توی لباسشویی بیشتر قبول دارم حتی بیشتر از بوش
با سلام
دوستان من میخوام یه پنکه پایه بلند کنترل دار بخرم فقط آمار پارس خزر رو دارم که من از این مدلش خوشم اومدش (5030w) که قیمتشم 90 هزار تومان هستش مدل های 5030H و 4060R و 4070R هم خوبه میخواستم ببینم شما کدام یک از این مدلها رو پیشنهاد میکنید ؟
این قابلیت گردش افقی و عمودی که این مدل 5030w داره چقدر مهمه و چقدر کارایی داره ؟
در ضمن من آمار بقیه مارک ها و قیمتهاشون رو هم ندارم شما مارک دیگه ای سراغ ندارید که همین کارایی مدل 5030w رو داشته باشه و قیمتشم پایین تر باشه ؟
از مارک های دیگه چه مارکی رو پیشنهاد میدید ؟
با تشکر از راهنمایی شما دوستان
من همون پنکه پایه بلند پارس خزر مدل 4070R رو خریداری کردم که دارای 2 سال گارانتی هم میباشد
مدل 5030W هم دیگه تولید نمیشه به دلیل گردش عمودی که داشت باعث خرابی پنکه میشد
از این مدل هم راضی هستم البته 2 نوع پیش فرض هم داره که به نظرم زیاد کارایی نداره
اگر درباره این مدل سوالی دارید در خدمتم
سلام
کم مصرف ترین نوع کولر گازی موجود در بازار ایران چیه؟
قیمت و میزان مصرف برقش چقدره؟
سلام
یخچال فریز زیر 900 تومن چی پیشنهاد میدین؟ (ایرانی، خارجی)
تو یه تاپیک میگفتن از ایرانی های اسنوا خوبه صفحات آخر همون تاپیک یکی گفته بود اسنوا به درد نمی خوره پر سر و صداس
Last edited by tiyam 01; 22-07-2012 at 21:57.
سلام
کولر های دو تیکه چی پیشنهاد می کنید
یکی که تو هوای گرم اهواز دوم بیاره گارانتی خوب داشته باشه ؟؟
332 هزار می خوام بگیرم از هر مدلی که باشه برای خنک کردن پذیرایی با جمعیت تقریبا بالا
این بدون گارنتی ها جنرال های چطورا؟؟؟
دوستانی که تجربه استفاده از بخارشوی کن وود رو دارند، لطفا نظرشون رو در مورد کارایی و کیفیتش بیان کنند. میخوام مدل SC850 رو برای مادرم تهیه کنم.
پیشاپیش ممنون
کسی نبود جواب منو بده ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)