تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 90 اولاول ... 152122232425262728293575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 899

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Arsenal F.C | توپچی های لندن

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

گازیدیس: در طول تابستان حتی یک شب راحت نداشته ام
    ایوان گازیدیس تاکید دارد که آرسن ونگر به دنبال جذب مدافع جدید است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایوان گازیدیس در جمع هواداران آرسنال به سوالات انها پاسخ داد. یکی از هواداران سوال کرد که چرا به شدت برای جذب یکی دو دفاع مرکزی اقدام نمی کنیم؟؟

و گازیدیس جواب داد " از کجا می انید ما این کار را نمی کنیم؟؟

من حتی یک شب راحت نداشته ام و باید درست بعد از جلسه برای انجام کارهای بیشتری بروم. ما به سختی در حال کار بر روی این موضوع هستیم اما این سوپر مارکت نیست که بروید و یک بازیکن خوب از قفسه بردارید. این مساله به این روش انجام نمی شود. عذر می خواهم اما خیلی پیچیده تر از این حرفهاست.

آرسن گفته که ما باید بازیکنان جدیدی بخرم ی و در دفاع تقویت شویم. او می داند در این منطقه مشکل وجود دارد و او می خواهد آن را برطرف کند. تاکنون این اتفاق نیوفتاده و من نمی توانم تمام داستان های داخل باشگاه را به شما بگویم که چرا تا کنون این مورد برطرف نشده.

البته ایده آل است که هرچه زودتر بازیکنانی را که می خواهید بخرید. منچستر یونایتد در ابتدای پنجره نقل وانتقالات در این کار موفق بوده اما آنها هر سال در ابتدای نقال وانتقالات اینگونه نبوده اند، تنها امسال اینگونه بود.

باشگاه های دیگر در این نقل وانتقالات موفق نبوده اند. ما نیز چالش متفاوتی نسبت به دیگر باشگاه ها پیش رو داریم. بعضی از باشگاه ها که رقیبان اصلی ما هستند ترکیب پیر تری دارند و باید بازیکنانی جذب کنند که در ایند به آن نیاز دارند و انها به بازیکنانی برای جانشینی انها نیاز دارند.

چالش پیش روی ما تا حدودی متفاوت است. ما ترکیب جوانی داریم بنابراین در دفاع ما به فکر راه دیگری هستیم. آنها نیاز دارند بازیکنان جوانتری را جذب کنند اما ما می دانیم که حالا باید کمی تجربه و مکمل در کنار بازیکنان جوانی که داریم اضافه کنیم.

ما پول برای خرج کردن داریم. ما در وضعیت مناسب مالی هستیم اما آن نوع پول ها را نداریم تا برویم و یک بازیکن 50 میلیونی بخریم. من همچنین فکر نمی کنیم این همان چیزی باشد که هواداران از ما می خواهند."

لیست نفرات تیم برای دور انتخابی اروپا اعلام شد
    باشگاه فوتبال آرسنال ترکیب خود برای دیدارهای پلی آف لیگ قهرمانان اروپا را اعلام کرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشگاه دو لیست ارائه کرده که بازیکنان حاضر در هر دوی آنها برای حضور در مقابل اودینزه واجد شرایط هستند.

لیست اول اسامی نهایی دور انتخابی است هرچند تا تاریخ 15 آگوست (یک روز قبل از بازی رفت ) می تواند یک تغییر در خود داشته باشد.

با رفتن به دور گروهی رقابت ها، لیست اول تا تاریخ اول سپتامبر فرست دارد تا آپدیت شود تا برای ادامه رقابت ها مورد استفاده قرار گیرد.

بازیکنانی می توانند در لیست دوم قرار گیرند که بعد از تاریخ 1 ژانویه 1990 متولد شده باشد و بعد از 15 سالگی دو سال یا بیشتر را بصورت بی وقفه برای باشگاه بازی کرده باشند.

لیست بازیکنان حاضر در این جمع:

لیست اول

Manuel Almunia
    Andrey Arshavin
    Nicklas Bendtner
    Marouane Chamakh
    Abou Diaby
    Johan Djourou
    Emmanuel Eboue
    Lukasz Fabianski
    Cesc Fabregas
    Gervinho
    Kieran Gibbs
    Carl Jenkinson
    Laurent Koscielny
    Vito Mannone
    Samir Nasri
    Alex Oxlade-Chamberlain
    Tomas Rosicky
    Bacary Sagna
    Alex Song
    Sebastien Squillaci
    Armand Traore
    Robin van Persie
    Carlos Vela
    Thomas Vermaelen
    Theo Walcott

لیست دوم

Aaron Ramsey
    Wojciech Szczesny
    Jack Wilshere
    Benik Afobe
    Chuks Aneke
    Zak Ansah
    Daniel Boateng
    George Brislen-Hall
    Francis Coquelin
    Craig Eastmond
    Luke Freeman
    Emmanuel Frimpong
    Sead Hajrovic
    Conor Henderson
    Gavin Hoyte
    Jernade Meade
    Ignasi Miquel
    Rhys Murphy
    Nigel Neita
    Oguzhan Ozyakup
    Gilles Sunu
    Sanchez Watt
    Nico Yennaris

منبع :

GunnersTrust.com

2. 6 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آرشاوين: فصل بعد در آرسنال هستم

ستاره تيم فوتبال آرسنال مي گويد تمام پول دنيا را هم بدهند، حاضر نيست در تيمي مانند رئال مادريد بازي کند.

آندري آرشاوين ستاره‌ي روسي تيم آرسنال که تابستان 2008 راهي لندن شده، مورد توجه برخي تيم‌ها قرار گرفته و با اين وجود تاکيد مي‌کند به هيچ وجه حاضر نيست در رئال مادريد بازي کند. آرشاوين در گفت و گو با اسپورت اکسپرس با اعلام اين مطلب گفت: دوستانم شگفت زده شده‌اند. بازي کردن در رئال مادريد براي من يک تابو است. چرا که من هوادار پرو پاقرص بارسلونا هستم و اگر همه پول‌هاي دنيا را هم به من بدهند حاضر نيستم در رئال بازي کنم.
    ستاره‌ي کوتاه قامت توپچي‌ها با رد شايعه‌ي پيشنهاد باشگاه آنژي عنوان کرد: مسائلي از اين دست معمولا در اينترنت منتشر مي شد و واقعيت ندارد. من يک بار اين موضوع را شنيدم و بلافاصله اعلام کردم که فصل بعد هم مي‌خواهم با پيراهن آرسنال به ميدان بروم.

4. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فهرست بازيكنان اودينزه براي جدال با آرسنال

باشگاه اودينزه فهرست بازيکنان خود براي بازي با آرسنال را اعلام کرد

به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، دو تيم آرسنال و اودينزه که بايد در چارچوب مرحله مقدماتي ليگ قهرمانان اروپا با يکديگر روبه‌رو شوند، تمرينات سختي را پشت سر مي‌گذارند تا براي اين رويارويي آماده شوند. بازي رفت اين دو تيم 16 آگوست (25 مرداد) در ورزشگاه امارات برگزار مي‌شود و ديدار برگشت نيز 24 آگوست (2 شهريور) در ورزشگاه فريولي ايتاليا برگزار خواهد شد.
    آنتونيو فلورو فلورس که در فهرست فروش اين باشگاه قرار دارد،‌ در سياهه بازيکنان اودينزه در ليگ قهرمانان حضور دارد ولي پائولو بارتو از اين فهرست خارج شده است. از بارتو به عنوان جانشين الکسيس سانچس نام برده مي‌شود که دو هفته پيش با مبلغ 38 ميليون يورو به بارسلونا پيوست.

*فهرست بازيکنان به شرح زير است:
    دروازه‌بانان:
    هندانوويچ، بلاردي، رومو
    مدافعان:
    آرمرو، باستا، بلو، بناتيا، دوميتزي، اکشتراند، دانيلو، پاسکواله، نيتون، اسباردلا
    هافبک‌ها:
    عبدي، آساموا، بادو، بدين، دوباي، ايزلا، پينزي
    مهاجمان:
    دنيس، دي‌ناتاله، فابريني، فلورو فلورس، مارسورا

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 2 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آرشاوین: اگر تمام پول دنیا رابه من بدهند هم برای رئال بازی نمی کنم

ستاره روسی مدتها پیش تمایلش به تیم کاتالان را ابراز کرده بود

سایت گل – آندری آرشاوین ستاره روسیه ای باشگاه آرسنال در صحبتهایی اعلام کرد که یک تیم در دنیاست که هرگز حاضر نیست به آن بپیوندد و اگر تمام پول دنیا را هم به او بدهند، به این تیم نخواهد رفت و این تیم« رئال مادرید »نام دارد

این ستاره باتجربه در گفت و گو با روزنامه روسیه ای اسپورت اکسپرس این صحبتها را برزبان آورد و در پاسخ به تعجب فراوان خبرنگار این روزنامه گفت:« دوستان من هم از شنیدن این موضوع تعجب می کنند. برای من رئال مادرید یک تابوی به تمام معناست؛ چرا که سالهاست که طرفدار بارسلونا هستم.»

روزنامه مارکا چاپ مادرید با بازتاب این خبر ،به این نکته اشاره کرد که آرشاوین خبر احتمال انتقالش به آنژی مخاچ قلعه را رد کرده است. در ادامه صحبتهای این ستاره روس می خوانیم:« این اخباری است که در اینترنت خلق می شود. من بارها گفته ام که فصل بعد را با پیراهن آرسنال به میدان خواهم رفت.»

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/8/10

8. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Scud_MD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

شروع لیگ برتر در هاله ای از ابهام قرار دارد
    در ارتباط با مسابقات فوتبالی که در لندن برگزار می شود تصمیم گیری خواهد شد

پایگاه خبری GunnersTrust: روز پنجشنبه مقامات اجرایی لیگ برتر در مورد مسابقات انتهای هفته فوتبال تصمیم گیری خواهد شد و احتمال دارد آن ها را به تعویق بیندازد. این در حالی است که آشوب ها به میدلندز و منچستر نیز کشیده شده است.
    مقامات برگزاری لیگ برتر و لیگ های دسته یک و دو همچنان در حال مذاکره با پلیس هستند تا تصمیم بگیرند با وجود آشوب ها در لندن مسابقات فوتبال برگزار شود یا خیر.
    مقامات برگزاری این لیگ ها در بیانیه ای دسته جمعی گفته اند که طبیعت نا آرام این رخدادها توسط پلیس شهری در حال پیگیری است.
    دیدار دوستانه ی انگلیس و هلند در ومبلی که قرار بود امشب برگزار شود و دیدارهای جام اتحادیه کریستال پالاس، چارلتون و وستهم پیش از این به تعویق افتاده است.
    دوشنبه شب در بریستول خشونت ها افزایش یافته و در نتیجه دیدار تیم های بریستول سیتی و سوئیندون نیز به تعیوق افتاد.
    در بیانیه مقاامات لیگ ها آمده است:" لیگ برتر و لیگ های دسته یک، دو و سه از اتفاقات اخیر و ناآرامی های شهری ابراز ناراحتی می کنند و این رویدادها روی سایر فعالیت های شهری نیز اثر گذاشته است. ما در حال مذاکره با پلیس شهری در مورد باشگاه های شهر لندن هستیم و حوزه نفوذ و قدرت آن ها را در برگزاری دیدارهای روز شنبه در پایتخت مورد بررسی قرار می دهیم."
    " پلیس شهری در حال پیگیری وضعیت فعلی و طبیعت نا آرام این جوادث است و تمامی جناح ها در حال پیگیری وضعیت هستند تا در روز پنجشنبه نظر نهایی خودمان را اعلام کنیم."
    " ما وظیفه ی خود می دانیم که هواداران را از آخرین تصمیمات خود مطلع سازیم و با مشارکت باشگاه ها، مسؤولان لیگ و شبکه های تلویزیونی تصمیمات به روزی اتخاذ کنیم."
    اگر چه در این بیانیه آمده است که دلیلی برای تحت تأثیر قرار گرفتن سایر مسابقات خارج از شهر لندن وجود ندارد اما با گسترش ناآرامی ها به منچستر و میدلندز (بیرمنگام و ولوز و ...) مسؤولان لیگ برتر در مورد این مسابقات نیز تصمیم خواهند گرفت.
    مسابقات فوتبال انتهای این هفته در لندن عبارت است از:
    لیگ برتر
    فولهام - استون ویلا
    کوئینزپارک رنجرز - بولتون
    تاتنهام - اورتون
    لیگ دسته یک
    کریستال پالاس - برنلی
    ناتینگهام فارست - میلوال
    واتفورد - دربی
    لیگ دسته دو
    لیتون اورینت - ترنمر
    لیگ دسته سه
    بارنت - پورت واله
    داگنهم - ویمبلدون

10. 3 کاربر از Scud_MD2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان .
    خبرای ناخوشایندی پخش شده :

آرسنال آماده ی فروش فابرگاس و نصری /
    درآمد 60 میلیون پوندی آرسنال از فروش ستاره هایش

باشگاه آرسنال آماده است تا در چند روز آینده سسک فابرگاس و سمیر نصری، دوستاره تیم شان را در مجموع با مبلغ 60 میلیون پوند بفروشد.
    توپچی ها سرانجام با بارسا بر سر انتقال فابرگاس روی مبلغ 35 میلیون پوند به توافق رسیدند و نصری نیز به هم تیمی هایش در تیم ملی فرانسه گفت که در آستانه پیوستن به منچسترسیتی قرار دارد.
    آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، سرانجام با جدایی این دو بازیکن موافقت کرد و مدیران این باشگاه به دنبال این هستند که بیشترین مبلغ ممکن از فروش این دو بازیکن با ارزش تیم شان به دست بیاورند.
    یک منبع نزدیک به باشگاه کاتالانی در گفتگو با سایت گل گفت:" این انتقال در حال نهایی شدن است اما هنوز این اتفاق رخ نداده است. فابرگاس 1 میلیون یورو از دستمزد سال های آینده اش را به آرسنال خواهد داد تا این انتقال انجام شود."
    این در حالی است که رقابت های فصل جدید لیگ برتر از روز شنبه آغاز می شود و احتمالا این دو بازیکن در دیدار هفته اول مقابل نیوکاسل برای توپچی ها به میدان خواهند رفت.
    نشریات فرانسوی امروز اعلام کردند که نصری با قراردادی 3 ساله به منچسترسیتی خواهد پیوست و هفته ای 175 هزار پوند از این باشگاه دستمزد دریافت خواهد کرد.
    کد:

Arsenal prepare to sell £60m duo Cesc Fabregas and Samir Nasri by early next week
    کد:

پ.ن : امیدوارم که حقیقت نداشته باشه .

.

12. 2 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وینتربرن:از دست دادن نصری و فابرگاس پایان کار آرسنال نیست.

نایجل وینتربرن باور دارد آرسنال بدون نصری و فابرگاس هم می تواند برای فتح لیگ مبارزه کند.

با نزدیک شدن به شروع لیگ، به نظر میرسد زمان آن است که وضعیت نهایی دو ستاره آرسنال، سمیر نصری و سسک فابرگاس مشخص شود و شاید کنفرانس خبری فردای آرسن ونگر تکلیف را مشخص کند.

نایجل وینتربرن، مدافع چپ سابق توپچی ها باور دارد از دست دادن نصری و فابرگاس به معنای پایان کار آرسنال نیست. وی اعتقاد دارد اگر آرسنال مطمئن شود که می تواند در جمع 4 تیم برتر باقی بماند، در آن صورت حتی می تواند فاتح لیگ شود.

" اگر فابرگاس را از دست بدهید و سپس نصری هم برود، واقعا ضعیف می شوید اما باید مثبت باشید و تا وقتی که می توانید دو بازیکن بخرید که می توانند تیم را تکمیل کنند، در آن صورت آرسنال باید در موقعیتی باشید که بتواند در جمع چهار تیم برتر مبارزه کند.

همیشه گفته ام وقتی بتوانید در جمع چهار تیم مبارزه کنید، آنوقت در سطحی هستید که می توانید برای فتح لیگ مبارزه کنید. این همان کاری است که آرسنال باید انجام دهد، اینکه مطمئن شود در جمع 4 تیم برتر هستند و سپس از شانس خود برای رسیدن به جام استفاده کنند."

هواداران آرسنال فشار خود را بر روی باشگاه زیاد کرده اند تا نام بزرگی را به خدمت گیرد اما وینتربرن باور دارد چنین چیزی تضمین کننده موفقیت تیم نیست.

" جذب یک بازیکن بزرگ به این معنا نیست که شما به موفقیت می رسید. منچستر یونایتد خرید های بزرگی داشته که جواب نداده اما آنها نیز بازیکنان نسبتا ناشناخته را به خدمت گرفتند که خیلی خوب برایشان کار کردند.

شما باید بازیکن مناسبی را به خدمت گیرید. مطمئنم که پیش از بسته شدن پنجره نقل و انتقالات آرسنال خریدهای مهمی انجام می دهد. اینکه آیا نام آنها به اندازه کافی برای هواداران بزرگ باشد یا نه را نمی دانم."

کد:

14. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Scud_MD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ونگر: آینده فابرگاس خیلی زود مشخص می شود
    ونگر در مورد وضعیت کنونی سسک و نصری توضیح می دهد

پایگاه خبری GunnersTrust : آرسن ونگر انتظار دارد وضعیت آینده سسک فابرگاس در سریعترین زمان ممکن مشخص شود. گزارش ها در 24 ساعت گذشته حاکی از این است که وضعیت کاپیتان آرسنال در آخر این هفته مشخص خواهد شد و اینکه آیا او فصل جدید را در ورزشگاه امارات شروع می کند و یا به بارسلونا می رود. آرسن ونگر در عصر پنجشنبه این خبر را تایید کرد.

" این کاملا حقیقت دارد. امیدواریم که این مساله به سرعت حل و فصل شود، چه در این روش و یا در روشی دیگر. خیلی زود خواهیم فهمید."

همچنین سمیر نصری نیز زیر ذره بین رسانه ها است و آرسن ونگر میخ واهد وضعیت او نیز به سرعت مشخص شود.

" وضعیت سمیر ثابت است. باز هم خیلی دشوار است تا در مورد امکان انتقال ها صحبت شود اما ما در موقعیتی هستید که باید در مسیری تصمیم بگیریم. در حالت ایده آل شما می خواهید که پیش از شروع فصل حل و فصل شود."

16. 4 کاربر از Scud_MD2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

احتمالا تا یه ربع دیگه وضعیت سسک و سیمر مشخص میشه
    مصاحبه ونگر هست ساعت 12:30
    ببینیم چی میشه
    ادیت :
    فعلا اینو داشته باشین :

- ویلشیر و دیابی در بازی با نیوکاسل حضور ندارند. ونگر گفت گیبز و ونپرسی باید در دسترس باشند. ورمالن و والکات هم به ترکیب بازگشتند.

- اسکات دان یکی از مدافعین مرکزی هست که ما او را زیر نظر داریم.

- فابرگاس و نصری برای دیدار با نیوکاسل در ترکیب نیستند.

- ونگر: اکسلد چمبرلین کیفیت استثنایی دارد و ما احساس می کنیم که او استعداد بزرگی برای آینده خواهد بود.

- ونگر: از نگرش نصری و فابرگاس دلسرد نشده ام. آناه حرفه ای بوده اند.

- ونگر: می خواهیم تعهد کامل درون میدان داشته باشیم. آنچه مهم است این است که بازیکنانی که بازی می کنند 100% توان خود را به کار گیرند.

- ونگر: به اندازه کافی با کیفیت هستیم که با هر وضعیتی که تصمیمی میگیریم خود را دریر کنیم.

- ونگر: نگرانی اصلی من تیم برای بازی فردا مقابل نیوکاسل است.

- ونگرک انتظار دارم هیچ کس باشگاه را ترک نکند !! در این لحظه خبری نیست. انچه ما امروز می خواهیم روی آن متمرکز شویم بازیکنانی هستند که می توانند به تیم کمک کنند.

- ونگر: فابرگاس در ترکیب است. نصری احتمالا در ترکیب نیست. او کسالت دارد، هیچ مساله دیگری نیست.

- ونگر گفت که ونپرسی کاپیتان ارسنال در بازی فردا خواهد بود. او در مورد ادامه فصل فکری نکرده.

- ونگر: سسک مصدوم نیست، او اماده بازی کردن نیست. نمی خواهم بیشتر وارد این موضوع شوم.

- ونگر: سسک در اعتصاب نیست

- به شما گفتم که فابرگاس و نصری در ترکیب نیستند. نمی فهمم چرا کنفرانس خبری در مورد انهاست.

- ونگر: ما تیم جوانی هستیم، تیم های جوان تنها می توانند بهتر شوند.

18. 6 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ونگر: فابرگاس و نصری در دیدار با نیوکاسل حضور ندارند
    سمیر نصری و سسک فابرگاس در ترکیب دیدار مقابل نیوکاسل حضور ندارند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در حالی که تنها یک روز به شروع رقابت های لیگ برتر باقی مانده، وضعیت اینده سمیر نصری و سسک فابرگاس همچنان نا مشخص است و آرسن ونگر دیروز گفت که در سرعترین زمان ممکن این موضوع را حل خواهد کرد.

ونگر امروز در کنفرانس خبری خود اعلام کرد که انتظار دارد بازیکنی از تیم نرود و نمی خواهد یک روز بازی در مورد نکات منفی صحبتی کند.

" انتظار دارم هیچ کس اینجا را ترک نکند.

بهترین چیز برای ما درست یک روز قبل از شروع لیگ این نیست که بر روی چیزهای ممکن در نقل و انتقالات تمرکز کنیم.

در این لحظه خبری نیست. اگر خبری شد قول می دهم که آن را به شما بگویم. من بهترین تصمیم را برای باشگاه خواهم گرفت. احساسات شخصی من مهم نیست، آنچه مهم است این باشگاه است و اینکه چطور خوب کار کنیم.

من بخاطر نگرش آنها (نصری و فابرگاس) دلسرد نشده ام. آنها حرفه ای هستند. من شخصا از آنها هیچ چیز به دل نمی گیرم.

گمانه زنی ها نقل و انتقالات مخرب است اما این یک بهانه نیست. فابرگاس در ترکیب نیست و نصری هم قطعا نخواهد بود، من امروز در مورد ان تصمیم میگیرم.

او به تیم ملی رفت در حالی که مریض بود و کاملا بهبود نیافته است. هیچ دلیل دیگری برای اینکه چرا او در ترکیب ما نیست وجود ندارد."

20. 3 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •