تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 58 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 576

نام تاپيک: فوتسال

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

عباس ترابيان: از ليست صانعي حمايت مي‌كنم

عباس ترابيان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره نفرات دعوت شده علي صانعي، سرمربي تيم ملي فوتسال براي انجام بازي دوستانه با روسيه پيش از جام جهاني تايلند و همچنين انتقاداتي كه به نفرات دعوت شده مطرح است، بيان كرد:
    بسياري از موضوعات بعدها ثابت مي‌شود. از ليست صانعي حمايت مي‌كنم. سرمربي تيم ملي وظيفه دارد تا نفراتي را كه تشخيص مي‌دهد و به درد تيم ملي مي‌خورند، دعوت كند. به هر حال او بازي‌هاي ليگ را مشاهده كرده و نفراتي را هم كه دعوت كرده است، جنبه فني دارد و ما وظيفه داريم به اين ليست احترام بگذاريم
    .
    رييس كميته‌ فوتسال همچنين درباره آسان بودن مسير تيم ملي در جام جهاني و صعود بي‌دردسر تا مرحله نيمه نهايي و حتي فينال تاكيد كرد: به هيچ عنوان اعتقاد ندارم كه كار تيم ملي در جام جهاني آسان است. گفتن اين مطالب اصلا درست نيست. نبايد از الان بگوييم كه كدام تيم چندم مي‌شود و تيم ملي با چه تيمي بازي مي‌كند. مخصوصا اين كه بيشتر تيم‌ها جوان و ناشناخته‌اند و نمي‌شود پيش‌بيني درستي از عملكردشان داشت. همچنين نبايد براي ما فرق كند كه با چه تيمي بازي مي‌‌كنيم. اگر هدف ما موفقيت در جام جهاني است، بايد مقابل تمام تيم‌ها با قدرت ظاهر شويم.

وي همچنين درباره اولين جلسه كميته‌ فوتسال با اعضاي جديدش متشكل از حسين شمس، علي مرتضايي، عليرضا حاجتي و علي اكبر ابرقويي‌نژاد تصريح كرد: تاريخ جلسه هنوز مشخص نشده است، چون مي‌دانم كه يكي، دو تن از اعضا تا چند روز ديگر در سفر هستند و به اين جلسه نمي‌رسند اما وظايف اعضا مشخص شده است. به عنوان مثال حسين شمس قرار شده به عنوان مسئول فني و آموزشي در كميته‌ فوتسال حضور داشته باشد. به هر حال او مدرس فيفا و AFC است و بايد از او در جهت آموزش و برنامه‌ريزي دقيق بهره برد.

ترابيان همچنين درباره حضورش در تايلند و دستاوردهاي اين سفر توضيح داد: سفر خوبي بود و در قرعه كشي جام جهاني شركت كردم. همچنين در نشست‌هايي كه با مسئولان فيفا و AFC برگزار مي‌شد، حضور داشتم. در اين جلسات پيشنهادي براي برگزاري اولين دوره جام جهاني باشگاه‌هاي فوتسال جهان را ارائه كردم و با لابي‌ها و صحبت‌هايي كه داشتم، اصرار كردم تا بررسي اين موضوع را در جلسات فيفا بگنجانم. همچنين بازديدهايي از استاديوم‌ها و هتل‌هاي در نظر گرفته براي جام جهاني داشتم.

رييس كميته‌ فوتسال در پاسخ به اين پرسش كه آيا ايران پيشنهاد ميزباني جام باشگاه‌هاي جهان يا جام جهاني فوتسال را هم به فيفا داده است يا نه، عنوان كرد: براي ميزباني جام جهاني با اصرار آقاي كفاشيان درخواستي به فيفا داده‌ايم اما چشمم آب نمي‌خورد كه اين ميزباني را به ايران بدهند. به هر حال براي برگزاري مسابقاتي در حد جام جهاني يكسري شرايط ويژه بايد وجود داشته باشد و همه كشور بسيج شوند كه من اين همكاري را در بين نهادها و ارگان‌هاي ذيربط نمي‌بينم. همچنين درباره ميزباني جام باشگاه‌هاي جهان با ژاپني‌ها صحبت كرده‌ام و آنها مي‌گفتند كه براي برگزاري اين مسابقات تلاش خواهند كرد.
    ترابيان در پايان نيز درباره انتصاب مدير رسانه اي تيم ملي فوتسال گفت: از مدت‌ها قبل در نظر داشتيم براي جام جهاني فردي را به عنوان مدير رسانه اي تيم ملي انتخاب كنيم. بدين منظور قرار شد كميته‌ رسانه‌ها يك نفر را براي اين كار معرفي كند و با توجه به اين كه بهتر بود اين شخص از اهالي رسانه باشد، از آقاي امير حسين پورمحمد درخواست كرديم تا اين سمت را بپذيرند.

البته راستشو بخواید یه جورایی حق با ترابیان و صانعی هست سرمربی اختیار تام در انتخاب نفرات و کادر فنیش داره و وحید شمسایی هم تو لیگ نیست که بازی و میزان آمادگیش دیده بشه اما بازم بهترین گلزن فوتسال و باتجربه ترین بازیکن هست نمیتونیم فکر نکنیم که شمسایی الان تو سطحی هست که به تیم ملی دعوت بشه ولی به خاطر اختلافات و ... دعوت نمیشه و حتی دلیل دعوت نشدن لطیفی نظری و اصغری مقدم که نفرات ثابت تیم ملی در این چند سال بودن چیه؟!آیا اونا هم تیم ندارن یا تو شرایط بازی و سطح تیم ملی نیستند؟!همه اینها این شائبه رو تقویت می کنه که به نظر صانعی اینا اعضای باند مخوف هستند!
    در هرصورت شمسایی گویا میخواد به لیگ کویت یا تیم صبای قم بره (نیم فصل) بره تا کاملا تو شرایط بازی و حضور در تیم ملی باشه بالاخره قطعا اونم دوست نداره جام جهانی رو از دست بده امیدوارم همه شایسته ها به تیم ملی بیان!

2. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

هي ميام حرف نزنم و سكوت كنم نميشه! مگه ميذارن آدم كمي به حال خودش باشه؟
    متأسفانه اينقدر اين آقا و امثال ايشون دريدگي به خرج دادن و اعتبار نداشته شونو از دست دادن ديگه حرفهاشون كاملاً كليشه اي شده و براي هر حرفشون چيزي در آستين داريم. مثلاً :

به هيچ عنوان اعتقاد ندارم كه كار تيم ملي در جام جهاني آسان است.
    پَ . نـَ . پـَ ميتونين يك چهارم نهايي كه سهله، فينال رو هم ببرين! اصلاً برزيل و اسپانيا بايد بيان از شما مديريت در فوتسال رو ياد بگيرن!

مرد ناحسابي! پيش خودت فكر كردي ميتونين با اون تيم زاقارتتون معجزه كنين؟ مثلاً اومدي تيريپ تواضع بزني كه تواناييمون بالاست ولي ما هرگز به خودمون مغرور نميشيم و تلاشمونو ميكنيم و از اين چرنديات؟ تيمتون اصلاً مال اين حرفها نيست. بي خودي زحمت نكش. ديگه حنات هم پيش ما رنگي نداره. اين كادر كلاً غير قانونيه و به صورت ديكتاتور گونه داره كار خودشو ادامه ميده و در حاليكه با اون افتضاحي كه در آسيا به بار آورد بايد همگي استعفا ميدادن تا تيم با كادر قبليش به موفقيت در آينده كمي اميدوار ميشد. شرايط تيم هم با اين كادر مثل كسي شده كه مرگ مغزي كرده و فقط داره نفس ميكشه و اميدي به عادي شدن فعاليتش نيست.

بيشترين موفقيتي كه ميشه براي اين كادر فني متصور بود همون صعود به مرحله يك چهارم نهاييه و بس و در صورت پيروزي در اون مرحله است كه من اعتراف ميكنم در مورد تصميمات كادر فني اشتباه كردم و رسماً عذرخواهي ميكنم ولي با تاسف شواهد غير از اين نشون ميدن!

4. 3 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ترابیان برای فوتسال خیلی زحمت کشیده و نمیشه تلاشها رو نادیده گرفت!اما بعد از اون ماجرای خرابکاری تیم امید و اخراج شمس دیگه وقتش بود کنار بره ...البته چند سمتش کم شد! ماجرای اخراج شمس هم که تکرار مکررات هست و آخر متوجه نشدیم!از طرف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود(که با تصمیماتش واقعا ورزش ایران رو منفجر کرد از دست دادن اکسکو در آسیا یک نمونش) یا فدراسیون مستقل تصمیم گرفت که باز اونم در راس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در هر صورت دیگه تموم شده و الان در آستانه جام جهانی هستیم و صانعی تا پایان جام جهانی هست اینکه این تیم ملی بتونه مقابل اسپانیا یا برزیل پیروز بشه خیلی بعید به نظر میاد با شرایط فعلی!اما حضور در جمع 4 تیم با شکست دادن تیمهایی مثل پاراگوئه یا اکراین دور از دسترس نیست (البته اونا تیمهای بسیار خوبی هستند و تو رنکینگ 8 و 9 کمترین فاصله رو با ما دارن!) به شرطی که الان انرژی بازیکن و کادر فنی صرف درگیری و خصومت نشه!تمام بازیکنهایی که شایستگی حضور در تیم ملی رو دارن دعوت بشن و با بازیهای تدارکاتی خوب بریم جام جهانی ولی خیلی جو به اون صورت نیست الان هم که باز ترابیان یه تصمیم جدید گرفته که اینو تایید میکنه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا هيچ حاشيه‌اي در تيم ملي ايجاد نشود. اين تصميم در حالي اتخاذ شده كه پيش از شروع جام ملت‌هاي آسيا در خرداد ماه سال جاري نيز ملي‌پوشان ممنوع المصاحبه بودند، اما پس از كسب نتيجه‌ غير قابل قبول در اين مسابقات بازيكنان لب به انتقاد گشودند.به نظر مي‌رسد اوضاع در تيم ملي بحراني باشد كه رييس كميته‌ فوتسال تصميم گرفته چنين قانوني را اتخاذ كند، اما اگر ممنوع المصاحبه كردن در تيم ملي قرار بود جواب دهد در همان بازي‌هاي آسيايي ـ امارات جواب مي‌داد. ايران در شرايطي كه شايستگي كسب يازدهمين قهرماني آسيا را داشت، در اين بازي‌ها با باخت برابر تايلند در ديدار نيمه نهايي سوم شد.

ترابيان: شايد عقلم نمي رسد اما سيستم من اين است!
    عباس ترابيان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره ممنوع المصاحبه شدن بازيكنان تيم ملي فوتسال تا آغاز جام جهاني 2012 تايلند توضيح داد: هميشه همين طور بوده و بازيكنان حق نداشتند در اردوي تيم ملي مصاحبه كنند. پيش از جام ملت‌هاي آسيا نيز آنها ممنوع المصاحبه بودند، چون من اعتقادي به مصاحبه بازيكن ندارم.
    وي در پاسخ به اين پرسش كه ممنوع المصاحبه كردن هميشه در مواقع بحراني انجام مي‌شود پس آيا تيم ملي در حال حاضر با مشكلي مواجه است؟ گفت: اوضاع بحراني نيست و مشكلي وجود ندارد و همه چيز خوب و آرام است!
    به هر حال اين سيستم‌ من است، شما مي‌خواهيد بگوييد «سيستم‌ علي اصغري». من نمي‌خواهم تمركز بازيكن بر هم بخورد.ترابيان در پاسخ به اين پرسش كه پس چرا در ساير رشته‌ها و تيم‌هاي ديگر چنين اتفاقي نمي‌افتد؟ گفت: ما حتما عقلامان نمي‌رسد كه اين كار را مي‌كنيم. شايد آنها دانشمند باشند، اما اين سليقه من است. در تمام دنيا هم به همين شكل است. خبرنگاران مي‌توانند در تمرين حاضر شوند و حتي تمرين را نقد و بررسي كنند، اما حق مصاحبه با بازيكن را ندارند.
    رييس كميته‌ فوتسال همچنين در پاسخ به اين پرسش كه آيا نگران نيست اين تصميم همچون جام ملت‌هاي آسيا نتيجه‌ عكس دهد؟ افزود: نتيجه‌ عكس نخواهد داد. بازيكن آمده كه تمرين كند، نيامده كه مدام با رسانه‌ها سر و كار داشته باشد. كار بازيكن تمرين است و مصاحبه براي مسئولان. با اين حال من چنين تصميمي را اتخاذ كرده‌ام و مسئوليتش را هم مي‌پذيرم.

در هرصورت
    علیرغم شرایط ما میتونیم جز 4 تیم برتر قرار بگیریم باید اختلاف ها شده موقتا کنار گذاشته بشن و تیم یکدل و متحد باشه با ممنوع المصاحبه کردن مشکلی حل نمیشه!
    بازم باید امیدوار بود ...
    Last edited by Kianoosh; 03-09-2012 at 01:18.

6. 3 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

واكنش به تصميم ترابيان درباره‌ي ملي‌پوشان فوتسال
    حسين شمس: ممنوع المصاحبه كردن هيچگاه جواب نداده و نمي‌دهد

سرمربي پيشين تيم ملي فوتسال معتقد است ممنوع المصاحبه كردن بازيكنان ملي‌پوش هيچ گاه نتيجه‌ مناسبي به دنبال نداشته است.

حسين شمس در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس ممنوع المصاحبه شدن بازيكنان تيم ملي فوتسال از جانب عباس ترابيان بار ديگر لب به انتقاد گشود و در حالي كه اكنون ديگر همكار ترابيان است و به عضويت كميته‌ فوتسال در آمده، تصميم‌هاي او را اشتباه خواند و گفت: نمي‌دانم ترابيان چه فكري كرده تا بازيكنان ممنوع المصاحبه باشند، شايد اين ترفند جديدي است و او مي‌خواهد با اين كار آرامش تيم ملي را حفظ كند.
    وي ادامه داد: مطمئنا ممنوع المصاحبه كردن نتيجه‌ معكوسي خواهد داشت و اين كار تا به حال هيچگاه جواب نداده است. اين كه جلوي صحبت كردن بازيكنان را بگيريم، درست نيست. يا اين حال نمي دانم منظور و هدف ترابيان از اين كارها چيست!

شمس همچنين با اشاره به اين كه در تيم ملي فوتسال هيچ كدام از بازيكنان با رويكرد انتقادي اظهار نظر نمي‌كنند؟ مطرح كرد: تنها وحيد شمسايي و مصطفي نظري هستند كه بيشتر مواقع مصاحبه مي‌كنند و شايد گاهي اوقات هم به صورت انتقادي اظهار نظر داشته باشند، اما ساير بازيكنان اهل مصاحبه نيستند. بنابراين بهتر بود اكنون كه اين دو بازيكن به تيم ملي دعوت نشده‌اند، موضوع ممنوع المصاحبه شدن بازيكنان را در خفا به اطلاع آنها مي‌رساندند تا حاشيه‌اي هم ايجاد نشود.

8. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

شمس هر وقت چيزي ميگه انگار حرف دل منو زده. واقعاً كمبودش احساس ميشه. اون جاش در كادر فني خيلي خيلي خاليه. فقط حضورش در روي نيمكت مايه اطمينانه. اي كاش دوباره به تيم ملي برگرده. درسته كه زمان كمي باقي مونده ولي 100درصد بهتر از كادر فعلي ميتونه كارآيي داشته باشه.

10. این کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

شمسایی: صانعی تالار افتخاراتم را ببیند

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، وحید شمسایی که سابقه 13 سال حضور در تیم ملی را دارد این بار از سوی علی صانعی به جمع ملی‌پوشان دعوت نشد. سرمربی تیم ملی علت عدم دعوت وی را نداشتن تیم اعلام کرد و گفت شمسایی را به جام جهانی تایلند نخواهد برد.کاپیتان تیم ملی پس از ناکامی در رقابت‌های آسیایی و قرار گرفتن تیم ملی در رتبه سوم سکوت اختیار کرد و در مورد این شکست صحبتی نکرد، اما پس از 3 ماه در گفت‌وگو با فارس سکوتش را شکست و به انتقاد از صانعی پرداخت.گفت‌وگوی فارس با شمسایی را در زیر می‌خوانید.

• نگذارید حرف‌هایی بزنم که نتوانید سرتان را بالا بیاورید

شمسایی در ابتدای گفت‌وگو با فارس عنوان کرد: می‌خواهم ساکت باشم تا تیم به حاشیه نرود، اما مثل اینکه آقایان دلشان نمی‌خواهد و دوست دارند حرف‌هایی زده شود. من نه به عنوان پرافتخارترین بازیکن ایران و آسیا و نه به عنوان کسی که افتخاراتی کسب کرده‌ام، فقط به عنوان یک ایرانی دوست دارم تیم با آرامش به جام جهانی برود، اما در این 2،3 ماه هر روز آقایان درباره من صحبت کردند. آقایان می‌نشینند و بلند می‌شوند و اسم مرا می‌آورند. می‌خواهند با اسم من خود را مطرح کنند، اما این خداست که اگر بخواهد فردی را مطرح می‌کند. با این شرایط ترجیح می‌دهم حرف‌هایی بزنم که خیلی‌ها بفهمند چه اتفاقاتی در فوتسال افتاده است. فقط می‌گویم نگذارید حرف‌هایی بزنم که نتوانید سرتان را بالا بیاورید.

• نمی‌توانید با عناد و دشمنی در تیم ملی پیش روید

کاپیتان تیم ملی فوتسال تاکید کرد: با توجه به لطف خداوند که شامل حال ایران شد قرعه بسیار مناسبی نصیب تیم ملی شد. می‌توانیم به راحتی جزء 4 تیم برتر قرار بگیریم و به فینال هم راه یابیم. پتانسیل فوتسال ایران بسیار بالا است و می‌توانیم موفق باشیم به شرط اینکه آقایان به فکر منافع شخصی خود نباشند و پس از مسابقات و شکست مسائل را گردن افراد دیگر نیندازند.من مثل آقایان نیستم که قبل از مسابقات آسیایی در تمام رسانه‌ها اعلام می‌کنند اگر تیم نتیجه نگیرد می‌روم، اما پس از ناکامی سخت‌تر به جایگاه خود می‌چسبند و دوست ندارند جدا شوند. پس من پایبند اصل و اصول هستم، نه شما که با دروغ و فرافکنی می‌خواهید خود را ثابت کنید. تیم ملی برای مردم و کشور است، نه برای شما که بخواهید با عناد، دشمنی و کینه‌ورزی پیش روید. شما که به آدم فروشی معروفید. اگر قرار بوده وحید شمسایی در فوتسال موفق باشد تاکنون بوده و اگر هم قرار بوده موفق نشود این چنین نبوده است.

• تیم ملی رو به پسرفت است

وی گفت: ایران دو بار در آسیا قهرمانی را از دست داده است. یک بار در سال 2006 که جوراندیرو سرمربی تیم بود و علی صانعی هم به عنوان مربی دروازه‌بان‌ها و بار دیگر امسال که صانعی سرمربی و جوراندیرو مربی بود. در سال 2006 پس از آن ناکامی تغییر و تحولات زیادی شد و کل ساختار فوتسال تغییر کرد. ترابیان و شمس آمدند و تیم رو به پیشرفت حرکت کرد، اما متاسفانه بار دیگر در حال پسرفت هستیم.تیم ملی جایی نیست که افراد بخواهند مسائل شخصی خود را در نظر بگیرند. ما خیلی راحت قهرمانی را از دست دادیم و سوم شدیم. پس از آن هم خیلی راحت تمام این ناکامی گردن کمک مربی و بازیکنان می‌افتد. فقط یاد گرفته‌ایم مشکلات خود را گردن افراد دیگری بیندازیم. باید ببینیم خودمان چه کرده‌ایم. مگر تیم ملی با تلفن زدن و ارتباط برقرار کردن است.

• تیم نتیجه نگیرد مربی مقصر است

شمسایی اظهار داشت: تیم ملی هم‌اکنون تلفیقی از بازیکنان جوان و باتجربه است. ما با همین مهره‌ها توانستیم رتبه چهارمی جهان را کسب کنیم، پس هنگامی که تیم با همین بازیکنان نتیجه نمی‌‌گیرد این مربی است که باید جواب بدهد. یک بار می‌گویند بازیکن به بازیکن پاس نمی‌داد. سوال من این است پس کار سرمربی چیست؟
    یک بار می‌گویند حسن‌زاده و شمسایی دنبال آقای گلی بودند. در تمام ادوار مسابقات همین گونه بوده است، اما تفاوتش در این بود که مربیان بزرگ بالای سر تیم بوده و تیم توانسته نتیجه هم بگیرد. اینکه در دوره حضور صانعی چنین اتفاقی رخ می‌دهد نشان می‌دهد وی مربی خوبی نبوده و نتوانسته تیم را جمع کند.

• آقایان به خاطر منافع خود قدرت فوتسال را زیر سوال بردند

شمسایی در ادامه گفت‌وگو با فارس خاطرنشان کرد: برای فوتسال ایران افراد زیادی زحمت کشیده‌اند افرادی مانند درودگرها، حیدریان‌ها و بابک معصومی‌ها. به آسانی نتوانستیم چنین جایگاهی را به دست‌آوریم که بخواهیم به این راحتی از دست بدهیم. حالا آقایان به خاطر منافع خود حاضرند این قدرت را زیر سوال ببرند.

• صانعی به خانه‌ام بیاید تا تالار افتخاراتم ببیند

وی گفت: شنیده‌ام که گفته‌اند وحید شمسایی جایی در تاکتیک ما نداشته است. کدام تاکتیک؟! اگر تاکتیکی وجود داشت که قهرمان می‌شدیم. من که توانستم در مسابقات عنوان آقای گلی را کسب کنم، اما تیم نتیجه نگرفت، پس مشکل از عملکرد تیم و سرمربی بوده است. 13 سال است که در تیم ملی بازی می‌کنم و این صحبت‌ها برایم بسیار جالب است.
    احتمالا تاکنون هرچه بازی کرده‌ام، خودم نبوده‌ام و شخص دیگری به جای من بازی می‌کرده است! بعضی وقت‌ها به خودم هم شک می‌کنم! از خود می‌پرسم واقعا بازیکن تیم ملی بوده‌ام؟! واقعا آقای گل جهان و آسیا شده‌ام؟! واقعا 5 سال بهترین بازیکن سال آسیا شده‌ام؟! اگر صانعی دوست دارد به خانه‌ام بیاید و تالار افتخارات مرا ببیند. بد نیست چنین اتفاقی رخ دهد. خودش هم چنین مسائلی را می‌داند، اما خیلی راحت می‌خواهد مرا بکوبد.

• خواهش کردیم صانعی مربی دروازه‌بان‌های تیم ملی شود

شمسایی تصریح کرد: آقایان رزومه کاریشان یادشان رفته است. صانعی زمانی که سرمربی دانشگاه آزاد بود تیمش همواره در انتهای جدول بود. در سال 2006 من و رضا ناصری نزد صادق درودگر رفتیم و خواهش کردیم به علت اینکه علی صانعی بازیکن خوبی بوده به عنوان مربی دروازه‌بان‌های تیم ملی انتخاب شود. در سال اول هم جوراندیرو با این موضوع مخالف بود، اما با خواهش ما به تیم ملی آمد. خوب است که گذشته خود را فراموش نکنیم. گذشته خوبی با هم داشتیم و افتخارات زیادی کسب کردیم. خوب است این مسائل را فراموش نکنیم و زیر سوال نبریم.

• کسانی که نمی‌توانند مرا ببینند بدانند حالا حالاها در فوتسال خواهم بود

شمسایی گفت: من به فوتسال سلام نکرده‌ام که حالا بخواهم خداحافظی کنم. هر روز تمرین می‌کنم و بدن خود را آماده نگه داشته‌ام. ورزش را دوست دارم و با آن زندگی می‌کنم. 13 سال با افتخار و بدون هیچ منتی برای کشورم بازی کردم، اگر اعتباری دارم به خاطر لطف خدا و دعای خیر مردم بوده است. کسانی که نمی‌توانند مرا ببینند بدانند حالا حالاها هستم و مطمئنا تجربیات خود را در اختیار جوان‌ترها می‌گذارم و با قدرت به کارم ادامه می‌دهم.

• تیم ملی ملک شخصی شده است

کاپیتان تیم ملی فوتسال عنوان کرد: تیم ملی هم‌اکنون ملک شخصی شده است. به خودم کاری ندارم، نظر سرمربی تیم بوده و مرا دعوت نکرده، اما بازیکنانی چون مصطفی نظری، جواد اصغری‌مقدم و مجید لطیفی بازیکنان کوچکی نیستند که به این راحتی از تیم ملی خط بخورند. فیفا به نظری لقب صخره داد. کسی که جزء 2 گلر برتر جام جهانی می‌شود بازیکن کوچکی نیست. درست است که هم‌اکنون بازیکنان جوان خوبی داریم اما حقش نیست که با این بازیکنان بزرگ این گونه رفتار شود. فکر می‌کنم این رفتارها خوب نباشد. اگر اشتباهی می‌کنیم باید بگوییم و آن را بپذیریم.

• حاضر نیستم شخصیت خود را زیر سوال ببرم

شمسایی تاکید کرد: اگر توانستیم در سال 2008 موفق باشیم به این علت بود که مدیریت و باشگاه‌های ما همدل بودند و دعوایی در فوتسال نبود. در لیگ امسال جای خالی فولادماهان کاملا حس می‌شود. اگر باشگاه‌ها نباشند تیم ملی خوبی نخواهیم داشت. امسال از 3 تیم پیشنهاد داشتم، اما خودم آدمی نیستم که بخواهم با این مبالغ بازی کنم، نه اینکه دنبال پول باشم بلکه برای خود شخصیتی قائلم. شاید دوستان دیگر بتوانند با این مبالغ کار کنند. اگر بخواهم بازی کنم به صبای قم می‌روم که هم نزدیک ترین شخصم آنجاست و هم به عشق حضرت معصومه (س) رایگان بازی می‌کنم.

• مشکلات ما به علت تک محوری بودن است

وی گفت: مگر در کشورمان چقدر امثال حسین شمس و محمود خوراکچی داریم؟ این افراد جزء افتخارات ما هستند، اما ‌اکنون کجا هستند. سیدمهدی ابطحی چرا باید در اهواز باشد؟ ناصر صالح و علی رعدی کجا هستند؟ تمام این تصمیمات به این علت است که تک محوری شدیم. نمی‌شود همه کارها را روی عناد، کینه ورزی و جایگاه خود انجام دهیم.

• با اتوبوس شرکت واحد بازیکنان را جابجا می‌کردند

شمسایی در پایان گفت‌وگو با فارس خاطرنشان کرد: تیم ملی ارزش و قداست خاصی دارد، اما در رقابت‌های آسیایی کاری با ما کردند که به هیچ عنوان در شأن بازیکن تیم ملی نبود. به گونه‌ای رفتار کردند که اگر حتی بازیکنی آب معدنی بیشتری مصرف کرده بود باید از جیب خود پولش را می‌داد. در تورنمنت چین هم ما را با اتوبوس شرکت واحد برای خرید می‌بردند. 16،17 بازیکن کنار خیابان می‌ایستادیم تا اتوبوس خطی شرکت واحد بیاید. این چیزها باید درست شود وگرنه استعداد بازیکنان و شرایط مدیرتی خوبی داریم. بی مورد نبود که در زمان حسین شمس جزء 4 تیم اول بودیم چون خوب رفتار می‌کردند، اما این آقا (صانعی) هیچ چیزی از خودش ندارد.

شمسایی در واکنش به صحبت‌های رئیس کمیته فوتسال:مدیر ضعیف هم باید برود

وحيد شمسايي با اشاره به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مبني بر اينکه وي به سمت مربيگري برود به خبرنگار ورزشي فارس گفت: ترابيان را بسيار دوست دارم و او زحمات زيادي براي من کشيده است. به توصيه او هم گوش خواهم کرد و به کلاس مربيگري مي‌روم، اما واقعيت اين است که من دنبال جوسازي نيستم. 3 ماه است که سکوت کرده‌ام.

وي ادامه داد: دوستان 3 ماه است که درباره من حرف مي‌زنند، اما من يک کلمه هم حرف نزدم. آقاي صانعي هر روز مصاحبه مي‌کند و يکي در ميان اسم مرا مي‌آورد. شايد او شخص ديگري است که درباره من صحبت مي‌کند. فراموش نکنيد با آقاي گلي آسيا از تيم ملي کنار گذاشته شدم.

کاپيتان خط خورده فوتسال خاطرنشان کرد: فراموش نکنيم که روزي رضازاده بهترين و قويترين مرد جهان بود و زماني که مصدوم شد دنبال مديريت رفت. بايد قبول کنيم زماني که مديريت يک نفر مطلوب نيست و نتيجه آن منفي مي‌شود، او هم بايد خودش صلاح بداند و به ضرر ورزش قدم برندارد. بلکه به دنبال منافع ورزش باشد.
    شمسايي افزود: با کارهايي که انجام داده‌اند فوتسال ضربه خورده است. نمونه آن رفتن باشگاه‌ها بود. پرسپوليس، شن‌سا و تام ايران خودرو در زمان مديريت ترابيان رفته‌اند، اين موضوع نشان مي‌دهد که ضعف داشته است.

شمسايي با اشاره به کم شدن دستمزد بازيکنان تصريح کرد: هفت سال گذشته پاداش ما ماشين بود، اما ‌اکنون 500، 600 دلار بيشتر نمي‌گيريم. هم‌اکنون بازيکني که بهترين بازيکن سال آسيا مي‌شود، اما هيچ جايزه‌اي نمي‌گيرد. اين موارد را نمي‌بينند بعد مي‌گويند فلاني حاشيه‌سازي کرده است.

وي ادامه داد: چند سال پيش در برنامه تلويزيوني شب شيشه‌اي از درودگر تعريف کردم و پس از آن به اين علت مرا از تيم ملي خط زدند. اين حرف‌ها برايم طبيعي شده است. آقايان به خاطر مسائل شخصي خود کار مي‌کنند. از ترابيان ممنونم که به فکر من است اما خودم مي‌توانم تصميم بگيرم. قطع به يقين چيزي داشتم که صاحب اعتبار شدم. از اين به بعد هم دنبال کارم هستم.

شمسايي تصريح کرد: فراموش نکنيد براي بازگشت تيم‌ها پادرمياني کرديم، اما آقاي ترابيان خيلي راحت گفت تا من هستم اينها به ليگ نمي‌آيند. اين رفتار انفرادي فکر کردن نيست؟ زماني که مديريت ضعيف است بايد قبول کنيم. فقط بازيکن نيست که اشتباه مي‌کند.
    وي يادآور شد: به طرف مي گويند مصاحبه کند بعد شخص ديگري جاده صاف کن مي‌شود. بايد واقعيت‌ها را گفت. من از آقاي ترابيان خيلي محبت ديدم و شاگرد آدم‌هاي بزرگي از جمله او بوده‌ام، اما نبايد فراموش کنيم که همه اشتباه دارند.

شمسايي بايد زودتر از اين سكوتش را مي‌شكست

كارشناس فوتسال معتقد است سرمربي تيم ملي در تصميم گيري‌هايش دچار اشتباه شده و ريسك‌هايي كرده كه باعث مي‌شود در آينده تاوانشان را پس دهد.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، تيم ملي فوتسال در شرايط حساسي قرار دارد و در حالي كه تنها دو ماه به آغاز چام جهاني باقيمانده، تحت تاثير بعضي اتفاقات قرار گرفته است. از طرفي صانعي سرمربي تيم ملي تاكيد به استفاده نكردن از بازيكنان با تجربه‌اي چون وحيد شمسايي، مصطفي نظري، جواد اصغري مقدم و مجيد لطيفي دارد و از طرفي اين بازيكنان به ويژه شمسايي لب به انتقاد گشوده‌اند و به گفته كارشناسان آرامش تيم ملي را بر هم زده‌اند. مسابقات ليگ هم به عقيده بسياري از كارشناسان هنوز به سطح قابل قبولي نرسيده است. در اين مورد محمود خوراكچي كارشناس فوتسال و مربي سابق تيم ملي صحبت‌هايي انجام داده است كه متن كامل گفت و گوي او با ايسنا را در ادامه مي خوانيد:

** مسابقات جام جهاني فوتسال تا دو ماه ديگر آغاز مي شود و قرعه كشي آن هم انجام شده است. سطح تيم‌هاي حاضر را چطور ارزيابي مي كنيد؟
    ـ اين دوره جام جهاني را قوي نمي‌بينم، چون 16 تيم از سراسر جهان مي‌آيند و تيم‌هاي نه چندان مطرح در اين دوره شركت خواهند كرد. بنابراين جام جهاني تايلند را به نوعي جامي تفريحي و دور همي قلمداد مي‌كنم كه يك سري تيم جمع مي‌شوند و تورنمنتي را در سطح پايين برگزار مي‌كنند. زماني كه پاناما و مراكش به جام جهاني صعود مي‌كنند بايد به سطح اين مسابقه‌ها پي برد. به هر حال فيفا مي‌خواهد فوتسال را در تمام دنيا توسعه دهد و به همين دليل تعداد تيم‌ها را زياد كرده تا براي كشورها ايجاد انگيزه شود. مثلا كويت براي اولين بار جام جهاني را تجربه مي‌كند. مصر و تايلند سرگروه شده‌اند. اين ها نشان مي‌دهد كه كيفيت بازي‌ها در شروع بالا نخواهد بود و جام جهاني واقعي از مرحله يك چهارم نهايي به بعد شروع مي‌شود. از اين مرحله به بعد كيفيت واقعي تيم‌ها را مي‌توان ديد.

** هم گروهي هاي ايران كه اسپانيا، پاناما و مراكش هستند و همچنين مسير صعودمان تا مراحل بعدي چطور است؟

- به اعتقادم ايران تا مرحله يك چهارم نهايي مشكلي براي صعود نخواهد داشت و شايد شانس داشته باشيم در جمع چهار تيم هم قرار بگيريم. در مجموع اگر مربي برنامه‌ريزي خوبي تا پايان مسابقه‌ها داشته باشد و از همه پتانسيلش بهره ببرد سود بيشتري را در پايان كار خواهد برد. قرعه ايران در اين بازي‌ها آسان است، اما نبايد حريفان را دست كم بگيريم چون دست كم گرفتن آن‌ها تاوان دارد. ما اگر مثل دوره قبل ظاهر شويم به راحتي تا يك چهارم نهايي صعود خواهيم كرد.

** سرمربي تيم ملي در ليست اعلامي اش براي آمادگي جهت حضور در جام جهاني بازيكناني مثل شمسايي، نظري،اصغري مقدم و لطيفي را دعوت نكرده است. نظرتان چيست؟

ـ علي صانعي به عنوان سرمربي تيم ملي در همه زمينه‌ها اختيار تام دارد اما من به عنوان كارشناسي كه چند سال در فوتسال پيراهن پاره كرده نظر شخصي‌ام را اعلام مي‌كنم و نمي‌خواهم به كسي توهين كرده باشم. صانعي اين ليست را زماني اعلام كرد كه متوجه شد در گروه آساني قرار گرفته و به راحتي مي‌تواند تا نيمه نهايي بالا بيايد. به همين دليل بازيكناني كه در دوره قبل مهره‌ي اصلي بودند را كنار گذاشت. صانعي گفته كه شمسايي تيم ندارد وآمادگي اش را نديده است تا دعوتش كند اما بايد بگويم كه بعضي از ورزشكاران نابغه هستند و نمي توان با چنين منطقي آن ها را كنار گذاشت. به عنوان مثال آندرانيك تيموريان زماني كه در تاتنهام بازي مي‌كرد جزو 18 بازيكن اصلي اين تيم نبود، اما هميشه به تيم ملي دعوت مي‌شد. اين بازيكنان خودشان را ثابت كرده‌اند. شمسايي نيز همين شرايط را دارد. ابتدا بايد كارشناسي كنيم كه چرا او در ليگ بازي نمي‌كند. شمسايي چه تيم داشته باشد چه نداشته باشد، عصاي دست مربيان است. صانعي اگر نمي‌خواهد از او استفاده كند بايد جوابگوي مردم باشد. مصطفي نظري هم همين طور. فيفا بي‌جهت لقب صخره را به او نداده است. مجيد لطيفي واصغري مقدم نيز چندين سال در تيم ملي خدمت كرده اند. به اعتقادم صانعي با اين انتخاب ريسك بزرگي كرده و حتما تاوانش را پس خواهد داد كه من اميدوارم تاوان بدي پس ندهد. من به عنوان دوست صانعي پيشنهاد مي‌دهم كه او تجديد نظر كند، چون او الان امانتدار 70 ميليون ايراني است.

** شما از دوستان نزديك شمسايي هستيد و بايد بدانيد كه نيت اصلي او از بازي نكردن در هيچ تيمي چيست.

ـ وحيد معيارهاي خودش را دارد. او مي‌گويد اگر قرار است در تيمي بازي كنم، آن تيم بايد حداقل‌ها را رعايت كند. به هر حال شمسايي آقاي گل جهان است و تا به حال در هر تيمي كه بوده آن تيم قهرمان شده است. او كارنامه خوبي دارد و نمي‌خواهد به راحتي اين كارنامه را خراب كند. وحيد مي‌گويد تيمي كه مي‌خواهد در آن بازي كند اولا بايد براي قهرماني بسته شده باشد و دوما حق و حقوق بازيكنان را تامين كند. اين‌ها حرف‌هاي محرمانه‌اي بود كه او به من زده است و الان گفتم تا همه بدانند كه منظور اصلي شمسايي از اين كارها چيست. با اين حال من به شمسايي توصيه مي‌كنم تا به خاطر مردم تيمي را انتخاب كند و در آن مشغول به كار باشد تا بتواند در جام جهاني نيز حضور داشته باشد اما او مي‌گويد تا زماني كه خوراكچي تيم نگيرد به هيچ تيمي نمي‌رود و اگر قرار باشد در تيمي با قرارداد پايين بازي كند، در تيم من حضور خواهد داشت.

** نظرتان درباره صحبت هايي كه شمسايي عليه صانعي انجام داده چيست؟

-به اعتقادم مسئولان تيم ملي از ترابيان گرفته تا سرمربي بايد جو تيم را آرام كنند. اينكه قرار باشد مسئولان فوتسال عليه كسي مصاحبه كنند، آن شخص هم داراي وجهه و هوداراني است و مطمئنا به او بر مي‌خورد. ترابيان بايد وضعيت را مديريت مي‌كرد تا به اينجا كشيده نشود. به اعتقادم ما كه در خانواده‌ي فوتسال هستيم بايد دست در دست هم دهيم تا آرامش به اردو به تيم ملي برگردد و در اين ميان نفش ترابيان بسيار مهم است. او بايد با بقيه تعامل برقرار كند چون تجربه نشان داده كه ديكتاتوري نتيجه مثبت نمي‌دهد.

**شما طرح اين صحبت‌ها از جانب شمسايي را درست مي‌دانيد؟ خيلي‌ها معتقدند طرفداري از صحبتهاي شمسايي بازيكن سالاري است.

-من مي گويم بايد با وحيد با عنوان يك اسطوره رفتار شود. او ماه‌هاي پيش چندين بار مي‌خواست اين حرفها را مطرح كند، اما من به او اجازه ندادم. او اصرار داشت پس از بازيهاي امارات عليه مسئولان و سرمربي صحبت كند چون با او رفتار خوبي نشده بود. به اعتقادم صانعي حق دارد تا هر بازيكني را كه دلش مي‌خواهد دعوت كند اما دعوت نكردن از شمسايي به ضرر تيم ملي‌ مي‌شود. همه مي‌دانند كه مشكل وحيد فني نيست. چون صانعي نمي‌تواند شمسايي را مديريت كند، به همين دليل او را خط زده است. اين مشكل در جام ملت‌هاي آسيا (امارات) هم بوده است. بنابراين شمسايي زودتر از اينها بايد سكوتش را مي شكست و چنين مصاحبه‌اي را مي‌‌كرد، چون صانعي و ترابيان در تلويزيون،‌راديو، خبرگزاري‌ها و هرجايي كه مي‌رفتند عليه‌اش صحبت مي‌كردند. حتي من مي‌توانم بگويم كه خط خوردن بازيكن از پيش برنامه‌ريزي شده بود. منحل شدن تيم‌هايي مثل ماهان،‌پرسپوليس،‌استقلال ، شن‌ساي ساوه و ... هم برنامه‌ريزي شده بود. اما آيا تا به حال كسي به دنبال اين رفته كه چرا اين تيم‌ها منحل شده‌اند. دعوت نشدن مصطفي نظري، وحيد شمسايي، جواد اصغري مقدم و مجيد لطيفي سناريوي از پيش تعيين شده است. اينها سرمايه‌هاي فوتسال هستند و اگر قرار باشد با بازيكني مثل شمسايي به اين شكل رفتار شود بازيكنان جواني كه الان در تيم ملي هستند بي‌انگيزه مي‌‌شوند و با خود مي‌گويند شايد در آينده با ما هم اينكار را بكنند.

**تصميمي كه آقاي ترابيان در مورد ممنوع المصاحبه كردن ملي پوشان گرفته را قبول داريد؟

-ترابيان مسئول كميته فوتسال است و هر كسي كه امانتي دارد بايد آن را حفظ كند. به اعتقادم اين تيم ملي است نه تيم محلي. مردم و مسئولان بايد از اخبار ريز و درشت آن با خبر شوند. ترابيان بايد اجازه دهد كه بازيكنان مصاحبه كنند تا مردم بدانند چه اتفاقي در تيم ملي‌شان مي‌افتد. ممنوع‌المصاحبه كردن دردي را دوا نمي‌كند، به جز اينكه بازيكنان را منزوي مي‌كند. حتي اين كار توهيني به شخصيت آن‌هاست. ترابيان به عنوان مسئول بايد حق و حقوق همه را رعايت كند و اين كار، پايمال كردن حق است.

* اما استدلال وي اين است كه بازيكن تنها بايد به فكر تمرين و بازي كردنش باشد و مصاحبه بر گردن مسئولان است.

-من از شما يك سوال دارم. آيا اين قانون فقط در فوتسال است؟ مگر در بقيه رشته‌ها بازيكنان مصاحبه نمي‌كنند؟ آنجا چه اتفاقي مي‌افتد؟ اگر ممنوع‌المصاحبه كردن در تمام دنيا و تمام رشته‌ها بود آن را قبول مي‌كرديم اما اينكه ايشان اينچنين خودشان مي‌برند و مي‌دوزند درست نيست. عواقب اين كارها را هم مشاهده مي‌كنيد و مي‌بينيد كه فوتسالي‌ها يكي پس از ديگري عطاي اين رشته را به لقايش مي‌بخشند و همين مي‌شود كه ليگي بي‌روح داريم و تيم ملي كم‌كم جايگاهش را از دست مي‌دهد و همه از فوتسال دلزده مي‌شوند.

* آيا اتفاق حاشيه‌اي در تيم ملي در حال رخ دادن است كه رييس كميته فوتسال نمي‌خواهد آن‌ها به بيرون درز كند؟ به هر حال معمولا زماني كه تيمي در بحران است، بازيكنان ممنوع‌المصاحبه مي‌شوند.

-من از روز اول هم گفته‌ام كه اين بحران نيست بلكه مشكل است. فوتسال ما در گردآبي افتاده كه نمي‌تواند از آن رها شود و رفته رفته در اين گرداب كارش دشوارتر مي‌شود. به هر حال وقتي كه شما مي‌خواهي اطلاعات داخل را به بيرون انتقال ندهي كانال مصاحبه را قطع مي‌كني، اما اين تصميمي كه آقاي ترابيان گرفته كاملا نتيجه معكوس خواهد داشت. من بايد به آقاي ترابيان بگويم كه اين ميز به كسي وفا نكرده. آدم بايد دنبال اين باشد كه از خود يادگاري به جا بگذارد. ترابيان تا دو، سه سال پيش مديريت خوبي داشت اما به يكباره تغيير سياست داد. من هميشه به خودش هم گفته‌ام كه پيش از اين حواشي را بهتر جمع مي‌كرد اما در اين سال‌ها به كلي اخلاقش عوض شده است.

** چرا امسال بدون تيم مانديد؟

ـ از زماني كه مي‌خواستيم در ليگ 91 شروع كنيم، ماهان تنها يك هفته مانده به مسابقه‌ها اعلام انحلال كرد و اين شد كه الان در كنار من بازيكناني مثل ويسي، ‌شارقي، شمسايي و سلطاني هم تيم ندارند. من با ماهان قرارداد بسته بودم و قرار بود با اين تيم شروع كنيم، اما ماهاني‌ها با لجبازي‌ها در ليگ شركت نكردند و در اين گرداب همه از بين رفتيم.

** ماجراي تيم دسته يكي هولدينگ به كجا رسيد؟ تيم كه قرار بود همه ستاره‌هاي بدون تيم مثل شمسايي و شما در آن باشيد.

ـ حضور اين تيم در دسته يك كاملا منتفي است. آن‌ها مي‌خواستند با من و شمسايي به اهداف تبليغاتي خودشان برسند. ما تنها دو جلسه با آن‌ها داشتيم كه ريز موارد اين جلسات مطبوعاتي شد و تمام دنيا هولدينگ را شناختند. حتي برادرانم از نيوزيلند تماس مي‌گرفتند و مي‌گفتند كه هولدينگ ديگر چه تيمي است، چه برسد به مردم ايران. ما بعدا فهميديم كه بودجه آن‌ها بسيار اندك بود و به قولي تنها بودجه‌اي بخور و نمير داشتند. به قول شمسايي مي‌خواستند تنها با ما عكس يادگاري بگيرند و من از اين موضوع خيلي ناراحتم. به هر حال هر كسي مي‌خواهد ماشيني هم بخرد ابتدا به جيبش نگاه مي‌كند، اما آن‌ها اول بنز خريدند سپس ديدند پولي ندارند. آن‌ها با اين پولشان بايد دنبال پيكان بروند.

** چرا ليگ امسال مثل فصل‌هاي قبلي از كيفيت بالايي برخوردار نيست؟

ـ تيم‌هاي ماهان، فيروز صفه و پرسپوليس به يك باره كنار كشيدند و تعداد تيم‌ها به عدد 13 رسيد، بدون اينكه كارشناسي شود. از طرفي هم تعداد تيم‌هايي كه سقوط مي‌كنند به يك تيم كاهش يافته است. همه اين موضوعات باعث شد تا ليگ كوچك جلوه كند و ليگي بي‌حساب و كتاب داشته باشيم. اگر قرار بود ليگ 16 ، 14 يا 12 تيمي شود، ابتدا بايد به هيات رييسه مي‌رفت و كارشناسي مي‌شد. آقاي ترابيان مي‌گويد من مخالف 14 تيمي شدن بودم اما تنها يك راي داشتم اما، آقاي ترابيان! شما بايد قبل از اينكه اين مصوبه را به هيات رييسه مي‌برديد، آن را كارشناسي مي‌كرديد. با اين اوضاع تيم‌ها با خودشان مي‌گويند تنها يك تيم اوت مي‌شود پس براي چه بايد زحمت بكشيم؟! حتي اگر اوت هم شويم سال بعد تبصره مي‌زنيم و مثل راه ساري به ليگ برمي‌گرديم. از طرفي بازيكنان اصلي ليگ هم مثل سابق فوتسال بازي نمي كنند. آن ها از لحاظ مالي تامين نشده‌اند كه بخواهند تمركزي هم روي تيم شان داشته باشند. بازيكنان حتي مجبورند به خاطر پول اندكي كه مي‌گيرند در كنار ورزش، كار كنند. من بازيكنان ملي‌پوشي را مي‌شناسم كه قراردادش 250 ميليون تومان بوده اما امسال 80 ميليون گرفته است و مشغول به كار ديگري در كنار فوتسال است. اين‌ها انگيزه بازيكن را كم مي‌كند. محمد طاهري، اصغري مقدم، نظري و جاويد كه الان بازيكن نمونه فوتسال ايران هستند، كيفيت سال قبل‌شان را ندارند.

چفدر زیاد شد!

12. 3 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ای بابا باز باختیم که! حالا مصاحبه رو داشته باشید :

یه سری هم از بیرون خط میدادن و دستهای پشت پرده و باندهای داخل تیم مانع موفقیت ما شدن
    سرمربی تیم ملی فوتسال ایران: برخی به جای کمک، ضربه می زنند تا نتایج مطلوب حاصل نشود!

به گزارش ایرنا، ˈعلی صانعیˈ عصر امروز (دوشنبه) پس از دیدار دوستانه تیم ملی فوتسال ایران با روسیه در کنفرانس خبری، بدون افشای نام افراد مورد نظرش افزود: هرگاه تیم ملی فوتسال بازی حساسی در پیش دارد، این افراد با انجام مصاحبه، برای تیم ملی حاشیه سازی می کنند و قصد عوام فریبی دارند.

وی با تاکید بر اینکه اجازه نمی دهم، این حواشی به تیم ملی ضربه بزند، افزود: تلاش کادر فنی تیم فوتسال ایران این است تا تیم ملی بدون حاشیه و با آمادگی مطلوب در مسابقات جام جهانی تایلند ظاهر شود.

وی همچنین در واکنش به اظهارات روز یکشنبه سرمربی تیم ملی فوتسال روسیه مبنی بر افت فوتسال ایران در سال های اخیر گفت: فوتسال ایران ضعیف نشده است بلکه جوانانی را به کار گرفته ایم که می توانند در آینده برای فوتسال ایران مفید باشند.

سرمربی تیم ملی فوتسال کشورمان از بازی بازیکنان تیمش در این دیدار دوستانه ابراز رضایت کرد و گفت: ملی پوشان تلاش خود را انجام دادند و در این دیدار دوندگی خوبی کردند اما در دقایق پایانی تمرکز خود را از دست دادند و نتیجه بازی را واگذار کردند.

وی خاطرنشان کرد: اگر موقعیت های ما به گل تبدیل می شد، با اختلاف سه یا چهار گل حریف قدرتمند خود را شکست می دادیم.

سرمربی تیم ملی فوتسال ایران دلیل دعوت نشدن ˈمصطفی نظریˈ به این تیم را مصدومیت بیان کرد و تصریح کرد: دو هفته قبل با حضور در شهر تبریز این بازیکن را از نزدیک زیر نظر گرفتم اما براساس اعلام پزشکان، این بازیکن از ناحیه کمر مصدوم است.

وی با بیان اینکه درهای تیم ملی فوتسال بسته نشده است، گفت: چنانچه مصدومیت مصطفی نظری برطرف شود و از آمادگی خوبی برخوردار باشد، این بازیکن به اردوهای بعدی تیم ملی دعوت می شود.

(امیدوارم که برای شمسایی مقدم و ... هم باز باشه!قبلا هم گفتم نظری قطعا دوباره دعوت میشه ولی سر شمسایی هنوز بحثه!)

به گزارش خبرنگار ایرنا، سرمربی تیم ملی فوتسال روسیه در این کنفرانس خبری شرکت نکرد و قرار است پس از دیدار تیم های امید ایران و روسیه که اکنون در سالن ورزشی پیروزی شهر اصفهان در حال برگزاری است به سوالات خبرنگاران پاسخ دهد.

تیم ملی فوتسال کشورمان عصر امروز (دوشنبه) در دیدار دوستانه که در سالن ورزشی پیروزی شهر اصفهان برگزار شد، با نتیجه 2

بر یک از تیم روسیه شکست خورد.

این دو تیم، عصر فردا (سه شنبه) نیز بار دیگر در دیدار دوستانه در شهر اصفهان مقابل یکدیگر صف آرایی می کنند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته انصافا روسیه تقریبا با همه نفرات اصلی و ترکیب جام جهانیش اومده و تیم خیلی قوی هست!بازی هم خوب و نزدیک بود نتیجه 2-1 بدک نیست موقعیتهای خوبی داشتیم اما اینکه راحت بگیم اسپانیا رو میبریم بعد به روسیه تو خونه ببازیم و بگیم روسیه قوی تر از اسپانیاست!(اسپانیا با حدود 300 امتیاز بیشتر اول دنیاست و روسیه چهارم!البته اسپانیا هم جوانگرایی کرده ...) دستهای پشت پرده و مصاحبه باعث شد ببازیم ... درست نیست!یه بازی هم فردا داریم امیدوارم اونو ببریم و روحیه بگیریم شمسایی و صانعی هر دو کمی از مواضعشون کوتاه بیان و با یه ترکیب کامل و قوی بریم جام جهانی!

راستی تیم امید هم تیم امید روسیه رو برد که خیلی خوب بود تبریک میگم!

باختن به تیم چهارم دنیا تو زمین خودی بده خیلی هم بده
    یادمون نرفته که تو همچین بازیهای دوستانه ای چطور حال اسپانیا و برزیل رو میگرفتیم
    بازی نزدیک بود ما 1-0 جلو افتادیم و بعد 1-1 شد گل دوم رو هم دقایق پایانی خوردیم!با روسیه 15 بار قبلا بازی کرده بودیم که فقط 3 برد داشتیم(اگه اشتباه نکنم تو دوره شمس برد داشتیم مقابلشون) یه بازی هم امروز هست امیدوارم اینو ببریم برزیل و اسپانیا قدرتهای اول فوتسال جهان هستن و تیم اون موقع ما میتونست جلوشون دووم بیاره و حتی به برد فکر کنه!اسپانیا رو 3-0 جلو بیوفته و 3-3 کنه و به برزیل 1-0 ببازه بازیهای تو ایران و تدارکاتی اصلا به کنار!تیم فعلی خیلی با اون زمان فاصله داره
    در هر صورت ببینیم امروز چی کار می کنن ...
    Last edited by Kianoosh; 18-09-2012 at 02:02.

14. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

البته انصافا روسیه تقریبا با همه نفرات اصلی و ترکیب جام جهانیش اومده و تیم خیلی قوی هست!بازی هم خوب و نزدیک بود نتیجه 2-1 بدک نیست
    باختن به تیم چهارم دنیا تو زمین خودی بده خیلی هم بده
    یادمون نرفته که تو همچین بازیهای دوستانه ای چطور حال اسپانیا و برزیل رو میگرفتیم

16. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

بله ديگه! زماني ما مدعي عنوان سوم يا چهارم دنيا بوديم اما حالا مقابل تيم چهارم دنيا ميبازيم و قبول داريم كه از اونها كمتريم. سرمربي فوتسال روسيه به درستي در خصوص افت تيم ملي ما صحبت كرده و اين نشون ميده دنيا داره اتفاقات ناخوشايند فوتسال كشورمونو رصد ميكنه و در دلش زار زار به حال ما گريه ميكنه (البته فكر كنم ميخنده) اما مربي بي خرد ما ميگه ما جواناني را بكار گرفتيم كه ميتونن براي آينده فوتسال كشورمون مفيد باشن

من نميفهمم اينها چرا در آستانه جام جهاني اينقدر دم از جوانگرايي ميزنن؟ جام جهاني زمان برداشت محصولي است كه در 4 سال گذشته كاشته شده و نه محل كسب تجربه. اين آقا به بهانه جوانگرايي، بازيكنان مخالف خودشو داره از تيم بيرون ميكنه. فقط همين!

به هر حال از اين تيم درب و داغون همين نتيجه هم غنيمته. من به شخصه فكر ميكردم با اختلاف، بازي را از دست خواهيم داد.

18. این کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خب بازی دوم رو هم مساوی کردیم یکی دیگه بازی کنیم میبریمشون این بازی نیمه اول اصلا خوب نبودیم و 2-0 عقب افتادیم دقایق آخر 2-1 شد و نیمه دوم در حالی که ایران فشار میاورد روسیه گل سوم رو زد و 3-1 شد!ایران به حملاتش ادامه داد و نزدیک بود روی ضد حمله چهارمی رو هم بخوره اما کاظمی گل دوم ایران رو زد و دانشور تونست بازی رو 3-3 مساوی کنه با توجه به اخراج یه بازیکن روسیه و البته بازی نکردن حسن زاده و کشاورز بازم میگم خیلی نتیجه بدی نبود ما قبلا هم روسیه رو راحت شکست نمیدادیم حداقل اون بازی که یادمه به همین شکل بود 3-0 عقب افتادیم شمسایی دو گل زد یک پاس گل همه تو نیمه دوم و 3-3 تموم شد !در هر صورت ما که امیدواریم به این تیم! چند بازی تدارکاتی دیگه با مصر استرالیا و ... داریم

پ.ن:این تماشاگرها هم عجب کارایی می کنن!حالا تشوی شمس و شمسایی و نظری تا یه حدی قابل دفاع هست اونم بعد از پایان بازی ولی تشویق تیم روسیه و علی دایی ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Kianoosh; 18-09-2012 at 19:54.

20. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •