تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 25 از 269 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

100

کریم 2ساله نزدیک آقای گل لیگ باشه
    خواهش میکنم به خاطر نفرت از دایی و چون دایی اینو اورده انقدر متعصباه ازش حرف نزنیم!!؟....
    در ضمن همین فرهاد مجیدی هم سالها تو امارات بازی کرده... فراموش نشه!!!!

امیر جان میداوودی با زور تو استقلال بازی میکنه چه برسه به تیم ملی
    اگه برگرده هم شماره 10یی در کار نیست براش
    +
    به نظرم لیاقت شماره 10 تیم رو فقط کریم داره... اینو به زودی میفهمید
    دوست عزیز(سوراخ2)
    مث اینکه بن هم شدید.نیازی نیست جواب شما رو داد ولی خب چون میخوام پست بدم اینو هم اضاق بهش میکنم.
    اولا که کسی از علی دایی (حداقل من اخه با نقل قول از پست من اینو گفتی)نفرت نداره برعکس حتی ماها علی دایی رو واقعا دوست داریم مانند کریم باقری و کریمی و .. خیلی از قرمز های دیگه.
    در ضمن میداوودی با زور تو استقلال بازی نمی کنه بلکه با عشق بازی میکنه.یکی از بدترین ضرباتی که استقلال خورد مصدومیت میلاد بود شاید بشه گفت تیم ملی هم ضربه خورد شاید..
    زور مال زمانیه که نخوان بازیکن رو نه مال زمانی که لحظه شماری میکنن تا برگرده.
    مهم شماره ها نیستند 10 یا 100 مهم انجام وظیفه ای است که بهش گفته شده.

منم اميدوارم مصدوميتش خيلي طول نکشه
    اما جداي از اين مسئله من فعلا بنا به دلايلي که البته شايد بعضيهاشم نظر شخصي و سليقه اي باشه کلا مخالف بازي کردن نکونام در تيم ملي هستم حداقل در اين مرحله از بازيها
    مطمئنا من و دوستان هم مانند شما .از این ناراحتم امسال بازی بارسا و اساسونا لذت همه ساله رو احتمالا با نبود نکو نداره.
    اما موارد که شما اشاره کردی دقیقا واقعیت هایی بود که تا چند سال پیش به دلیل تحت شعاع قرار گرفتن نکونام در مقابل نام های بزرگ تیم ملی کمتر زوایای کار مشخص بود ولی ..
    متاسفانه از جام ملت ها به بعد نکونام دچار یه تغییر هم در زمینه فنی و هم در زمینه اخلاقی شد.نقش مترسک بازی کردن در جام ملت ها(حالا شاید در این حد غلو باشه)جای خود ولی اظهارات نکونام در مورد قطبی هم جای بحث داره.این نشون میده که اون نکونام قبلی نیست.
    شاید مربیا تیم ملی هم بهمین دلیل بازوبند رو ازش نگرفتن .
    اون شادابی که قبلا در بازی نکونام مشاهده میشد الان کمتر نشون داده میشه.
    نمیدونم ولی شاید دیگه انگیزه کافی رو نداره.

چیزی که توی کیروش دیدم و توی هیچ کدوم از مربی های داخلی ندیدم
    کیروش تیم حریف رو بازی میده!
    یعنی یه جوورایی تمسخرش می کنه، چطوری بگم اونو مغرور می کنه
    آدم چه در دید مربی چه دید یه طرفدار ساده مثل ما
    وقتی بازی رو میبینه میگه تو نیمه ی اول میگه:
    -اینا که بلد نیستن بازی کنن
    -این چه مربیگریـــه؟؟
    -یه پاس هم نمی رسونن
    -اصلا نمی تونه واسه خودش موقعیت جوور کنه

موفق باشید...
    وا.. تا در مقابل تیم های بزرگ ما بازی نکنیم نمیشه نظر داد در مورد تاکتیک تیم ملی
    من تو پست قبلی هم گفتم اینکه تیم یک نیمه ای باشیم اصلا خبر خوبی نمیتونه باشه و مطمئنا این مدل بازی کردن در مقابل تیم های بزرگ برای ما مشکل ساز خواهد بود اما این احتمال وجود داره که فعلا کیروش چون میدونه حریف های ما انچنان بزرگ نیستند و میشه با این سبک بازی حتی تو یه نیمه هم بازی رو به نفع خود پایان داد پس تاکتیک ها رو به مرور داره پیاده میکنه.به هر حال هر چی بوده که فعلا خوب بوده.

اما دلیل اصلی من برای پست دادن بیان این مطلب بود.
    تام جام ملت های همین امسال تماشاگران به حق با فوتبال قهر کرده بودند و کمتر به تماشای بازیها اون هم توی استادیوم ها علاقه داشتند .تیم های سرخابی پایتخت امار تماشاگرانشان خیلی کم شده بود و این وسط فقط یک استثنا که تراکتور بود اون هم به یمن تازه ورود بودن به لیگ برتر تماشاگر فراوانی داشت.اوضاع در مورد تیم ملی هم به همین وضع بود .کمتر کسی به تیم ملی امید داشت تا اینکه جام ملت ها شروع شد و تیم ملی در کمال ناباوری هر سه بازی خودش رو برد و دقیقا از همون لحظه همه به تیم امیدوار شدند و کم کم قهر ها کمرنگ شد حتی باخت به کره هم این روند رو تغییر نداد.هر چند هنوز که هنوزه من قطبی رو عامل اصلی باخت به کره میدونم اون هم کره ای که ادعای شناختن در حد کف دست داشت اما قطبی امید ها رو به تیم ملی برگردوند.
    متاسفانه قطبی به بدترین وضع ممکن از ایران فراری داده شد و همه کاسه و کوزه ها رو بر سرش شکستند اما یه تفکر حرفه ای وارد فوتبال ما کرد که شاید کیروش هم داره از این تحول استفاده میبره.
    بازی برابر اندونزی که اصلا هم بازی مهمی برای تماشاگر ایرانی نیست حدود 80 هزار تماشاگر میاد و این نشون میده تیم در مسیر پیشرفته.البته نباید سهم ستاره ها رو هم نادیده بگیریم.
    همون طور هم که دوستان گفتند زمانی ما تو خونه حریفان امید به برد نداشتیم حالا بازی خوب که دیگه جای خودش ولی الان هیچ فرقی نمی کنه که کجا بازی داریم همه از تیم ملی هم بازی خوب میخوان و هم نتیجه خوب .
    کیروش هنوز ماه های زیادی از ورودش به ایران نگدشته ولی اون تاثیر خودش رو گذاشته به نظر من و مطمئنا این تاثیرات کوتاه مدت نیست.چون خود کیروش میدونه در هر حال و با هر نتیجه ای تا جام جهانی مربی ایران باقی خواهد ماند پس تفکرات بلند مدت خودش رو داره اعمال میکنه.
    حالا اگه مربی یه تیم عربی بود شاید نتیجه خیلی براش مهم بود چون میدونه عرب ها صبر ندارند ولی تو ایران قضیه فرق میکنه.
    به نظر من ما داریم با یه سرعت خوبی به درجه اول فوتبال اسیا بر میگردیم ولی کاملا بی سر و صدا.
    امیدوارم حمایت ها از کیروش ادامه دار باشه .

2. 8 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

مطمئنا من و دوستان هم مانند شما .از این ناراحتم امسال بازی بارسا و اساسونا لذت همه ساله رو احتمالا با نبود نکو نداره.
    به این تاپیک مربوط نمیشه، اما نکونام شاید به همین بازی یک‌شنبه‌اش هم برسه !
    تشخیص پزشک ایران اشتباه بوده، پزشک باشگاه گفته اصلاً جدی نیست مصدومیتش ...

4. 5 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مزدک میرزایی: حرف برای گفتن دارم اما سکوت می‌کنم/ وقتی یک بازیکن بد بازی می‌کند نمی توانم از او تعریف کنم

سایت گل- گزارش مزدک میرزایی دربازی تیم ملی مقابل قطر و انتقاد او از کریم انصاری‌فرد حرف‌و‌حدیث‌های زیادی را به وجود آورده است.به دنبال بازی ضعیف مهاجم جوان تیم ملی در بازی با قطر، مزدک میرزایی لقب ستون پنجم را به کریم انصاری‌فرد داد تا بسیاری از اهالی فوتبال بخصوص سایپایی‌ها از این گزارشگر باسابقه دلخور شوند.
    کنایه‌ عجیب میرزایی به انصاری‌فرد اما در رسانه‌های ورزشی نیز بازتاب گسترده‌ای داشت و در نهایت منجر به این شد که باشگاه سایپا بیانیه شدیدالحنی علیه این گزارشگر تلویزیونی صادر کند.
    مجید صالح هم در کنفرانس خبری‌اش فقط درباره این موضوع حرف زد اما مزدک میرزایی زیاد دوست ندارد درباره این حاشیه و انتقادی که از انصاری‌فرد کرده‌ است حرفی بزند.این در حالی است که مزدک میرزایی دوستی خوبی با مجید صالح داشت و یکی از نفراتی بود که از حضور صالح در برنامه‌های تلویزیونی به عنوان کارشناس حمایت می‌کرد اما حالا به نظر می‌رسد رابطه این دو نفر تحت تاثیر گزارش اخیر میرزایی قرار گرفته است.
    میرزایی در گفت‌و‌گو با قانون در واکنش به انتقادهایی که درباره گزارش اخیرش مطرح شده است، می‌گوید: «ببینید، قرار نیست همیشه از یک نفر تعریف شود. وقتی بازیکن بد بازی می‌کند که نباید از او تعریف کرد. انتقاد هم وجود دارد و چقدر خوب است که همه ما انتقاد پذیر باشیم. من حرف‌های زیادی برای گفتن دارم. تمام حرف‌هایی که زده‌اند، جواب دارد. اما ترجیح می‌دهم سکوت کنم.»میرزایی با بیان این مطلب که از گزارش خودم راضی هستم، ادامه می دهد: «ازگزارش بازی راضی هستم. اصلا دوست ندارم با مصاحبه‌‌کردن و جواب‌دادن اوضاع را خراب کنم. من به همه احترام می‌گذارم و حرفی نمی‌زنم.»

bordobakht

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دیدار دوستانه تیم ملی ایران مقابل بازیکنان خارجی لیگ برتر

سرپرست تیم ملی فوتبال ایران گفت : تیم ملی مقابل بازیکنان خارجی لیگ برتر بازی می کند.
    عباس ترابیان درگفت وگو با ایرنا ضمن اشاره به اینکه دیدار تیم ملی ایران با تیم ملی کویت منتفی شده است، افزود:درصورت پاسخ مناسب کی روش سرمربی تیم ملی به جای این بازی این تیم مقابل ستارگان خارجی لیگ های داخلی به میدان خواهد رفت.
    وی افزود: البته این تنها یک پیشنهاد است و در صورت موافقت انجام می شود.
    سرپرست تیم ملی فوتبال ایران در خصوص اردوی بعدی تیم ملی نیز گفت :اردوی بعدی تیم ملی بیست و هشتم شهریور ماه برگزار و ۲ روز به طول می انجامد.
    ترابیان گفت: به طور حتم دراین اردو بازیکنانی که کمتر به آنان بازی رسیده است دعوت خواهند شد و درتمرینات بار دیگر مورد آزمایش کادر فنی قرار گیرند.
    وی درادامه ودرباره حضور کی روش در ایران نیز گفت: سرمربی تیم ملی طبق برنامه امروز به ایران وارد شده و هفتاد و یکمین شهرآورد استقلال و پرسپولیس را از نزدیک مشاهده خواهد کرد.

bordobakht

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دليل تغييرات دراساسنامه فدراسيون چيست؟

در حالی که اذهان اهالی فوتبال و به تبع آن دلسوزان فوتبال معطوف به شهرآورد سرخابی هاست، رخداد مهمتری در فوتبال کشور در جریان است.

با توجه به تشکیل مجمع فوتبال در 28/6/90، رئیس فدراسیون فوتبال به دنبال تصویب قانونی است که از این به بعد رئیس فدراسیون خودش نواب رئیس را انتخاب کند.

اساسنامه فعلی که از اساسنامه فیفا الگوبرداری شده است باعث می شود رئیس و نواب آن همگی از طریق رأی گیری انتخاب شوند که نهایتا باعث می شود که نواب رئیس فدراسیون هم افرادی از جنس فوتبال و منتخب خانواده فوتبال باشند.

در صورتیکه اگر قانون مدنظر کفاشیان تصویب گردد یک نفر همکاره فوتبال کشور می شود و در صورتی که این شخص خود محور باشد، آسیب فراوانی به بدنه فوتبال کشور وارد خواهد شد و حتی در صورت کناره گیری این شخص نیز فوتبال بلاتکلیف می شود. در حالیکه در اساسنامه فعلی با توجه به انتخاب نواب رئیس از طریق رأی مجمع، نائب رئیس در صورت کناره گیری رئیس، بعنوان رئیس فدراسیون ادامه فعالیت خواهد داد.

حال سئوال اینجاست که چرا رئیس فدراسیون که نتوانسته باعث پیشرفت فوتبال کشور بخصوص در رده ملی شود، اینک با تصویب این قانون، بدنبال عقبگرد فوتبال کشور است؟

آقاي کفاشيان تغييرات براي چه کسي است، شما يا ديگران!؟

مخالفت اتحاديه فوتبال با تغيير اساسنامه فدراسيون

اتحاديه باشگاه هاي فوتبال ايران، طرح پيشنهادي علي کفاشيان در خصوص تغيير اساسنامه فدراسيون فوتبال را به مصلحت فوتبال ندانست.

چندی پیش علی کفاشیان، رئیس فدراسیون فوتبال ایران، خواستار تغییراتی در اساسنامه فدراسیون فوتبال شد که طی بخشی از این تغییرات پیشنهادی، رئیس فدراسیون قادر باشد شخصا نواب رئیس را منصوب کند.
    اتحادیه باشگاه های فوتبال ایران، امروز طی نامه ای مخالفت خود را با طرح پیشنهادی کفاشیان به وی اعلام کرد. متن نامه ارسالی اتحادیه باشگاه های فوتبال ایران بدین شرح است:
    برادر ارجمند جناب آقای علی کفاشیان
    ریاست محترم فدراسیون فوتبال
    سلام علیکم
    احتراما در خصوص تغییرات و اصلاحات پیشنهادی در اساسنامه فدراسیون فوتبال به عرض می رساند که در این ارتباط، جلسات و مذاکرات مفصل و متعددی در اتحادیه برگزار و جمع بندی و ماحصل آن به شرح آتی می باشد.
    الف) این اساسنامه مستلزم تمهیدات و اجرای برخی مقدمات، نظیر تهیه و تصویب آیین نامه اجرایی اصلاح اساسنامه توسط مجمع عمومی و نیز ارائه مستندات کافی بر پیشنهاد اصلاحات و تغییرات از ناحیه اعضای مجمع و یا اعضای هیئت رئیسه می باشد. ما نحن فیه این مستندات و مقدمات فراهم یا ارائه نگردیده است.
    مضافا اینکه هرگونه تغییر در مقررات، مستلزم بیان فلسفه آن اعم از نقاط ضعف مقررات قبلی و نقاط قوت پیشنهادات می باشد که طرح پیشنهادی فاقد چنین مقدمه ای است.
    ب) تغییر در ترکیب و یا نحوه انتخاب اعضای هیئت رئیسه و نواب رئیس به کیفیتی که پیشنهاد گردیده است ثمره ای جز تبدیل هیئت رئیسه به رکنی فرمایشی و دور شدن از دموکراسی در فوتبال ندارد.
    ج) خوشبختانه فیفا، اساسنامه استانداردی (standard statutes) را به فدراسیون های عضو ارائه نموده است و مغایرت طرح پیشنهادی با مواد 22 و 27 این اساسنامه استاندارد، اظهر من الشمس و حکایت از عدم پذیرش چنین رویه ای از سوی نخبگان جهانی مدیریت فوتبال دارد.
    د) در خصوص اصلاحات مرتبط با ارکان قضایی نیز اشکالات و ابهامات عدیده ای وجود دارد که مستلزم بررسی مفصل و کارشناسی حقوقی کارشناسان می باشد.
    نهایتا با توجه به موارد پیش گفته، اتحادیه باشگاه های فوتبال، ایجاد چنین تغییراتی را در شرایط فعلی، منطبق با مصالح فوتبال ندانسته و نیازمند زمان بیشتر و مطالعه عمیق تر می داند.
    علی محمد مرتضوی
    دبیر کل اتحادیه باشگاه های فوتبال ایران

تغيير اساسنامه يعني حذف دموکراسي از فوتبال

کفاشيان دوست ندارد صندلي رياست را از دست بدهد

حرکت استراتژيک کفاشيان با ارائه پيشنهاد تغيير اساسنامه و در پي آن مخالفت اعضاي شاخص مجمع با اين ماجرا نشان مي‌دهد در صورت حضور مجدد کفاشيان در انتخابات فدراسيون فوتبال وي شانس زيادي براي کسب کرسي رياست ندارد، اين احتمال زماني قوت مي‌گيرد که شنيده مي‌شود مديران وزارت ورزش نيز از ارائه اين پيشنهاد زياد راضي نيستند!

با وجود این که چهار ماه تا برگزاری انتخابات فدراسیون فوتبال زمان باقی است اما تکاپوي برخی گزینه‌ها برای موفقیت در این انتخابات از هم اکنون آغاز شده تا به این شکل زمینه برتری در انتخابات آتی را به این شکل برای خود فراهم آورند، هرچند رایزنی و تکاپوي این افراد کاملا پنهانی صورت می‌گیرد اما وقوع برخی اقدامات از تفکرات آنها رونمایی می‌کند تا اهالی فوتبال متوجه فعالیت‌های پنهانی آنها برای کسب کرسی در انتخابات آتی فدراسیون فوتبال شوند.

به گزارش رجانيوز یکی از کسانی که این روزها سخت در اندیشه حضور در انتخابات آتی فدراسیون فوتبال است، رئیس فعلی فدراسیون فوتبال است. علی کفاشیان که مدعی است هنوز تصمیمی برای حضور در انتخابات دی ماه فدراسیون فوتبال نگرفته است برای کسب کرسی ریاست برای دومین بار این روزها با مشاورانش در تماس است تا زمینه پیروزی مجدد خود در انتخابات را فراهم آورد.

رئیس فدراسیون فوتبال که خوب می‌داند موانع موجود برای حضور در سمت ریاست فدراسیون فوتبال چیست، در آستانه تشکیل آخرین مجمع فدراسیون فوتبال قبل از برگزاری انتخابات فدراسیون فوتبال تصمیم گرفته با ارائه پیشنهادی بخشی از مفاد اساسنامه فعلی فدراسیون فوتبال ایران را که از سوی هیات وزیران و فدراسیون جهانی فوتبال مورد تائید قرار گرفته بود، تغییر دهند تا به این شکل در دوره بعدی با مشکلاتی که در این دوره با آن رو به رو بود را احساس نکند.

کفاشیان که در طول مدیریت خود در فدراسیون فوتبال با نواب رئیس خود بعضا دچار اختلاف سلیقه بسیار زیاد بود، حالا تصمیم گرفته با ارائه پیشنهادی به مجمع عمومی فوتبال از اعضای مجمع فدراسیون فوتبال بخواهد تا سیستم انتخاب نواب رئیس در جریان انتخابات را از اساسنامه حذف کنند تا نواب رئیس به میل رئیس فدراسیون فوتبال انتخاب شود!

ارائه چنین پیشنهادی از سوی علی کفاشیان شائبه‌هایی را به دنبال داشت به گونه‌ای که برخی افراد مدعی شدند وي با ارائه این پیشنهاد قصد دارد فضا را به گونه‌ای فراهم آورد تا چنانچه در انتخابات فدراسیون فوتبال موفق به کسب رای از اعضای مجمع شود، دیگر مشکلی بابت انتخاب نواب رئیس خود نداشته باشد و کسانی را که به تفکرات خود نزدیک هستند، به عنوان نواب رئیس خود انتخاب کند،با افزایش این شائبه‌ها مخالفان کفاشیان به شکل خاصی در برابر پیشنهاد آقای رئیس موضع گیری کردند تا چالش جدیدی در فوتبال ایران روی دهد.

مهدی تاج و عزیز محمدی مخالفان جدی پیشنهاد کفاشیان بودند اما اعتراض به این ماجرا تنها به این دو نفر ختم نشد،سایر اعضای مجمع فدراسیون فوتبال که از وقوع چنین اتفاقی بی خبر بودند، با اطلاع از این ماجرا برای رئیس فدراسیون فوتبال پیغام فرستادند که در صورت طرح چنین پیشنهادی، مجمع نه تنها به پیشنهاد آقای رئیس رأی مثبت نخواهد داد بلکه با دفاع از مفاد اساسنامه فعلی از اجرای اساسنامه مورد تائید فیفا به شدت حمایت خواهند کرد.

این که کفاشیان با چه نیت و تفکری چنین پیشنهادی را آماده ارائه به مجمع عمومی فدراسیون فوتبال کرد، برای کسی به جز نزدیکان آقای رئیس روشن نیست اما مطلبی که به واسطه این اتفاق برای فوتبالی‌ها روشن شد این است که کسی از حضور مجدد کفاشیان در انتخابات فدراسیون فوتبال زیاد استقبال نکرد که این مطلب می‌تواند زنگ خطری برای کفاشیان به شمار آید که چنانچه تمایل به حضور در انتخابات دی ماه فوتبال را داشته باشد باید خود را برای شکست سخت آماده کند چون اتفاقات اخیر نشان داد او کوچک‌ترین شانسی برای انتخاب به عنوان رئیس ندارد حتی اگر همانند دوره قبلی تنها گزینه برای پست ریاست فدراسیون فوتبال باشد.

ورزش 3

رئیس فدراسیون نداشته باشیم خیلی بهتره تا این آقا مجددا انتخاب بشه چطوری حتی میخواد تو انتخابات شرکت کنه!!بهتره عزیزان تصمیم گیرنده اصلی! نفرشون رو عوض کنن آقای کفاشیان دیگه سوخت ...
    Last edited by Kianoosh; 17-09-2011 at 22:10.

8. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

28 بازيکن به اردوي دو روزه تيم ملي دعوت شدند
    بيست و هشت بازيکن دعوت شده به اردوي دو روزه تيم ملي به اين شرح هستند:

* دروازه بانان
    عليرضا حقيقي، سوشا مکاني، حامد لک

* مدافعان
    خسرو حيدري، مازيار زارع، حنيف عمران زاده، احسان حاج صفي، حميدرضا علي عسگر، پژمان منتظري، رضا نورمحمدي، مهرداد پولادي، شجاع خليل آزاد، ميلاد فخرالديني

* بازيکنان مياني
    آندرانيک تيموريان، علي کريمي، مجتبي جباري، سامان آقازماني، بختيار رحماني، محسن مسلمان، حسين بادامکي

* مهاجمان
    فرهاد مجيدي، کريم انصاري‌فرد، ميلاد ميداودي، جواد کاظميان، غلامرضا رضايي، آرش افشين، ايمان موسوي، محمد نزهتي.

با توجه به تغييرات حاصله در برنامه مسابقات ليگ برتر و عدم تطابق با توافق هاي قبلي في مابين، سرمربي تيم ملي لاجرم نمي تواند از همه بازيکنان موردنظرش بهره برداري کند بويژه بازيکنان درگير در مسابقات از باشگاههاي سپاهان، داماش گيلان، ذوب آهن و شاهين بوشهر.

‌در اين اردو فعلا از بازيکنان ايراني شاغل در خارج از کشور دعوت به عمل نيامده است.

منبع:سایت ورزش 3

9 بازیکن از پرسپولیس و 7 بازیکن از استقلال!!!!!!!!!!!
    به عنوان یک پرسپولیسی واقعاً تعجب کردم.9 بازیکن از پرسپولیس دعوت شده؟؟!!!چه تفکری پشت این دعوت بوده؟
    اگر کمی انصاف داشته باشیم باید قبول کنیم نصرتی و آقازمانی و بادامکی ضعیفترین بازیکنان پرسپولیس و شاید لیگ بودن
    شاید هم چون نمیشد از سپاهان و ذوب آهن بازیکن دعوت کرد 9 تا از پرسپولیس دعوت کردن اما آیا تیم دیگری در لیگ نبود؟!
    کجای دنیا از تیم 15 لیگ 9 بازیکن به تیم ملی دعوت میشه؟
    این هم مزد باخت در دربی
    ...داریم ما؟!!

10. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اعلام لیست اولیه کی روش برای بازی با بحرین / اشکان دژاگه به تیم ملی دعوت شد !

مدیر رسانه ای تیم ملی فوتبال ایران اعلام کرد:کارلوس کی روش سرمربی تیم ملی کشورمان روز چهارشنبه اسامی 45 بازیکن را اعلام کرد تا آنها برای حضور در اردوی تیم ملی جهت دیدار با بحرین آماده باشند.

خسرو والی زاده در این باره گفت:این فهرست اولیه بازیکنان مد نظر کی روش جهت اطلاع بازیکنان و کسب آمادگی حضور در اردوی تیم ملی است و روز نهم مهرماه از میان این 45 نفر 23 بازیکن به اردو دعوت خواهند شد.

وی افزود:اردوی بعدی تیم ملی برای دیداربا بحرین در مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 از روز دهم مهرماه تشکیل می شود.

این دیدار ساعت 18.30 روز 19 مهرماه در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.

اسامی 45 بازیکن مدنظر سرمربی تیم ملی ایران به شرح زیر است:

دروازه بانان

سید مهدی رحمتی،شهاب گردان،علیرضا حقیقی،وحید طالبلو

مدافعان

خسرو حیدری،میلاد فخرالدینی،حسین ماهینی،احسان حاج صفی،مهرداد جماعتی،پژمان منتظری،هادی عقیلی،حنیف عمران زاده،محمد منصوری،مهرداد پولادی،سید جلال حسینی،محمد نصرتی

هافبکها

جواد نکونام،آندرانیک تیموریان،حسین بادامکی،امید ابراهیمی،قاسم حدادی فر،مازیار زارع،پژمان نوری،محسن مسلمان،میثم بائو،ایمان مبعلی،مجتبی جباری،محمد نوری،علی کریمی

مهاجمان

میلاد میداودی،اشکان دژاگه،محمد نزهتی،محمد رضا خلعتبری،غلامرضا رضایی،آرش افشین،جواد کاظمیان،هادی نوروزی،مهرداد اولادی،میلاد زنید پور،مسعود شجاعی،سعید دقیقی ، حمید رضا علی عسگری،کریم انصاری فرد ،محمد قاضی ،فرهاد مجیدی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ميلاد هم كه دعوت شد

ويرايش

گل ایستگاهی میلاد میداودی در بازی ملی پوشان

2 گل و یک پاس گل حاصل کار میلاد میداودی در بازی امروز ملی پوشان بود.

بازیکنان حاضر در اردوی تیم ملی فوتبال ایران صبح امروز به دو تیم آبی و نارنجی پوش تقسیم شدند و به بازی درون تیمی پرداختند که این بازی در نهایت با برتری 6 بر 3 تیم آبی پوش همراه شد. گل‌های تیم نارنجی را میلاد میداودی (2 گل) و مجتبی جباری به ثمر رساندند و گل‌های آبی‌پوشان را جواد کاظمیان (3 گل)، حسین بادامکی (2 گل) و احسان حاج‌صفی وارد دروازه حریف کردند.

میلاد میداودی که در تیم نارنجی یک نیمه به عنوان گوش راست و یک نیمه به عنوان گوش چپ بازی کرد، دو گل به ثمر رساند و سازنده گل سوم تیمش شد. میداودی در نیمه نخست دروازه علیرضا حقیقی را گشود و در نیمه دوم از روی یک ضربه ایستگاهی سوشا مکانی دروازه بان تیم آبی پوش در این نیمه را مغلوب کرد. میداودی همچنین سازنده گل سوم تیمش بود و سانتر میلاد با ضربه سر مجتبی جباری تبدیل به گل شد.

http://www.milad10.com/NewsView.aspx?id=2127

پ.ن
    انصاري فرد وقتش رسيده شماره 10 تحويل بدي
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 21-09-2011 at 23:00.

12. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

قدیمی ترین تیم ایران

این عکس متعلق به سال ۱۹۳۶ میلادی می باشد.این تیم قدیمی ترین تیم فوتبال ایران است.بر روی جام قهرمانی که در عکس فوق مشاهده میکنید نوشته شده است کانون ورزش آبادان که نشان از علاقه زیاد جوانان خوزستانی از آن دوران تا به حال به ورزش فوتبال دارد.

14. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مروری بر فهرست جنجالی کی روش / اینهادر حد تیم ملی اند؟

سایت گل ـ دعوت از 45بازیکن برای حضور در اردوی جدید تیم ملی، از آن اخباری بود که اگر چند سال پیش کسی ادعا می کرد در زمان حضور یک مربی خارجی بنام رخ خواهد داد، با سنگ و کلوخ به او حمله می کردیم!

این اتفاق اما سال ها بعداز آنکه علی پروین 100بازیکن را به اردوی تیم ملی دعوت کرد، زیر سبیل تراشیده شده کارلوس کی روش رخ داد. مربی ای که تصمیمات او در ایران هنوز با انتقاد خاصی مواجه نشده و او همچنان زیر یک سپر امنیتی که به دلیل سابقه درخشان اوست کارها را پیش می برد. محض اطلاع، همایون شاهرخی، امیر قلعه نویی و افشین قطبی در بدو پذیرفتن هدایت تیم ملی لیست هایی مثل این را منتشر کردند اما تفاوت آنها با کی روش این بود که ایشان این اقدام را تنها در لیست اول ملی انجام دادند. این در حالی است که از عمر حضور کی روش در فوتبال ایران بیش از 6ماه می گذرد.

سهمیه ها: مغزتان سوت می کشد

دعوت از 12بازیکن پرسپولیس به همان اندازه غیرمنتظره بود که سرمربی پرتغالی تیم ملی را اخراج کرده و حمید استیلی را به جایش بکار می گماردیم. تازه در آن صورت هم استیلی 12بازیکن پرسپولیس را به تیم ملی دعوت نمی کرد. بعد از پرسپولیس، استقلال با 8سهمیه، ذوب آهن با 4، اوساسونا، شهرداری، فولاد، مس، ملوان و سپاهان با 2سهمیه و شاهین، وولفسبورگ، سایپا، العربی، الغرافه، الامارات، شارجه، تراکتورسازی و داماش یک سهمیه در تیم ملی دارند. دعوت از این تعداد پرسپولیسی از آن چیزهایی است که به مخیله هیچ کس نمی رسید و دفاع کی روش هم از این تصمیم مردود است.

مردودی ها در صف کنکور

دعوت از برخی از بازیکنان امتحان پس داده در عرصه ملی دیگر علامت سوال فهرست کی روش است. چهره هایی مثل محمد منصوری، جواد کاظمیان، حسین بادامکی، میلاد زنیدپور، حنیف عمران زاده، مازیار زارع و چندتایی دیگر. در عین حال باز هم مثل فهرست های قبلی، شرایط سنی حضور در جام جهانی 2014 کمتر مورد توجه قرارگرفته و بازیکنانی دعوت شده اند که آینده ای برای حضور در جام جهانی برای آنها متصور نیستیم.

مصدوم ها:

محمد منصوری، هادی نوروزی، قاسم حدادی فر، مسعود شجاعی و مهرداد اولادی یا مصدوم اند یا در دوران نقاهت از مصدومیت. در خوشبینانه ترین حات برخی از این افراد به تازگی از بستر مصدومیت برخاسته اند. آیا قرار است به این افراد در تیم ملی خدمات ویژه پزشکی ارائه شود؟

غایب ها:

اینکه از باشگاه تراکتورسازی فقط یک نفر به تیم ملی دعوت شود به همان اندازه عجیب است که پرسپولیس 12سهمیه ملی را پرکند. به جز یکی، دو بازیکن شایسته تراکتورسازی ،ایمان موسوی مهاجم جوان نفت، رضا نوروزی آقای گل فصل پیش لیگ فوتبال، امید عالیشاه بهترین بازیکن راه آهن، احمد جمشیدیان بازیگردان سپاهان غایبان مهم این فهرست محسوب می شوند.

نقاط قوت:

دعوت از اشکان دژاگاه گوش ایرانی الاصل باشگاه وولفسبورگ مهمترین اتفاق جدید فهرست جدید است. کی روش همچنین فراموش نکرده امید ابراهیمی هافبک دفاعی سپاهان را به تیم ملی دعوت کند. در عین حال به نظر می رسد هدف او از این دعوت پرتعداد محک زدن بازیکنانی است که ممکن است در رده ملی کیفیت متفاوتی از خود نشان بدهند.
    با رد برخی تصمیمات سرمربی مشهور تیم ملی فوتبال ایران، فعلا چاره ای جز امیدواری نداریم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

16. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض شناسنامه فوتبالیست ها

.بخش ۳.جواد نکونام.

شناسنامه
    نام کامل:جواد نکونام.
    زادروز:۱۵ مهر ۱۳۵۹.
    زادگاه:شهرری.ایران.
    قد:۱۸۶ سانتی متر.
    نام مستعار:نکو(در اسپانیا).
    اطلاعات باشگاهی
    باشگاه کنونی:اوساسونا اسپانیا.
    شماره پیراهن:۶.
    باشگاه های حرفه ای
    ۱۳۷۷-۱۳۸۴ پاس تهران
    ۱۳۸۴-۱۳۸۵ الوحده امارات
    ۱۳۸۵ الشارجه امارات
    ۱۳۸۵ تا کنون اوساسونا اسپانیا
    تیم ملی
    ۱۳۷۹ تاکنون ۱۱۸ بازی ۲۶ گل

bordobakht

18. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •