نسخه اورجینالو میشه تو ایران خرید؟ چنده؟
هیچ طوری نمیشه بدون اورجینال بازی کرد؟
نسخه اورجینالو میشه تو ایران خرید؟ چنده؟
هیچ طوری نمیشه بدون اورجینال بازی کرد؟
هنوز دمو نیومده
یکی دو سایت معتبر میفروشن
بدون اورجینال میشه آفلاین بازی کرد ولی آنلاین نمیشه
Last edited by moh3en_sh; 19-08-2011 at 17:35.
سلام آقا اگه کسی جایی رو میشناسه که ورژن اورجینالو بصورت پک دی وی دی نه فقط کد میفروشه بگین یه ملتی دعاتون میکنن.
خودم سایتایی که فقط کد میفروشن رو میشناسم خودمم میتونم بخرم ولی کد دردسر داره استفادش .
خلاصه اگه جای هست که پک دی وی دی اورجینال میفروشه بگین تو رو خدا من گشتم پیدا نکردم.
۱-این لیست تیمهای نسخه دمو :
National: England, Italy, Spain, France, Netherlands, Portugal, Germany
Clubs: Manchester United, Tottenham Hotspur, AC Milan, Inter Milan, Juventus, Napoli, Barcelona, Real Madrid, Valencia, Villareal, Lille,FC Sochaux-Montbéliard, FC Girondins de Bordeaux, Stade Rennais FC, Ajax, FC Twente, PSV, AZ, FC Porto, Benfica, Sporting, Bayern Munich, Leverkusen, Santos, Peñarol, Club Atlético Vélez, Club Cerro Porteño.
۲-علاوه بر این مد جدید فوتبال لایف که بنظر عالی میاد و تو دموها هم یه چیزایی ازش نشون داده ، وجود داره.
۳-طبق اعلام رسمی کریس رونالدو جای مسی رو رو جلد بازی و تمام تبلغات گرفته .
این اخبار برای دیروز پریروزه و از سایت konami که لینکشو پایین میزارم برداشتم.
۴-بازی بیشتر رو تیم ورک کارکرده و گفته که کسی که فونبال رو دوست داره از تیم ورک بازی خوشش میاد
۵-در حین بازی شما برای انجام کارای تیمی کنترل دو نفر رو به طور همزمان در اختیار خواهید داشت (در دموی بازی هم که تو سایتا هست نشون داده شده) بنظر konami میخواد فیفا رو بطور کامل از دور خارج کنه قابلیتهای زیادی اضافه شده و گیم پلی بازی میشه گفت به طور کامل عوض شده و قبل از شروع کردن مطمئنا نیاز به تمرین در training mode خواهید داشت.
۶-training mode تغییر کرده وعلاوه بر تمرینات لازم جهت کنترل دو بازیکن به طور همزمان ، تمرینات خاصی برای کنترل بازیکن در نظر گرفته شده چون کنترل بازیکن و نحوه حرکت اونها هم تغییر کرده، تمرینات مربوط به ضربات ایستگاهی هم تغییرات جالبی کرده. اینم بگم که یه جای دیگه خوندم که پاسها قابل تنظیم از انتخاب اتوماتیک تتا تمام دستی وجود داره و در حالت تمام دستی شما باید هدف ،جهت ، قدرت ، و سرعت توپ رو خودتون تعیین کنید
۷-تغییرات بسیار و اضافه شدن امکانات زیاد در حالت آنلاین و در اختیار گذاشتن فضای مجازی برای هر کس تو سرور جهت ثبت اطلاعات بازیشون و آواتار مورد نظرشون و چند امکان دیگه که من چون آنلاین تا حالا بازی نکردم فرقشو با قبل نفهمیدم ول حتما مهم بوده که تو این گزارش نوشتن
۸- تاریخ عرضه : PlayStation®3 and Xbox 360 on September 27th ، PSP®, PlayStation®2 and Wii™on November 8th , Nintendo 3DS and iOSدر دست تولید است در آینده اعلام میشود.فقط ماله pc رو اعلام نکردن هنوز، یا اعلام کردن اینجا ننوشته !
۹- باقی اطلاعات که چیز خاصیم نیست به همراه همینایی که گفتم تو لینک پایین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رونالدو!!!!! جای مسی!!!
ما که رفتیم سراغ فیفا.....تنها چیزی که منو pesیی نگه داشته بود همین وجود مسی بود.....
برو به سلامت!
---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
دوست عزیز فقط کد چجوریه؟ فقط کد قیمت چنده؟ سی دی ارجینال چند؟
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:27 PM ----------
دوست عزیز سایت pesedit زده هفته بعد میاد؟ کدوم سایت اول از همه اومده خبر میده؟ مشخص نیست دمو چند گیگه؟
با سلام.من کد 11 رو دارم.راحت میشه آنلاین زد.اصلا نیازی به خرید خود بازی نیس !
ایول رونالدوووووووو![]()
سلام
pes نيازي به تكون دادن خودش نداره چون بازيه انصافا خوبيه من وقتي كه بازي ميكنم لذت ميبرم
والا الان که قیمت ندارم و ۱۰۰٪ قیمت ۲۰۱۲ بیشتر از ۲۰۱۱ خواهد بود صبر کن اون موقع معلوم میشه.با کد اینجوریه که باید فایلایه اصلی و حک نشده رو گیر بیاری بعد اگه آپدیتی هم و اومده باشه دانلود کنی بعد کد رو بخری و موقع نصب (فکر کنم مطمئن نیستم خیلی وقت پیش دنبالش بودم آخرم نه کدو گرفتم نه آنلاین بازی کردم) کد رو وارد کنی. اگه اینایی که گفتم درست باشه مراحلش دیگه میتونی آنلاین بازی کنی . توضیحات و مراحل به تفصیل در سایتهای فروشنده وجود داره. تا اونجا که من میدونم قیمت دی وی دی خیلی نباید با کد فرق داشته باشه ولی اگرم دی وی دی رو ۶-۷ تومن گرونتر از کد بدن میرزه ۱۰۰ بار هم که انیستال کنی چون خودت تو سایتشون رجیستر میکنی میتونی دوباره نصب کنی کلا به مشکل نمیخوری اما کد اطمینان نداره شانست اگه یه جا اشتباه کنی پولت میپره و درضمن یه بار هم بیشتر نمیتونی استفاده کنی .
تاریخ دقیق دمو رو نمیدونم اونی که نوشتم تاریخ عرضه ورژن اصلیه.حجم فایل قبل از رلیز معلوم نمیشه :( . درمورد خبر هم مطمئن باش بچه ها همینجا خبرو با لینک دانلودو توضیحات به سرعت میذارن![]()
اصلا به این فکر کردی که اگه ویندوزت یه اتفاقی بیفته یا پسورد کونامیتو یادت بره پولت پریده.میدونم خیلی با دی وی دی فرق نداره ولی کلا دی وی دی بهتره و امن تر و خیال آدم موقع استفاده راحته .من که کد نمیگیرم ، اگه کسی جایی میشناسه دی وی دیه اصل میارن بگه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)