من هم میخواستم اسن رو بزارم ولی چون مصدوم بود نذاشتم
پس حالا یکی هم با اسین :
..........چک...............
کول..تری...لوییز...اوانوویچ
........اسین..............
ماتا..............رامیرز....
.........لمپارد........
تورس.........دروگبا.....
من هم میخواستم اسن رو بزارم ولی چون مصدوم بود نذاشتم
پس حالا یکی هم با اسین :
..........چک...............
کول..تری...لوییز...اوانوویچ
........اسین..............
ماتا..............رامیرز....
.........لمپارد........
تورس.........دروگبا.....
چک:چلسي تلاش مي کندتابه نقطه طلايي برسد
بازيکن اهل چک تيم چلسي معتقد است که يارانش قابليت دسترسي به مقام قهرماني ليگ برتر را دارند.
![]()
به نقل از روزنامه فناتیک ترکیه، پیترچک اظهار داشت: در فصل جاری با توجه به موفقیت های خیره کننده ای که منچستریونایتد و منچسترسیتی کسب کردهاند، کارشناسان فوتبال جزیره بیشترین بخت قهرمانی لیگ را به این دو تیم شهر منچستر می دهند.
اما من فکر می کنم چلسی هم اندازه با این دو تیم بخت کسب قهرماني دارد، تصور میکنم بدون هیچ شتابي به آهستگی و با حوصله در مسیر قهرمانی در حال حرکت هستیم.
این دروازه بان مطرح اهل جمهوری چک افزود: شاید در مدت کوتاهی که از فصل جدید سپری شده پیروزی های چلسی به پررنگی منچستریها نباشد. اما نشان دادهایم امتیازات خیلی خوبی کسب کرده ایم. قدمهای محکمی برداشتهایم و می خواهیم در آینده با ثبات کامل به دیگر امتیازات برسیم.
وی افزود: چلسی با وجود ویاس بواس، مربی جدیدش در مسیر ثبات هرچه بیشتر و کسب امتیاز قدم بر میدارد. تحت این شرایط است که ما میتوانیم گام به گام در مسیراهداف خود حرکت کرده و برنامه های تازه ای را دنبال کنیم تا به نقطه طلایی برسیم.
http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=52852&title=%DA%86%DA%A9:%DA%86%D9% 84%D8%B3%D9%8A_%D8%AA%D9%84%D8%A7%D8%B4_%D9%85%D9% 8A_%DA%A9%D9%86%D8%AF%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D9%87_%D9% 86%D9%82%D8%B7%D9%87_%D8%B7%D9%84%D8%A7%D9%8A%D9%8 A_%D8%A8%D8%B1%D8%B3%D8%AF
اسکوربورد جدید در استمفوردبریج
چلسی اسکوربورد جدیدی را برای ورزشگاه استمفوردبریج سفارش داده است.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، پس از مشکلاتی در اسکوربورد استمفوردبریج رخ داد و دیگر آن قابل تعمیر نبود ، باشگاه چلسی یک صفحه نمایش جدید سفارش داده است و طبق خبری که روی سایت رسمی خود قرار داده است تا قبل از کریسمس آن را به طور کامل در ورزشگاه نصب خواهد کرد.
سفارش جدید نیز مانند اسکوربورد گذشته اندازه نه چندان بزرگی خواهد داشت و در ضلع شمال غربی استمفوردبریج نصب خواهد شد.
لوکاکو در اروپا بازی نخواهد کرد
ه نظر می رسد روملو لوکاکو در بازی های اروپایی این تیم نمی تواند بازی کند.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، با توجه به حضور مهاجمان بزرگی چون دروگبا ، تورس ، آنلکا و همچنین حضور بازیکنی چون استوریچ که در از مربی تیمش طلب زمان برای خود نمایی می کند ، دیگر فرصتی برای لوکاکو پیش نیاید تا بتواند در ترکیب تیمش قرار گیرد.
از همین رو طی خبری دیلی میل این خبر را منتشر و سپس سایت بی بی سی آن را تائید کرد که روملو لو کاکو در لیست 25 نفره چلسی برای حضور در لیگ قهرمانان اروپا قرار نخواهد گرفت و شانسی برای حضور در این رقابت ها نخواهد داشت.
جوان بلژیکی که با 20 میلیون پوند از اندرلشت به چلسی آمده است در حالی نمی تواند برای تیمش بازی کند که آندره ویلاس بواس 22 بازیکن را در لیست اول خود قرار داده و تنها جان تری را نیز نامش را در لیست جداگانه ارسال کرده اند ، همچنین در لیست دوم چلسی نام جاش مک ایچران و ناتانیل چالوبا قرار دارد که آنها نیز می توانند برای چلسی بازی کنند.
رضایت تری از خرید میرلس
جان تری به عنوان کاپیتان تیم چلسی رضایت خود را از خرید رائول میرلس اعلام کرد.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، جان تری که از خریدن رائول میرلس خوشحال به نظر می رسید در مصاحبه ای گفت :" من خیلی شگفت زده شدم ( پس از امضای قرارداد با رامیرلس ) و خیلی دیروقت بود ."
وی ادامه داد :" او بازیکن خیلی خوبی است ، من با استوارت ( داونینگ ) و اندی ( کارول ) صحبت کردم و آنها بازی خوب او را تحسین کردند . "
کاپیتان تری همچنین گفت :" آندره قبلا مربی او بوده است ، او مودریچ را از دست داد اما او ( میرلس ) با شیوه ای یکسان حاضر خواهد شد . من از اتفاقاتی که در چلسی افتاده است و بازیکنان تازه وارد خیلی خوشحالم . "
وی همچنین در خصوص جدایی یوسی بنایون که به طور قرضی به آرسنال پیوسته است گفت :" من واقعا ناراحت هستم ، من نمی توانم تصور کنم تمرین روزانه بدون او چطور خواهد بود."
میرلس : من خائن نیستم
میرلس معتقد است با انتقالش به چلسی هیچ خیانتی به لک لک های لیورپول نکرده است.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، رائول میرلس که در ساعات پایانی نقل و انتقالات لیورپول را به مقصد چلسی ترک کرده است ، یکی از بازیکنان محبوب هواداران لیورپول بود که پس از حضور در برنامه تابستانه لیورپول و پس از 1 فصل حضور ، تصمیم به جدایی از قرمزها را گرفت. اما این جدایی دلیلی بود تا باز هم لیورپولی ها به بازیکن سابق خود تهمت هایی که برای تورس به کار برده بودند را تکرار کنند .میرلس نیز در مصاحبه ای گفت :" اینچنین اتفاقات در فوتبال رخ می دهد ، من تنها می توانم چیزهای خوبی از لیورپول بگویم ، سال فوق العاده ای بود ."
وی که انتقالش به چلسی را بر پایه و اساس مسائل مالی نمی داند ، ادامه داد :" مردم فکر می کنند من خائن هستم و به خاطر پول این کار را کرده ام ، من بعدا توضیح خواهم داد ، همه چیز تازه خواهد بود ."
وی افزود :" همه چیز خیلی سریع رخ داد ، من خود را به خاطر انتقال از لیورپول سرزنش نمی کنم ، اما علاقه خودم را نسبت به تیم از دست نخواهم داد ، دوستان خوبی در آنجا دارم."
میرلس در خصوص همکاری دوباره اش با آندره ویلاس بواس نیز گفت :" من از اینکه او در قرارداد بستن با من علاقمند بود ، بسیار خوشحالم . مهم ترین چیز این است که در تمام دوره های زمانی ، تمام توان خود را برای قهرمانی چلسی بگذارم."
لوئیز : دلم برای بازی کردن تنگ شده است
دیوید لوئیز در مصاحبه ای از شوق بازگشتش به ترکیب چلسی گفته است.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، دیوید لوئیز که به دلیل مصدومیت نمی تواند تیمش را همراهی کند در مصاحبه ای گفت که نمی تواند برای پیوستن به ترکیب تیمش صبر کند ، او در مصاحبه اش گفت :"من نمی خواستم مصدوم شوم ، اما در فوتبال چنین اتفاقاتی می افتد . من خیلی دلم برای بازی کردن در لیگ برتر تنگ شده است و امیدوارم هرچه زودتر بتوانم بازی کنم . زمانی که مصدوم هستید خیلی خسته کننده است ، چرا که شما می خواهید هرچه سریعتر از آن شرایط خارج شوید ، مخصوصا زمانی که عاشق کارت هم باشید."
وی ادامه داد :" همچنین زمانی که مربی شما را نخواهد در ترکیب قرار دهد نیز خسته کننده خواهد بود . اما زمانی که مصدوم هستید می خواهید هرچه سریع تر از مصدومیت رها شوید . "
لوئیز که ژانویه به چلسی آمده است گفت :" اگر در تیم فوق العاده بازی می کنید ، ذهنیت خوبی نیز برای رفع مشکات داشته باشید . "
او در خصوص شرایط تیمش در لیگ نیز گفت :" چلسی یک تیم فوق العاده است و همیشه در رقابتها مدعی بوده است . من مطمئنم ما بهترین بازیهای خود را انجام خواهیم داد تا قهرمانی را از منچستر یونایتد پس بگیریم."
کاربر عزیز:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(امیر جان)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بزرگوار، این تعداد خبر را میشه در یک پست هم ارسال کرد. لطفا رعایت کنید.. قرار نیست که راه به راه پست کاربران مرج بشه./205- از ارسال اسپموار (تعداد زیاد، بیاهمیت و در زمان کوتاه) مطالب خودداری کنید. در صورت تشخیص اینکه کاربر با هدفی غیر از اطلاعرسانی فعالیت دارد، به وی تذکر داده میشود و در صورت تکرار برخورد خواهد شد.
مرسی
یاعلی![]()
بالاک : دلم برای هواداران چلسی تنگ شده است
بالاک طی مصاحبه ای مفصل اعلام کرد که جدایی اش از چلسی با نظر کادر فنی نبوده است.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، میشائیل بالاک که بعد از دو فصل پیش ، همان فصلی که چلسی توانست هم لیگ برتر و هم جام حذفی را کسب کند . چلسی را ترک گفت و آخرین بازی خود را در حالی نیمه کار تمام کرد که بدلیل مصدومیت نتوانست آن را که فینال جام حذفی بود را تمام کند.
میشائیل بالاک که از محبوبیت خوبی میان هواداران چلسی نیز برخوردار است گفت :" من فرصت خداحافظی رسمی نداشتم ، چرا که بعد از آخرین بازی ما درباره تمدید قرارداد صحبت می کردم و من فکر می کردم باز هم باهم خواهیم بود."
بعد از آن بالاک همه چیز برایش رو به تباهی بود ، او که آماده حضوری دوباره در فینال جام جهانی بود ، غایب بزرگ این جام بود و حتی از فرط عصبانیت گفت که دیگر برای این کشور بازی نخواهد کرد ، از سوی دیگر نیز که فکر می کرد می تواند در چلسی بازی کند ، از سوی مسئولان تیم به عنوان بازیکن آزاد ( مازاد ) معرفی شد.
اما حالا که بایرن لورکوزن بعد از 10 سال دوباره در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا حاضر خواهد شد ، می بایست به میهمانی چلسی برود و بالاک نیز در آنجا می تواند بار دیگر یاد و خاطره حضورش در استمفوردبریج را تداعی کند ، بالاک در همین خصوص نیز گفت :" فرصت مناسبی برایم است که بتوانم دوباره و شاید برای آخرین بار با آن هواداران در ارتباط باشم . "
از بالاک در خصوص علاقه آنجلوتی به باقی ماندن وی در چلسی سوال شد که جواب داد :" من هم وقتی با مربی ( آنجلوتی ) صحبت کردم چنین احساسی داشتم که من را می خواهد . مذاکرات طولانی مدت در خصوص قراردادی جدید ، معمولی نیست . شما باید تصمیم خود را زود تر بگیرید . بله من فکر می کنم آن تصمیم باشگاه بود نه مربی."![]()
زمانی که لمپارد در فصل گذشته مصدوم شد ، از کورس قهرمانی دور شد و تجربه کافی در خط میانی وجود نداشت ، بالاک نیز در این خصوص می گوید :" ما در آلمان می گوییم - چه اشتیاقی باید داشته باشم در چیزی که دیروز گفته ام؟ - گاهی اوقات راه سخت تر از آن چیزی که فکرش را می کنید می شود . شما باید سیاست خود را تغییر دهید . آنها بازیکنان جوان بسیاری را وارد تیم کردند تا تیم را کمی تغییر دهند . این قابل درک است."
وی در خصوص آنجلوتی گفت :" او همیشه با بازیکنان منصف بود . او همیشه راهی برای تمرین کردن با این تیم دشوار را پیدا می کرد . چرا که تمرین کردن با تعداد زیادی از بازیکنان به طور اختصاصی آسوده نبود . بنابراین برای مربی راحت نبود . در چند سال گذشته آنها تغییراتی در مربیان خود داشته اند . اما همیشه برای کار مربی نبوده است ، گاهی تیم نیز در آن شریک بوده."
بالاک ادامه داد :" مربیگری در چلسی یک ریسک و شغل خطرناک است . "
زمانی که اسکولاری در سال 2009 از چلسی اخراج شد شایعاتی در خصوص عدم اجرای قوانین او در چلسی به گوش می رسید که بالاک نیز در برابر آن قرار گرفته بود ، خود او می گوید :" این کاملا بی اساس است . من نمی دانم آن را از کجا آورده است . من را شگفت زده کرد چرا که ما رابطه خوبی با هم داشتیم . من فقط فکر می کنم او نتوانست شناخت خوبی از بازیکنان نداشت ، این برای هر مربی در آن باشگاه مهم است. من زمانی که به چلسی آمدم گفتم که در باشگاه بزرگ نباید بازیکنان بزرگ نباید روی مسائل شخصی شان فشار آورد . چرا که برای تیم خوب نیست و قدمی رو به عقب خواهد بود."
وی که زمان خوزه مورینیو به چلسی پیوسته بود در مورد آن زمان گفت :" من احساسی بعد از اولین مصاحبه خود که با خوزه مورینیو بودم داشتم ، او تاثیر زیادی روی مردم داشت و من آن را دوست داشتم و به او نگاه می کردم . "![]()
اما بالاک زمانی که برای مصدومیتش در سال 2007 به آلمان بازگشت و فینال جام حذفی آن سال را از دست داد نیز روز تاریکی برایش بود ، بالاک می گوید :" واقعا سخت بود . من برای هفت ماه بیرون بودم و من می توانستم فکر کنم که او ( مورینیو ) چه فکری می کرد . – آه ، میشائیل . شاید او واقعا نخواهد که بازگردد ، این مصدومیت باید سه ماه طول می کشید ، چرا او بیشتر از آن را نیزا دارد - من می توانستم آن را احساس کنم ، رابطه ما بهترین نبود . او صحبتی نکرد، اما می توانستی آن را حس کنی. "
بالاک در خصوص کارکردن با گرانت آن هم بعد از جدایی مورینیو از چلسی گفت :" او فرد باهوشی بود ، همیشه کار کردن بعد از خوزه کار دشواری است . آورام کاملا فرد متفاوتی بود ، اما او فوتبال را می فهمید . اما تعداد کمی از بازیکنان همچنان در شیوه مورینیو بودند . خیلی ها هم آن را دوست داشتند . آورام ( گرانت ) خیلی متفاوت بود ، اما آن فصل واقعا فصل خوبی بود . ما نزدیک به بردن لیگ قهرمانان بودیم و به فینال رفته بودیم . ما می توانستیم برنده شویم و بزرگ ترین موفقیت باشگاه چلسی را رقم می زدیم ، اما بعد از آن او اخراج شد ، چرا؟ من نمی دانم. "
وی اضافه کرد :" او به بازیکنان آزادی زیادی می داد ، شاید آنها ( مدیران باشگاه ) او را اشتباه گرفته بودند ، این مربی ( گرانت ) فوق العاده بود . اما در رختکن تعدادی از بازیکنان فکر می کردند که او مانند خوزه قوی نیست. اما من فکر می کنم تنها کمی متفاوت بود و بازیکنان را بیشتر آزاد می گذاشت اما با قدرت . من فکر نمی کنم مربی بزرگی برای چلسی بود ، من مثبت فکر می کنم . "![]()
بالاک که دلش برای زندگی کردن در انگلستان و هواداران چلسی تنگ شده است ، چنین احساسی به کسانی که در آنجا کار می کنند ندارد و می گوید :" اگر شما از آلمان آمده باشید و بگوئید ساعت 1 است ، ساعت 1 هم به قولتان عمل می کنید . اما در انگلستان گاهی کل روز هم ممکن است به قولشان وعده نکنند، فردا که می بینیدشان می گویند عذر می خواهیم دیروز واقعا پرکار بودم ."
بالاک که تجربه حضور در چلسی را دارد در خصوص شایعه سفر آبراموویچ با هلی کوپتر بر سر تمرین تیم نیز می گوید :" نه ، نه ... من آن را ندیدم ، شاید او در گوشه ای دیگر فرود می آمد ، اما مسلما او فرد با قدرتری نسبت به مربی است چرا که رئیس است ، اما ما فکر می کردیم شاید او کمی خجالتی باشد. مطمئنا او یک فرد مطمئن است و سابقه اش نشان می دهد .
پ.ن : یادش بخیر....خیلی دوسش داشتم و دارم
---------- Post added at 12:45 AM ---------- Previous post was at 12:42 AM ----------
فرگوسن : چلسی تجربه فوق العاده ای دارد
الکس فرگوسن معتقد است چلسی می تواند برای منچستر یونایتد مشکل ساز شود.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، سر الکس فرگوسن ، سرمربی تیم منچستر یونایتد که قهرمانی سال گذشته را یدک می کشد چلسی را یک تهدید جدی برای قهرمانی می داند ، او در مصاحبه اش گفت :" آنها با حضور امثال لمپارد ، تری ، الکس ،دروگبا ، چک ، تورس ، آنلکا تجربه فوق العاده ای دارند . بچه ای در تیم آنها حضور ندارد ، اما آنها بازیکن 36، 37 ساله مانند گیگز هم ندارند ، لمپارد و دروگبا 33 ساله هستند و آنلکا 32 و تفاوت چندانی با کریک و فردیناند نمی کنند ، پس نمی توانیم بگوییم آنها مرده اند و یا به خاک سپرده شده اند ، می توانیم؟ و چرا آنها باید اینگونه باشند ؟ پس آنها یک تهدید بزرگ به حساب می آیند و ما منتظر رقابت با آنها هستیم ."
فرگوسن همچنین در خصوص آندره ویلاس بواس ، مربی 33 ساله چلسی نیز گفت :" او شرایط مختلفی برای من دارد ، اما من مطمئن هستم که او از دیگران مشاوره هایی می گیرد و آنها را به خوبی انجام می دهد . من چیزهای زیادی از او نمی دانم ، او مرد جوانی است و با قهرمانی در پرتغال ، با یک گام بلند به لیگ برتر آمده است . اما با گذشت زمان و حمایت از او ، همه چیز امکان پذیر است."
---------- Post added at 12:45 AM ---------- Previous post was at 12:45 AM ----------
فرگوسن : چلسی تجربه فوق العاده ای دارد
الکس فرگوسن معتقد است چلسی می تواند برای منچستر یونایتد مشکل ساز شود.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، سر الکس فرگوسن ، سرمربی تیم منچستر یونایتد که قهرمانی سال گذشته را یدک می کشد چلسی را یک تهدید جدی برای قهرمانی می داند ، او در مصاحبه اش گفت :" آنها با حضور امثال لمپارد ، تری ، الکس ،دروگبا ، چک ، تورس ، آنلکا تجربه فوق العاده ای دارند . بچه ای در تیم آنها حضور ندارد ، اما آنها بازیکن 36، 37 ساله مانند گیگز هم ندارند ، لمپارد و دروگبا 33 ساله هستند و آنلکا 32 و تفاوت چندانی با کریک و فردیناند نمی کنند ، پس نمی توانیم بگوییم آنها مرده اند و یا به خاک سپرده شده اند ، می توانیم؟ و چرا آنها باید اینگونه باشند ؟ پس آنها یک تهدید بزرگ به حساب می آیند و ما منتظر رقابت با آنها هستیم ."
فرگوسن همچنین در خصوص آندره ویلاس بواس ، مربی 33 ساله چلسی نیز گفت :" او شرایط مختلفی برای من دارد ، اما من مطمئن هستم که او از دیگران مشاوره هایی می گیرد و آنها را به خوبی انجام می دهد . من چیزهای زیادی از او نمی دانم ، او مرد جوانی است و با قهرمانی در پرتغال ، با یک گام بلند به لیگ برتر آمده است . اما با گذشت زمان و حمایت از او ، همه چیز امکان پذیر است."
لوئیز : امیدوارم نیمار به چلسی بیاید
دیوید لوئیز امیدوار است همبازی اش در تیم ملی برزیل به آبی های لندن اضافه شود.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، دیوید لوئیز مدافع برزیلی و ملی پوش تیم فوتبال چلسی در خصوص انتقال نیمار و احتمال حضورش در چلسی به استاندارد لندن گفت :" من مطمئنا می خواهم نیمار دی تیم من باشد ، اما این به خود او بستگی دارد تا تصمیم بگیرد کجا بازی کند.اما من امیدوارم برای چلسی بازی کند"
وی ادامه داد :" نیمار لندن را می شناسد و خیلی دوست دارد ، من نیز دوست دارم او اینجا باشد ، در یکی از بهترین شهر های دنیا . تنها چیزی که من دلم برایش تنگ شده است ، ساحل است."
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)