سلام
نمی تونم fullscreen یازی رو اجرا کنم
ممنون می شم کمک کنید
سلام
نمی تونم fullscreen یازی رو اجرا کنم
ممنون می شم کمک کنید
ببخشید برای کلکل نیومدم منظورم از ضعیف تر 5750 بود! ولی با این اوصاف بهتره یه نگاه به بنچمارک ها توی سایت های معتبر بندازید :guru3g tomshardware anandtech ,.....
اونموقع اختلاف فریم ریت ها رو ببینید بیشتر متوجه میشید که 460 حدود 10درصد بیشتر قوی نیست و میتونید اختلاف سرعت فریم های 6 7 فریمیش رو با 5770 چشم پوشی کنید!
حالا کلا بیخیالکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دقیقا دوست من که 5750 داره cpu اون هم مثل مال من هست ولی سرعت فریمش بالاتره !(حدود 35)
یکی دیگه که 6850 داره(میدونم چه غولی هست) با cpu ضعیف تر از من تو 1050 میانگین 52 تا داره
راهنمایی کنید که چرا من باید میانگینم رو 16 باشه
Last edited by metal_militia; 06-06-2011 at 13:47.
ببینید این کارت چه سرعت فریم هایی داده: ultra 1080
35 تا رو 1080کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
36 تا روی 1080کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی مال من بدبخت رو 1024*768 16 تا
(ویندوز 7 64 کاتالیست 11.5 آخرین دایرکت ایکس و....)
البته
ببینید بازی رو از اینترنت دانلود کردم 9 پارت با حجم 7.85 gig , اکسترکتش میکنم , وارد فولدر بازی میشم هیچ setup ای نداره فقط دو تا فایل با پسفند exe داره به این نام های ( (dirt3_game (13.8 mb و (dirt3 (9.26 mb) رو هر کدوم کلیک میکنم همین ارور رو میده ... البته یک فولدر هم هست به نام redist که داخلش directX و GFWL و OpenAL و Rapture 3D هست رو هر کدوم او نا هم کلیک میکنم که نصب شه همین ارور رو میده !؟!؟!
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp meeeeeeeeeeeeee
میخواید عکسش رو آپلود کنم ؟ ولی بلد نیستم چجوری آپلود کنم !؟ باید تو سایت دیگه ای آپلود کنم بعد لینک بزارم یا مستقیم میشه همینجا عکس رو گذاشت ؟!
کسایی که آنتی ویروس nod دارنو کرکشون پاک میشه باید این فایلها رو اعتمادسازی کنن، طریقه اعتماد سازی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایت آپلود عکس که زیاد داریم!!ماشالاه همه هیلتر تشریف دارن. سایتهم خوبه میتونی اونجا آپ کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب تا یه حد معلوم شد!
بازی شما یه بازی نصب شده روی یک سیستم عامل 64 بیتی هست که وقتی شما بازش میکنی به علت اینکه سیستم شما 32 بیتیه بعضی از فایلها با ویندوز شما ناسازگاره به خاطر همین بهت پیشنهاد میکنم یا ویندوزت رو 64 بیتی کنی یا اینکه بری و یه نسخه_ی نصبی بازی رو بگیری!!
همین طور هم که گفتم اصل خود بازی با هیچ سیستم عاملی مشکل نداره!
من سیستمم 64 بیته !
خوب پس قضیه عکسه یعنی سیستم شما 64 بیته و با توجه به توضیحاتی که من دادم بازی سیستم 32 بیت میخواد!!
چون اگه دقت کنی اخطار دقیقا اشاره نکرده که سیستم باید 32 بیتی باشه یا 64 بیت...فقط گفته شما هر کدومش رو که داری(32 یا 64)بازی با اون یکی سازگاره...که در اصل ماجرا تفاوتی ایجاد نمیکنه فقط قضیه عکس میشه!
در کل من یکی که بازم بهت پیشنهاد میکنم نسخه_ی نصبی و تست شده رو بگیر و خیال خودت رو راحت کن![]()
کسی راه حلی غیر از خریدن سریال , برای آنلاین بازی کردن پیدا کرده؟ هرکی داره ما رو از هیجان آنلاین بازی کردن دریغ نکنه و همینجا آموزشش رو بذاره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)